Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Aankoop van 59 miljoen heeft het moeilijk: ‘Maar hij zal niet vertrekken’

Laatste update:

Frederico Rodrigues de Paula Santos, kortweg Fred, maakte afgelopen zomer voor 59 miljoen euro de overstap van Shakhtar Donetsk naar Manchester United. Een onverdeeld succes is zijn dienstverband op Old Trafford echter nog niet geworden en de Braziliaan kwam vooralsnog pas twaalf keer in actie namens the Red Devils en mocht van de dinsdag ontslagen José Mourinho slechts driemaal de negentig minuten volmaken. Met de komst van Ole Gunnar Solskjaer lijkt er echter een frisse wind te gaan waaien bij United en zaakwaarnemer Gilberto Silva hoopt dat zijn cliënt hiervan weet te profiteren.

“Het feit dat hij niet speelt maakt hem nerveus, maar wat ik steeds tegen hem zeg is dat hij elke dag moet blijven werken en dat hij geduld moet hebben, aangezien de club een moeilijke periode doormaakt”, vertelt de voormalige middenvelder van onder meer Arsenal aan The Telegraph. “Er zijn de afgelopen zes maanden veel dingen veranderd in zijn leven.”

“Een nieuwe stijl van leven, een andere competitie en een dienstverband bij een historische club met de grandeur van Manchester United, die tegelijkertijd onder hoogspanning staat. Deze druk heeft misschien ook wel zijn impact op hem. Ondanks alles blijft hij het wel zien als een leerproces”, vervolgt de Braziliaan zijn verhaal. In de Engelse pers wordt inmiddels gespeculeerd over een snel vertrek, maar daar wil Gilberto Silva niets van weten: “Geen enkele kans, hij heeft een vijfjarig contract.”

“Het is niet zo dat hij wil vertrekken omdat de eerste zes maanden niet goed genoeg waren, dat zou zelfs niet zo zijn als het een heel jaar zou duren. Het is natuurlijk zorgwekkend als je weinig speelt, omdat je wil laten zien dat je over de benodigde kwaliteiten beschikt. Hoewel het er voor de buitenwacht misschien op lijkt dat er spanning is omdat hij niet zoveel speelt, laat hij dagelijks op het veld zien dat hij eraan werkt”, sluit hij af. Manchester United speelt zaterdagavond tegen Cardiff City zijn eerste wedstrijd onder leiding van Solskjaer en de club zal dan hopen de weg naar boven weer in te kunnen zetten na de nederlaag tegen Liverpool van afgelopen weekend.

Denk jij dat Fred nog gaat slagen bij Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Welke aankoop van United is wel een succes?

21 december 2018 om 12:23

David de Gea?

21 december 2018 om 12:49

Die leek ook te falen zijn eerste twee seizoen, gelukkig heeft SAF altijd vertrouwen in hem gehad. Top 3 van de wereld.

21 december 2018 om 13:08

Maak daar zijn eerste half seizoen van, tegen het einde van dat debuutseizoen was hij gewoon al top maar had de meerderheid hun mening al klaar over hem.

59 miljoen is ten eerste ook echt belachelijk overbetaald voor hem. Dat de scouting van United niet met een beter en/of goedkoper alternatief is gekomen afgelopen zomer is ook een schande. Echter denk ik dat het net zoals bij Alexis meer een prestigestrijd was, aangezien City ook in Fred geïnteresseerd was, en United met dit bedrag ook een soort statement af wou geven. Dat Fred tot nog toe vervolgens zo teleurstelt maakt het alleen maar schrijnender, en geeft aan wat voor zooi het ook intern momenteel is (hopelijk, was) bij United.

21 december 2018 om 14:15

Eens. Net als Sanchez kan Man U het niet hebben als een speler naar Man C dreigt te gaan.

Verbaas mij trouwens dat Man U geen interesse heeff in F de Jong. Wat voetballend vermogen om het middenveld kunnen ze wel gebruiken.

21 december 2018 om 15:38

Dan hoeven ze de Jong niet te halen, maar gewoon Fred goed laten renderen. Voetballend vermogen genoeg in die jongen.

21 december 2018 om 15:57

Ook eens. De Jong zou absoluut een versterking zijn, maar met Fred, Andreas, Mata en Pogba genoeg middenvelders met creativiteit, en een middenveld koppel van 3 bestaande uit een combinatie van bovengenoemde spelers zou naar mijn mening al een boel positief veranderen aan het spel van United. Hopen dat Solskjaer dit wel aandurft.

Lijkt me logisch. Je komt binnen bij een club met een immense druk om te presteren, en een coach die elke week onder een vergrootglas ligt bij de Engelse pers. Daarnaast nieuwe omgeving, cultuur, taal. Dat heeft tijd nodig. Dat prijskaartje kan hij weinig aan doen, is gewoon hoe de zaken lopen tegenwoordig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren