Veelbesproken Palabiyik is Galatasaray in 101ste minuut gunstig gezind

Zondag, 3 oktober 2021 om 20:12Dominic Mostert • Laatste update: 20:23

Galatasaray heeft zondagavond een spectaculaire overwinning geboekt in de Süper Lig. De topclub leek af te koersen op puntenverlies op bezoek bij hekkensluiter Rizespor, maar won met 2-3 door een doelpunt van invaller Olimpiu Morutan in de elfde minuut van de blessuretijd. Daardoor neemt Galatasaray de achtste plaats in de competitie in, op vijf punten afstand van koploper Fenerbahçe. De meest besproken man op het veld was arbiter Ali Palabiyik, die op veel momenten in het nadeel van Galatasaray floot maar de ploeg in de slotfase toch gunstig gezind was.

Galatasaray begon goed aan de wedstrijd en opende de score in de vijfde minuut. Mostafa Mohamed kreeg de bal in het strafschopgebied voor de voeten doordat Rizespor een voorzet niet wist uit te verdedigen en schoot met het linkerbeen hard raak. Twintig minuten later stond Rizespor echter met 2-1 voor. De thuisploeg kwam langszij doordat Joel Pohjanpalo op de juiste plek stond na een goed uitgespeelde aanval. Galatasaray wilde dat het spel werd stilgelegd omdat Berkan Kutlu op de grond lag na twee vermeende overtredingen, maar daar ging arbiter Palabiyik niet in mee.

Diezelfde Pohjanpalo, op het EK nog trefzeker voor Finland tijdens de gewonnen openingswedstrijd tegen Denemarken (0-1), was vervolgens opnieuw trefzeker: ditmaal schoot hij van dichtbij binnen toen Galatasaray de bal niet weg kreeg na een corner. Galatasaray raakte in grote delen van de wedstrijd gefrustreerd door de arbitrage. In de 11de minuut meenden de bezoekers recht te hebben op een strafschop, in de 37ste minuut leverde een forse charge van Erik Sabo op de enkel van Alexandru Cicaldau slechts een gele kaart op en in de 34ste minuut bleef Bryan Dabo onbestraft toen hij Ryan Babel met de elleboog in het gezicht raakte.

Een kwartier voor tijd kwam Galatasaray op 2-2. Mohamed schoot van dichtbij raak op aangeven van Ömer Bayram, die net als een andere Nederlandse Turk, Halil Dervisoglu, in de pauze was ingevallen. Galatasaray moest vier minuten voor tijd verder met tien man. Kutlu verslikte zich in het strafschopgebied in Lebogang Phiri en maakte een overtreding om een zeker doelpunt te voorkomen. Uiteindelijk zal hij vermoedelijk blij zijn geweest met die keuze, want de daaropvolgende strafschop werd gemist door Fernando Boldrin, die naast schoot. In de elfde minuut van de blessuretijd trok Galatasaray de wedstrijd zelfs naar zich toe. Morutan, die Babel in de derde minuut van de blessuretijd had vervangen, scoorde van dichtbij na voorbereidend werk van Mbaye Diagne. Ditmaal beklaagde Rizespor zich juist vanwege vermeende overtredingen van Diagne in de aanloop, maar nu was de arbitrage Galatasaray gunstig gezind. In de slotfase bleef ook een strafschop voor Rizespor uit na een vermeende overtreding in het zestienmetergebied.Gerelateerd

Meer sportnieuws

177 reacties (laatste reactie door theeconomist)

Als je 88ste minuut rood + penalty krijgt bij een 2-2 stand, denk je niet meer aan het winnen van de wedstrijd. Maar, wij hebben een natuurverschijnsel in huis: Diagne! Haha. Diagne werd opeens een mix van Maradona, Hulk en die gozer die in de film '1917' die gekke solo zet door al die Duitse mortierbommen. Wat een prachtige comeback zeg. Heer-lijk.

3 oktober 2021 om 20:17

Ik heb de wedstrijd niet gezien, maar uitgaande van jou reactie heb ik mezelf een enorme bloeddruk bespaard volgens mij

3 oktober 2021 om 20:19

Met alle respect naar jou, maar hoezo praat je nauwelijks over de wedstrijd als het zo eentje is? Dit gebeurt wel vaker hier bij fans jammer genoeg, als het bij je eigen club gebeurt maar snel negeren, maar als het bij Fener of BJK zou gebeuren had je hier een heel ander reactie gezet, zoals je laatst weer deed bij een Fenerbahce topic. Dit is niet alleen geldig voor jou maar ook voor andere Gala/FB/BJK fans. Als je toch niet objectief gaat praten over voetbal, reageer dan aub niet op andere clubs hun topics met snerende opmerkingen. Dan is deze reactie niet zo storend, maar als je bij andere clubs ineens over de scheids en het spel praat maar bij je eigen club het maar negeert, is dit gwn Twitter-gepraat. Mijn excuses als dit wat agressief over komt naar jou toe, maar zoals ik al zei is dit voor alle mensen hier die zoals u reageren, ze kennen zichzelf wel.

3 oktober 2021 om 20:33

Tacticalmove. Je gaat wel een beetje off-script met je reactie. Zeer apart en ik vind het totaal niet in lijn met je vorige reacties, waar ík voetbalinhoudelijke discussies met jou kan voeren. Mijn club heeft in de laatste seconde gewonnen met tien man tegen een club die ons wilde 'begraven' vandaag. Mag ik dan wat euforisch reageren ? Nogmaals, ik vind je reactie echt apart.

3 oktober 2021 om 20:39

Persoonlijk vind ik mijn reactie ook niet in lijn met voorgaande reacties, maar zoals ik al zei is dit ook niet alleen gericht op jou. Zoals je zegt hebben we al eerder voetbalinhoudelijke discussies gehad met jou, dus hoopte ik dat dit vandaag ook weer kon, maar voor de zoveelste keer kan het jammer genoeg niet omdat je mij die assist niet geeft Gangstarr! Je hebt al breed bewezen dat je zulke discussies kunt houden, waardoor ik het juist jammer vind bij jou dat je deze reactie-stijl kiest ipv je voetbalkennis te gebruiken. Achja, evengoede vrienden! Ik zal wel wat zuur zijn dat GS hier alsnog wint.

Dit is de slechtste ploeg in de competitie, dus is dit een zeer goede wedstrijd om vertrouwen te tanken, zeker voor spelers als Mostafa en Taylan die toch wel uit de basiself verdwijnen. Maar waarom spelen Babel en Feghouli nog? En hoezo fluit je 2x geen fout bij de laatste goal, in de 101ste minuut terwijl er (onnodig) 8 minuten was verlengd? Fatih Terim moet echt weg nu, iedereen die zegt dat hij moet blijven is niet objectief. Als die penal er in gaat verlies je weer. Een nieuwe trainer garandeert geen titel, maar je weet tenminste dat er iets anders gebeurt, iets nieuws. Fatih Terim brengt al een half decennia niets nieuw. Interlands komen wel op het perfecte moment voor de top3. Besiktas kampt met 2785 blessures en Galatasaray speelt slecht en haalt slechte resultaten. Wij, Fenerbahce, spelen ook niet heel goed maar zijn in de competitie toch wel redelijk consistent alhoewel we qua spel nog niet op niveau Besiktas of Trabzonspor zitten. Iedereen bij de top 3 moet beter, veel beter.

4 oktober 2021 om 12:00

Bro je kent Ali Palabiyik toch? Deze man heeft de gave om een wedstrijd volledig te verpesten. De arbitrage in Tr is een drama, maar er zijn er een paar tussen die structureel dingen doen waarbij je je gaat afvragen of er niet meer aan de hand is.

De 1-1 van Rize had nooit mogen tellen, want Berkan werd gefould.. maar wat hij daarna allemaal doen is een grote schande.. en de VAR in Tr is helemaan een grap.

Gs komt hier goed weg met de winst want qua spel verdienden ze het niet maar deze winst is maar uitstel want deze man ploeg kan werkelijk van iedereen verliezen. Er zit totaal geen lijn met in en de selectie heeft weinig kwaliteit. De verdediging gaat nog, maar de aanval en vooral het middenveld is zeer matig.

En de coach tja.. zijn houdbaarheidsdatum is al jaren geleden verstreken.

Ik zweer het we zijn vandaag zo hard genaaid door de scheids, niet normaal. Nu zullen alle mensen wel zeggen dat de derde doelpunt van GS niet mocht tellen, en dat is misschien ook zo, maar Rize’s eerste goal mocht ook nooit tellen. Sabo moest rood krijgen. Ali Palabiyik moet nooit maar dan ook nooit meer een wedstrijd van Gala fluiten. Ik kan niet eens wat over het spel zeggen, we speelden gewoon goed, maar als je zo een arbiter in het veld hebt kan je gewoon niks. Wat voelt dit wel lekker zeg, 3-2 in de 101e minuut. Diagne tank. +3!

3 oktober 2021 om 20:18

FlackoGS, mostafa moest ook rood krijgen! Heeft geel en doet een slaande beweging waarbij hij die Holmen raakt.

En wat te denken over Muslera? Ja Ali heeft jullie hier de 3 punten gegeven.

3 oktober 2021 om 20:22

Gtore, zullen we een compromis sluiten? Mohamed rood, Sabo rood. Rize -1 doelpunt, Gala -1 doelpunt. Akkoord?

3 oktober 2021 om 20:24

Dus Muslera hoort geen rood te krijgen volgens jou?

3 oktober 2021 om 20:25

Nee, alleen Sergen Yalcin krijgt rood voor het wegtrappen van de bal. Muslera niet.

3 oktober 2021 om 20:27

Snapje, ik feliciteer je iig met de 3 punten 1tje die perfect bij je club past

3 oktober 2021 om 20:27

Sergen krijgt tussen de 3 en 7 wedstrijden, ik weet al hoeveel het gaat worden als ik naar de TFF kijk, jij ook?

3 oktober 2021 om 20:31

Tore ga lekker verder janken . Dit gebeurd wekelijks bij jullie. Gister nog met Souza. Maar daar zeggen jullie natuurlijk niks over.

3 oktober 2021 om 20:31

Marcao krijgt 8 wedstrijden, net voldoende om erbij te zijn tegen Besiktas. Sergen zal er tegen GS niet zijn, maar dat boeit ook niet. Hopelijk is iedereen fit zodat we icinizden gaan.

3 oktober 2021 om 20:34

Sergen krijgt max 2 wedstrijden, hij heeft rood gekregen omdat hij de bal weg schopte.

3 oktober 2021 om 20:34

Wat is er gister met Souza gebeurd dan? Leg eens uit.

3 oktober 2021 om 20:36

Wat is er met Souza gebeurd? Haha, echt waar joh, hoe kan je dit nog vragen?

3 oktober 2021 om 20:36

Die verdiende donker rood. Ik zeg het toch. Jullie houden je meer bezig met een ander club dan met je eigen club.

3 oktober 2021 om 20:20

Muslera krijgt geen rood en de 3e goal gaan 3 overtredingen aan vooraf. Genaaid door de scheids. Als je Galatasarayli bent leef je dus echt in een andere wereld kennelijk.

3 oktober 2021 om 21:53

Ga huilen nu omdat jij je zin niet krijgt omdat je 88ste minuut aan het lachen was ivm de penalty.

3 oktober 2021 om 20:24

"Ali Palabıyık moet nooit maar dan ook nooit meer een wedstrijd van Gala fluiten" Als hij niet floot vandaag hadden jullie never 3 punten gepakt maar goed.

3 oktober 2021 om 20:24

Muslera geen rood na bal wegtrappen, Mostafa geen tweede geel en dan nog die schandalige goal, 2x fout maar ze worden allebei genegeerd. De scheids was barslecht maar je doet alsof hij alleen slecht was voor GS. Als je zaagt om foute beslissingen voor Rize moet je de foute beslissingen voor Gala ook aankaarten, anders ben je niets meer dan enorm subjectief.

3 oktober 2021 om 20:26

Hahaha, over de scheids praten heeft toch geen zin als je de derde goal zo mee krijgt. Scheids heeft aan beide kanten fouten gemaakt. Schandelige beslidding van de scheids. Gala wint van de hekkensluiter, na 11 minuten verlengen. Ach. Wees blij maar deze Gala gaat geen potten breken.

3 oktober 2021 om 21:11

Arnavut. Nee jullie breken potten in de Champions League 🤣. De scheids floot gewoon goed, eerlijk is eerlijk.

3 oktober 2021 om 21:17

Gek he? Met zoveel geblesseerden? Benieuwd wie Gala zou opstellen als er welgeteld 13 spelers gebleseerd zouden zijn, waarvan 8 basis. Btw. Weten jullie al welke spelers basis zijn of welke wissel/tribune klan 😉

3 oktober 2021 om 23:59

Wij hebben met Omer Bayram, Emre Mor en Belhanda als voorhoede gespeeld tegen een ziekelijke PSG. Stop met huilen. Leeftijd gemiddelde van de geblesseerden zegt ook wat.

Ik begrijp dat gs zonder de 3 punten van vandaag dichter op degradatie zou zitten dan een plek voor Europees voetbal, maar hoe dat laatste doelpunt heeft mogen mee tellen is mij ook een raadsel

Vreselijke wedstrijd tegen een ploeg die max 1x gelijk heeft gespeeld en de rest heeft verloren. Ik had vooral bij de vroege goal verwacht dat het een hele makkelijke wedstrijd zou gaan worden. Maar niks is minder, het zou zo 4-1 kunnen zijn voor Rizespor.Wat nog erger is, Terim. Terim die late wissels inzet. Dacht je dat er wel wat slechte rondliepen (Babel, Feghouli) komt er ook nog Bayram bij. En wat voor scheidsrechter is dit trouwens? Zelden zo'n scheidsrechter gezien.Diagne die als kingkong richting de goal sprint, die 2 mensen (als het niet meer is) door hun heen heeft gerend. Was het leukste om te zien.Al met al hebben we 3 punten, maar niet verdiend. Net als spelers die niet eens de tunue van Galatasaray verdiend. Ik feliciteer Muslera onze hart, onze liefde en steunpilaar met zijn 400e wedstrijd. Maar ik gunde Muslera een veel betere ploeg, met mensen die wel kunnen voetballen. Met coaches die wel weten wat coachen inhoud. Muslera verdiend veeeeel beter dan dit

Wat verwacht je van een corrupt land? Juist ja corrupt voetbal. Niveau is daar letterlijk Venuzuela, vind wel raar dat ze daar geen wapens dragen en elkaar bedreigen. 8 minuten word er gegeven, er word 3 minuten langer gespeeld, 3 ovetredingen in 1 minuut word door het hoofd gezien en gs scoort. Var word niet ingeschakeld en spel eindigt. Ze lieten hier gs letterlijk winnen. Meteen ontslaan die scheidsrechter bah!!!!!!!!!!

4 oktober 2021 om 04:34

Klopt door de scheidsrechter miste Rize een penalty en Berkan ging vrijwillig aan de kant zitten, Terim vond het wel goed zo dus gooide niemand er in, heel erg corrupt ja.1 woord: matchfixing. Mensen (gs fans) mogen het met mij oneens zijn. Ieder eerlijk persoon in de wereld zal dit toegeven.

Turks voetbal zal nooit vooruit gaan wanneer de hogere macht (vul zelf maar in wie) de touwtjes en beslissingen van de scheidsrechters in de hand heeft.

Ronduit schandalig dat we dit zo vroeg in het seizoen moeten meemaken.

Edit: voor de derde goal vindt er een 100 overtreding plaats omdat een speler van Gs een speler van Rize in de rug loopt. Nja laten we zeggen dat de scheids dat niet heeft gezien. Daarna is mijn tv op miraculeuze naar Skysports gesprongen waar ik live beelden van WWE smackdown heb kunnen zien, waarbij onze vriend diagne 2 spelers van Rize naar de grond trekt en daarna aflegt waarbij er gescoord kan worden. Ik heb hier geen woorden meer voor!

3 oktober 2021 om 20:26

Matchfixing😂 dan heb ik echt medelijden met jouw directe omgeving. En je bent voor Bejeke, hoe bedoel je objectief zijn😂 als je teveel brand van binnen neem ff wat ijsklontjes.

4 oktober 2021 om 15:27

Hahahaha 🤣 🤣 🤣 ik pis in mn broek van het lachen. Iemand van de turn vereniging heeft get over matchfixing. Jij hebt een origineel vogelbrein en nul schaamte dus volkomen begrijpelijk dat jij voor de gymnastiekclub bent.

Betwijfel of dat laatste doelpunt rechtsgeldig is, Diagne smijt twee man van zich af alsof het niks is. Babel echt slecht, die mag dan wel +90 minuten op het veld staan. Halil kan niet afmaken. En Muslera, tja.. Weet niet wat er met hem aan de hand is dit seizoen, rode kaart komt grotendeels door hem. Met te veel moeite langs de hekkensluiter, echt slecht.

3 oktober 2021 om 20:32

Afgezien van welke club we supporten, ben je een van de enige supporters hier die oprecht over voetbal wil praten. Alleen daarvoor bedank ik je al! Muslera zal waarschijnlijk vervangen moeten worden eind seizoen, je ziet de slijtage wel. Wat natuurlijk jammer is, beste buitenlandse keeper ooit in Turkije imo!

3 oktober 2021 om 20:41

Leuk om te horen man! 99% van de reacties onder Turkse topics gaat over scheidsrechters. Het is toch wat leuker om over het spel te praten (en kritiek te leveren).

3 oktober 2021 om 20:53

Correct! Ja de scheidsrechters zijn slecht, maar de fans houden er ook van om over hun te praten. Als we eens zouden realiseren dat bij veel wedstrijden waar we punten verliezen, we ook eigenlijk gewoon slecht spelen, gaat het spelletje veel leuker worden!

3 oktober 2021 om 20:53

Vond die van Halil daarvoor een duidelijkere overtreding eigenlijk. Apart. Wel fijn trouwens dat je niet zo uitbundig reageert, als ik namelijk de reacties van m'n andere medesupporters lees, dan zou ik denken dat ik een andere wedstrijd heb gekeken, want dit slaat nergens op tegen Rize die maar 1 punt heeft uit 7 (8) wedstrijden.

Voordat mensen weer gaan huilen over die laatste goal; de eerste goal van Rize was ook een duidelijke trekfout op Berkan, sterker nog Berkan kreeg een rode kaart voor dezelfde overtreding

Boys even over de laatste doelpunt..

Lekker voor jullie😂

Want er waren zoveel posities met gele en rode kaarten tegen Rizethee, maar de scheids had zijn lenzen niet in hoor ik van vele Bejeke en Febe supporters. Dus dat vergeef ik hem en jullie. Buiten dat, Tahir Kiran voorzitter van Rizethee, ik hoop dat je je grote mond wat volwassener uitlaat voortaan😂

Diagne BEEST.

Wat een slechte pot van Gala zeg! Wel eerst lekker op voorsprong komen door Mostafa. Dit had ie echt nodig om tot hemzelf te komen. Maar die tegengoals man man man. En dan zo een Feghouli die werkelijk gewoon op vakantie is, hoe kan Terim die gast nou opstellen? Het belangrijkste zijn de pingels. Op naar de volgende! Voordat de BJK en Fener gasten gaan zeiken over die laatste goal van Gala, kijk eerst naar je eigen kluppie!

Niemand die begrijpt waarom Terim met Babel en Feghouli begint. Lijkt net alsof we een handrem op links en op rechts hebben. Hoop dat Mostafa na 2 goals vandaag eindelijk ontketend is van zijn doelpuntloze reeks. En wat een solorun van King Kong Diagne zeg! Leek niet alsof ik UFC zat te kijken.Alhoewel +3 en op naar Konyaspor thuis.

Ik weet niet of ik moet lachen of huilen, maar wat was het wederom (!) een schandalige optreden van Palabiyik. Ik herinner me absoluut geen enkel wedstrijd waarin hij geen discutabele beslissingen nam die de wedstrijden heeft gekanteld. Zelfs Stevie Wonder ziet dat er minimaal twee of drie overtredingen waren begaan vooraf de derde goal.

Niet de goal, maar de onkunde van Turkse spelers is echt om van te huilen. Berkan Kutlu vraagt om de bal, krijgt de bal en vergeet de bal. Het is gewoonweg schandalig dat er zulke spelers mogen rondlopen in dit stadium. Zelfs mijn neefje van acht heeft geleerd hoe je een bal moet aannemen. Ongelooflijk.

Toen Rizespor van 90+7 tot 90+10 volop mocht aanvallen en 6 corners ofzo mocht nemen, zaten onze concurrenten waarschijnlijk niet te klagen. Maar als Galatasaray in diezelfde extra tijd de laatste counter scoort, kunnen ze er natuurlijk niet meer tegen. Ik snap dat het extra zuur is als Rize 3-2 kon maken via de penalty en rood. So deal with it.

3 oktober 2021 om 20:32

Heb niemand horen klagen over de aantal minuten extra maar meer over de manier waarop de goal valt. Had natuurlijk nooit geteld mogen worden. Afijn. Gefeliciteerd en geniet ervan.

3 oktober 2021 om 20:39

Je ziet dat die 2 spelers die het duel aangingen met Diagne hun leven en ziel erin gooiden puur om obstakel te vormen. Niet om de bal. En hij zet ze kinderlijk weg. Het doet gewoon zuur voor jullie omdat de winst voor t grijpen lag voor Rize. Bovendien hoor ik je niet voor de goal van Rize die afgekeurd moest worden

3 oktober 2021 om 20:36

Nee hoor want het was duidelijk dat er sowieso nog extra ging komen op de 8 minuten. Als er na die 8 minuten nog corners zijn voor Rize is dit te accepteren, maar zodra de bal terug naar het midden van het veld is, is het wedstrijd voorbij! Laat staan dat je de kans niet meer mag geven om te counteren in de 101ste minuut, maar hoe die goal dan ook nog is valt is wat helemaal verrot is! Proficiat met je overwinning maar vanbinnen weet je zelf ook dat dit niet verdiend was.

3 oktober 2021 om 21:02

“Als er na die 8 minuten nog corners zijn voor Rize is dit te accepteren”

Want? Door wie valt dat te accepteren? Waar staat dat? Hij moet gewoon straight affluiten zodra de tijd voorbij is. Of het een uitgooi is of corner is. Ik heb genoeg scheidsrechters dit zien doen. HELEMAAL als de extra tijd al DIK voorbij is. Nee, waarschijnlijk zat je bij elk van die corner te lachen en hoopte je dat die erin zou gaan. Maar je krijgt de deksel op de neus, en gaat klagen over de extra tijd. Koekkoek

3 oktober 2021 om 21:08

Dames en heren. +8 moest worden gespeeld. Maar de 3/4 corners van Rize mochten doorgaan tot +10 (!) . En plus tien. Dat was natuurlijk allemaal prima volgens de concurrenten (surprise, surprise) maar de laatste counter mag dan weer niet natuurlijk. Het is het een of de ander mensen

Leuke wedstrijd, geen moment heb ik me verveeld. Als je penaltynemer 4 van de laatste 7 penalty's mist, is het misschien tijd om een nieuwe specialist aan te wijzen. De Terim-geluk hadden we een tijdje niet gezien, maar vandaag liet die weer van zich spreken zeg.

3 oktober 2021 om 20:41

Clutch. Onvoorstelbaar hoe jij altijd zo 'koel' kan reageren. Je gaat niet mee in de emoties van alles om je heen. Mijn complimenten, mij lukt dat niet altijd.

3 oktober 2021 om 20:43

Clutch is ook echt de VZ-lid die ik het hoogst heb staan. Reageert altijd met klasse en zonder al te veel emoties, zonder te provoceren. Respect.

3 oktober 2021 om 20:44

Bro, ik kies er bewust voor om al een lange tijd niet over de arbiters te praten want het eindigt altijd in welles-nietes. En ik ben gewoon niet meer zo fanatiek als vroeger, het Turkse voetbal is 1 grote poppenkast en het niet waard om je over druk te maken. We hebben al genoeg dingen in ons leven waar we ons om stressen.

3 oktober 2021 om 20:58

Flackogs. Eens hoor. Vroeger was ie wel wat gekker, maar nu heeft hij een soort Gandhi level bereikt. Misschien moeten we hem wat vaker uit z'n tent lokken ?

3 oktober 2021 om 22:42

Flacko, vorig seizoen wilde je mij nog wekelijks wurgen, vergeten? :D

3 oktober 2021 om 22:45

Gangstarr je kan het proberen, dan zal ik het direct melden bij de mods, hehe.

3 oktober 2021 om 23:26

Klopt bro, maar ik moet toegeven dat ik toen ietsjes meer emoties vertoonde dan nu, helaas. Net zoals jij raak ik steeds minder en minder enthousiast van het Turkse voetbal, maar af en toe kan ik het niet laten, ook dit seizoen, om sommige fans een beetje te plagen. Bij jou niet meer, in ieder geval!

3 oktober 2021 om 22:15

@Clutch en @Gangstarr respect voor jullie comments altijd. Ik lees het met veel plezier, iets wat ik van vele anderen hier helaas niet kan zeggen.

Elke Rizespor Galatasaray wedstrijd in dit stadion in Rize gebeuren er van die raarste dingen

Ali Palabiyik is de grootste drama van deze avond. Ondanks deze drama, uiterst gemotiveerde Rize die al 8 wedstrijden niet wint en iedereen erop en eraan heeft Gs de overwinning over de streep getrokken. M-BA-YE DIAGNE! Deze goal heeft veel mensen geraakt.

Vind het nog steeds bizar dat de wedstrijden in ons competitie al lang niet door buitenldandse scheidsrechters wordt gefloten. Het is allemaal zo bijzonder, het is gewoon lachwekkend. Ik heb gewoon gelachen om de laatste goal van GS. Meer kan je ook gewoon niet meer doen.

3 oktober 2021 om 21:04

Lachwekkend dat Rosier na 1 seizoen rood pakt. Saus praatjes! Scheidsrechters zijn mensen en kunnen fouten maken. 17 clubs statement behalve 1. Dat is tevens ook Gala.

Over de scheidsrechter: De eerste goal van Rize was identiek aan onze laatste goal. Beide goals worden er lichte overtredingen gemaakt, maar grijpt de Var niet in. Zo hoort het ook. Daarnaast zijn er hier en daar aan beide kanten geel niet gegeven. Maar over het algemeen floot hij erg goed.

Iedereen zeurt over de 3e doelpunt van Gala maar zeggen niets over de 1e goal van rize, apart.

3 oktober 2021 om 21:32

Dat is niet apart. Ze zoeken alleen naar dingen die hun frustraties kracht kunnen geven. Alle realiteitszin verloren. Maar hey, laat ze, het is een verwerkingsproces.

3 oktober 2021 om 22:24

Ze zijn nu in het ontkenningsfase

Galatasaray kruipt weer eens door het oog van de naald. Verdiende overwinning bij een wedstrijd met een partijdige scheidsrechter.

Offtopic: ik geniet erg van de hete discussies hierboven mij

Jongens wat een taalgebruik hier, het is een sport he tis geen oorlog man man man! De een wint ander verliest er zijn genoeg dingen gebeurd tijdens de wedstrijd waar niet goed gefloten is maar laten we inhoudelijk reageren zonder te vloeken!!

Wie zou eigenlijk benadeeld zijn als het doelpunt niet was gevallen?

Galatasaray:

1e doelpunt van Rize?
Gele kaart voor overtreding op Cicaldau?
Rode kaart Berkan + Penalty?

Rizespor:

Geen 2e gele kaart voof Mohamed?
Overtreding van Halil, waar later de doelpunt van Morutan valt?

Iedereen doet alsof de scheids Gala heeft geholpen.. hij heeft meer in de weg gezeten. Als hij normaal had gefloten was de doelpunt van Morutan niet eens nodig geweest.

Palabiyik heeft al zijn fouten goed gemaakt door nog een fout te maken, wat een flapdrol.

3 oktober 2021 om 22:27

Geen rode kaarten voor Mohamed, Muslera en 3 overtredingen niet gefloten voorafgaand aan de laatste goal. Willen jullie dat hij ook nog de bal in het doel loopt?

Het is toch werkelijk niet te geloven dat notabene de zwart-witte fans onders ons, zonder een grammetje schaamte nog een woord durven te reppen over welke scheidsrechter dan ook, echt ik sta mijn ogen uit te kijken dat jij na die donkerrode kaart die Souza bespaard bleef (overigens heel de vorige seizoen identieke acties) je nota-bene een ali palabiyik en bitigen pro-gs durven te noemen, die dynamische duo zetten nog net niet op twitter dat ze een blinde hekel aan galatasaray hebben, maar toch durven jullie zonder te blikken of blozen te praten.. chapeau

3 oktober 2021 om 22:28

Ja ja Josef. 100% penalty niet gegeven en een overtreding voorafgaand aan de goal van Sivas op Kenan maar blijf jij het maar over Josef hebben. Je zou maar GSli zijn man. Leuke fantasie wereld leef je dan in.

3 oktober 2021 om 23:57

Goed verhaal, wil je het nu over vorige seizoen hebben? Straffen die bespaard werden, keepers die niet doken, spitsen die bewust voor lege doelen mistten, verdedigers die na een wedstrijd tegen besiktas werden ontslagen, bar brawls na een wedstrijd waarbij 2 zwaar invaliden werden geschorst, een coach die heel de seizoen alle familieleden van alle scheidsrechters heeft uitgescholden zonder maar 1 wedstrijd gestraft te worden, een rosier die in 34 wedstrijden 50 spelers het ziekenhuis in heeft getrapt zonder een rode kaart and so on... na vorige jaar heeft bjk een 50 jarige verbod op welke kritiek dan ook op welke organisatie dan ook

Na de samenvatting en vele boze bjk reacties in deze topic gezien te hebben, kan ik 2 dingen concluderen: het zal weer eens aan de scheids liggen en Diagne verdient het inmiddels om een eigen actieheldpop te hebben in de speelgoedwinkel. Die kerel heeft letterlijk zoveel functies en een daarvan was vanavond te zien in zijn hulk modus.

Het is jammer dat het altijd over de scheidsrechter moet gaan in Turkije, maar dat roepen de scheidsrechters wel over zichzelf heen. Ik heb half zitten kijken en zowel het eerste doelpunt van Rize als het laatste doelpunt van GS hadden beiden afgekeurd moeten worden. Verder had Muslera ook rood moeten krijgen. Voor de neutrale kijker leek het wel een vermakelijk potje

Zeer teleurstellend Galatasaray. Wij zijn gewoon geen ploeg dat gemaakt is om zelf het spel te maken. Net zoals de Milli Takim toen het laatst goed ging. We moeten het echt hebben van de defensieve organisatie, maar in de Turkse competitie vergeten we die dus wel eens. Het perfecte exponent is Berkan. Die jongen is echt gemaakt om achter een bal aan te hollen en kilometers te vreten, maar aan de bal kan die echt heel weinig. Dan zijn er mensen die de penalty in de schoenen van Muslera schuiven, snap ik echt niet. Er wordt echt onterecht gebasht op Muslera dit seizoen. Hij kan weinig doen aan zijn tegendoelpunten en samen met Ugurcan en Altay is hij nog steeds de beste in Turkije. Maar nee, je hebt dan twitteraars die zelfs Okan Kocuk of Irfan Can Egribayat beter noemen. Om gek van te worden.

Los daarvan, heel wat namen stelden teleur. Nelsson stond wel zijn mannetje, wat een krijger is dat, en ook Babel vond ik echt niet slecht. Kerem en Ömer goed ingevallen en Diagne is een fenomeen. Je blijft je afvragen hoe die man het flikt.

De rest mag echt gaan bezinnen. Het was dik ondermaats. Bij allemaal.

Nou om te beginnen voor iedereen die hier zit te janken zou ik eens even aanraden om naar eerste goal van Rize te kijken is ook een dikke overtreding op Berkan maar goed gaan ve over naar goal van Morutan ,KINGKONG duwt daar 2 mensen weg ook een dikke overtreding dus staan we gelijk. Om terug naar voetbal te gaan heb ik even paar vraagjes voor IMPARATOR, we willen die clown babel en feghouli niet meer zien onder t tenue van Gala. Je begint al meteen aan wedstrijd met 9 man dus was te verwachten dat t moeilijk zou gaan. Maar goed belangrijke 3 punten binnen gehaald en op naar de volgende match

Iedereen die ENKEL jankt over de gigantische rush van DIAGNE, ga aub ff naar je ma om ke te laten verschonen. Eerste doelpunt van Rize met je achterste bekeken zeker? Huilen over het feit dat Muslera tweede geel moet krijgen voor het weg schoppen van de bal maar de elleboog die Babel kreeg was niks? En zo kunnen we doorgaan maar onderaan de streep heb ik meer op tafel leggen. We hebben iedereen op elkaar gelegd en eromheen gedaan
Offtopic hoeveel wedstrijden gaat sergen krijgen maak je daar maar druk om

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Galatasaray


1149 fans
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
B. KutluMiddenvelder120
Mostafa MohamedAanvaller124
O. MoruțanMiddenvelder113
F. MusleraKeeper140
M. DiagneAanvaller111
R. BabelAanvaller100
H. DervişoğluAanvaller101
Voor de complete selectie: Clubpagina Galatasaray.

In de wandelgangen

Vrijdag 3 december
Barcelona heeft Ousmane Dembélé, Philippe Coutinho, Samuel Umititi en Clément Lenglet aangeboden aan Manchester City om de prijs van Ferran Torres te drukken. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren