Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Aanvaller KV Oostende (22) vecht voor zijn leven na crash tegen boom

Laatste update:

Dapo Mebude, aanvaller van KV Oostende, vecht momenteel voor zijn leven. De 22-jarige Schot is zondagochtend met zijn auto tegen een boom gecrasht. Daardoor is onder meer het oefenduel met FC Knokke afgelast. Er is nog geen verder nieuws over Mebudes situatie.

Het ongeluk gebeurde, aldus het Gazet van Antwerpen, zondag iets voor 9.00 uur op de afrit van de E40 richting Brussel. Daar raakte de Schots jeugdinternational van de weg en crashte tegen een boom.

De federale wegpolitie heeft geen verklaring voor hoe het ongeval had kunnen gebeuren. Er is een verkeersdeskundige aangesteld voor nader onderzoek.

Oostende bevestigt het voorval op social media, waar de club ook laat weten dat het oefenduel met Knokke is afgelast. De Challenger Pro League-club spreekt tevens zijn steun uit richting Mebude en zijn familie.

Mebude speelt sinds september 2022 voor Oostende, dat hem destijds voor een onbekend bedrag losweekte bij Watford. Daar kwam hij uit in het beloftenelftal, na zijn debuut in het profvoetbal te hebben gemaakt bij Rangers.

De Schot speelt voornamelijk een bijrol bij Oostende. Na zes duels in zijn debuutjaar staat de teller dit seizoen op twee wedstrijden en in totaal 49 minuten.

Mebude speelde ook vijf interlands voor het Schotse beloftenelftal. Hij kwam in zijn carrière ook nog op huurbasis uit voor AFC Wimbledon en Queen of the South FC.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heel veel sterkte voor de familie en de beste man zelf. Hoop dat hij er snel weer boven op is

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 3.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren