Start het seizoen in nieuwe tenues met Unibet als teamsponsor

Vrijdag, 24 juni 2022 om 07:00 • Laatste update: 13:20

ADVERTORIAL - Het nieuwe voetbalseizoen staat voor de deur, nog een paar weken en je kunt weer dromen van die Messiaanse steekbal of katachtige redding à la David de Gea. Om ervoor te zorgen dat jullie je weer volledig kunnen richten op de juiste opstelling en het vervoer, start Unibet vanaf vandaag de campagne ‘Unibet. Jouw Teamsponsor’. Met dit initiatief wil Unibet het Nederlandse amateurvoetbal een boost geven door vijftig amateurteams helemaal in het nieuw te steken.

Unibet, een van de grootste aanbieders van online sportweddenschappen, laat met deze campagne zijn passie zien voor de amateursport en met name voetbal. Want amateurverenigingen vormen overal in Nederland het hart van het voetbal. Daar zetten de nieuwe Frenkies en Virgils hun eerste stappen op het groene gras. Nederland is een echt verenigingsland. Er zijn 3.000 verenigingen met ruim 21.000 seniorenteams.

Maar zelfs in zo’n verenigingsland als Nederland is het geen uitzondering dat een elftal in een bij elkaar gezochte verzameling van clubkleding speelt. Verschillende merken, maten en opdruk. Met geluk speelt iedereen in dezelfde kleur. Een geheel nieuw tenue inclusief een shirtsponsor, dat wil iedereen wel. Daarom geeft Unibet Nederlandse amateurteams een steuntje in de rug. Want met mooie tenues, goeie ballen en een strakke warming-up, sta je al met 1-0 voor. Met ‘Unibet. Jouw Teamsponsor’ steekt Unibet vijftig amateurteams in het nieuw.

Het maakt niet uit of je nu in de hoofd-of kelderklasse speelt. Unibet geeft vijftig teams een boost en steekt hen aan het begin van het seizoen in het nieuw. Nieuwe shirts, broekjes, sokken en tassen. Nieuw elan. Zo boosten wij jouw team in professionaliteit én uitstraling.

De komende jaren heeft Unibet de ambitie om deze campagne groter te maken en in de toekomst ook uit te rollen naar andere teamsporten. Op deze manier laat Unibet haar betrokkenheid en inzet zien bij amateursport in Nederland.

Meld je nu aan op unibetimpact.nl/teamsponsor en wie weet staat jouw team geheel fris aan de aftrap van het nieuwe seizoen.0 reacties

Reacties zijn niet zichtbaar.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

In de wandelgangen

Zondag 3 juli
Vitesse wil Kjell Scherpen tijdelijk overnemen van Brighton & Hove Albion. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren