Update: PSV verhuurt Cássio Ramos aan Sparta

Vrijdag, 30 januari 2009 om

Cássio Ramos, de Braziliaanse reservedoelman van PSV, maakt het seizoen af bij Sparta. Dat meldt De Telegraaf. De club uit Rotterdam-West huurt Cássio voor de rest van het seizoen van de regerend landskampioen uit Eindhoven.

De club van traine...

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

53 reacties (laatste reactie door Venloo)

Goed voor Sparta en Psv, deze jongen kan zich nu goed door ontwikkelen, en ik denk dat het wel een redelijk tot goede keeper wordt. En je mag hem niet veroordelen op de fout die hij maakte tegen Roda Jc, geef hem een kans.

30 januari 2009 om 08:41

Lijkt me ook een win-win situatie ja. Cassio moet vooral ervaring opdoen, dat zag je ook wel in de wedstrijd tegen Roda. Zonder te vergelijken, maar Gomes begon ook wat onwennig. Mooi dat Ramos nu die ervaring kan opdoen bij Sparta

30 januari 2009 om 09:12

@dewey
Ja precies. Het verschil tussen Isaksson en Ramos is de ervaring. Maar Isaksson houdt Met al zijn ervaring nog niks tegen. Ramos heeft nog een hele toekomst voor zich.

30 januari 2009 om 15:01

@ Psveindje
Je hebt gelijk. Ik had liever gezien dat ramos bij psv in de goal zou staan. De kop van dit artikel had net zo goed: Psv verhuurt beste keeper kunnen zijn.

On: Ik ben een psv fan maar ik heb een seizoenskaart van sparta gekregen. Die varkevisser is een drama. Ik hoop dat Ramos hier zijn ervaring op kan doen en volgend jaar 1e keeper bij psv word. We kunnen hem nog niet beoordelen maar ik denk dat hij beter is dan varkevisser dus ook sparta heeft er baat bij.

30 januari 2009 om 11:45

Ik vind het goed van Sparta en leuk voor Cassio dat hij dan waarschijnlijk iedere week speelt en zo ervaring opdoet... maar ik vind het niet zo verstandig van psv. Om je tweede keeper te verhuren voor de rest van het tot nu toe al zo belabberde seizoen, wat als Isaksson nu geblesseerd raakt?

30 januari 2009 om 12:17

zoals iedereen al zegt is het een win/win situatie., en dat is het ook zeker cassio past perfect bij sparta, zit veel jeugd en ook wel ervaring. cassio word de nieuwe gomes! hij is volgens zelfs groter

voor psv is dit ok zeker wel een voordeel, roorda als 2de keeper moet kunnen en jeroen zoet van jong psv is een zeker een talent! komt ooit nog wel in oranje!

30 januari 2009 om 16:47

Van Psv is het niet zo slim natuurlijk want ik had Cassio eerste keeper gemaakt want Isakkson haalt er niets uit en daarbij is Roorda volgens mijn nog steeds geblesseerd . Van Sparta is het een slimme zet want van Varkevisser kan je niet aan en Wapenaar is geblesseerd .

Goed van sparta kan deze jongen meer wedstrijdritme krijgen en een beetje ervaring opdoen hopelijk word hij nog een stuk beter

yes kan die eindelijk gaan laten zien hoe goed hij is want goed is hij zeker, goede versterking

Ben benieuwd hoe die zich staande zal houden, nieuwe omgeving nieuw elftal, kwaliteit heeft die nu nog eruit komen !

Aan de ene kant is dit natuurlijk goed nieuws aangezien Cássio Ramos nu veel speelminuten kan maken. Maar aan de andere kant is het wel zo dat als hij ook bij Psv een kans had kunnen krijgen omdat ik Isaksson nog niet echt vind imponeren. Maar ik hoop dat het beter zal gaan. Sparta heeft er in elk geval een erg goede doelman bij. Zal de eerste wedstrijden nog wel niet helemaal geweldig zijn maar ik verzeker je dat het beter zal naarmate hij meer speelt.

Issakson heeft een grote naam maar zoveel vind ik daarvan niet waar.
Maar hij heeft natuurlijk ook de pech dat Gomes (die voor hem was) zo geweldig keepte nu word hij daar wel de hele tijd mee gevergelijkt.

Wat cassio betreft volgens mij is dat een goede doelman voor psv in de toekomst.

30 januari 2009 om 09:25

Ik vergelijk hem ook met keepers van de amateurs, en dan nog mist Isaksson gewoon klasse. Hij beheerst gewoon basisdingen niet. Ik had Cassio al veel eerder op de goal gezet, als ik het voor het zeggen had.

Dit is ook een mooie oplossing, nu komt Cassio in ieder geval aan zijn minuten!

30 januari 2009 om 16:50

Ook al zou je hem met Gomes dan nog zie je duidelijk dat hij te kort komt daarom is het jammer dat hij verhuurd in het begin was Ustari ook nog een optie helaas was dat niet gelukt dus moesten een keeper halen en kozen ze voor Isakkson , En bij Zweden heeft hij ruim 80 interlands gespeeld dus je zou zeggen dat hij er wat van moet kunnen maar hij valt gewoon tegen .

Goeie keus van Psv om hem te verhuren aan Sparta nu kan hij laten zien of hij goed genoeg is voor volgend seizoen misschien wel in de basis bij Psv te spelen!! Want ze noemen hem de nieuwe Gomes maar ik heb er nog maar vrij weinig van gezien.

Ik hoop dat Sparta hem echt de kans geeft. Ik verwacht namelijk dat Cassio nogal wat slippertjes zal hebben en ik hoop dat Sparta hem daarop niet gelijk afrekent. Want ik heb er namelijk ook de goede hoop in, dat hij een goede keeper wordt als hij veel speeltijd krijgt. Kortom serveer hem niet gelijk af na een aantal foutjes (die ongetwijfeld zullen komen), maar geef hem echt een kans. Als dat zo is, dan is deze uitleenbeurt perfect.

30 januari 2009 om 09:20

En daarom willen we hem dus niet, althans ik (en met mij nog meer).
Wij hadden nu eindelijk gehoopt op een zekere keeper en niet nog 1 in het rijtje grabbelaar. Naast Cor Varkevisser en Harald Wapenaar nu ook nog Cassio Ramos. Leuk hoor, 2e keeper van Psv, maar zijn wedstrijdritme is volgens mij 0,0
Het zal duidelijk zijn dat ik niet bepaald weet of ik er wel zo blij mee ben....
Sparta had eerder werk moeten maken van Mollez!

30 januari 2009 om 10:13

Ik begrijp wat je bedoelt. Deze jongen heeft tijd en wedstrijden nodig om in vorm te komen. En dat is iets wat jullie niet kunnen gebruiken op dit moment. Maar wie weet, misschien staat hij er wel vrij snel. Laten we het hopen, dat is goed voor alle partijen.

30 januari 2009 om 10:31

ik denk dat sparta in zijn handjes mag knijpen met een keeper die op een paar niveaus hoger acteert dan de rest vn het elftal

lijkt mij een zeer goede zet. hopen dat het een grote mag worden.

Goeie zet van Sparta en Psv. Ramos beschikt over behoorlijke kwaliteiten, nu mag ie het een flink aantal duels achter elkaar gaat laten zien. Hij krijgt het in ieder geval zwaar in Rotterdam. Verdedigend is Sparta nou niet imponerend. Mooie testcase!

ik ben hier helaas niet blij mee de namen van keepers die we konden krijgen waren beter geweest maar nu krijgen we een onzekeren keeper ervoor trug ,

Ik zal niet zeggen dat die jongen niks kan maar ik had liever een ervare keeper gezien .

Leuk! Als hij naar belgie zou gaan kan je zijn ontwikkeling (als fan zijnde) toch minder volgen, bij sparta staat hij dan elke week in de picture. Blij dat hij eindelijk eens aan de bak kan. Benieuwd naar zijn prestaties. Succes Cassio!

en nu praten ze hier over een win-win situatie,
Cassio kan hier idd meer van leren, dan op de bank te zitten.

Ook Sparta maakt hier sprongen mee vooruit.

Maar waarom doen ze hun 2e doelman weg als de eerste doelman niet presteerd?
geef die Cassio meer kans bij Psv!
die nare zweed bakt er namelijk niet veel van.

joow hij isz best wel een goeie keeper en is nog jong hij gaat wel veel leeren vergeleken met cor varkenvisser is hij veel beter

Leuk voor hem en sparta! nu hopen dat hij zondag alles eruit haalt en sparta wint van az !

Die Varkevisser blonk alleen uit, door na ieder tegendoelpunt als een gek uit zijn goal te komen en iedere Spartaan die in de buurt stond zijn huid vol te schelden. Nadat hij zondag zelf in de fout ging gaf hij het hobbelige veld maar weer de schuld.
Nee, het huren van Ramos kan Sparta alleen maar goed doen, want van de onrust die Varkevisser uitstraalt in het doel wordt Sparta ook niet beter.

tsja ik weet het nog niet, 1 wedstrijd zegt natuurlijk niks maar hij maakte wel een heel erg onzekere indruk, hoop voor psv dat hij volgend seizoen wel een aanwinst is want die issakson bakt er totaal niks van

Goed gedaan van Sparta,
Een ding wat psv altijd heeft zijn goede keepers
Nu is de vraag alleen of hij ook gelijk onder het lat staat.
Ben echt benieuwd hoe hij het gaat doen.

31 januari 2009 om 13:46

isakson vind je goed ? casio is ook geen topper maar goed genoeg voor sparta

Ik ben erg content met het huren van Ramos. Ik verwacht wel dat hij de nodige wedstrijden nodig heeft om te acclimatiseren, maar dat hij naar mate het seizoen vordert punten gaat pakken voor Sparta. En wanneer dit het geval is kan er nog iets heel moois gebeuren bij Sparta. Het euvel van de 1e seizoenshelft (en de afgelopen seizoenen) was het fikse aantal tegendoelpunten, maar wanneer dit gereduceerd kan worden ziet het er erg goed uit; Sparta scoort er immers lustig op los, er zijn maar 5 clubs die meer hebben gescoord dan Sparta.

Kortom: dit belooft wat. Verder hoop ik dat Sparta het risico aandurft om 1 miljoen knaken op de deurmat van Agovv te leggen voor Mertens.

De opstelling voor de resterende wedstrijden zou er dan als volgt uit kunnen zien, met heel veel opties voorin. John, Dissels (indien weer volledig fit direct in de basis), Godee, Abdul, Rose, houd je over als reserves voor de aanval. Slot zou ook kunnen in plaats van Van Gessel, waardoor van gessel terugschuift centraal achterin en Promes uit de basis wordt gekicked> Adeleye/(vermes) rechtsback.

Ramos
Promes
Adeleye
Knol
Slijngard
Falkenburg
Van Gessel
Strootman
Duplan/D
Poepon
Mertens
30 januari 2009 om 10:59

Nee man van gessel vind ik te traag om op
het middenveld te spelen, ik zie veel liever
slot op zijn plaats. Verder is het een klasse team
Hopelijk is cassio beter dan varkenvisser.

30 januari 2009 om 11:05

Van Gessel lijkt mij een controleur bij uitstek. Alleen Booy blijft zo eigenwijs om hem elke keer weer als centrale verdediger te posteren. Ik zeg: probeer het eens met Van Gessel als centrale controleur op het middenveld. Verder zie ik weinig verschil tussen de snelheid van Van Gessel en Slot, dus dat lijkt me een wat loos argument.

Eventueel is er ook een mogelijkheid om 4-1-3-2 te spelen zodat Van Gessel net voor de verdedigers speelt en Slot als centrale middenvelder. Met Poepon centraal in de spits en Dissels/duplan/mertens die daar als nummer 10 omheen zwerft.

30 januari 2009 om 21:19

Dat hoop ik nou al zo lang als dat het seizoen oud is. De balans is beter en het aantal tegendoelpunten is minder, echter zal Booij nooit van zijn heilige 4-3-3 afstappen. Best vreemd aangezien hij al 2 seizoenen lang veel te veel tegendoelpunten krijgt. verder vind ik Mertens idd een goede aankoop, echter zal die niet komen omdat wij een directie hebben die zo sloom handelt als een slak. Afgelopen zomer konden wij Mertens al voor iets minder als een miljoen halen.

Ramos
Vermes
Knol
Adeleye
Slijngard
Dissels
Slot
Strootman
Van Gessel
Poepon
Mertens

Dit is voor beide partijen goed. De keeper kan zich ontwikkelen en speelminuten pakken, en Sparta heeft een goed getalenteerde keeper op het hok staan.

Ik vind Cassio eerlijk gezegd beter als issakson!!!
Had liever gezien dat issakson naar sparta ging!1

Hoop zo dat hij zondag de nul houd!!!!
Denk dat het grote aanwinst is voor sparta, want die varkenvisser is echt een drama

Ik ben blij dat Cassio niet zo "kin" derachtig is en de kans pakt om bij sparta ervaring op te doen. Daar kunnen de spitsen van de eredivisie zijn kwaliteiten aan de "kaak" stellen.

Voor een club als Sparta hebben ze uiteindelijk goede doelmannen staan. Nouja goed, in ieder geval 4 doelmannen die allemaal 1e doelmannen kunnen/konden zijn. Wapenaar, Varkevisser, Waterman en Cassio. Al blunderen Varkevisser en Waterman vaak, het zijn toch potentiele 1e keepers

30 januari 2009 om 13:13

Waterman speelt gelukkig nog bij Ado, vervang zijn naam maar voor Abdul, een potentiële 1e doelman.

Goed gedaan van mijn cluppie

Heb hem tot nu toe maar 1 keer in actie gezien in de wedstrijd Roda - Psv en daarin maakte hij een niet al te beste indruk tijdens de tegengoal van Psv maar dat kan natuurlijk een incidentje zijn.

Ben benieuwd!

Maar gelijk wat ballen eruit houden tegen Az dan maar?
Dan is die Psv keeper mijn vriend

Eindelijk hier zat ik op te wachten! Dat deze keeper verhuurt zou worden aan een club uit de eredivisie. En waarom? Omdat deze man veel beter kan keepen als Issakson! Ik ben op diverse trainingen wezen kijken en Ramos was elke keer een stuk beter Nu zal Psv eindelijk inzien wat voor en talent deze keeper heeft, die hopelijk een flinke ontwikkeling gaat meemaken in sparta. Succes!

Hopelijk word hij 1e doelman daar, Varkevisser doet het niet zo top en Wapenaar is nog geblesseerd(en oud). Ik ben benieuwd om te zien of hij echt zo goed is als destijds gezegd werd. Heb hem dus alleen nog maar bij zijn debuut zien spelen. hopelijk maakt hij de best wel hoge verwachtingen waar en kan hij zich ook bij Psv laten zien volgend jaar!

Goede zaak al had die van mij ook bij Psv onder de lat mogen staan aangezien Isaksson gewoon een waardeloze keeper is en het seizoen toch al verloren is.
In potentie zeker een goede keeper, hopen dat hij een goed half jaar speelt en volgend jaar bij Psv onder de lat staat, of ze moeten een nieuwe 1e keeper halen!

Gelukkig voor psv raken doelmannen niet zo snel geblesseerd. En het is ook een goede ervaring voor Ramos.

Wat een slechte aankoop zeg! Mogen we een half jaar kijken naar een Braziliaan die 1 eredivisiewedstrijd heeft gekeept. (en daarin ook nog blunderde...) En daarnaast spreekt hij geen eens Nederlands(een eis van Booy) en heeft hij met z'n twintig jaar geen enkele ervaring op hoog niveau(nog een eis van Booy) en mogen we hem na een half jaar netjes in leveren bij Psv om een nieuwe doelman te gaan halen(nog een eis van Booy)!

Mooi dan mag Ramos het dit weekend thuis laten zien tegen Az, hoop op gelijk spelletje en dan moet Ajax wel winnen van Heerenveen.
Ramos zal hoe dan ook groeien wanneer hij elke week keept bij Sparta R'dam maar hij zal hoe dan ook worden getest door El Hamdaoui, De Zeeuw, Dembele, Schaars noem maar op.
Of Foeke Booy moet Varkevisser nog opstellen omdat Ramos te veel wedstrijd ritme mist dat zou dan ook logisch zijn, maar ik zie hem wel keepen tegen Az althans dat hoop ik ipv Varkevisser.

30 januari 2009 om 16:22

Ramos zal inderdaad niet spelen aakomende zondag.
Hij spreekt nog geen Nederlands en geen wedstrijdritme...

Cassio is een getalenteerde speler en hij kan groot worden in de voetbalwereld maar dan moet hij veel ervaring voor opdoen en dat begint bij Sparta Rotterdam.

goed voor sparta zeker maar wat is er aan de hand met psv ze laten hem wel groeien daar maar ik vind issakson al slechter moesten ze nou alles winnen om kampioen te worden of hoe zat dat nou daarmee

Dit lijkt een beetje op een wanhoopsschot. Ik had veel liever gezien dat er een meer
ervaren doelman voor langere tijd was vastgelegd. Niets te nadele van de eventuele
kwaliteiten van Ramos maar over een half jaar zitten we dus weer met hetzelfde probleem..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Sparta Rotterdam

Stand
Actuele wedstrijden

In de wandelgangen

Zondag 18 november
Tottenham Hotspur gaat een bod van veertig miljoen euro uitbrengen op Nicolò Barella. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren