Schøne, klaar voor de basis

Zaterdag, 1 februari 2014 om 20:00 door Bassie

Zondag stond de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles op het programma. Na de winst op concurrenten zoals PSV en Feyenoord zou dit een makkie moeten zijn, het liep toch heel anders dan gedacht. Met name het aanvallende spel was niet om aan te kijken. Voorzetten die niet aankwamen, ballen makkelijk verspelen en acties die doodliepen op de defensie van Go Ahead Eagles.

/

Ajax begon met Lesley de Sa en Bojan Krkic in de basis, De Sa heeft hard gewerkt op de training en Bojan begint langzaam uit zijn dip te komen. Terwijl de wedstrijd vorderde heb ik me dood geërgerd aan alle spelers op de rechtervleugel. Ricardo Van Rhijn die de komende weken niet meer aan aanvallen hoeft te denken, De Sa tien voorzetten waarvan er één aankwam. Schrikbarende statistieken voor het talent van Ajax.

Toen de tactiek met snelle buitenspelers niet werkte, kwam Frank de Boer met iets heel anders. Lasse Schøne, de man die gehaald is voor de breedte maar zo goed speelt. Dit resulteerde na een paar minuten al in een goal. Een slecht genomen eerste vrije trap, met daarna een heerlijk afgewerkte afvallende bal. De kwaliteit druipt er van af.

Schøne ooit speler van NEC Nijmegen, nu een speler die aan deur klopt bij de basis van Ajax. Hij is gehaald voor de breedte, maar heeft al meer gespeeld als hij gedacht had en misschien wel over gedroomd had. Hij heeft weinig aanpassingsproblemen gehad en stond er toen Ajax hem nodig had, de eerste echte goede binnenkomende transfer van Frank de Boer en zijn staf. Over het transferbeleid van Ajax valt veel te zeggen. Huurlingen die falen, spelers waarvoor veel betaald wordt vallen buiten de basis. De beste transfer bij Ajax zijn eigenlijk altijd jonge talenten. Vandaar dat ik ook niet erg blij was met Schøne, zeker niet als je Christian Eriksen gewend bent.

Toen bleek dat Eriksen bleef, is mijn angst voor het mislukken van ‘Project Schøne’ een stuk hoger geworden. Met Theo Jansen en Eriksen had je namelijk een prima middenveld staan, waarom dat uit elkaar trekken?
Het was zondag vijf augustus 2012, de wedstrijd tegen PSV om de Johan Cruijff schaal stond op het programma. In de tweede helft kwam Schøne het veld in voor de falende Fischer. Onmiddellijk werd ik fan van hem, zijn speelstijl heeft iets bijzonders. Het is een man in het veld tussen alle jonge jongens, een speler met fysiek. Iets wat we erg missen bij Ajax. De maand december kan Schøne het beste maar vergeten, Christian Poulsen maakte zijn debuut voor Ajax en nam daarmee de plek op het middenveld van hem over. In het resteerde gedeelte van het seizoen 2012/2013 heeft hij het hele middenveld gehad. Vooral op de centraal verdedigende middenvelder positie was hij veelvuldig te vinden. Belachelijk dat een speler met zijn kwaliteiten op deze plek moest staan.

Schøne zou bij elk ander Eredivisieteam in de basis staan, qua kwaliteiten hoort hij dat ook bij Ajax. Alleen is de concurrentie moordend. Met Thulani Serero en Davy Klaassen heb je al een prima middenveld staan, waarom zou je dat aanpassen? Dat is de pech voor Schøne, anders had hij in de basis gestaan en had hij een uitblinker geweest.

Het mooie van Schøne is dat hij echt overal kan voetballen, ook op de rechtsbuiten positie. Hij kan voorzetten geven, hij kan corners nemen en hij kan vrije trappen raak schieten. Altijd als hij daar staat is het zeker dat hij het team niet in de steek laat. Misschien is hij niet de snelste maar dat lost hij op met positionering en zijn techniek. Daar hoort hij ook veel vaker de kans te krijgen, zeker gezien het falen van De Sa en Bojan op de vleugel. Je zag het tegen Go Ahead Eagles meteen al, hij speelde en Ajax was over de rechtervleugel gelijk een stuk dreigender.

Het mooiste moment van Schøne bij Ajax zal altijd zijn goal tegen Celtic in de Champions League zijn. Ajax zat in de competitie in een dipje en Celtic kwam naar Amsterdam. Een heerlijke combinatiegoal met een heerlijke afwerking van Schøne, misschien wel de ommekeer van Ajax dit seizoen.
Dit seizoen staat Schøne op 24 wedstrijden, hierin heeft hij 5 keer weten te scoren. Het bijzondere is dat Schøne altijd belangrijke goals maakt. Zonder hem hadden we 6 punten verloren en niet meer in Europa gezeten. Ook heeft hij pas twee gele kaarten gepakt voor lichte vergrijpen.

Schøne moet altijd spelen bij Ajax en nooit meer op de bank zitten. Ajax is een stuk gevaarlijker uit dode standaardsituaties en eindelijk krijgen we eens ballen voor de goal. Voor mij is Schøne op dit moment de ideale buitenspeler, iemand die altijd hoort te spelen.

Kwaliteitsbeoordeling:
Totaal 13 stemmen.
Je kunt stemmen als je een reactie hebt gegeven.
Dit document is door 2000+ bezoekers bekeken.

Gerelateerd

Meer sportnieuws

31 reacties (laatste reactie door willie w)

Oke, leuk stuk. Je had het misschien wel beter af kunnen doen met gewoon een reactie op een topic over Schone, ipv er speciaal een CE stuk over te schrijven. Je brengt namelijk niet dat wat een goede CE wel brengt. Je brengt alleen je mening, en een goede CE brengt meer dan dat. Die laat je ook nadenken over bepaalde dingen en die geeft een andere manier van kijken. Probeer dat de volgende keer toe te passen. Nu had het net zo goed een lange reactie van iemand op voetbalzone kunnen zijn.

1 februari 2014 om 22:37

En waar staat precies waar een CE aan moet voldoen?... Als die jongen een leuk stukje wil schrijven over Schone dan moet dat kunnen.

1 februari 2014 om 23:27

Een CE is je mening geven over een actueel onderwerp. Zeker het verhaal over Schone is een actueel onderwerp momenteel. Dus ik snap je verhaal niet echt...

2 februari 2014 om 00:35

Een verhaal over Ruud Vormer schrijven is ook een actueel onderwerp. Als ik een mening van iemand wil lezen dan lees ik de reacties. Als ik een CE lees verwacht ik wat meer. Anders kun je net zo goed een reactie plaatsen ergens op

Helemaal eens met je stuk bassie ! Hij wordt toch vaak over het hoofd gezien terwijl hij inmiddels onmisbaar is voor Ajax. Scoort altijd belangrijke goals of geeft goede assists.

Onderschat als je het mij vraagt. Hij hoort ten alle tijden op dit moment in de basis 11 te staan.

Mooi geformuleerd. 5 sterren. Ga zo door.

Het is een tof idee om over Schone een CE te maken, maar probeer het dan meer geordend te doen. Het is voor mij momenteel een beetje hap snap en hak op de tak, er zit dus weinig tot geen lijn in. Van de wedstrijd tegen Go Ahead, naar zn transfer van NEC naar Ajax toe en dan ineens weer naar een moment van Eriksen dat hij zou blijven, met Janssen nog in de gelederen bij Ajax. Springt van hot naar her, lastiger om te lezen imo. Je brengt het erg leuk en je mening is ook goed verwordt, maar er ontbreekt aan iets verrassends of, wat ik al aangaf, een lijn in het verhaal. 3 sterren.

2 februari 2014 om 20:31

Dank voor je feedback!

Mijn idee was om te beginnen met een actueel gedeelte en daarna een flashback te doen. Jammer dat dit niet zo in de smaak valt.

Toch bedankt voor de 3 sterren!

2 februari 2014 om 22:17

Het is zeker geen gek idee, laat ik dat voorop stellen. Het mocht alleen wat subtieler naar mijn mening, bij tijd en wijle ging het wel heel snel, net 2 regeltjes om dan naar het volgende te hoppen. Je hebt het wel lekker breed gehouden en voor mij de juiste momenten eruit gepakt.

je valt iets teveel in het een naar het ander, niet echt een vast verhaal. het valt moeilijk te lezen daardoor. het is iets teveel mening en ondanks dat ik fan ben van Schone, zou je me niet hebben overtuigt als ik dat niet was. je argumenten zijn vrij zwak en simpel als; 'anders had hij in de basis gestaan', om even een voorbeeld te noemen. verder breng je geen bijzondere feitjes en niks nieuws. je weet toch dat je geen cijfers onder de 20 als 5 en 6 mag schrijven. het moet namelijk vijf en zes zijn bij de een na laatste alinea.

ik vind het raar dat je je eigen vijf sterren geeft. je moet niet je eigen stuk prijzen, wij bepalen wel wat het is.

2 februari 2014 om 21:40

Een clubexpert geeft zijn mening over een actueel onderwerp, ik snap dan ook niet dat ik teveel mening geef

"anders had hij in de basis gestaan"

Ik doel hiermee op de grote concurrentie op het middenveld bij Ajax. Met Klaassen en Serero heb je namelijk een een volwaardig middenveld, waarom zou je dat dan uit elkaar halen? Dat is het probleem van Schone, het is namelijk een middenvelder die op rechts speelt. Zelfs al zou er eén geblesseerd zijn, dan had S. de Jong 2e keus zijn. Wat er niet van af haalt dat Schone voor een topper in NL een basisklant zou moeten zijn, zeker gezien zijn kwaliteiten.

Ik heb geprobeerd een paar cijfers en feitjes er in te verwerken, die kun je vinden in de 7e alinea. Enkel is een CE vooral je mening geven, niet enkel cijfers en feiten opnoemen. Die kunnen we namelijk vinden op de frontpage van Vz.

De cijfers 5 en 6 zijn inderdaad fout, mijn oprechte excuses hiervoor.

Sterren zeggen in theorie ook niet zo heel veel. Een veel afwijkende mening zal ook geen hoge beoordeling krijgen. Maar dat ik mijzelf 5 sterren geef, tja het slaat eigenlijk nergens op, daar heb je een punt in.

4 februari 2014 om 19:51

een actueel onderwerp is geen verplichting! er worden regelmatig stukken geschreven over spelers van vroeger of een speler die wat uit de spotlight staat. het gaat erom dat je een goed stuk schrijft. als je een stuk wilt schrijven over een wat ouder onderwerp wilt, houd niemand je tegen. natuurlijk is het een eerste CE, probeer wat objectiever te zijn. verder zou ik als ik jou was het er niet bij laten zitten en probeer het nog eens. je hebt volgens mij genoeg tips gekregen als ik het zo bekijk. Probeer wat meer objectief te zijn. kijk ook eens vanuit een ander oogpunt. misschien heb je weinig sterren maar probeer het nog eens. Iedereen verdiend nog een kans, met deze tips moet dat hopelijk toch lukken... succes

@bassieforajax

"hij is gehaald voor de breedte, maar heeft al meer gespeeld als hij gedacht had en misschien wel over gedroomd had."

Oei Bassie, nadat ik dit las heb je gelijk 1 ster moeten geven. Het is namelijk: heeft al meer gespeeld 'dan' hij gedacht had.
Noem me een taalidioot, maar zulke fouten mogen en kunnen wat mij betreft niet in een CE. Ik neem aan dat je er de tijd voor neemt om het typen en nog een keer door te lezen voor je zo'n stuk plaatst, dus dit mag dan niet gebeuren. Dit was ook niet de enige fout in je stuk, let hier voortaan op!

Buiten dat vond ik het stuk ook niet lekker weglezen.

Ik heb verder nog wel de moeite genomen om het uit te lezen en moet ook concluderen dat ik het niet echt met je eens ben.

"het is een man in het veld tussen alle jonge jongens, een speler met fysiek."

Hier ben ik het niet mee eens. Het is inderdaad een man tussen de jongens, omdat hij ervaring heeft en wat meer wijsheid met zijn leeftijd. Dat hij fysiek sterk zou zijn is echter niet waar. Dat Schöne niet op de CVM kan spelen heeft onder andere als reden zijn zwakke fysiek. Schöne is technisch zeer begaafd, maar verdedigend is hij niet de sterkste. Wordt regelmatig van de bal gezet juist door zijn iets mindere fysiek.

Overigens ben ik het wel eens over het feit dat Schöne een topper is, maar naar mijn mening is hij tegenwoordig ook al basisspeler. Hij speelt vrijwel alles als rechtsbuiten, op een enkele wedstrijd na misschien. De noodzaak om te betogen voor Schöne als basisspeler, terwijl hij al een basisspeler is, ontgaat mij dan ook.

3 februari 2014 om 11:58

Ik wilde reageren, maar jij hebt eigenlijk alles al gezegd wat mij stoorde.

'schøne ooit speler van NEC Nijmegen, nu een speler die aan deur klopt bij de basis van Ajax. Hij is gehaald voor de breedte, maar heeft al meer gespeeld als hij gedacht had en misschien wel over gedroomd had. Hij heeft weinig aanpassingsproblemen gehad en stond er toen Ajax hem nodig had, de eerste echte goede binnenkomende transfer van Frank de Boer en zijn staf. Over het transferbeleid van Ajax valt veel te zeggen. Huurlingen die falen, spelers waarvoor veel betaald wordt vallen buiten de basis. De beste transfer bij Ajax zijn eigenlijk altijd jonge talenten. Vandaar dat ik ook niet erg blij was met Schøne, zeker niet als je Christian Eriksen gewend bent.'

Deze alinea staat vol met spelfouten, echt gênant. Maar goed, verder vind ik het hele stuk niet interessant. Het is jouw kleine mening die je ook in een reactie had kunnen zetten na de wedstrijd van Go Ahead Eagles - Ajax.

Ook valt het vaak slecht in de smaak bij mensen als je je eigen CE met vijf sterren beoordeeld. Dat zou ik in het vervolg ook niet meer doen.

3 februari 2014 om 12:05

Het hele stuk kan mij ook niet bekoren. Sluit me volledig aan bij Inkeajacied en Martyn7.

Overigens vraag ik me af waarom je voor Schøne op deze wijze schrijft, in plaats van gewoon Schöne.

3 februari 2014 om 12:26

Dat is het enige wat goed is aan de CE. De naam schrijf je officieel zo, maar ik heb geen flauw idee hoe je dat moet doen op je toetsenbord haha. Maar als je Schöne even opzoekt, zie je dat hij het goed heeft geschreven

3 februari 2014 om 17:44

Ik had het even opgezocht, maar ik kan niet echt vinden of het nou Schöne of Schøne is. Alleen op de Nederlandse Wikipedia zie ik Schøne staan, met de vermelding dat het officieel juist Schöne is.

Op ajax.nl en de Deense(!) Wikipedia staat gewoon Schöne, dus het lijkt me dat het gewoon Schöne is. Vind het vreemd om dan ineens Schøne te gebruiken, maar dat is niet waar ik deze CE op afgerekend heb hoor.

3 februari 2014 om 15:58

Allereerst hartelijk bedankt voor de kritiek, daar kan ik wat mee!

Mijn oprechte exuces voor de fout met "als", ik hoop dat het leesplezier hier niet te veel door is beïnvloed.

Jammer dat het niet lekker las, lag het aan de zinsopbouw of aan de volgorde van Alina's?

Schone is juist fysiek heel sterk, hij is een beest in duels. Ook vindt je hem bij Ajax regelmatig terug in het krachthonk. Ook is hij een stuk sterker dan jonge talenten van Ajax (fischer, Veltman, Serero).

Schone is een speler die momenteel de ene keer wel speelt, de andere keer niet. Mocht S. de Jong weer terug zijn dan vrees ik ook voor zijn basisplek. Ik ben bang dat Bojan dan "gewoon" weer terug gaat naar de rechtervleugel en Schone naar de bank.

3 februari 2014 om 20:23

@bassieforajax

Geen probleem. Als je kritiek uit, moet je het ook goed onderbouwd doen vind ik altijd.

De volgorde van de alinea's vind ik nog wel oké opgebouwd. Echter zijn het de zinnen zelf die niet echt een lekker constructie hebben. Sommige zinnen hebben een komma waar een punt moet staan en andere zinnen hebben weer een punt waar een komma hoort te staan. Ik zou in het vervolg wat vaker terugkijken welke zinsdelen nou nog precies bij een bepaalde zin hoort en welke zinsdelen nou niet.
Heel vaag als ik het zo neerzet dus misschien een voorbeeldje ter verduidelijking:

" Hij heeft weinig aanpassingsproblemen gehad en stond er toen Ajax hem nodig had, de eerste echte goede binnenkomende transfer van Frank de Boer en zijn staf. "

Dit zijn eigenlijk twee zinnen en kan je dus beter een punt neerzetten dan een komma.

Dit komt vaker terug in je stuk. Het lijkt misschien iets kleins, maar die punten zorgen ervoor dat een stuk niet lekker weg leest. Ik zou als ik jou was vooral veel krantenartikelen lezen en dergelijk. Zo kan je goed de opbouw van een artikel achterhalen, en leer je zinnen goed op te bouwen.

Ik vind het raar dat je jezelf vijf sterren hebt gegeven, maar daar ben je
al op aangesproken zie ik. Ik kan me zeker vinden in de boodschap van je tekst,
maar stilistisch vind ik hem niet zo fraai.

Je verteld iets wat iedereen eigenlijk wel weet. Ik geef je geen ongelijk, want schone is zeker klaar voor de basis, maar je had wellicht wat meer over vorige clubs of zijn doen en laten kunnen vertellen. Dan lijkt het er tenminste op dat er echt onderzoek naar gedaan is. Spelling maakt mij miet uit, neem aan dat je het voor de lol doet. Probeer wat meer diepgang erin te gooien, want veel mensen die geen clubexpert zijn weten ook heel veel van jouw onderwerp af.

Vind het echt niet lekker weg lezen, korte en lange zinnen lossen elkaar af. Tegenwoordig staat vermengd met verleden en weer andersom. Laat het de volgende keer anders door iemand doorlezen. Verder vraag ik me af wat je wilt bereiken, je hebt het in mijn ogen totaal verkeerd aangepakt. Je had een stuk over hem moeten vertellen in mijn ogen, maar je gaat nu van hier naar daar dat ik de lijn over hem in ieder geval niet kan volgen. Probeer ook je alinea's wat groter te maken, dat leest prettiger weg.

Geen beoordeling

Je inleiding is enorm kort en maakt me nu ook niet bepaald nieuwsgierig naar het stuk, bovendien had je beter 'om aan te zien' kunnen gebruiken dan 'om aan te kijken'.

Dan je 2e alinea; ''ricardo Van Rhijn die de komende weken niet meer aan aanvallen hoeft te denken, De Sa tien voorzetten waarvan er één aankwam.'' Dat stukje van de Sa is geeneens een zin, je mist een werkwoord.

In je 3e alinea doe je net alsof Schone net gehaald is, terwijl hij al een tijd bij Ajax speelt. En hoe kan de kwaliteit nou van een vrije trap afdruipen? Rare alinea, en bovendien weer veel te kort.

4e alinea: ''schøne ooit speler van NEC Nijmegen, nu een speler die aan deur klopt bij de basis van Ajax.'' Je mist een komma na 'schone', enorm slordig.

''heeft al meer gespeeld als hij gedacht had'' Als moet dan zijn, simpele basiskennis van de Nederlandse taal.

Bovendien heb ik nu al meerdere zinnen gelezen die veel beter geformuleerd hadden kunnen worden, en je haalt verleden en tegenwoordige tijd door elkaar heen.

5e alinea: Theo Jansen moet Theo Janssen zijn. Bovendien kon Eriksen niet meer behouden worden en was Janssen allang weg, dus dat slaat ook gewoon weer helemaal nergens op.

Sorry hoor, maar als je zo begint lees ik geeneens verder. 1 ster.

4 februari 2014 om 17:13

Hartelijk bedankt voor de goede kritiek, hier kan ik wat mee!

Over de 2e alinea:

''ricardo Van Rhijn die de komende weken niet meer aan aanvallen hoeft te denken, De Sa tien voorzetten waarvan er één aankwam"

Dit is 1 zin met een komma. De Sa moet je met een hoofdletter schrijven. Het werkwoord is denken in deze zin

In de 4e Alina wilde ik een kleine flashback doen naar zijn verleden in NL, jammer dat dit bij veel mensen niet in de smaak valt.

4e alinea:

Hiervoor mijn exuces

5e alinea:

Theo Janssen heeft nog een tijdje bij Ajax gespeelt en is pas in de laaste week naar Vitesse gegaan. Ook met Eriksen heeft het nog een tijdje geduurd.

4 februari 2014 om 17:29

Dat stukje van de Sa heeft niets met het denken van Van Rhijn te maken.

In de 3e alinea heb je het toch juist over zijn goal uit tegen Go Ahead? Of begrijp ik dat verkeerd? Kan ook.

Bovendien is het erg verwarrend dat je verleden en tegenwoordige tijd door elkaar haalt, zorg de volgende keer dat je van te voren weet welke structuur je in je stuk wilt aanbrengen. Dat zal het veel makkelijker maken om te lezen.

Ik hoop dat je in je volgende stuk wat minder slordigheden hebt zitten, ik zal hem in ieder geval lezen!

4 februari 2014 om 18:03

Ik doel met De Sa en Van rhijn op de rechterkant van het spelveld. Want wat was dat slecht tegen GAE zeg....

In de 3e alinia heb ik het inderdaad over zijn goal tegen Gae.

Bedankt voor de reactie!

Is de Sa het talent van Ajax? Verder is eigenlijk alles al gezegd.
Volgende keer misschien iemand jouw stuk laten lezen,voordat je het plaatst.

Beetje een raar stuk. Wat je zegt over de kwaliteiten van Schöne klopt. Ik heb zelf een seizoenskaart en ook gister was het de eerste helft weer genieten van Schöne. Wat ik echter raar vind is dat je zegt dat hij klaar voor de basis is. Ik weet niet hoe goed je Ajax volgt, maar sinds Celtic staat hij gewoon altijd in de basis. De Boer vindt het soms echter nodig om enkele wisselspelers aan het werk te zien. Zo maken Denswil en Duarte ook vrij vaak minuten. Dit gebeurt ook voorin aangezien je voor die 3 posities Fischer, De Jong, Schöne, Bojan, Sigthorsson en De Sa hebt. Bovendien kregen Andersen en mindere mate Sana ook aardig wat kansen de eerste seizoenshelft. Bovendien was Hoesen er ook nog.. In het begin van het seizoen zat hij hierdoor op de bank, maar nogmaals: Schöne is sinds Celtic een onbetwiste basisspeler geworden, waardoor je stuk niet erg krachtig is mijn inziens.

7 februari 2014 om 17:31

Met Bojan heb een degelijke concurent klaar staan, die ook meer een echte rechstbuiten is. In het begin van het seizoen was hij niet eens in aanmerking gekomen voor een basisplek, laat staan op de rechtervleugel.

Nog steeds heb ik het gevoel dat Bojan de voorkeur krijgt boven Schone. Ook gisteren moest hij perse spelen, hoewel Fischer het echt niet slechter doet als hem.

7 februari 2014 om 18:02

Weet niet hoe je hierbij komt. Bojan is alles behalve een rechtsbuiten. Heeft zelf ook vaak genoeg aangegeven dat rechtsbuiten zelfs zijn minst favoriete positie in de aanval is. Hij heeft hier dan ook al tijden niet meer gespeeld. Hij speelt nu altijd als (schaduw)spits of linksbuiten. Dat Bojan altijd moet spelen is al helemaal onzin. Kijk het maar na... Bojan heeft in verhouding (hiermee bedoel ik: aantal wedstrijden dat hij fit was en aantal gespeelde wedstrijden/minuten) namelijk veel minder gespeeld DAN Fischer. Als je een beetje Ajax volgt zou je de reden weten waarom Bojan gister de hele wedstrijd speelde en Fischer niet.

8 februari 2014 om 10:39

Fischer heeft ook geen concurrentie, dat gisteren Bojan daar speelde was ook eigenlijk geen optie. Zeker met S. de Jong en Sigi in de spits moeten er ballen voor de goal. Iets wat Fischer en Bojan niet kunnen. (willen ze niet, kunnen ze wel)

Bij Bojan heb eigenlijk het gevoel dat hij teveel krediet krijgt. Op geen positie is hij de betere. In de spits heb je De Jong en op rechts Schone, waarom speelt dan zoveel? Omdat hij gehuurd is?

Wat een matig stuk. Het leest totaal niet lekker en volgens mij schrijf je maar een eind weg. Ik kan een heel verhaal houden, maar volgens mij is alles hierboven wel gezegd. Als tip zou ik je nog meegeven; stop met schrijven.
Ik wilde je 2 sterren geven voor de moeite.. Maar aangezien je jezelf 5 sterren geeft, wordt het er 1.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

Actiefste Clubexperts

Naam Aantal Gemiddelde rating

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax3844
2.Vitesse3818
3.PSV3722
4.Feyenoord3520
5.AZ3416
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Q. PromesAanvaller166
D. TadićAanvaller169
L. TraoréAanvaller117
A. OnanaKeeper160
D. KotarskiKeeper00
N. TagliaficoVerdediger130
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

In de wandelgangen

Zondag 17 januari
Paris Saint-Germain is van plan komende zomer een bod te doen op Paulo Dybala. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren