‘Louis van Gaal riep mijn naam en zei ’jij bent de beste‘, dat is mooi’

Woensdag, 22 september 2021 om 15:55 • Laatste update: 17:06

Louis van Gaal is tijdens zijn korte dienstverband als trainer van Telstar gecharmeerd geraakt van Yassine Zakir. De creatieve middenvelder trok tijdens de training van woensdagavond de meeste aandacht van de bondscoach van Oranje, die ten guste van de stichting Spieren voor Spieren kortstondig aan de slag is gegaan in Velsen-Zuid.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

9 reacties (laatste reactie door wanny)

Als er ooit mensen afvroegen hoe gedreven van Gaal is. Heb je hier je antwoordt. De beste man heeft gewoon alles van Telstar opgezocht om de wedstrijd zo serieus mogelijk te nemen.

Geweldig dit. De gehele selectie, staf en andere clubleden vergeten deze dag nooit meer. Dit is goed voor de club Telstar en zelfs voor de KKD competitie. Toch grappig dat van Gaal zo goed zijn huiswerk gedaan heeft en daar niet als Popie Jopie komt aanzetten maar gewoon lekker mee doet. Geweldige actie! Nu de aandacht vestigen op de de stichting Spieren voor Spieren.

22 september 2021 om 16:26

Wat ik zelf ook mooi vind, is dat er naast de aandacht voor het goede doel, ook de mogelijkheid is om de nuance te zien in het door de media ontstane beeld dat Van Gaal arrogant en narcistisch is. Hij is namelijk ook gewoon oprecht geïnteresseerd in andere mensen en een aardige man. Mensen die Van Gaal hebben gesproken in andere settings dan persconferenties in interviews, beamen dit vaak.

22 september 2021 om 16:31

Al doet Louis er ook wel alles aan om dat beeld - bewust - hoog te houden. Snapt als geen ander hoe media werkt.

22 september 2021 om 18:51

Ik heb van Gaal in een heel ver verleden mogen ontmoeten. Als klein jochie na een wedstrijd. Zelfs als kind voel je je serieus genomen door van Gaal. Een heel aardige man die oprecht geïnteresseerd lijkt te zijn. Als trainer heeft van Gaal dat ook altijd al gehad, zijn idee was toch dat spelers beter presteren als ze zich goed voelen en serieus genomen voelen (ook qua privé omstandigheden). Ik denk dat je als speler ook best bij van Gaal zijn kantoor kan binnenlopen als je ideeën hebt over hoe het misschien beter kan, dat zal je waarderen en misschien doet ie er ook wat mee.

22 september 2021 om 20:27

@Mitea_007
v Gaal is docent geweest. Die hebben van nature inzich veel informatie te vergaren. Bij mijn vorige club was de hoofdtrainer ook docent. Vond het bijzonder dat ie veel over alle spelers wist. Ook de jeugd spelers. De kleine dingetjes als verjaardag, vragen hoe die lastige toets is gegaan. Bij de jongste jeugd de namen en interesses kennen.
Het typeert ook de persoon v Gaal dat hij serieus en met passie heeft opgepakt.
Mooiste is dat aangeeft dat er ook kansen zijn op latere leeftijd.

22 september 2021 om 16:48

Wel mooi, anderzijds zetten ze Telstar zo wel een beetje weg als een amateurclub die blij moet zijn dat er eens een echte trainer langs komt.

Dit is die gast die met Amsterdam tegen De streetcaptains speelde in Touzani straatvoetbal programma

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Telstar

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
11.VVV-Venlo16-2
12.Telstar16-7
13.NAC Breda151
Voor de complete stand: Keuken Kampioen Divisie
SpelersPositieW
A. BensabouhMiddenvelder121
C. DijkstraMiddenvelder122
T. OvertoomMiddenvelder120
R. FernandesAanvaller122
G. PletAanvaller124
S. van DoormMiddenvelder110
R. SmitAanvaller102
Voor de complete selectie: Clubpagina Telstar.

0 fans
24 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 20 oktober
Ook Liverpool heeft zijn pijlen gericht op Ricardo Pepi. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren