Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ten Hag identificeert concurrent voor Lisandro Martínez van 60 miljoen

Laatste update:

Manchester United heeft Gonçalo Inácio van Sporting Portugal aan het lijstje van potentiële versterkingen toegevoegd, zo weet de Italiaanse transfermarktjournalist Fabrizio Romano te melden.

De club van manager Erik ten Hag is dringend op zoek naar een centrale verdediger. Door de langdurige blessures van Lisandro Martínez en Luke Shaw wordt Ten Hag genoodzaakt om met de 34-jarige Jonny Evans en Harry Maguire achterin te spelen.

Inácio in duel met Martin Ødegaard.

Inácio wordt echter niet alleen door United begeerd. Ook Newcastle United, Liverpool en Real Madrid zouden jacht maken op de 22-jarige linksbenige verdediger, die een afkoopclausule van zestig miljoen euro in zijn contract heeft staan.

De club wil vanwege de vele blessures komende zomer een nieuwe aanwinst aan het verdedigingsbestand toevoegen. Volgens Romano houdt United de situatie van Inácio in de gaten, maar staan er nog meer namen op de lijst.

De Engelse recordkampioen denkt naast Inácio ook aan Edmond Tapsoba en Jean-Clair Todibo. De twee centrumverdedigers maken momenteel furore bij respectievelijk Bayer Leverkusen en OGC Nice.

Daarnaast kijkt United ook nadrukkelijk naar António Silva. De negentienjarige mandekker van Benfica geldt als een van de grootste talenten van Portugal en wordt door Transfermarkt op een waarde van 45 miljoen euro geschat.

Of de keuze van United gaat vallen op Inácio, Todibo, Tapsoba of Silva, wordt bepaald aan de hand van de kwaliteiten, scoutingsrapporten en het bedrag dat de Engelse club op tafel moet leggen voor hun diensten.

The Mancunians kunnen wel een kwaliteitsinjectie gebruiken. De ploeg kampt met heel veel blessures en staat mede daardoor tiende in de Premier League. In de Champions League gaat het ook niet van harte. United staat laatste in de groep met nul punten uit twee duels.

Inácio zou een echte aanwinst zijn voor Manchester United

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zijn allemaal prima namen die united op het lijstje heeft staan, je moet ze alleen nog wel binnen zien te hengelen. Vind de aantrekkingskracht van united atm niet zo groot als de andere genoemde clubs

10 oktober 2023 om 13:25

Lastig opgebouwd artikel zeg. Daarnaast pas in de zomer kopen? Lijkt me dat dat de winter moet zijn? Ten Hag heeft nog wel steeds te maken met rotzooi van zijn voorgangers (Maguire) en 2 blessure gevoelige verdedigers als Shaw en Varane. Met Evans en Maguire centraal mag je ook weinig verwachten.

Antonio Silva zou voor elke topclub een aanwinst zijn. Echt een fantastisch talent hoor bij Benfica. Kan misschien hetzelfde bereiken als Ruben Dias. Zou hem wel graag willen zien bij Real Madrid. En spelers uit de Portugese competitie doen het over het algemeen altijd wel erg goed zoals Di Maria, Coentrao en ook Militao nu. Alleen Danilo was een miskoop...

10 oktober 2023 om 11:46

Coentrao was juist een miskoop... speelde nooit goed of voor een lange tijd basis.

10 oktober 2023 om 11:49

Coentrao een miskoop haha. Was van 2011 tot 2014 van grote waarde zeker in de CL winst van 2014. Hij heeft meerdere prijzen gepakt met Real. Zeker geen miskoop.

10 oktober 2023 om 12:49

Je weet niet waar je het over hebt. Fábio Coentrão speelde onder Mourinho altijd de belangrijkste wedstrijden. Tegen de sterkere tegenstanders kreeg hij de voorkeur boven Marcelo, omdat Coentrão beter verdedigde.
Arjan Robben heeft met Bayern en Oranje een aantal keren tegen Coentrão gespeeld maar nooit weten te passeren.

10 oktober 2023 om 12:49

Absoluut geen miskoop, had alleen het ongeluk dat hij de op één na beste linksback ooit in Marcelo voor zich in de pikorde had staan. Die speel je er niet zomaar even uit.

10 oktober 2023 om 14:58

Louismanuel, dat klopt helemaal! Ook in de eerste CL finale van Madrid in 12 jaar de voorkeur gekregen boven Marcelo. Seizoen erna heeft Marcelo er verdedigend echt een tandje bij gedaan en heeft Coentrao ook wat blessurepech gehad. Wereldklasse linksback geweest

10 oktober 2023 om 12:30

Zowel Inacio als Silva zijn uitstekende CB! Inacio is een linkspoot & Silva rechts, dus aan de hand van welke je nodig hebt, haal zowat met 1 van de heren een fantastische talent binnen!
Misschien wel beiden!? Ze zullen namelijk over een paar jaar sowieso de tandem bij Tuga zijn!
Wat betreft United, die kunnen het vergeten, die gozer gaat zich echt niet mengen in een team waar het zo chaotisch is, & dat terwijl een Galatico club zich meldt, of een Liverpool dat zeer stabiel presteert. Dan is United optie 3 pas in dit geval.
Maar het zou wel de juiste versterking zijn & als ze toch bezig zijn, probeer het dan ook gelijk bij Silva! 👀

Todibo lijkt mij uitersten geschikt

Eindelijk een keer namen die niet direct uit de koker van Ten Hag komen. Verwacht alleen dat zeker de helft niet haalbaar is en voor de andere twee betaal je weer de absolute hoofdprijs, maar daar ontkom je als United niet aan.

Ten Hag doet niet anders dan Man. Utd. sommeren tientallen miljoenen te spenderen aan spelers die totaal niet brengen in verhouding tot wat er voor hen is betaald. Ten Hag moet met het huidige materiaal gewoon presteren. Maar dat lukt gewoonweg niet. Dus lijkt de kans klein dat hij er volgend seizoen nog zit. En terecht.

10 oktober 2023 om 13:12

Het huidige materiaal? We missen onze 7 (7!!!) eerste verdedigers. Amrabat speelt noodgedwongen linksback. Onana verschrikkelijk uit vorm en dan heb je ook nog eens de zaken Antony en Sancho.

Tuurlijk moet het beter dan dit, maar het zit ook niet echt mee. En de kans klein dat hij er volgend seizoen niet meer zit? Dat is onzin, want dit denkt alleen Nederland. Ik volg zat fanaccounts en supportersfora en die spreken allemaal hun steun uit, net als het bestuur.

10 oktober 2023 om 14:33

Kijkend naar de omstandigheden, is het toch niet verwonderlijk dat het zo slecht start? Een seizoen als dat van vorig jaar lukt niet twee jaar op rij; zo weinig scoren en toch in de top 4 eindigen. Die verdediging is wellicht duur, maar ook helemaal niet indrukwekkend voor PL-begrippen. Het is een prestatie van formaat om met zo'n verdediging toch zo relatief weinig doelpunten tegen te krijgen als vorig jaar het geval was.

Het probleem van United is nog altijd hetzelfde als in de afgelopen 10 jaar. Een trainer is niet kennisrijk en kundig genoeg om te veel invloed te hebben op de transfermarkt en de technische leiding van Manchester United schuift de verantwoordelijkheid alleen maar af op anderen. Ze durven geen beslissingen te nemen en de beslissingen die ze nemen, zijn van een erg laag niveau. Een trainer ontslaan is zoals in voorgaande jaren de oplossing niet. Dat is toch nu wel gebleken, al zal Ten Hag een klein wonder nodig hebben, wil hij volgend jaar nog op de bank zitten.

Je kunt je eerlijk gezegd afvragen of deze selectie kwalitatief wel goed genoeg is voor de top 4. Er is bij vlagen de vereiste kwaliteit, maar bij vlagen ook zeker niet. Daarbij is er totaal geen balans in die ploeg. Het is van alles net-niet, van de sterkhouders tot het type spelers dat ze hebben op bepaalde posities.

10 oktober 2023 om 16:10

Man. Utd. heeft zo'n beetje de duurste selectie van de PL. Min of meer vergelijkbaar met de status van de selectie van Ajax. Ook verreweg de duurste van Nederland. Maar de ene trainer (steijn) doet het nog slechter dan de ander (Ten Hag). Maar overall is het voor beiden gewoonweg te hoog gegrepen.

10 oktober 2023 om 20:01

Da's echt te kort door de bocht. Je zou ook kunnen stellen dat het aanwezige geld gewoon dra-ma-tisch is uitgegeven.

10 oktober 2023 om 18:37

Als je het artikel goed leest dan is Martinez en Shaw langdurig geblesseerd. Varane is om de 3 wedstrijden weer 2a 3 wedstrijden geblesseerd. Dan blijven alleen Maguire (ten Hag wilt van hem af) Evans (noodoplossing) en Lindelof over. Dan is het toch logisch dat ze een cv willen hebben. Die wilde ze afgelopen zomer al, maar Maguire bleef.
Dit is wel een aardig goed lijstje.

Maar je hebt goed inhoudelijk op het artikel gereageerd

Ik zie Inacio graag naar een Liverpool gaan daar kunnen ze hem goed gebruiken en zal zich beter ontwikkelen onder Klopp. Naar Man Utd zie ik hem niet graag gaan de kans is de groot dat het daar ook één van de vele miskopen zou worden.

Een 19 jarige voor dat geld moeten we mu gewoon niet doen. Als je niet iets leuks van die leeftijd bij de club hebt rondlopen, is er al iets aardig fout gegaan in de opleiding. Ga daar gewoon eens kijken. Je bent United, opleidingsclub nr 1 in Engeland. Ga eens gewoon terug naar je roots.

10 oktober 2023 om 14:45

Veel Engelse clubs vergeten tegenwoordig op te leiden en plukken er vooral financieel nog de vruchten van. Ten Hag is ook niet een trainer die het schuwt om jonge spelers de kans te geven. Jongens als Garnacho, Mainoo, Hannibal, Pellistri hebben al minuten gemaakt, maar die moeten uberhaupt nog maar zien aan te haken. Er loopt ook niet zoveel rond hoor. Die Iqbal werd ook volledig gehyped, maar die is nota bene verhuurd aan FC Utrecht. Dat doe je niet als die jongen echt zo goed zou zijn.

De nabije toekomst van United valt of staat bij het technische beleid. Het is echt zaak dat ze daar eens echt kundige mensen naartoe halen. Interne oplossingen met gepromoveerde scouts of een Darren Fletcher technical director maken zonder enige ervaring in het vak zijn voor een club als United halfbakken oplossingen waarbij je het technische beleid overlaat aan lichtgewichten.

Misschien ben ik een beetje gek dan maar voor dat bedrag haal je Hancko & Geertruida samen op! Dan los je niet 1 maar 2 problemen ter gelijk op.

10 oktober 2023 om 14:47

We hebben het over de Premier League, niet de Eredivisie. Nou moet ik wel zeggen dat die twee het onmogelijk slechter zouden doen hoor, daar niet van. Echter kun je het daar ook niet op gokken als United zijnde. Bovendien kun je je afvragen of je op dit moment naar United moet willen. Voor hen is het denk ik beter om naar de top / subtop van de Bundesliga te verkassen. Clubs als Leipzig, Dortmund, Leverkusen e.d.

Concurrent voor Martinez, die nota bene geblesseerd is, maar niet een concurrent voor Maguire en Evans dus. Want die zijn natuurlijk een solide blok die zijn weerga niet kent daar achterin.

10 oktober 2023 om 18:40

Denk meer omdat het een linkshandige verdediger is.
Shaw kan er spelen, maar dan moet je een evt extra linksback hebben.
Lindelof is prima backups. Maar Varana is om de haverklap geblesseerd. Dus os een cv wel noodzakelijk zodat Maguire kan wiebelen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren