‘Barcelona sluit deur voor vertrek niet en verlangt 45 à 50 miljoen euro’

Maandag, 10 juni 2019 om

Barcelona betaalde Benfica twee jaar geleden ruim 35 miljoen euro voor Nélson Semedo en de kans is aanwezig dat de Catalanen deze zomer een mooie winst gaan maken op de rechtsback. De Portugees, die zondagavond nog ten koste van het Nederlands elftal de Nations League won, werd afgelopen week al eens in verband gebracht met een vertrek naar Atlético Madrid en Marca weet hier maandag aan toe te voegen dat Barça niet per definitie afwijzend staat tegenover een transfer.

De 25-jarige Semedo wisselde in het net afgelopen seizoen met Sergi Roberto af op de rechtsbackpositie en kwam uiteindelijk in iets meer dan veertig procent van alle minuten die Barcelona in het voorbije jaar speelde in actie. De verdediger is hier echter niet tevreden over en hij zou zijn club inmiddels al hebben laten weten dat hij een vertrek uit het Camp Nou overweegt.

De landskampioen van Spanje beschouwt Semedo wel als een speler die een rol zou kunnen gaan spelen in de toekomst, maar is aan de andere kant op zoek naar transferinkomsten en een verkleining van het salarishuis om verdere transferplannen te kunnen verwezenlijken. Barcelona heeft de deur voor een vertrek van de vleugelverdediger daarom definitief niet gesloten en de club denkt naar verluidt aan een transfersom van 45 à 50 miljoen euro.

De Catalanen geloven dat deze prijs gerechtvaardigd is vanwege de stappen die Semedo in de afgelopen twee jaar heeft gezet en de club heeft ook gezien welke prijzen er in de afgelopen jaren zijn betaald voor andere vleugelverdedigers. Benjamin Mendy (voor 58 miljoen euro van AS Monaco naar Manchester City), Kyle Walker (voor 56 miljoen euro van Tottenham Hotspur naar Manchester City) en João Cancelo (voor 41 miljoen euro van Valencia naar Juventus) wisselden eerder al voor flinke bedragen van club en Barcelona denkt dat Semedo in dezelfde categorie past.

Atlético lijkt op dit moment het meest nadrukkelijk in de markt voor de tienvoudig international van Portugal. Los Colchoneros zijn op zoek naar een opvolger van Juanfran en zien in de rechtsback, ondanks dat zij al over Santiago Arias kunnen beschikken, een goede aanwinst. De Madrilenen wilden Semedo volgens eerdere geruchten zelfs in de transfer van Antoine Griezmann naar Barcelona betrekken, maar Paris Saint-Germain lijkt inmiddels de beste papieren voor de komst van de Fransman in handen te hebben.

Bernardo Silva: 'Respect voor Oranje, ze hebben het ons moeilijk gemaakt'
Meer video's

Poll

Vind jij dat Barcelona Nélson Semedo juist aan boord moet houden?


Gerelateerd

44 reacties (laatste reactie door gloryunited)

Wat is dit toch dom van barca als ze zit doen, je kan niet heel het seizoen vertrouwen op roberto maar ik begrijp de keuze van semedo als hij zelf weg zou willen. Hij stond gewoon een aantal wedstrijden achter elkaar op de bank op het einde van het seizoen en die Invalbeurt van een aantal minuten tegen liverpool was denk ik genoeg voor hem om te beslissen geen toekomst te zien bij deze momenteel verziekte club

10 juni 2019 om 13:55

Dom? Beargumenteer je populaire uitspraken eens! Bestuur zus en bestuur zo. Het huidige bestuur verricht op de meeste vlakken uitstekend werk door oa ManU en Real gepasseerd te zijn qua omzet en winstgevendheid. Op sportief vlak moeten ze 1 dingen wijzigen en dat is Valverde. Als Semedo weg wilt dan zou ik zeggen van goed verkopen die handel. Semedo is goed maar moet niet doen alsof hij werelds heeft gepresteerd.

10 juni 2019 om 14:25

Welk uitstekend werk? Leef jij onder een rots ofzo? Wie heeft valverde aangetrokken dan? 160 miljoen voor een flop als coutinho? Verdiep je wat meer in de zaken man

10 juni 2019 om 15:05

Zodra men met feiten op tafel komt dan schiet de gemiddelde socio in de verdediging door zonder argumentatie de criticaster dom te noemen. Wellicht ben je verwend de afgelopen 10 jaar en is jou zand in de ogen gestrooid door de peps en laportas van deze wereld.

10 juni 2019 om 15:14

Bochherief welke feiten? Moet ik een pseudo analist zoals jou serieus nemen haha ik moet elke dag lachen om jou reacties doe zo verder

10 juni 2019 om 17:30

Heeft Valverde of Barca aangetrokken? Begrijp jij wel hoe het organisatorisch werkt bij Barca? Coutinho is een erg goede voetballer die tot op heden niet past bij Barca. Niemand kan zeggen dat hij niet kan voetballen. Vwb het bestuur! Krijg jij een beetje door wat zij extra aan inkomsten allemaal binnen krijgen ivm voorgaande jaren.

Door Semedo te verkopen verlies je veel breedte, want wanneer hij rechtsback staat dan kan je Roberto op 2-3 andere plekken kwijt. Dus niet doen! Daarbij is het gewoon een hele goede back! Beter dan Roberto (individueel gezien).

10 juni 2019 om 13:10

Het is Barcelone he, die halen een nieuwe back of iemand uit de jeugd, dus je verliest niks.

10 juni 2019 om 13:15

haha iemand uit de jeugd, tuurlijk, er staan dani alvesjes klaar aan de lopende band in la masia. er komt al 10 jaar niks door uit la masia, de enige die van meerwaarde is voor het a-elftal is verkocht aan bayern.

10 juni 2019 om 13:45

@bochherief, Iemand uitlachen terwijl jij het woord 'of' niet snapt. Het moet niet gekker worden! Jij moet echt een keer leren lezen, want het is niet de eerste keer dat je met dit soort ongenuanceerde oneliners komt, terwijl je niet begrijpt wat er geschreven wordt. Zeg dan gewoon niets.

Sowieso zit er een enorm gat tussen de jeugd en het eerste; dat is bij elke club zo, maar absolute topclubs in het bijzonder. Het is niet zo heel vreemd dat naarmate het niveau van het eerste omhoog gaat, de doorstroom vanuit de jeugd steeds slechter wordt.

Hoe dan ook, hij heeft gelijk. Abidal gaat niet iemand laten vertrekken als er geen vervanging in the picture is. Sowieso is Semedo niet de eerste back en hij zit nu op een leeftijd dat hij zijn belofte ingelost en een basisplaats had moeten hebben. In dat licht bezien is het verkopen van een reserveback voor 50 miljoen geen slecht plan.

Ik snap overigens niet waarom Antoine Griezmann weer genoemd moet worden, want zijn eventuele overgang naar Barca is allang een gesloten boek.

10 juni 2019 om 13:51

slecht verhaal doncox, ik reageer slechts op de opmerking dat er iemand uit jeugd kan worden overgeheveld naar het 1e zodra semedo wordt verkocht. en dan claimen dat je dan niet inboet aan kwaliteit.

vervolgens haal je mijn stokpaardje aan dat de jeugdopleiding van topclubs, barca in het bijzonder, geen fabriek is die zomaar spelers produceert die goed genoeg zijn voor het 1e. dat weet ik allang en schrijf ik hier steeds, het zijn steeds barcafans die claimen dat la masia wel goed genoeg is om supersterren op te leiden.

10 juni 2019 om 13:53

Dat Semedo geen basisplek heeft ligt meer aan valverde dan aan hem zelf. Semedo is de beste back die we hebben voor due plek. Meer snelheid is heel technisch en brengt aanvallend zo veel meer. Valverde speelt het liefst met de slome roberto

10 juni 2019 om 14:03

@bochherief, wat een giller, jij denkt echt dat je Johan Derksen bent! Je probeert zijn retoriek te gebruiken, maar je inhoud is nog lozer dan die van hem. "of" betekent het een of het ander. Niet allebei, want dan zou daar 'en' gebruikt moeten zijn. Johan Derksen weet dat tenminste....

Je valt zo hard door de mand met het en/of verhaal, want je snapt nog steeds niet wat er bedoelt wordt, en dan ook beweren dat ik jouw stokpaardje gebruik. Lachwekkend. Ik heb mijn eigen visie, ik gebruik helermaal niets van jou, want alles wat ik hier van jouw lees zijn loze kreten.

Sowieso wordt een superster geboren, die kan je hooguit scouten en vervolgens beter opleiden dan dat hij bij zijn oude club was geweest. Helaas voor Barcelona zit met op het niveau dat alleen de meest talentvolle spelers volstaan.

10 juni 2019 om 14:06

barcalover123, die spelers zijn min of meer gelijkwaardig, dus het is niet zo gek om er een te verkopen om een beter alternatief aan te kunnen trekken. Wie Abidal dan kiest om te laten gaan heeft te maken met de visie van Valverde en hemzelf, de waarde van de speler op de transfermarkt, hoe hoog het salaris op het salarisbudget drukt etc. Het zou niet vreemd zijn als Abidal een betere back voor de basis op het oog heeft en dat Roberto backup wordt.

10 juni 2019 om 13:58

Breedte heeft Barca zat. Met de komst van frenkie hebben we voldoende kwalitatieve middenvelders. Roberto zou in mijn ogen de ideale 12e of 13e man zijn die meerdere posities kan opvullen bij nood. Vertrekt Semedo dan moet je een betere en voor terughalen. Ik denk dan zelf aan Kimmich of Trend-Arnold.

10 juni 2019 om 14:47

beide onhaalbaar voor Barca. Voor het sportieve hoef je Bayern of Liverpool niet meer te verlaten voor Barca. Die tijden zijn over

10 juni 2019 om 17:05

Komisch, Liverpool en Bayern sportief hoger aanslaan dan de club die al 10-20 jaar lang de klok slaat en 8 van de laatste 11 jaar landskampioen is. Ik zal nog maar even de moeilijkheidsgraad van de speelstijl achterwege laten.

10 juni 2019 om 18:45

@Mister objecti Helemaal goed gezegd! Heb het idee dat de meeste sinds 1 jaar voetbal volgen. Engelse clubs hebben een keer CL en EL gewonnen. Vergeet niet dat de laatste 2 decennia het Spaanse voetbal zwaar overheerst. Niet alleen Barcelona en RM... Zowel sportief als financieel zijn deze 2 clubs grootste ter wereld.

10 juni 2019 om 22:25

Precies ja! Barca slaat de toon met prijzen en aantrekkelijk voetbal maar Real heeft Europees iedereen een kunstje geflikt.

Zie ik United of Chelsea (bij uitstel ban) dit bedrag wel voor hem neerleggen. Nou is Sergi Roberto gewoon een goede back, maar ook niet de beste rechtsback ter wereld. Ik zou gewoon blijven en de concurrentie het hem aangaan. Zijn twee gelijkwaardige rechtsbacks.

Zou erg zonde zijn, ik vind Semedo namelijk een prima rechts-back waar nog veel groei in zit. Tegen Liverpool zag je ook dat bijvoorbeeld een pijlsnelle Mané onze Roberto er werkelijk elk duel uit sprint. Zie hem graag blijven en Roberto kan je dan mooi gebruiken op het middenveld of de rechts-back positie tegen de onderste 10 van de competitie.

Laat dit bestuur aub opstappen. Elk jaar weer, keer op keer de verkeerde deals en het beleid is om te huilen. Spelers die totaal niet bij Barca passen worden aangekocht en spelers van toegevoegde waarde worden op de transferlijst gezet. Talenten krijgen amper de kans en vertrouwen in een coach die totaal niet bij Barca past. Valverde heeft 2 jaar gefaald en nog heeft het bestuur vertrouwen. Zonder Messi is het maar een middelmatige ploeg en dat zag ik als Barca supporter. Het verkopen van Semedo zou hiermee de klap op de vuurpijl zijn. Hoe kunnen ze hem willen verkopen?

10 juni 2019 om 12:59

Werkelijk waar onbegrijpelijk inderdaad. Lekker houden die man, vind het een betere speler dan Roberto.

10 juni 2019 om 13:13

je spreekt jezelf keihard tegen. eerst zeg je dat talenten amper de kans krijgen, als vervolgens een eigen jeugdspeler als sergi roberto de kans krijgt, moet een aankoop als semedo weer de voorkeur krijgen. verkeerde deals werden er al gemaakt ten tijde van pep, kijk maar naar grysinschky, ibrahimovic, fabregas, sommige bizarre aankopen, anderen kregen niet de kans.
krijg sterk de indruk dat het barca fans bartomeu en valverde niks gunnen. dan wordt er met 2 maten gemeten met laporta en pep, die ook dezelfde "fouten" maakten.

ben het wel eens dat zonder messi barca een uefa cup ploeg at best is.

10 juni 2019 om 13:28

Roberto is weliswaar een jeugdspeler, maar Semedo heeft gewoon bewezen op de back positie beter uit de voeten te kunnen. Semedo hebben ze eenmaal nu in huis, je gaat niet een betere speler wegdoen om een jeugdspeler te laten spelen die beduidend minder is op die positie. Dit is niet wat ik bedoel met; jeugd een kans geven.

De jeugd een kans geven is het door laten stromen van talenten tegen de mindere goden in La Liga en niet steevast de spelers op te stellen die niets toevoegen. Het aanstellen van Boateng bijvoorbeeld is totaal overbodig. Geef hier dan liever een jeugdspeler de kans ook al is degene veel minder. Ook het opstellen van Denis Suarez en Gomes waren van die rare acties. Laat dan een Alena bijvoorbeeld minuten maken. Hoeveel kansen een Gomes of een Denis Suarez hebben gehad is bizar. Omdat Gomes voor veel geld is aangetrokken moest hij spelen om het spelen.

Er wordt zeker niet met 2 maten gemeten. Iedereen die een beetje verstand heeft van voetbal ziet dat Valverde absoluut niet bij Barcelona past. Speelt veel te behoudend en stelt telkens de verkeerde spelers op. Na 1 seizoen kan je hem nog een kans geven, maar ook dit seizoen heeft hij gewoon gefaald. Het bestuur blijft vertrouwen in hem houden, dat is toch bizar? Hier is Bartomeu ook gewoon schuldig aan.

Voor de club Barcelona zou het vertrek van het bestuur als een van de beste dagen in de afgelopen pak em beet 3 jaar zijn.

10 juni 2019 om 13:35

valverde heeft helemaal niet gefaald, hij pakt elk jaar een hoofdprijs, met mindere spelers dan pep en luis enrique hadden. er wordt absoluut wel met 2 maten, als je andre gomes haalt voor 40 mil, tuurlijk moet je hem laten spelen, anders is het kapitaalvernietiging.
en jeugdspelers de kans geven, er breekt niks door uit la masia, niets is goed genoeg om in het 1e te staan. dan kun je wel wijzen naar iniesta enzo maar dat was 1malig, een freak lichting. heeft niks met la masia te maken, maar met mazzel. onthoud dat toen een iniesta en messi schaarse kansen kregen als jeugdspeler, je meteen hun talent kon zien. zij grepen hun kans. alle anderen na hen is gewoon niet goed genoeg.

10 juni 2019 om 13:43

Hij pakt elk jaar een hoofdprijs. Dat klopt, maar pakt hij die prijs doordat hij tactisch en met zijn voetbalvisie de tegenstanders overklast? Of is het ene Argentijnse superster die keer op keer zijn hachje red in La Liga? Ik denk het laatste en vele zullen het met mij een zijn.

In de CL valt Valverde totaal door de mand. De tegenstanders in de CL zijn van hoger niveau waardoor Messi het ook niet alleen kan. Een trainer moet hier zijn team motiveren en de juiste spelers opstellen. In plaats hiervan speelt hij bijvoorbeeld op Anfield zeer behoudend en plaatst hij spelers als Semedo en Arthur op de bank. Alle hoop is gevestigd op Messi en de tactiek van Valverde straalt dat dan ook uit.

Het spelen van Gomes is ook niet zo gek. Gaf ik eerder ook aan, maar op een gegeven moment is dat ook klaar. Je vanaf het begin al dat Gomes niet een speler is voor Barcelona. Komt inzicht en handelingssnelheid te kort. Op een gegeven moment met je als coach zijnde een keuze hierin maken en niet meer opstellen en op de vertreklijst zetten. Dit hebben ze uiteindelijk ook gedaan, maar hij werd te vaak opgesteld. Je kon makkelijk spelers als Alena en Puig voor de leeuwen gooien. Dat is ook gebeurd met Iniesta, Xavi en Busquets. Denk je nu echt dat zij in hun eerste wedstrijd de sterren van de hemel speelden? Ze werden langzaam gebracht en proefden het grote mannen voetbal. Hierdoor hebben ze zich ontwikkeld en in de basis gespeeld.

10 juni 2019 om 14:02

Overdreven reactie zeg. Als je het allemaal zelf had gezien dan zou je weten dat bij afwezigheid van Messi, dit Barca al hun wedstrijden won met een klinkende zege op Real Madrid. Ik ben het eens dat Valverde niet helemaal past maar vergeet niet dat ie twee keer kampioen is geworden, halve finale CL stond en in de finale van de Copa. Kijk eens naar Real. Die zouden met de prestaties van Barca dit jaar in een hosanna stemming zijn.

Als Semedo weg wilt dan moet Barca hem laten gaan. Ik vind dat Valverde zijn zelfvertrouwen sloopt maar hij moet zelf ook weten dat hij niet onbetwistbare indrukken heeft achtergelaten.

Als Cancelo weggaat moet Juve hem halen

Nou United. Laat die 70m voor AWB maar zitten. 45m naar Barca sturen voor Semedo!

Nou PSG sla je slag, zo’n topback voor dat bedrag ophalen is bijna te mooi om waar te zijn. Ik denk dat hij voor Inter net te duur is maar wat zou ik hem graag in het elftal zien. Semedo, Skriniar, Godin, een nieuwe linksback en de Vrij als backup heb je gewoon een wereldverdediging, laat maar ik ben aan het dromen.

10 juni 2019 om 14:42

Semedo, Skriniar, Godin, Tagliafico zou wel een beestachtige verdediging zijn. Handovic erbij, Modric alsnog proberen te halen bij Real Madrid en nog een goeie vleugelspeler erbij en Inter zou serieus gaan concurreren met Juventus.

Barcelona is helemaal de weg kwijt. Deze man voor 45 mil verkopen? Roberto is overduidelijk geen natuurlijke rechtsback en Semedo overklast hem dan ook o pdeze positie. Zowel verdedigend als qua snelheid veel beter. Semedo heeft nooit gezeurd en moet nu gewoon onbetwistte basisspeler worden. Nee hoor Barca houdt vast aan halfgare rechtsbacks.

10 juni 2019 om 14:04

Semedo is verdedigend goed maar aanvallend erg matig. Zijn eindpassing is slecht en het moment van diepgang herkent hij vooralsnog slecht. Van mij mag hij weg als Barca een betere kan aantrekken.

Dit soort spelers moeten bij andere clubs gaan spelen. Cillessen verpietert ook maar op de bank. Barcelona, Real, City, Liverpool Juve, Bayern, PSG moeten die spelers verkopen aan andere teams. Worden die teams ook weer sterker. Ik heb een hekel aan de dominantie van een select groepje clubs.

10 juni 2019 om 13:17

cillesen verpietert niet op de bank, hij kiest daar zelf voor. jasper is een gemiddelde keeper van het niveau fiorentina, betis, maar dacht bij barca in de basis te kunnen staan. al jaren ziet hij in welke situatie hij verkeert en nog kiest hij voor een plek op de bank.

10 juni 2019 om 13:37

Hij kiest niet voor een plek op de bank. Hij wilde vorig jaar al weg, maar toen vroeg Barcelona een absurd hoog bedrag voor hem. Zoals wel vaker roep jij van alles zonder dat je daarbij uitgaat van de waarheid.

10 juni 2019 om 13:45

als er van ons twee 1 iemand vanuit feiten beargumenteert ben ik het. jasper is niet goed genoeg voor de top van europa, dat laat hij zijn hele carriere al zien. zodra er kritiek komt op een ajax speler dan raak jij alle realiteit uit het oog en verdedig je ze met hand en tand, beste kyle. de vlag gaat uit als jij kritisch zal zijn op (ex) ajax spelers

Los dat het dom is van Barca om hem te verkopen, vind ik ook dom van hem om weg te gaan.
Hij staat nu op de 13e plek van spelers met meeste minuten. Hoewel hij vaak geen 90 minuten volmaakt, heeft hij wel minuten in de belangrijke wedstrijden zoals de classico's en de CL wedstrijden en ook vaak in basis gestaan in de cruciale wedstrijden.
Aangezien zijn enige concurrent voor die positie ook op een andere positie kan spelen, en hij ook kan invallen als linksback zal hij minuten blijven maken. Hij moet gewoon vechten voor meer minuten. Die komen wel.

10 juni 2019 om 13:37

Waarom is het dom van hem? Als hij bij bijvoorbeeld PSG of United 3/4 miljoen per jaar meer kan verdienen en hem een basisplaats beloofd wordt, waarom zou het van hem dan dom zijn? Bij Barcelona zit wisselt hij bank met basis af. Sportief gezien is het misschien geen stap vooruit, maar het financiële aspect zou een rol kunnen spelen voor een speler om te vertrekken. Het lijkt me dat de meeste voetballers gewoon willen voetballen in plaats van het zitten op de bank.

Verder ben ik het met je eens dat het een domme keuze zou zijn van Barcelona. Deze speler hoort in de basis te staan. Door belachelijke keuzes van de trainer en het bestuur kan een speler als Semedo gewoon vertrekken en voor een club als PSG kiezen.

10 juni 2019 om 14:31

Waarom zou hij bij PSG meer minuten maken. Ook daar heeft hij Alves voor zich en ze hebben ook nog 2 andere rechtsbacks (meunier en Dagba)
Dom is misschien te sterk uitgedrukt want er kunnen ook andere belangen als geld spelen.
Maar ik denk dat hij bij Barca wel in een goede positie zit want zijn concurrent voor die positie speelt ook een andere positie en hij is backup LB. Bij de meeste andere topclubs heb je een volwaardige rechtsback als concurrent. Ik gaf trouwens aan dat hij nr 13 is als speler met meeste minuten bij Barca. Dat is voor La Liga wedstrijden. CL wedstrijden is hij nr 11.

Als hij verkocht wordt moet die minstens 10m opleveren (45) en wordt die vervangen door Wague van het B-team. Financieel een droomwinst maar sportief een stevige aderlating. Je zal zien dat die bij Atletico de pannen van het dak gaat spelen als hij eenmaal terug het zelfvertrouwen krijgt dat Valverde hem ontnomen heeft.

Ik denk dat dit te maken heeft met de clausule in het coontract dat Semedo met Barcelona tekende.
De club moet namelijk 5 miljoen extra aan Benfica betalen voor elke 50 volle wedstrijden die Semedo speelt. Dit is dan ook de reden dat hij vaker als invaller cq wisselspeler werd gebruikt door Valverde.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Barcelona

4887 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Barcelona8754
4.Valencia6116
5.Getafe5913
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
AspiazuUnknown
Jordi AlbaVerdediger362
M. ter StegenDoelman350
PiquéVerdediger354
Sergio BusquetsMiddenvelder350
Philippe CoutinhoMiddenvelder345
Voor de complete selectie: Clubpagina Barcelona.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Barcelona.

Atlético Madrid

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Barcelona8754
4.Valencia6116
5.Getafe5913
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
A. GriezmannAanvaller3715
Á. CorreaAanvaller363
T. LemarAanvaller313
N. KalinićAanvaller172
J. OblakDoelman370
S. AriasVerdediger251
J. GiménezVerdediger210
Voor de complete selectie: Clubpagina Atlético Madrid.

5 fans
Verdediger, 25 jaar
SeizoenClubW
2018/2019 Barcelona 26 1 4 0
2017/2018 Barcelona 24 0 1 0
2016/2017 Benfica 31 1 6 0
2015/2016 Benfica 12 1 2 0
2015/2016 Benfica II 4 3 0 0
Laatste voetbalnieuws

Transfersaga irriteert Barça-voorzitter: ‘Het is nergens op gebaseerd’

Antoine Griezmann kondigde onlangs in een videoboodschap zijn vertrek aan bij Atlético Madrid. De Franse aanvaller lijkt op weg naar Barcelona, de club die een jaar geleden al zijn nieuwe werkgever...Lees verder

In de wandelgangen

Dinsdag 18 juni
Benfica gaat een slag slaan bij Real Madrid. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren