Zoekend Feyenoord loopt blauwtje: ‘Ik heb ‘nee’ gezegd, er is contact geweest’

Woensdag, 22 mei 2019 om

Feyenoord moet op zoek naar een opvolger van technisch directeur Martin van Geel, die de Kuip op 1 juli verlaat. De namen van Jordy Zuidam (FC Utrecht) en Joris Mathijsen (Willem II) konden al worden weggestreept en ook Ferry de Haan heeft de Feyenoord-leiding laten weten niets te zien in een transfer op directiegebied. De technisch manager van Excelsior is naar eigen zeggen nog niet klaar met zijn werkzaamheden in Kralingen.

“Ik heb nee gezegd. Er is contact geweest. De belangrijkste reden: de timing is erg ongelukkig, met het vertrek van Wouter Gudde (algemeen directeur Excelsior, red.) naar FC Groningen”, laat De Haan weten aan RTV Rijnmond. “Uiteraard moet je in deze wereld vooral aan jezelf denken, maar dat vond ik niet chique voor de mensen dichtbij mij. Maar ik heb ook de ambitie om Excelsior verder op de kaart te brengen.”

De Haan en de overige directieleden van Excelsior hebben het nodige werk te verzetten deze zomer. De ploeg van scheidend trainer Ricardo Moniz werd in de halve finale van de Keuken Kampioen Divisie Play-Offs uitgeschakeld door RKC Waalwijk (1-1 gelijkspel woensdagavond na de 2-1 nederlaag van afgelopen zondag) en daalt daardoor af naar een niveau lager. Daarnaast kan Luigi Bruins gebruikmaken van zijn transfervrije status en vertrekken waarschijnlijk nog meer spelers uit het Van Donge & De Roo Stadion.Gerelateerd

16 reacties (laatste reactie door japser)

Begint wel pijnlijk te worden

23 mei 2019 om 02:32

Zeker, vooral als dit bericht al 6x voorbij is gekomen in elke keer een andere context.

23 mei 2019 om 09:39

Niemand wil zijn handen branden in dit wespennest.

23 mei 2019 om 12:22

Snap ik wel.....

Groot club, fanatieke aanhang, wil opboxen tegen PSV en Ajax, maar:

- geen geld
- spelers in de selectie die een volgende stap willen maken (jorgensen, vilhena, berghuis).
- paar zwakke plekken in de linies (verdediging, midden en voor)
- grote talenten stromen niet door en vertrekken vaak naar het buitenland

Zie het somber in voor Feyenoord de aankomende jaren.

Ik zou er voor kiezen om 2 magere seizoenen voor lief te nemen. Jeugd door te laten stromen, geld op te sparen en over 3 jaar een gooi doen naar de titel.

Waarom proberen ze die man van az niet? Dat is toch een Feyenoord supporter?? Wie weet hier meer over kom ff niet op zn naam

23 mei 2019 om 00:04

Huiberts heeft ook nee gezegd tegen Feyenoord. En Eenhoorn is een algemeen directeur

23 mei 2019 om 06:45

Eenhoorn zocht ik ja, oke algemeen directeur dus, ik ben in de war! Bedankt

Waarheid ligt dus wel wat genuanceerder. Kon niet voor zijn rol vanwege zijn td/ad rol.

23 mei 2019 om 00:11

Kon niet weg vanwege zijn td/ad rol. *

De RvC heeft zn hand flink overspeeld met deze move wat mij betreft. Ik heb het eerder al emotiemanagement genoemd en vind dat altijd een slechte raadgever. Dat je af wil van je td is je goed recht, maar in het belang van de club zorg je voor een soepele overgang. Nu is er niet alleen geen TD, maar zijn we met de vele afwijzingen verder alleen maar minder aantrekkelijk geworden om in te stappen. Qua TD en qua spelers. Ik heb nu al met Jaap Stam te doen eigenlijk.

23 mei 2019 om 07:37

@ijsmuts

ik ben het een keer roerend met je eens. Feyenoord had al lang bij Td's moeten polsen wie er eventueel interesse had om bij Feyenoord te werken voordat Van Geel definitief vertrok. ze zijn pas bij deze Td's gaan informeren nadat hij vertrokken is lijkt het wel en dan loop je achter de feiten aan

23 mei 2019 om 08:58

Jaap Stam krijgt een onmogelijke taak lijkt het. Er zijn genoeg leuke spelers gratis of voor weinig op te halen, maar die zijn over een maand wel ergens anders aan de slag gegaan. Feyenoord heeft al niet zoveel mogelijkheden op de transfermarkt en door de td weg te sturen zonder dat er een vervanger is wordt het wel heel lastig. De zoveelste rare actie van Feyenoord. Ik hoop dat Jaap de tijd krijgt.

Grote club met veel werk aan de winkel. Als er realistische doelen worden gesteld is er niks aan de hand. Ik zal een open sollicitatie sturen. Lijkt me stukken leuker dan Football Manager.

Marco Boogers is nog vrij.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Excelsior

Actuele wedstrijden

In de wandelgangen

Donderdag 18 juli
De vader van Neymar heeft een ontmoeting met de clubleiding van Juventus op het programma staan. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren