Linssen sneert naar FOX Sports-verslaggeefster: ‘Gebaseerd op niet veel’

Zondag, 8 december 2019 om

Het is onrustig bij Vitesse, dat trainer Leonid Slutsky zag vertrekken na de nederlaag tegen sc Heerenveen (3-2). Daarnaast willen Bryan Linssen en Navarone Foor niet bijtekenen en is Tim Matavz volgens de Gelderlander ook bezig aan zijn laatste maanden in Arnhem. Aanvoerder Linssen, door Omroep Gelderland al gelinkt aan een avontuur in de Major League Soccer, wil inderdaad vertrekken bij Vitesse, maar de geruchten daaromtrent bevallen hem allerminst.

"Er is heel veel gebeurd, laat ik dat vooropstellen", doelt Linssen na de 0-0 tegen Feyenoord tegenover FOX Sports op het vertrek van Slutsky en zijn eigen mededeling om Vitesse over een halfjaar te verlaten. "Het was geen makkelijke week, dat zeker niet." De aanvaller snapt niet waarom er zoveel te doen is over zijn beslissing om Vitesse de rug toe te keren. "Volgens mij heb ik dat anderhalf jaar geleden al gezegd. Nu begint iedereen erover te praten en te schrijven en een jaar geleden niet."

"Ik heb toen ook al aangegeven dat als er iets heel moois voorbijkomt en Vitesse is daar ook blij mee, en ik ben daar blij mee, dan gaan we om de tafel zitten. Dat is nu niet anders", gaat Linssen verder met zijn uitleg. "Nu begint iedereen erover te schrijven en wil iedereen erover praten. Maarja, voor mij is het geen issue." De buitenspeler hekelt vervolgens nog maar eens de werkwijze van verschillende media. "Ze hebben nog nooit gebeld. En dat is ook iets voor de mensen die schrijven en praten, die gaan dat de wereld inhelpen. Ik moet daar antwoord op geven, maar ik kan daar eigenlijk niets op zeggen. Want ze hebben nooit gebeld." Verslaggeefster Fresia Cousiño Arias zegt dat ze ook maar haar werk doet, waarop Linssen kort een antwoord geeft. "Ja, maar het is gebaseerd op niet veel."

"Ik denk dat we allebei kansen hebben gehad en hebben geprobeerd om te winnen. Ik denk dat je dat liever hebt dan een wedstrijd zonder kansen", verlegt Linssen de aandacht naar de wedstrijd van zondagmiddag. Vitesse maakte een slordige indruk tegen Feyenoord en Linssen kan de reden daarvoor wel achterhalen. "Ik denk dat het een bepaalde onzekerheid is, omdat je toch vijf keer achter elkaar verloren hebt. Dat gaat uiteindelijk toch in je 'koppie' zitten. Dat moet natuurlijk wel beter. Je mag absoluut niet zes keer op rij verliezen, dus de druk staat er dan wel op."


Poll

Vitesse moet Bryan Linssen alsnog een nieuw contract aanbieden


Gerelateerd

Meer sportnieuws

13 reacties (laatste reactie door xantos88)

Haha, heerlijke reactie van Linssen. Ik kan me niet voorstellen hoe het zou zijn als mensen zomaar wat over jou schrijven zonder jou daarnaar te vragen. Het is interessant voor ons lezers, maar ik zou niet graag in hun positie staan. Het beste kun je er maar boven staan denk ik...

8 december 2019 om 17:31

ja klopt ze schrijven soms zomaar wat , maar zij vraagt het hem nu , dan is het aan hem om dit te ontkennen , bevestigen of een ander antwoord op te geven.

Heeft Linssen wel gelijk. Veel media zijn tegenwoordig een combinatie van luiheid met nieuws verdraaien zodat het jezelf beter past in plaats van de waarheid proberen te achterhalen...

8 december 2019 om 17:32

Dat doet ze nu toch "de waarheid achterhalen" door hem de vraag te stellen of het klopt.

Wordt een beetje moe van de persoon Linssen. Linssen heeft het al 2 jaar over Feyenoord, of die goed genoeg is voor de huidige selectie. Hij zag zichzelf niet bij PSV en Ajax voetballen omdat die zich daar gewoonweg te slecht voor vind. In interviews ontkracht hij die speculaties ook niet, sterker nog.. hij stuurt gewoon een open sollicitatie door te zeggen dat die bij Vitesse zijn contract niet gaat verlengen. Hij baalt dat er in die 2 jaar geen contact is geweest en nu deelt die een sneer uit.. Heel professioneel! Misschien moet die accepteren dat Vitesse zijn plafond is. Lever die aanvoerdersband maar lekker in. Wat een onrust stoker. Waar we nu momenteel wat aan hebben is rust.

8 december 2019 om 17:05

Wel diegene die nog wedstrijden kan winnen voor je. De rest is niet veel soeps naar mijn idee. Jammer dat men niet tijdig heeft bekeken hoe hem te vervangen zodat je er nog iets voor kon vangen. Nu een mooie leegloop en kapitaalvernietiging. En dat kapitaal dat is iets wat men al weinig heeft in Arnhem.

8 december 2019 om 22:13

Deed die dat maar eens een keer. Ik weet niet of je Linssen volgt maar op zijn mooie goals na doet het niet veel. Hij moet juist leiderschap tonen en het laten zien op het veld ipv met zijn mond. Het mocht duidelijk zijn dat die een natte droom heeft als Feyenoord aan zijn deur klopt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Vitesse

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
6.Vitesse308
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
R. PasveerKeeper180
D. DoekhiVerdediger180
A. ObispoVerdediger180
B. LinssenAanvaller1811
T. MatavžAanvaller187
M. BeroMiddenvelder163
J. GrotAanvaller161
Voor de complete selectie: Clubpagina Vitesse.

27 fans
Aanvaller, 29 jaar

In de wandelgangen

Vrijdag 17 januari
Quique Setién overweegt toe te slaan bij zijn ex-club Real Betis. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren