Boze Trezeguet beëindigt interlandcarrière

Woensdag, 9 juli 2008 om 15:35 • Laatste update: 16:32

David Trezeguet stelt zich niet meer beschikbaar voor het Franse nationale elftal. De aanvaller is niet te spreken over het aanblijven van bondscoach Raymond Domenech, die hem ondanks zijn goede seizoen bij Juventus in juni niet meenam naar het EK.

"Het teleurstellend verlopen EK en het aanblijven van de bondscoach. Dat zijn de voornaamste redenen om mij niet meer beschikbaar te stellen", vertelde Trezeguet woensdag aan het Italiaanse persbureau ANSA. "Ik kom niet terug op mijn besluit. Ik snap niet waarom Domenech mag aanblijven na zo´n toernooi."

De spits van Juventus scoorde afgelopen seizoen twintig keer in de Serie A en heeft zijn waarde ook voor Les Bleus al bewezen met 31 doelpunten in 71 interlands. Toch is Domenech niet dol op hem en koos hij voor andere aanvallers.

"De samenstelling van de selectie is meer een politieke aangelegenheid", vervolgt Trezeguet. "Er wordt geen rekening gehouden met datgene wat binnen de lijnen gebeurt. Ik kan er nog steeds niet over uit dat het EK zo negatief is verlopen."Gerelateerd

Meer sportnieuws

80 reacties

Hij had zeker meegemoeten. Echt een goede spits die wat toevoegt aan het team

9 juli 2008 om 15:40

snap zowieso niet dat gomis, anelka en benzema de voorkeur boven hem hebben gekregen.

Tuurlijk.. zijn goeie spelers.. maar meer voor de toekomst.. en trezeguet staat er al lang.


Bovendien.. zoals ze al bij het wk zeiden.. al die italianen zijn als de dood voor trezeguet

9 juli 2008 om 15:46

Benzema begrijp ik wel, die is voetballend veel beter... dat Trezeguet niet meegenomen is vind ik niet eens zo verwonderlijk omdat hij niet past bij Frankrijk, eerder het thuislaten van Mexes, Clichy, Sagna, Flamini, Ben arfa etc. is op zn minst vreemd te noemen.

9 juli 2008 om 15:48

Hij neemt Anelka mee die bij Chelsea alleen mar de bank heeft zitten warm houden en neem Trezeguet niet mee die er 20 heeft gemaakt in de Serie A, dat snap ik niet, en die Gomis heeft Internationaal niks bewezen, ik snap sowieso niet dat Domenech aanblijft.

9 juli 2008 om 15:51

Dat Gomis mee ging kon ik nog wel begrijpen talentvolle jongen! Maar dat Anelka mee ging? Die gozer presteerd bij Chelsea ook niks en Trezeguet ieder seizoen bij Juventus wel! Vind het jammer, want Trezeguet had zeker nog wel van belang kunnen zijn voor Frankrijk ik hoop dat Domenech weg gaat als nog!

9 juli 2008 om 15:54

Anelka was wel Chelsea's topschutter in de premierleague dit seizoen
Weliswaar met slechts 11 of 12 goals of zo maar gezien het spel van Chelsea en de basisplaatsen die hij kreeg lijkt me dit toch ook geen echt slechte prestatie.
Maar Trezeguet had volgens mij wel een betere keuze geweest

9 juli 2008 om 16:16

Behalve van de 11 meter stip

9 juli 2008 om 16:36

topschutter van Chelsea? Als ik op de Vi-site zijn statistieken Nacijk, heeft hij welgeteld 1x gescoord in 14 Premier League optredens. Vind hem ook niet zo goed meer als vroeger. Trezeguet daarentegen lijkt me wel een betere als ik zijn productie zo zie; ik kijk zelf nauwelijks Serie A voetbal om echt een mening over hem te hebben.

9 juli 2008 om 18:08

Jongen, lees eens goed. Het gaat er niet om of je hem vindt passen. Het zijn feiten wat je hierboven leest 71 wedstrijden 31 doelpunten.

Hoewel ik het niet normaal vindt dat hij niet meegenomen is, snap ik al helemaal niet waarom Domenech niet ontslagen wordt na zulke teleurstellende resultaten. Of vinden ze dat in Frankrijk tegenwoordig normaal?

9 juli 2008 om 21:02

anelka heeft 11 gescoord toen die bij bolton was voor de winterstop
na de winterstop ging hij naar chelsea waar hij Nulll!! heeft gescoord

10 juli 2008 om 09:31

Conclusie: Anelka uit, Trezeguet in....? Maar over Gomis gesproken, het is wel belangrijk dat je zo'n sterke speler in je team hebt.

terecht! david trezeguet heeft zn waarde zat vaak bewezen!
hoop dat er snel iemand anders op de plek van Domenech komt.!

9 juli 2008 om 15:41

Denk het niet, aangezien Domenech mag blijven.

Snap eerlijk gezegd niet waarom hij ook mag blijven, want Frankrijk leverde in mijn ogen een wanprestatie op het Ek. Geen enkele wedstrijd goed gespeeld.

Ik begrijp zijn keuze volkomen! en terecht Trezegeut had deel moeten nemen aan het Ek blijft een goeie aanvaller voor de fransen jammer dat Domenech het alles verpest als je met spelers als Anelka speelt weet ik het ook niet meer,

Jammer hoor vond hem toch altijd een van de beste spitsen die Frankrijk heeft gehad.
Alleen zijn Ribery en Henry iets beter, maar toch.
Succes verder bij Juventus.

En terecht!
Ik kan het ook niet begrijpen dat die walgelijke Domenech mag aanblijven.
Neemt ie Anelka mee in plaats van Trezeguet :s

9 juli 2008 om 15:42

Inderdaad, hij is echt zeldzaam belachelijk gewoon...

Misschien hadden Zidane&co zn mond moeten houden over de mogelijke opvolger, het kan best zo zijn dat de Franse bond op deze manier wil laten zien dat zij nog altijd de beslissingen maken... en niet grote personen als Zidane.

Ik kan me iig geen andere reden bedenken waarom deze zot nog steeds de beste selectie ter wereld onder zn hoede mag hebben.
Amateur astroloog... wat voor k*tjeugd heb je dan wel niet gehadrs

Hij had zeker meegemoeten.
heb hem liever dan Anelka

Ik vond het ook erg vreemd dat hij mag aanblijven, en dat hij David niet meenam naar het Ek. Blijft toch een klassespits, en ik denk dat hij het ongelijk van Domenech toch wel bewezen heeft. Zeer vreemd in Frankrijk allemaal.

"het samenstelling van de selectie is meer een politieke aangelegenheid", vervolgt Trezeguet.

om nou te zeggen dat het een politieke aangelegenheid is vind ik wel erg ver gaan. Domenech heeft gewoon een andere kijk op voetbal, en of dat nou een goede is dat moet de Franse bond beslissen. Ik persoonlijk vind het echter niet.

9 juli 2008 om 15:41

Domenech heeft inderdaad een andere kijk op het voetbal, maar als je op basis van het afgelopen seizoen Anelka boven Trezeguet verkiest begin ik toch te twijfelen of hij niet andere factoren naast het voetbal laat meewegen...

9 juli 2008 om 16:17

Ik heb eens ergens gelezen dat Domenech zich laat leiden door astrologie. Trezequet zou een Leeuw zijn en niet passen in het team van Frankrijk. Een Leeuw als sterrenbeeld zou betekenen dat hij het groepsgevoel naar beneden zou halen.

Ik vind Domenech een vreemde man met rare beslissingen. Daarnaast is het vreemd dat hij na het Ek gewoon mag blijven.

9 juli 2008 om 16:47

hahaha domenech heeft zeker een aparte kijk op voetbal..moetie zn grote wenkbrauwen eens afscheren..misschien ziet hij zijn fouten in en stapt hij op met zn sterenbeeldgezever..beter kijkt hij naar de problemen die zn eigen sterrenbeeld teweeg heeft gebracht bij het Franse elftal maar ook het Franse volk...

vind het ook niet terecht dat die domenech aanblijft hoor!trezeguet is een topspits die dit seizoen beter dan ooit heeft gespeeld!hij heeft gelijk dat hij dan gewoon zegt dat hij stopt!

Na Henry de beste spits van Frankrijk, misschien nu wel de beste!

En terecht... wat een houten Klaas die Domenech, dan had de houten Rijkaard in Nou Camp (waarmee je op de foto kon gaan tijdens de tour) nog meer charisma !!

Onbegrijpelijk dat hij mag aanblijven... met de spelers die hij tot zijn beschikking heeft is het echt rampzalig wat hij heeft laten zien !!

Hulde voor Trezeguet !! Wie weet volgen er nog wel meer spelers...

Anelka is 1 grote grap, ik zie veel liever trezeguet

Volkomen terecht! Is echt belachelijk behandeld door Domenech.

Domenech zal nu hopelijk écht gaan kiezen voor de verjonging. Dan snap ik Domenech zijn keuze vanaf nu wel.
Maar voor/tijdens het Ek had Trezequet er echt nog bij moeten zijn.

geweldige speler die frankrijk nodig had op het ek....
nieuwe periode komt eraan, met benzema en ribery als de nieuwe goden v frankrijk!!!

Domenech ziet alles koek en ei en bakt er helemaal niks van om Anelka te laten selecteren is toch dramatisch?
Deschamps kan iets betekenen voor het franse elftal hij zal zeker hetfranse nationaale elftal naar een goeie succes brengen.
Jammer dat de Franse voetbalbond toch besloten heeft om Domenech te laten coachen.

Begrijpelijk , is echt belachelijk dat hij niet mee is gegaan met het Ek.
Dat Gomis en Anelka de voorkeur krijgen echt zwaar belachelijk

hij had ook gewoon mee gemoeten naar het ek had een beter seizoen dan henry en anelka samen, dus groot gelijk heeft hij wel een gemis want ik denk dat henry over the hill en en Gomis moet zich zelf nog bewijzen en benzema komt er denk ik wel

En terrecht, Gomis heeft er op het Ek heel weinig van gebakken en Govou evenmin. Trezeguet is een veel betere spits dan deze 2 middelmatige spelers

Domenech heeft inderdaad een wanprestatie geleverd. Er was een kloof tussen jong en oud, dan moet je als coach de boel bij elkaar brengen/houden. Selectiebeleid op basis van sterrenbeelden? C'est pas vrais! Flamini, Trezeguet en Mexes thuis laten? Mijn hemel. Benzema bijna hele toernooi op de bank gehouden, ongelooflijk. Uiteindelijk maar 1(buitenspel) doelpunt gescoord, treurig hoor. Zoals iemand al vermeldde, omdat wat grote voetballers hun mening gaven heeft de franse bond juist het tegenovergestelde gedaan, de verliezer op zijn plek houden. Kenmerkend voor die koppige en trotse fransen. Wat ben ik blij dat ik geen fransman ben, haha.

9 juli 2008 om 16:19

Ja idd.. het is te zot.. ik hoor de ook dat hij selecteerd op sterrenbeelden, in dat geval had ik ook bedankt..

Wel jammer, hij is een van de weinige veel scorende spitsen franse die wel in vorm was.

Zonde voor Frankrijk Trezeguet is wel een goede speler, maar je vraagt er ook zelf om als je hem thuis laat bij het Ek en raar dat Anelka en Gomis boven hem werden gekozen daar snap ik niks van

Dat zat er in he domenech trezeguet is van basten en van bommel.
Dat is erg jammer want het is een erg goeie spits (moet ook wel als je bij juve speelt).

Als ik op het Ek Govou, Gomis en vooral Anelka zag prutsen, snap ik niet waarom Trezeguet niet mee mocht. Ik heb het al vaker gezegd: Domenech is een rare vent, die hadden ze gewoon moeten ontslaan. Het afgelopen Ek was voor Frankrijk natuurlijk heel matig. Als Nederlander staan we daar niet zo bij stil, maar ze hebben een erg goede selectie en geen een wedstrijd gewonnen.


Natuurlijk wil het niet zeggen dat Frankrijk wel gepresteerd had met Trezeguet, maar de keuze van Domenech was in ieder geval een onlogische.

Ik denk dat de sterren had gezegd dat trezeguet het niet goed zou doen.

Seedorf en Van Bommel gingen toch ook niet meer naar het Ek, daar baalde toch ook niemand van.. Ik bedoel, soms moet je als coach beslissingen maken waarvan je denk dat het goed is voor het team.. En soms pakt dat goed uit en soms wat minder goed.. Overigens vind ik ook dat Domenech niet meer verder moet bij het Franse elftal!

Maar Trezequet moet niet zeuren, het is graag of niet hoor

Die 'domme Nek' heeft foute beslissingen gemaakt.........spelers die helemaal uitvorm waren bij hun club (henry) gewoon laten spelen..henry was met zijn hoofd ergens anders en dan is het goed om hem te beschermen door hem buiten de selectie te laten...oke Trezegol is niet zo technisch als Henry, maar Trezegol is geboren om goals te maken en heeft aan halve kansen genoeg.
Er staan nieuwe talenten te popelen om de oude rotten af te lossen, maar wat doet die eigenwijze 'domme Nek'; die blijft rijden op een versleten auto weinig brandstof bij wijze van spreken.
Er moet een frisse wind door het franse elftal waaien...

haha beslissingen nemen ja, jij bent het er dus mee eens dat iemand niet geselecteerd wordt vanwege zijn sterrebeeld

Ik acht hem toch zeker beter dan Anelka! Gomis was een verassing maar heeft veel potentie, Benzema is de 2e of 3e spits van Frankrijk samen met Trezeguet en Henry is de onbetwiste nummer 1, ook mocht van mij Cisse er wel bij, die heeft het ook aardig gedaan! maarja, ik geef Trezeguet groot gelijk, hij heeft zijn waarde meermaals laten zien voor Frankrijk en ook in competitievoetbal en nog mag die niet mee, hij was in vorm

Ik vind iegenlijk wel dat hij gelijk heeft, serie A is een van de zwaarste competities in de wereld en dan 20 keer scoren is toch goed, van de andere spitsen heb ik als ik eerlijk ben niet veel gezien op het ek.

Hij is de Enige die iets durft te zeggen op het beleid vn Domenech. Het heeft wel een Ek en wellicht ook de rest vn zijn interlandcarrière gekost, maar hij durft het tenminste!! Domenech is echt een rotcoach die nu eens Niets van voetbal kent. en ik hoop van harte dat die grijze man weer gaat falen op het Wk. Dat Trezeguet niet meer voor Frankrijk wil voetballen zal de bond zich nog beklagen!

Trezeguet is een spits van wereld niveau, hij wordt helaas
door velen onderschat, al in het wk van 98 zette hij zicht neer
als een ware killer.
Zou hem graag willen zien bij mijn favo club.

goeie voetballer hoor maar k vind dat hij gelijk heeft in zn zware competitie 20 keer scoren en dan nie mee naar het Ek worde genomen dan is die bondscoach wel heel er zwak vind ik

Zijn reactie is begrijpelijk, maar slaat nergens op...
ook al zou hij zich nog beschikbaar stellen, Domenech roept hem toch niet op.
Dit is van Trezeguet dus gewoon een publiciteits dingetje om Domenech zwart te maken.

Ik geef hem volkomen gelijk. De prestaties van Frankrijk op het Ek waren dramatisch maar Domenech mag toch aanblijven als bondscoach.

Nog steeds onbegrijpelijk dat Domenech bijvoorbeeld Gomis meenam in plaats van Trezeguet die er lekker op los scoorde in de Serie A? Ik denk dat Trezeguet zeker het verschil had kunnen maken voor Les Blues op het Ek, maar ja, dat is natuurlijk achteraf he

Ik heb eens ergens gelezen dat Domenech zich laat leiden door astrologie. Trezequet zou een Leeuw zijn en niet passen in het team van Frankrijk. Een Leeuw als sterrenbeeld zou betekenen dat hij het groepsgevoel naar beneden zou halen.
Ik vind Domenech een vreemde man met rare beslissingen. Daarnaast is het vreemd dat hij na het dramatische Ek gewoon mag blijven.

domenech kijkt naar astrologie, jammer trezeguet dat je geen ram bent..

9 juli 2008 om 16:55

Dat heb ik ook wel is gehoord, maar geloof niet dat hij daadwerkelijk zo selecteert, en anders mag hij er inmiddels wel van afstappen.....

Domenech is wel een vage trainer, hij had net zoals bijna iedereen zegt Trezeguet mee moeten nemen in plaats van Anelka, dat is ook een vette speler met goeie kwaliteiten maar misschien dat Trezegeut meer had kunnen brengen.

Ik vind domenech zo ie zo een belachelijk slechte coach, Thuram in de basis en Mexes thuislaten. Een Geblesseerde Viera Meenemen En Flamini Thuislaten. Clichy, Sagna, Trezeguet, Ben Arfa thuislaten en wel Anelka meenemen, om allerlei vage en imbeciele redenen. Vervolgens wordt er zeer matig gepresteerd en mag hij gewoon blijven, Trezeguet heeft Groot Gelijk!

Ik ben het helemaal met je eens!!!! Trezeguet is beter als Benzema. Nu nog wel.
En ook beter als een Henry uit vorm.

9 juli 2008 om 20:06

Ja die benzema moet nog eerst ervaring opdoen. Trezequet stikt van de ervaring en prikt er best wel veel in.

Was één van de best scorende franse spitsen en hij mocht niet mee naar Ek 08
Is erg !!!! Het zal wel zijn dat hij zijn interlandcarrière stopt
Zolang de huidige bondscoach van Frankrijk aanblijft, had hij toch geen kans om te spelen

Ik denk da domenech gwn weg moet ik denk dat hij wel het problempje is ik vind hem niet zo bijzonder. ik heb trezequet wel altijd goed gevonden hij moest samen met Henry en Benzema in de spits staan. Trezequet heeft ook wel wat gepresteerd dus.

zozo trezegeut stopt niet zo goed voor frankrijk eigenlijk als je het zo ziet heeft domenech alleen maar zwarte meegenomen hij moet weg domenecht moet weg
hij heeft het hele ek verpest voor frankrijk dus eh.. als het mij licht mag hij weg

De flaters zijn gewoon niet te tellen bij die man.
mexes, enorm belangrijk in die tweede plaats van roma, laat hij thuis
boumsong, bij juve buitengekegeld wegens te laag niveau, neemt hij mee, iedereen gezien hoe onbeholpen hij tegen italie speelde ?

trezeguet thuislaten... wie aan zen waarde twijfeld, wel hij kon vorige maand naar barca voor 25 mil, maar wou bij juve blijven.

en bankverwarmers neemt hij wel mee..

hopelijk pakken ze geen enkel punt op het wk2010, en word hij de slechtste coach uit de geschiedenis

Anelka kan nog niet eens fatsoenlijk een goal maken hij heeft bijna het hele seizoen bij chelsea op de bank gezeten(van af de winterstop) Trezeguet maakt in een van de moeilijkste competities in Europa 20 goals en moet thuis blijven volgens my gaat het Domenech het er alleen nog om dat Trezeguet 2 jaar geleden die penalty heeft gemist als die hem had raak geschoten zat hij er gewoon bij Domenech wou gewoon wereld kampioen worden en dat is die mis gelopen eigenlijk door Trezeguet. Maar dan nog neem je zo'n iemand mee Domenech Rot Op!!!!!!

onbegrijpelijk dat hij niet mee is gegaan.....een echte goalgetter die frankrijk juist zo nodig had dit ek......hoeveel kansen zijn er wel niet gemist...

ik las in de sportweek wrm Trezeguet. niet meeging. Domenech selecteert op sterrenbeelden. Zo man kan je togh neit serius nemen dan.

Terecht dat hij niet meer wil spelen voor de Nationale ploeg.. Je bewijst je het hele jaar, word 2de topschutter van Italië met 20 doelpunten en word niet eens opgenomen in de selectie:s.. Dat kan gewoon niet.. Geen enkele spits van de Franse Nationale ploeg heeft meer doelpunten gemaakt dan hem in de competitie.. Benzema en Trezeguet hebben alle 2 20 doelpunten gemaakt maar De rest allemaal onder de 15!! Dat je Henry mee pakt en Gomis ok,, Maar Anelka:s.. Wat heeft hij bewezen dit seizoen:s.. Bijna niets en op het Ek Was hij nog minder de minuten die hij speelde!! Snap het overigens echt niet dat die Domenech nog Trainer mag blijven, als ze achter 2 jaar er niet bij zijn dan weten ze misschien wel waarom.. Moeten ze eerst op hun neus vallen voor ze ingrijpen? Volgens mij wel, Als je Deshamps als trainer hebt zie je dat er heel wat veranderingen zullen zijn.. Hij is een trainer met verstand, en hij zal wel de oudjes eruit doen en mannen als Clichy, Mexes in de verdediging zetten en Flamini ook wel een kans geven evenals Ben Arfa.. Maarja, ik Hoop dat ze op hun neus vallen en dik!! Dat ze dan maar eens na denken!! Italië heeft gelukkig op tijd in gegrepen en Met Lippi gaan er een aantal oudjes terug uit vliegen en krijgt de jeugd of de jongere spelers de kans!! Wanneer frankrijk dit gaat inzien blijft voor mij nog de vraag mja

het is onbegrijpelijk dat domenech Davide trezeguet en philip mexes niet heeft meegenomen dat zijn gewoon basisspelers die horen voor les blues te spelen. en dan had hij voor die 2 escude en anelka meegenomen. onbegrijpelijk, anelka geen enkele minuut goed gespeeld bij chelsea en escude vind ik een beperkte verdediger. met mexes linkscentraal achterin en trezeguet als stand-in van henry of benzema hadden ze het misschien wel verder geschopt. Ik hoop echtt dat domenech de laan word uitgestuurt en dat de franse bond alsnog didier deschamp naar voren schuift. Hij zal er zeker een wereldteam van maken, want ik blijf vinden dat frankrijk beste van de wereld is.

deschamp prima trainer heeft fantastisch gepresteert met monaco en juvee

Waarom neemt hij eigenlijk Anelka wel mee. Die houd alleen de bank warm bij Chelsea. Trezequet is tenminste iemand die best wel vaak speelt bij Juventus.en hij prikt er ook nog soms eentje in.:bal

En terecht! Domenech is gewoon de domste bondscoach die je kan krijgen. Ik snap nog steeds niet waarom ie Trezeguet niet heeft mee genomen. Hij had echt een prachtig seizoen.

trezeguet is de beste spits van frankrijk, hij scoort altijd en overal. Mensen zeggen Henry is beter, maar ook al zou Henry beter zijn, dit seizoen was Henry helemaal nergens, dus op basis daarvan zou Trezeguet minimaal meemoeten.
Domenech is een raar mannetje, nog erger dan Marco van Basten. Ze scoren met zulke aanvallers maximaal 1 keer per wedstrijd de laatste tijd. En als ze scoren is het uit een penalty, een eigen goal, of zo'n goal als tegen Nederland.

Domech vind ik sowieso geen goede trainer snap niet dat ze hem ontslaan en trezequet moest cker wel meej ik snap het helemaal niet henry slecht seizoen maar wel mee :s

Die trainer is gewoon iemand die en paar spelers heeft die hij heel erg graag heeft en of die nu goed of slecht presteren, dat ziet hij niet,, ik hoop dat hij alsnog ontslagen wordt en Deshamps trainer word,, trezeguet is terecht gestopt want hij kreeg toch geen eerlijke kans

En terecht als die domenech coach blijft zou ik ook meteen een punt erachter zetten

hij zou wel het verkeerde sterrenbeeld hebben lol

Dat hij een slechte trainer is wisten we al voor het Ek.
Op het Wk begonnen ze ook superslecht en er was geen eenheid in de ploeg iedereen had met elkaar ruzie.toen stond ie al op randje van ontslag,maar er was nog een man Zidane die de ploeg samen nam en met de juiste vechtlust en vooral Zidane bereikten ze de finale en werd alles vergeten en vergeven en mocht hij natuurlijk aan het Ek treden wat een zeer domme besluit was van de Franse bond, gewoonweg schandelijk gepresteerd. Zijn slectiebeheer en mentaliteit van spelen is een schande voor een land als Frankrijk. En nu heeft de bond nog is een dom besluit genomen om hem ook aan het Wk te laten treden.ik ben benieuwd misschien hebben de sterren het ditmaal goed voor met en schrijven ze hem geen onzin voor.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Frankrijk

FIFA ranking: 2
101 fans
Selectie
SpelersPositieW
A. GriezmannAanvaller41
K. MbappéAanvaller40
B. CostilKeeper
H. LlorisKeeper40
L. DigneVerdediger20
L. DuboisVerdediger00
T. HernándezVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Frankrijk.

In de wandelgangen

Vrijdag 26 november
Chelsea heeft Nicolás Tagliafico op het oog als vervanger van de langdurig geblesseerde Ben Chilwell. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren