Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wonderschone goal Fernandes enige hoogtepunt bij schrale overwinning United

Laatste update:

Manchester United heeft zaterdag voor het eerst in bijna een maand tijd een overwinning geboekt. Op Turf Moor werd met 0-1 gewonnen van Burnley, waardoor Erik ten Hag eindelijk weer eens drie punten kon bijschrijven. Het enige doelpunt was een van grote schoonheid en kwam op naam van Bruno Fernandes. United staat door de overwinning voorlopig op de achtste plek in de Premier League, met negen punten uit zes wedstrijden.

Ten Hag voerde meerdere wijzigingen door ten opzichte van het verloren Champions League-duel met Bayern München (4-3). Lisandro Martínez ontbrak tegen Burnley door een blessure en stond logischerwijs niet in de basiself, evenals Christian Eriksen en Facundo Pellistri. In plaats van die drie spelers speelden Jonny Evans, Scott McTominay en Hannibal Mejbri. Voor Evans betekende dat de eerste basisplaats sinds zijn terugkeer bij United. De Noord-Ier viel eerder al wel in tegen Arsenal (3-1 verlies). Aan de kant van Burnley had trainer Vincent Kompany onder meer een basisplek ingeruimd voor voormalig AZ-middenvelder Johann Gudmundsson.

Na ruim een kwartier spelen was Burnley al dicht bij de openingstreffer, maar Ten Hag en zijn spelers konden opgelucht ademhalen toen de inzet van Zeki Amdouni op de paal belandde. Gudmundsson zou uiteindelijk niet lang op het veld staan. Na zo'n twintig minuten spelen verliet hij geblesseerd het veld. Voor hem in de ploeg kwam Mike Trésor, die in Nederland voor NEC Nijmegen en Willem II speelde.

De Belgische middenvelder zag enkele minuten na zijn komst in het veld hoe United op voorsprong leek te komen. Evans kopte binnen uit een hoekschop, maar de goal werd afgekeurd vanwege hinderlijk buitenspel van Rasmus Højlund. Op slag van rust was het vervolgens alsnog raak voor the Red Devils. Na een nagenoeg perfecte bal in de diepte van Evans was het Fernandes die beheerst en op prachtige wijze binnen volleerde: 0-1.

In de tweede helft lukte het United niet om te overtuigen tegen laagvlieger Burnley. De ploeg van Kompany kreeg via Jacob Bruun Larsen en Sander Berge kansen op de gelijkmaker, maar wist uiteindelijk niet tot scoren te komen. Een van de redenen daarvoor was het indrukwekkende optreden van Evans, die naast zijn afgekeurde goal en assist ook defensief van grote waarde bleek voor United. Ook the Mancunians werden nog gevaarlijk richting het einde van de wedstrijd, maar scoren deden ze niet, waardoor de 0-1 tussenstand tot eindstand werd gepromoveerd. Wel mocht Sofyan Amrabat nog zijn debuut in het shirt van United maken, toen hij vlak voor tijd in het veld kwam voor Evans.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat matig toch dit United. Ten Hag lijkt het niet lang vol te houden daar… denk dat volgend jaar Slot voor de groep staat in Manchester

23 september 2023 om 23:25

We missen 12 spelers, 3 van de 4 verdedigers vandaag zijn letterlijk back-ups. Niemand twijfelt aan Ten Hag hoor, alleen mensen hier in de comments van Voetbalzone. Het spel moet beter, maar dat is lastig als je iedere wedstrijd zoveel moet rouleren. Maar ik heb vertrouwen dat dat nog gaat lukken.

23 september 2023 om 23:33

Ik luister graag mee met Watchalongs van United en dan vooral naar The United Stand met Mark Goldbrigde. Ze hebben een aardig grote community en merk wel dat de kritiek langzaam aan wat aanwakkert. Het begint met een paar die roepen om zijn ontslag, maar deze groep wordt wel steeds groter. Maar goed ze missen inderdaad ook enorm veel spelers wat het ook niet makkelijk maakt.

23 september 2023 om 23:34

Ja precies; er wordt echt van alles geroepen over de ondergang van United door iedereen hier behalve United fans. Grotendeels Cristiano fanboys, maar ook op de een of andere manier Arsenal fans.

23 september 2023 om 23:37

Ik kijk ook naar The United Stand en Mark verwoord het heel goed. Media probeert van Ten Hag af te komen en komen elke dag met de meest onzin geruchten.

23 september 2023 om 23:39

Onder de echte United fans is er geen tot weinig kritiek hoor. Tuurlijk is niet iedereen het eens met de keuze van de trainer, maar dat is overal, maar niet over het ontslag. Deze die dat roepen zijn geen United fans. Want je weet dat iedereen wat kan roepen in die community's????

23 september 2023 om 23:40

Kritiek is wat anders dan roepen dat hij het niet lang meer vol gaat houden. Ik volg hen ook en nog zat andere fora en fangroepen en mensen zijn zeker (terecht) kritisch, maar vrijwel iedereen staat nog achter Erik. Had je vandaag verloren was het een ander verhaal geweest. Tegen de ploegen waar wij van hebben verloren kan je verliezen. Uiteraard niet allemaal, je had zeker wel 1 of 2 moeten winnen.

23 september 2023 om 23:41

Zeker waar Groenhout.

23 september 2023 om 23:45

Daar ben ik van bewust AFC-BusbyBabe.

En Reddevilgaz het begint meestal met kritiek die er vorig jaar toch wel veel minder was. Waarom laat hij Rashford altijd staan, is dat zijn lieveling? Antony die er weinig van bakt, Onana is gekomen, want de Gea was niet meer goed genoeg en nu laat Onana te weinig zien etc.. En wat is de meerwaarde van Mount? Dit soort dingen hoor je steeds meer. En dit heeft nog niks te maken met iemand het liefst ontslagen zien worden, maar zo begint het vaak wel.



23 september 2023 om 23:48

Goldbridge is een vreemde, Dat is namelijk een Forrest support die besloot een United youtube kanaal te starten. Met pittig veel success, dat mag gezegd worden

24 september 2023 om 00:31

Rashford staat er ook vanwege gebrek aan beter, want van Martial, Sancho word je ook niet echt vrolijk van. Garnacho speelt vaak beter als hij als invaller komt, maar die zal zeker nog wel zijn potjes in de basis vanaf links (of rechts) beginnen.

Antony is de perfecte speler voor Erik qua pressie en meeverdedigen, ikzelf vond hem vorig seizoen ook niet geweldig, maar begrijp Erik zijn keuze wel. Onana presteert (net als het team) ondermaats, maar zodra het team gaat draaien weet ik zeker dat hij ook gaat presteren. Keepte vandaag ook weer vanouds. De verdediging is gewoon gatenkaas en ja hij heeft wat foutjes gemaakt, maar hij kan ook niet alles oplossen.

Mount is voor mij ook 1 groot vraagteken hoor. Maar ik weet zeker als we straks dit basiselftal hebben en we daar lekker de tactiek kunnen inslepen, Ten Hag alles aan de praat krijgt.

Dan heb je op de bank nog Lindelof - AWB of Dalot - Reguillon - Malacia - Eriksen - Mainoo - Garnacho - Martial - Sancho - Mount/antony en in mindere mate Donny, Evans, Maguire en jeugdspelers. Stuk beter dan nu.

Onana
Dalot/AWB
Varane
Martinez
Shaw
Case
Bruno
Amrabat
Mount/Antony
Hojlund
Rashford

Eerste wat opviel: met Evans en Lindelof heb je niemand die van achteruit de opbouw kan verzorgen. Al helemaal niet met Casemiro en McTominay ervoor. Helaas is de verdediging nu zo matig dat Ten Hag het niet aandurfde met Eriksen en daar valt wat voor te zeggen.

Rashford totaal uit vorm, maar heeft het ook niet makkelijk. Ik denk dat Reguillon letterlijk 0 keer de tijd had om mee op te stomen, waardoor hij steeds in zijn eentje tegen dubbele dekking stond. Maar hoe komt dit? United kan de bal onder druk niet in de ploeg houden, waardoor ze niet met het hele team op kunnen schuiven. Tweede helft lukte dit wel water beter dan in de eerste helft en kregen ze wat meer controle.

Mejbri werkte hard, maar duidelijk nog niet gewend aan zijn ploeggenoten en wisselde prima acties af met slordig balverlies. Bruno op rechts is zonde, want zo komt hij veel minder in het spel voor. Hojlund werkt hard en is gretig, maar wil soms nog iets té graag waardoor hij te moeilijke oplossingen zoekt. Gewoon sober spelen en focussen op de link up play en in dezelfde posities blijven komen, dan komen de doelpunten vanzelf.

Al met al is het met alle blessures momenteel overleven voor Ten Hag. Om positief af te sluiten: 3 punten in de zak, Varane is terug en Amrabat heeft zijn debuut gemaakt.

23 september 2023 om 23:24

Ik ben het echt volledig met je eens. Hele matige pot dit, maar gelukkig wel 3 puntjes in de zak. Het zou wel fijn zijn als we straks weer met onze sterkste elf kunnen beginnen, want van enkele spelers vandaag werd ik niet echt vrolijk.

Vond het Hannibal vandaag wel prima doen, maar had echt zo vaak knullig balverlies op plekken waar het niet mag. Als hij dat eruit haalt kan het echt wel een goede middenvelder worden!

Al met al vind ik 0-1 nog wel geflatteerd, hebben toch wel 3 of 4 echt grote kansen gehad.

24 september 2023 om 13:04

Ik ben het oneens wat betreft de opbouw. Met Evans en Lindelof heb je juist de twee beste voetballende cv’s, tezamen met Martinez. Alleen het middenveld is gewoon altijd dramatisch. Waar tegenstanders altijd mannetje vrij vinden, is dat bij United juist nooit. Middenvelders inspelen is bijna niet te doen, ze staan nooit vrij, of er is geen mogelijkheid wat te doen met de bal als ze hem wel krijgen.

Volgende wedstrijden gewoon winnen en Ten hag blijft gewoon bij Man U. Zou ook niet handig zijn om hem in zijn tweede seizoen al te ontslaan nadat hij het vorig jaar wel goed heeft gedaan. Gewoon wat meer tijd geven net als de trainer van Arsenal Arteta om zo een goed team op te bouwen.

23 september 2023 om 23:47

Ik denk dat ontslaan sws weinig zin heeft met de (hopelijk) aanstaande overname. Als die inderdaad nog aanstaande is, want ik hoor er weinig meer over.

24 september 2023 om 01:36

In hoeverre is die overname aanstaande? Volgens verhalen wachten ze nog jaartje of 3 a 5.

24 september 2023 om 08:47

arsen... ik durf het echt niet te zeggen. Ik hoop natuurlijk dat dat niet waar is, want dan moeten we alle hoop ook nog 4-5 jaar parkeren. Maar me de glazers hoef je er inderdaad niet gek van op te kijken als ze een enorme miljardenwinst over de rug van de club nog niet genoeg vinden.

Met de vele afwezigen telt maar een ding, winnen. 3 punten binnen en door.

Tegen de nummer laatst was het spel niet zo goed, maar de drie punten zijn binnen en dat is belangrijk voor de zelfvertrouwen van Man Utd. Een uitwedstrijd in de PL is nooit makkelijk, ook deze niet. Hoewel er veel geblesseerden zijn, vind ik het elftal van Man Utd niet breed genoeg. Ze hebben niet goed genoeg ingekocht

Bruno Fernandes is eigenlijk te goed voor United. Hij vergooit daar z'n carrière. Eigenlijk zou hij zich moeten aansluiten bij zijn twee landgenoten in Barcelona

Op dit moment is er maar 1 ding belangrijk en dat is winnen. Met zoveel afwezigen kun je weinig meer verwachten. Ten Hag ontslaan zou het domste zijn wat ze kunnen doen. Al die trainers wisselingen na Ferguson heeft United helemaal nergens gebracht. Geef iemand nu eens 5 jaar de kans om er iets van te maken. Zoals Arsenal het gedaan heeft is een voorbeeld voor United/

Winnen is op dit moment ook gewoon het belangrijkste. Even minder kijken naar hoe en wat, maar er moet gewonnen worden. Komende weken zullen er spelers terug keren. Dan weer werken aan het goed spel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren