‘Heb mijn familie in een verschrikkelijke situatie gebracht met deze transfer'

Donderdag, 30 januari 2020 om 14:23Rian Rosendaal • Laatste update: 14:28

Kristoffer Peterson begon vorig jaar zomer met veel ambitie aan zijn avontuur bij Swansea City. Een halfjaar later is de situatie heel anders voor de Zweedse aanvaller. Peterson kreeg te horen dat hij Wales op huurbasis mocht verlaten, waarna FC Utrecht hem tijdelijk terughaalde naar de Eredivisie. De huurling kijkt evenwel met gemengde gevoelens terug op het hele proces rondom zijn overgang naar de Domstad.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Zie jij Kristoffer Peterson naar het EK gaan met Zweden?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

14 reacties (laatste reactie door comokum)

Petersen kan aardig voetballen zagen we ook in de laatste 2 wedstrijden ,maar is zo wisselvallig als de pest ook heeft ie vaak oogkleppen op als ie dat kan verbeteren gaat ie een meerwaarde zijn voor Utrecht

Wat een overdreven uitspraak zeg, je bent even niet te genieten omdat je niet speelt en dan breng je je gezin in een verschrikkelijke situatie? Dan heb je niet genoeg echt erge dingen meegemaakt zo lijkt(!) het, ik hoop voor hem dat dat zo blijft. Luxeprobleem en jankverhaal.

30 januari 2020 om 14:48

Het 'niet te genieten' gedeelte gaat over zijn humeur doordat hij weinig speelt. Het 'gezin in een verschrikkelijke situatie brengen' gedeelte gaat over het feit dat hij tijdelijk naar Utrecht verhuist terwijl zijn gezin achterblijft in Wales. Het staat er een beetje vaag beschreven, dus ik begrijp je verwarring.

30 januari 2020 om 14:50

Oh ok, dat wist ik niet inderdaad. Maar dan nog: wat een jankverhaal.

30 januari 2020 om 16:04

@twenteov, kan je je voorstellen dat problemen relatief zijn? Of denk jij ook aan mensen die het nóg slechter hebben als bijv een familielid van je iets ernstigs overkomt? Als altijd alles goed gaat in je leven dan zijn dit grote problemen ja. Is lastig, je inleven.

30 januari 2020 om 16:42

Comokum jij weet nul van mijn empathisch vermogen en ik zeg toch ook letterlijk(!) dat ik voor hem hoop dat hem nooit iets ergers overkomt? Ik vind het een jankverhaal, maar kennelijk mag dat niet en word ik direct voor 'naar mannetje' en 'ouwe gek' uitgemaakt.

30 januari 2020 om 17:03

@twenteov, naar mannetje en ouwe gek zijn niet mijn woorden dus die kunnen we hier lekker buiten beschouwing laten. Ik weet inderdaad niks van je empatisch vermogen dus ik moet het doen met wat jij hier zegt. Net als dat jij zegt 'zo lijkt(!) het'. Kortom, ik leen je eigen veronderstellingen tov Petterson even en projecteer die op jou maar dan mag dat ineens niet. Dat is wel gek toch? Daarnaast lees je niet goed, iets dat je later ook toegeeft, maar dat geeft wel mooi aan dat jij heel snel oordeelt op basis van weinig info maar als een wesp gestoken reageert als anderen precies hetzelfde bij jou doen.

30 januari 2020 om 17:04

Daarnaast zou je ook gewoon inhoudelijk op mijn post in kunnen gaan door proberen te weerleggen dat problemen niet relatief zijn ipv in je post hieronder me voor moraalridder uit te maken. Dat is zo ongelofelijk makkelijk en lijkt wel een soort standaardformule voor mensen die denken ergens tegenaan te schoppen.

30 januari 2020 om 18:08

CoMokum problemen zijn inderdaad relatief en voor iedereen anders inderdaad. Maar het is niet zo dat zn gezin op brood en water in een bezemkast achter laat. Ik val over de woordkeuze verschrikkelijk wat ik nogal overtrokken vind. Ik vind je een moraalridder inderdaad, mag jij makkelijk lullen vinden. Ik vind het ook nogal makkelijk om te stellen dat ik me niet kan inleven. Verder voel ik me nergens gestoken als een wesp hoor en mag jij alles zeggen net als ik. Maar door te zeggen 'ja is lastig, je inleven' met een dergelijk belerende toon alsof ik een kind van 3 ben, heb ik weinig trek inhoudelijk te reageren.

30 januari 2020 om 23:06

Mwa met woorden als 'verschrikkelijk' is het inderdaad een beetje een jankverhaal, zal wel door de vertaling komen omdat het interview in het Engels is afgenomen.

30 januari 2020 om 16:18

Topsport mentaliteit zit zo in elkaar. En iedereen benaderd persoonlijke situaties op een andere manier. Om gelijk te zeggen dat hij weinig erge dingen mee heeft gemaakt is kort door de bocht.

30 januari 2020 om 16:47

youknowit8 jouw eerste zin is een aanname. Er zijn genoeg topsporters met relativeringsvermogen. Iedereen benadert bepaalde situaties inderdaad op een andere manier en ik snap dat het zuur is je gezin (tijdelijk) achter te moeten laten, maar om dat als 'verschrikkelijk' te bestempelen gaat me wat ver. En voor zover ik weet mag ik dat janken vinden, ongeacht wat de moraalridders hierboven daarvan vinden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

FC Utrecht

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
5.AZ3513
9.NEC26-2
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
A. DouvikasAanvaller194
M. MahiAanvaller133
M. SyllaAanvaller134
M. MallahiAanvaller51
E. MaddyAanvaller10
M. PaesKeeper170
Voor de complete selectie: Clubpagina FC Utrecht.

5 fans
Aanvaller, 27 jaar

In de wandelgangen

Vrijdag 21 januari
AC Milan heeft de hoop op de komst van Sven Botman nog niet opgegeven. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren