Heracles haalt opvolger Tannane bij Heerenveen vandaan

Vrijdag, 29 januari 2016 om
/

Tarik Kada vertrekt per direct bij sc Heerenveen. De aanvaller wordt overgenomen door Heracles Almelo, zo melden de clubs vrijdagavond via de officiële kanalen. De negentienjarige Kada kan worden gezien als de opvolger van de naar Saint-Étienne vertrokken Oussama Tannane.

"Tarik is een talentvolle buitenspeler”, vertelt algemeen directeur Nico-Jan Hoogma via de officiële kanalen van Heracles. “Hij speelde afgelopen jaar in Oranje Onder-19. Hij is snel, behendig en beschikt over een goede voorzet.”

Kada heeft zich tot de zomer van 2019 aan Heracles verbonden. Hij maakte vorig jaar zijn debuut in de hoofdmacht van Heerenveen, in de uitwedstrijd tegen Excelsior. Dit seizoen kwam in drie wedstrijden van de Friezen binnen de lijnen. NAC Breda, NEC en FC Utrecht werden in een eerder stadium om aan de buitenspeler gelinkt.


Poll

Een goede speler voor Heracles Almelo


Gerelateerd

Meer sportnieuws

23 reacties (laatste reactie door marthafc)

Toch wel blij mee, hoop dat die zich kan aansluiten bij het rijtje, tannane, dost en duarte die veel geld hebben opgeleverd !

Hopen dat het wat is. Is niet de soort aankoop die ik verwacht had is geen jongen die er meteen staat en het gat op kan vullen. Als dit het enige is wat er bij komt voel ik mij weer genaaid. Hebben 3 kloten jaren gehad en in mijn ogen heeft Smit wat goed te maken. Elk jaar vertrekt zowat een beslissende speler en er wordt er 1 voor terug gehaald die er pas 2 jaar daarna staat. Niet dat Heracles met geld moet gaan smijten zoals bij een club in de buurt gedaan is, maar zijn enkele gerichte aankopen die er meteen staan te veel gevraagd?

29 januari 2016 om 18:17

Jij hebt met deze stand op de ranglijst, dat prachtige stadion en de financiële goede huishouding nog steeds wat aan te merken op Jan Smit? Je moet je doodschamen als Heraclied. Die man doet geweldig werk. Dat ziet Eredivisie-volger, Heraclied of niet (zoals ik).

29 januari 2016 om 18:34

Gaat niet om de stand nu. Elk jaar worden beslissende spelers verkocht nu kunnen we een keer een topklassering halen en wordt er weinig aandacht aan besteed. Met een Hupperts en Duarte is een 3e positie dit jaar niet ondenkbaar. Ik weet waar wij vandaan komen als club, enkele jaren geleden is ook bijna de complete basis van een elftal over enkele jaren verkocht of weggegaan (Everton, Armenteros, Pasveer, Duarte, Dost, Plet, Tannane, Linssen) daarna is Heracles ook heel diep weggezakt. Met vorig jaar als absoluut diepte punt. Daarom vind ik dat Heracles kwaliteit moet halen.

29 januari 2016 om 18:41

Jullie zijn ajax niet??? Dit blijf je altijd houden als heracles zijnde.. wat heb je liever dan?? Net als die taferelen als bij jullie buurman in Enschede?? Word maar snel wakker...

29 januari 2016 om 18:48

Nee je begrijpt de intentie van mijn bericht niet. Elk aantal jaar raakt Heracles bijna een compleet elftal kwijt. Wat eerder is gebeurd is dat daar niets voor werd terug gehaald wat er meteen stond. Als je niks terug koopt, of iemand koopt die er later pas staat neem je een risico. Je hoeft er maar 1 jaar bij te hebben waarbij je veel pech hebt (trainer weg, langdurige blessures) en je bent het haasje. Ik heb het niet over miljoenen uitgeven, maar als 1/3e van het bedrag wordt uitgegeven voorkom je de situaties zoals vorig jaar.

29 januari 2016 om 18:49

Bedrag wat voor Tannane ontvangen is bedoel ik.

29 januari 2016 om 18:20

Welkom bij heracles.!! Beslissende spelers worden nu eenmasl verkocht. ! Maar dit kan zo maar een talent zijn.

29 januari 2016 om 18:22

Waardeloze supporter hebben we hier weer. Met zowel de selectie als de huidige selectie mogen ze heel blij zijn daar in Almelo. Lijkt me wat vreemd om nu zomaar Smit de schuld te geven dat de sterspeler vertrekt.

29 januari 2016 om 20:17

Dit slaat indd nergens op, ik vind smit en rare man maar hij heeft de zaken goed op orde, je moet natuurlijk niet gaan denken dat we een topclub zijn, kom op man

29 januari 2016 om 20:51

Lees mijn reactie maar eens goed. Je kunt niet structureel spelers verkopen er geen krachten voor terug halen die 1 jaar nodig hebben om er te staan.

29 januari 2016 om 21:38

Maar je kunt als heracles zijnde ook niet denken dat je meteen toppers kunt kopen die er meteen staan

29 januari 2016 om 21:52

Gaat ook niet om toppers. Ze hoeven ook geen miljoenen te kosten zeg.

29 januari 2016 om 22:02

Mensen die er gelijk staan zijn gewoon onhaalbaar

29 januari 2016 om 22:11

Ohja? Hupperts en Duarte onhaalbaar?

29 januari 2016 om 22:34

Je gaat mij niet vertellen dat dat wel spelers zijn die er meteen staan? Hupperts nog niks latem zien bij az en willem2 en duarte heeft zo weinig gespeeld dat je niet kunt weten of hij er meteen staat, daarbij is duarte geen buitenspeler en dat hebben we wel nodig

29 januari 2016 om 22:38

Iemand achter bruns en bel hassani kan zeker geen kwaad grote kans dat 1 van die 2 weggaat volgende periode kan Duarte alvast op zijn niveau komen en ben je voorbereid Heracles komt te kort op de vleugels daar zal eerst flink aandacht aan moeten worden besteed. De voorhoede die we nu hebben is het niveau 18-15 dat los je niet op met talenten.

29 januari 2016 om 22:43

De vleugels zijn inderdaad niet de sterkste punten, maar tannane kwam ook als talent, laten we maar eerst afwachten

Nog veel te licht voor Heerenveen.

29 januari 2016 om 18:33

Het komende half jaar gaat dat denk ik duidelijk worden!

29 januari 2016 om 18:54

Dat werd ook gedacht over Tannane en Armenteros, beide hebben bewezen prima in de eredivisie thuis te horen.

Op dit moment was hij te licht voor de basiself bij Heerenveen. Talent heeft die absoluut maar het is nog zo ontzettend broos. In de beloften regelmatig leuke dingen laten zien maar nooit de definitieve stap naar de basis kunnen zetten terwijl er met Slagveer nou niet bepaald een onomstreden speler stond. Desondanks veel succes bij Heracles!

In Jan we trust! Talentvolle aanvaller, benieuwd hoe hij het op het hoogste niveau gaat doen. Een extra flankspeler was ook hard nodig want Van Ooijen op rechtsbuiten positie is echt niet te doen en helaas wil Darri nog niet leren passen of schieten op de juiste momenten. Hopelijk geeft het wat extra creativiteit voor de 2e seizoenshelft, maar gezien het scoutingbeleid van Heracles heb ik er alle vertrouwen in.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Heracles Almelo

Stand
Actuele wedstrijden

0 fans
Aanvaller, 23 jaar

In de wandelgangen

Zondag 20 oktober
Dries Mertens vervolgt zijn loopbaan mogelijk in de Bundesliga. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren