ED: PSV bereikte dinsdag een akkoord met competitiegenoot over transfer

Woensdag, 14 augustus 2019 om

Luuk Koopmans gaat PSV verlaten, zo meldt het Eindhovens Dagblad woensdagochtend. De 25-jarige doelman reist woensdag af naar ADO Den Haag om de medische keuring te ondergaan bij de residentieclub. Mochten er geen problemen zich voordoen bij de test, dan kan Koopmans binnenkort uitkomen voor ADO.

Koopmans wilde meer aan spelen toekomen, daar hij bij PSV door de aanwezigheid van onder anderen Jeroen Zoet en Lars Unnerstall niet op veel minuten hoeft te rekenen onder trainer Mark van Bommel. Een transfer naar ADO lag lange tijd op tafel en nu zou de transfer zo goed als rond zijn. Dinsdag werden de laatste details naar verluidt gladgestreken.

'Koopmans mag dan wel afreizen naar De Hofstad, maar PSV houdt grotendeels grip op de transferrechten van de keeper, die nog tot juli 2020 onder contract staat in Eindhoven', zo stelt het Eindhovens Dagblad. Vorig seizoen werd Koopmans verhuurd aan MVV Maastricht, waar hij zich door goede optredens in de kijker wist te spelen bij ADO.


Poll

Een goede zet van ADO Den Haag?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

19 reacties (laatste reactie door bvbrunschot)

Je verwacht inkomende Doan. Succes mooie club.

14 augustus 2019 om 09:03

Ik denk niet dat die onduidelijkheid geheel toevallig is ontstaan. Blijft kinderachtig.

14 augustus 2019 om 09:12

Wat kinderachtig is, zijn mensen die blijven zeuren over titels van een artikel. Je begrijpt toch ook wel dat VZ leeft van de clicks en dat een titel een uitnodiging moet zijn om te klikken en het artikel te willen lezen? Er staat feitelijks niets verkeerds of misleidends in de titel dus hoewel de redactie van VZ soms doorslaat, is hier geen enkele reden om kinderachtig te gaan zeuren. Los van het feit dat je dat gewoon niet in een topic moet doen omdat dat niets oplost

14 augustus 2019 om 09:38

Goed, ik had moeten zeggen 'vind ik kinderachtig'. Ik snap best dat ze clicks nodig hebben, maar dat kan via het genereren van interessante content, maar ook door het licht misleiden van je lezers en dingen te suggereren en het vervolgens over iets anders te hebben. Daar schaar ik dit onder, jij kennelijk niet, en dat is prima.

Overigens doe ik het op deze manier omdat ik denk dat dat wellicht juist wel dingen oplost: een individueel mailtje heeft denk ik minder effect dan een post met veel duimpjes erbij.

14 augustus 2019 om 09:50

Niets in deze titel suggereert dat het om een specifieke speler gaat; dat is jouw/jullie invulling. Je wordt totaal niet misleidt en feitelijk is er niets mis met deze titel. Sterker nog; hij is misschien wel perfect gekozen omdat het je triggert om te klikken en te kijken over wie het gaat. Dat je hoopt dat het over Doan (zou opmerkelijk zijn) gaat is wat anders dan dat er geinsinueerd wordt dat het over hem gaat.

En ik kan je een illusie besparen, dit soort posts losts echt niets op. Degenen die de artikelen schrijven en verantwoordelijk zijn voor de inhoud van de website zijn niet degenen die je duimpjes geven of je reactie lezen cq. modereren. Ik zeg niet dat een mailtje wat oplost (als er aanleiding is), maar dan komt je signaal in ieder geval bij de juiste mensen terecht. Nu zorg je alleen maar voor frustratie bij mensen zoals ik die gewoon het artikel en de reacties willen lezen om al dan niet inhoudelijk te discussieren.

14 augustus 2019 om 09:55

Dat is een wel heel naieve gedachte. Alsof VZ alle topics en reacties afgaat om te zien welke meningen de meeste duimpjes opleveren.

VZ vaart zijn eigen koers en heeft andere belangen dan de bezoekers. Er is echt maar 1 ding dat helpt om je ongenoegen te uiten: nooit meer terugkomen.

Punt is alleen dat het overal hetzelfde liedje is.

14 augustus 2019 om 08:57

Bij MVV de beste keeper in jaren! Voor mij ook een van de beste keepers in de JL afgelopen seizoen. Koopmans pakte echt veel punten voor ons.

14 augustus 2019 om 10:50

Beter dan Zoet? Die pakt namelijk niet heel erg veel punten voor ons op het moment...

Vorig jaar bij MVV prima gekeept wens hem veel succes

Ik ben wel benieuwd wat er bedoeld wordt met 'psv houdt grotendeels grip op de transferrechten'; klinkt als een soort terugkoop optie?

14 augustus 2019 om 10:11

Inderdaad bijzonder. Hij heeft nog maar een jaar contract. Dus na dit huurjaar kan hij transfervrij over, of elders heen.

"Koopmans mag dan wel afreizen naar De Hofstad, maar PSV houdt grotendeels grip op de transferrechten van de keeper, die nog tot juli 2020 onder contract staat in Eindhoven', zo stelt het Eindhovens Dagblad" Hoe kan PSV grip houden op de transferrechten hij is aan het eind van dit seizoen transfervrij? Dat zou dus betekenen dat ze hem in de winterstop nog kunnen verkopen als ze willen?

14 augustus 2019 om 09:26

Denk dat ado hem koopt maar dat psv ~30% doorkooppercentage heeft...

koopmans, een degelijke keeper voor ado, kwam tekort voor psv.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
6.PSV74
Voor de complete stand: Eredivisie
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

In de wandelgangen

Donderdag 22 augustus
Bayern München leidt de race om Kai Havertz voor het seizoen 2020/21. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren