Lazio geeft elf miljoen uit voor duo en wacht nog op Feyenoord

Woensdag, 2 juli 2014 om 15:19Erik van Dam

/

Lazio finishte vorig seizoen teleurstellend als negende in de Serie A en wil komend seizoen graag weer een hoge notering neerzetten. I Biancocelesti hebben zich ten doel gesteld de selectie op verschillende plaatsen te versterken en de eerste twee aanwinsten zijn alvast binnen: de Romeinen maken woensdag bekend Dusan Basta en Marco Parolo te hebben vastgelegd.

De 29-jarige Basta is voor zo’n 5,5 miljoen euro overgenomen van competitiegenoot Udinese, waar hij nog een tweejarig contract had. De rechtervleugelverdediger was een vaste waarde bij zijn vorige club en is tevens basisspeler bij het Servische nationale team. Parolo kostte volgens Sky Italia eveneens ruim vijf miljoen euro en werd weggekocht bij Parma.

Het wachten is nu nog op Stefan de Vrij. De 22-jarige verdediger van Feyenoord zou Lazio zijn jawoord al gegeven hebben, maar het is nog aan de clubs om er samen uit te komen. Het is bovendien nog maar de vraag of er nog wel onderhandelingen gaande zijn tussen de Italianen en de Rotterdammers. Lazio wilde zijn laatste bod van 5,5 miljoen euro niet verhogen, terwijl Feyenoord mikte op 7,5 miljoen. Na de goede prestaties van Oranje op het WK 2014 zou men zelfs 10 miljoen willen.


Poll

Zie jij Stefan de Vrij nog naar Lazio gaan?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

40 reacties (laatste reactie door ricardokaka12)

Als nederland de halve finales bereikt is sws 10 waard... dat geeft echt een boost

2 juli 2014 om 19:50

Bedoel je dat De Vrij na het winnen van de WK 10miljoen waard is? De Vrij is inderdaad een toekomstige topverdediger. Ik vind dat Feyenoord de aller beste/sterkste verdediging heeft, Ajax staat dan op 2.

de Vrij staat momenteel qua prestaties op dit WK op plek 6. Lazio denkt ondanks dat, de Vrij voor een dubbeltje op de eerste rij op te kunnen halen? Forget it!

2 juli 2014 om 15:35

Wat is dat nu, Lazio heeft een bedrag in gedachten voor wat men de Vrij waard vindt, Feyenoord vindt dat te weinig.
Prima toch, heeft toch niets te maken met voor op een dubbeltje op de eerste rij zitten, of vanuit Lazio gedacht, bij Feyenoord denken ze dat het Kompany is.
Nee ze denken verschillend over de waarde van de Vrij, dat kan gebeuren, niets mis mee.
Lazio kijkt dan gewoon verder, of betaald wel het gewenste bedrag, en Feyenoord wacht op een betere aanbieding.

2 juli 2014 om 15:40

Feyenoord denkt dat ze Kompany in huis hebben? Als dat zo was, hadden ze wel 30 miljoen gevraagd. Feyenoord heeft een basisspeler op het WK bij een groot land als Nederland rondlopen. Hij doet het goed op het WK, dan is het toch logisch dat Feyenoord meer wilt als 5,5 miljoen.

Als je met zo'n bod komt, wil je zoals ik zei, voor een dubbeltje op de 1e rij wilt zitten.

Ook behoorlijk naïef als je het mij vraagt van Lazio om zo weinig te bieden, terwijl hij ontzettend goed speelt op het WK.

2 juli 2014 om 16:00

Het bod was van voor het WK en dan is het niet heel vreemd om voor een speler uit de eredivisie, met 0,0 ervaring in Europa 5,5 miljoen te bieden, na wat onderhandelen was 6,5 miljoen een redelijke prijs geweest. Dus dat heeft helemaal niets met voor een dubbeltje op de eerste rang zitten te maken.
Dat dit na het WK allemaal anders is geworden kon niemand voorzien natuurlijk. Lazio niet en wij ook niet.
Vanuit Feyenoord gezien is dit natuurlijk geweldig en levert ze dit zeker 2 miljoen extra op.
Voor Lazio is de Vrij nu te duur en zullen ze gewoon verder kijken, klaar toch?

2 juli 2014 om 16:22

Wandering, je zit er weer eens naast. 0,0 europese ervaring? De Vrij had al diverse interlands op zijn naam staan waarin hij prima speelde. Daarnaast tellen de wedstrijden in de voorronde CL en voorronde EL ook gewoon mee als europese ervaring.

2 juli 2014 om 16:25

Nou nee hoor vind de Vrij momenteel de beste presterende Nederlandse verdediger, en dat zeg ik niet voor het eerst, zijn tackles zijn van een hoog niveau en hij speelt de bal 90 van de tijd naar een speler met hetzelfde shirt, prima toch.
Of de Vrij meer waard is zullen we gaan zien, maar ik denk niet dat ik er 1 miljoen, of meer naast zal zitten.
Want hoe goed de Vrij het ook doet op dit WK het blijft een speler uit de eredivisie.
Maar het maakt mij echt geen ene moer uit of Feyenoord er 5 of 50 miljoen voor krijgt.
Net zomin of het mij wat uitmaakt of dat PSV 2 of 20 miljoen voor Depay krijgt en of Ajax Blind nu wel of niet aan Man U kan verkopen voor 5 of 10 miljoen.
Verkopen van spelers interesseert mij vrij weinig eerlijk gezegd.
Wat er voor terug gekocht wordt dat is belangrijk.

Edit, zat er op te wachten dat er iemand zou komen met die opmerking
Nou speciaal voor jou dan Su6magnet 0,2 Europese ervaring.

2 juli 2014 om 17:23

@feyenoord126, je vergeet dat De Vrij nog nagenoeg geen europese ervaring had. Dat heeft natuurlijk ook te maken met het bod wat een club uitbrengt. Dat je als Feyenoorder van mening bent dat De Vrij de beste verdediger van Nederland is wil nog niet zeggen dat een club dan meteen 8 miljoen gaat betalen. Voor dat bedrag haal je elders in Europa wel spelers op die regelmatig europees gespeeld hebben en net minder zijn dan De Vrij.

2 juli 2014 om 18:13

Haha de vrij met een eenjarig contract moet je blij zijn met 5/6. Door dit wk waar hij het aardig doet, maar ook niet fantastisch, kan je er misschien 1 of 2 meer voo vragen. 10 miljoen is hij echt niet waard. Tegen spanje had hij mazzel dat vlaar zo goed was en de tegengoal van cahill was ook zijn fout. Daarnaast is ie ook niet foutloos geweest. Wel goed, maar lang geen wereldspeler.

2 juli 2014 om 15:49

Lazio was de eerste (en misschien ook tot nu toe de enige) ploeg die echt serieuze gesprekken is aangegaan met Feyenoord inzake De Vrij. Nog zelfs voor het WK van start ging hebben ze duidelijk hun interesse laten doorschemeren. Dat ze begonnen met een lager bod is vrij logisch, want op een markt is het normaal altijd zo dat vraag -en biedprijs uiteindelijk naar elkaar toe bewegen. Dat heeft vrij weinig te maken met voor een dubbeltje op de eerste rij proberen te zitten.
Volgens mij dateert dat bod van die 5,5 miljoen nog steeds van 3 Juni, een heel lange tijd geleden dus.

Het is overigens ook wat wandering zegt: Als de vraagprijs van Feyenoord te hoog is, dan kijkt Lazio gewoon verder. De afgelopen weken is de naam van Astori ook veelvuldig gevallen.

2 juli 2014 om 16:56

Je hebt gelijk hoor. Echter staan in die lijst ook zes Brazilianen in de top 30 en boven van Persie. Vind ik toch een beetje opmerkelijk en laat mij twijfelen aan deze lijst.

Dit was al wat langer bekend, maar netjes gehandeld van Lazio. Parolo is gewoon een hele degelijke middenvelder idem voor Basta die als rechtsmid en rechtsachter kan spelen.

Volgend jaar zal Lazio beter presteren dan dit jaar, als de jeugd volgend jaar goed uitpakt kan het een sensatie worden met toekomstige toppers. Er gaan namelijk minimaal 5 jeugdspelers doorbreken en tel daarbij Balde Keita, Onazi, Minala, Cavanda etc. bij op en je hebt toch een sterk jong team. Daarbij nog de sterkhouders Antonio Candreva en Lulic (mits ze niet vertrekken).

Ik hoop wel dat er volgend jaar meer fans aanwezig zijn. Sinds de kerst hebben de ultra's gestaakt en nam het toeschouwersaantal met meer dan 20.000 af uit protesten tegen voorzitter Claudio Lotito, hopelijk krijgen de supporters weer vertrouwen in hem!

Marchetti
Cavanda
De Vrij
?
Radu
Onazi
Minala
Lulic
Candreva
Tounkara
Keita
2 juli 2014 om 15:33

Onazi zul je de komende tijd nog wel kwijt zijn. Hij zal voor de kerst waarschijnlijk niet spelen. In ieder geval niet op topniveau. Wellicht kun je daar eerst ook nog iemand voor aantrekken, of wil je dit met jeugd opvangen?

2 juli 2014 om 15:36

In principe is het mogelijk om daar dan Parolo neer te zetten, maar er zijn ook jeugdige alternatieven. Ik ken de jeugd van Lazio niet heel goed, dus wie dan de directe vervanger moet zijn weet ik niet. Dus dan tot de kerst Parolo in de basis zetten en eventueel Minala vervangen als hij tegenvalt.

I

Stefan behoort tot de beste verdedigers op dit WK, dus die vraagprijs mag weer omhoog! bron: http://goo.gl/jbtcte

5,5 miljoen....blijf maar lekker wachten. Van Gaal gaat Stefan meenemen voor rond de 8 miljoen!

Zijn wisselvallige prestaties bij Feyenoord tellen nu niet. Hij speelt een goed WK en zelfs met een eenjarig contract is de vraagprijs van 10 miljoen euro terecht (met minimaal 8 miljoen euro kan je tevreden zijn), zeker als Nederland de halve finale/finale bereikt of het WK wint. Feyenoord doet er verstandig aan te wachten tot er ongetwijfeld meer clubs zich gaan melden. Lazio is toch ook niet je-van-het?

2 juli 2014 om 15:33

Klopt, maar Lazio is wel een mooie tussenstap voor De Vrij. Ik zal hem wel begrijpen als hij graag naar Lazio vertrekt, er is niets mis met die club en ze hebben veel leeftijdsgenoten klaar staan voor volgend jaar.

Nadat blijkt dat hij de beste verdediger op dit wk is tot nu toe moeten ze maar wachten en of meer gaan betalen!!!

10 miljoen is een uitstekende prijs voor iemand met de Vrij zijn potentie.

Eerst wilden ze in termijnen betalen, maar hebben toch voldoende geld om 2 nieuwe spelers te kopen voor 11 miljoen

Als Siem de Jong 8,7 miljoen heeft opgebracht, moet de Vrij toch wel meer opbrengen/kosten? Ook al heeft hij een eenjarig contract, de Vrij is een Oranje-international en staat (tot nu toe) in het beste WK elftal van de Fifa.

De Vrij gaat nu sowieso niet meer naar Lazio aangezien hij het goed doet op het Wk.
Of ze moeten aan de eisen van Feyenoord voldoen, wat ik niet zie gebeuren.

En De Vrij heeft misschien zijn ja woord al gegeven, maar denkt nu wel 3 keer na of hij daar wel naartoe wil gaan met al die belangstelling.

5,5 miljoen is echt een schijntje! Laat ze maar lekker wachten tot een mooiere club voorbij komt. Hoop dat een premier league club het aan durft hem een kans te geven.

Ik hoop maar dat feyenoord voet bij stuk houd. 5.5. miljoen is een lachertje en kan Lazio niet meer dokken, moeten ze niet naar feyenoord wijzen maar lekker verder zoeken. Sowieso snap ik totaal niet wat de Vrij in hemelsnaam bij Lazio te zoeken heeft. Het blijft een ontzettende aparte club. Weet ook wel zeker dat er nog wel een mooiere/betere club langs gaat komen.

De Vrij speelt tot nu toe een geweldig wk, dus 10 miljoen of meer is terecht.

10 mil. is weinig voor de Vrij terwijl ie op het moment beste verdediger is op het WK verwacht ik iets rond de 20 mil. en trouwens hij wil bij United spelen waar dit op slaat dat ie al een ja woord heeft gegeven aan Lazio is onzin.

2 juli 2014 om 18:34

De vrij had wel degelijk een ja woord aan Lazio gegeven, alleen kwamen de clubs er niet uit, dit was echter voor het WK en dat deze deal niet al afgerond is zou erop kunnen duiden dat het nooit rond zal komen. De Vrij is bij lange na niet de beste verdediger op dit WK, hij is wel een opvallend talent dat zich staande houd. 7,5 miljoen is een goed bedragen voor de Vrij en voor Feyenoord en in Italie kan hij uitgroeien tot een hele goede verdediger (7,5 miljoen vind ik een prima bedrag omdat ik de Vrij niet zie uitgroeien tot wereldtop, jonge verdedigers die wel dat niveau potentieel kunnen halen kosten richting de 15 en meer (extreme gevallen zoals Marquinhos daargelaten)

Parolo en Basta zijn prima spelers voor lazio. Vooral parolo is een erg goede speler, dat zag je al in zijn tijd bij cesena. Nu moeten ze nog een of het liefst twee cv's halen, astori als lcb en de vrij of iemand anders als rcb. Linksback radu en aan de andere kant basta. Middenveld met lulic, parolo, en iemand als biglia of cana. Voorin Candreva, dordevic/klose, en voorin zou ik keita balde de kans geven, erg groot talent. Ga er hierin maar vanuit dat Candreva en lulic allebei blijven.

Prima opstelling, als je nog spelers als perea, konko, dias, berisha, gonzalez, ederson en ledesma op de bank hebt, gaan ze zeker een goed jaar krijgen. Hoop het wel, want het lazio van dit jaar krijg ik een beetje medelijden mee..

marchetti
basta
de vrij
astori
radu
lulic
biglia/cana
parolo
candreva
klose/dordev
keita balde

Prima aankopen voor Lazio.

No way in hell. Lazio zie ik niet meer bieden dan 6 miljoen. Gewoon te weinig geld daar. Onbegrijpelijk ook dat de Vrij zo snel zijn "ja-woord" gaf. Ik vind Lazio namelijk een verschrikkelijke ploeg. Geen idee wat de Vrij daar te zoeken heeft. Past veel beter in Duitsland.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Lazio

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
6.AS Roma3810
8.Lazio367
10.Torino329
Voor de complete stand: Serie A
SpelersPositieW
Felipe AndersonAanvaller233
PedroAanvaller227
JonyAanvaller00
M. AdamonisKeeper00
A.FurlanettoKeeper00
G. MorettiKeeper00
Pepe ReinaKeeper150
Voor de complete selectie: Clubpagina Lazio.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Lazio.

3 fans
Verdediger, 37 jaar
SeizoenClubW
2018/2019 Lazio 0 0 0 0
2017/2018 Lazio 11 0 0 0
2016/2017 Lazio 27 1 2 0
2015/2016 Lazio 23 0 1 0
2014/2015 Lazio 27 0 5 0

In de wandelgangen

Zaterdag 22 januari
Ajax laat Nicolás Tagliafico onder geen beding op huurbasis naar Napoli vertrekken. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren