Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Engelse pers opent aanval op Ten Hag: ‘Ze zingen: hij is een f*cking clown’

Laatste update:

De druk op Erik ten Hag neemt alsmaar toe in Engeland. Na de kansloze nederlaag tegen aartsrivaal Manchester City (0-3) is de kritiek vanuit de pers niet mals. Talloze media trekken Ten Hags tactische keuzes van zondag in twijfel, en vragen zich af of de Haaksberger nog wel de juiste man is voor Manchester United. "Muiterij begint op te borrelen."

The Red Devils maakten zondag geen schijn van kans in de derby tegen de blauwe buurman. Het was veelzeggend dat André Onana uitblinker was: de voormalig Ajacied voorkwam met enkele fraaie reddingen dat de score nog verder opliep dan 0-3.

Vooral Ten Hags tactische keuzes zorgen voor vraagtekens bij het Britse journaille. Zo wordt de beslissing om Raphaël Varane te passeren voor de 35-jarige Jonny Evans met hoongelach ontvangen.

"De defensie die Ten Hag koos was onverklaarbaar", spuwt de Manchester Evening News. "Evans, die zijn eerste Old Trafford-derby speelde sinds de 1-6 waardoor hij verbannen werd in 2011, werd gefopt door de afleidingssprint die Haaland ongemerkt het strafschopgebied in hielp en lag te slapen toen Haaland Foden bediende."

"City was nog genadig voor Evans door er maar de helft zo veel te maken als 12 jaar geleden", aldus de lokale krant van Manchester, die tevens weinig begrijpt van de keuze voor Victor Lindelöf in plaats van 'specialist' Sergio Reguilón op linksback. "Ten Hags vasthoudendheid met Lindelöf als extra linksback is verbijsterend."

Ook The Guardian is die mening toegedaan. De kwaliteitskrant plaatst luidop vraagtekens bij Ten Hags toekomst op Old Trafford. "De schuld voor het verval bij United moet wel bij Ten Hag liggen. Na zeventien maanden en drie transferwindows heeft hij een team gebouwd met weinig idee en te veel tweederangs spelers."

Krediet raakt op
Ook de fans van United beginnen ongeduldig te worden, merkt de pers. Ten Hag kan zich niet meer verschuilen achter de prestaties van vorig seizoen, waarin hij onder meer de eerste prijs sinds 2017 won voor de club.

"Ten Hag, beschimpt met de kreet 'Ten Hag is een f*cking clown', twijfelt wekelijks aan zichzelf. Muiterij begint op te borrelen. Rasmus Højlund werd uitgejouwd, net als vorige maand tegen Brighton. Dit keer voelde het veel groter", aldus de Manchester Evening News.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is qua spelersmateriaal toch ook gewoon niet zo goed als City? Er zit misschien meer in dan een 8ste plaats, maar top 5 vind ik het materiaal sowieso al niet. Vraag me ook wel af of Ajax alvast mikt op een vertrek, aangezien van t schip nu ook maar interim is.

30 oktober 2023 om 11:36

Volledig mee eens. Dit is echt geen top 4 materiaal. Niet als je concurrenten City, Spurs, Arsenal, Newcastle en Liverpool zijn...
Zelfs Aston Villa schat ik momenteel hoger in qua niveau in de selectie.

30 oktober 2023 om 11:44

@glenn, ik vind United niet goed genoeg om mee te doen voor de titel maar in principe hebben ze toch nog steeds gewoon beter materiaal dan Tottenham en Aston Villa?

30 oktober 2023 om 11:44

En toch is het allemaal relatief. De selectie in zijn geheel is niet goed genoeg inderdaad, maar de basis 11 kan zeker wel goed zijn. Alleen misschien niet volledig in balans. Onana, Shaw, Varane, Martinez, Casemiro, Bruno, Rashford, Hojlund zijn wel spelers die of nu al goed genoeg zijn of meer dan zat potentie hebben. Rechtsback, 8 en rechtsbuiten zijn dan de ''wat lastigere'' posities. Het probleem zit vooral in de breedte van de selectie bij blessures en schorsingen. En dan de balans in het elftal.

30 oktober 2023 om 11:51

Ja ik vind spelersmateriaal zo’n slechte smoes. De helft van de selectie spurs kenden we 2 jaar geleden niet eens en kijk waar ze nu staan. Maar als van Gaal en Mourinho al zoveel moeite hebben om united naar de top te brengen hoe denken we dat het ten hag wel gaat lukken? Zelfs achter de schermen zoals Ronaldo ook al aan gaf geven de eigenaren alleen om marketing en niet om de club zelf

30 oktober 2023 om 12:23

Het probleem is dat vorig seizoen veel resultaten werden gehaald met een sterke defensie die bestond uit Shaw, Martinez, Varane, AWB en Casemiro daar voor. Die zijn allemaal geblesseerd. Naast Reguilon en Malacia. Je moet nu uit nood spelen met Lindelof op linksback wat ie totaal niet kan en Maguire en Evans als CV. Met die achterhoede is opbouwen totaal onmogelijk. Daarnaast redde Rashford het team vaak maar die is ook hopeloos uit vorm. En dan blijft er vrij weinig over.

30 oktober 2023 om 12:27

@YouriBeter materiaal wilt niet zeggen dat je een beter team hebt.Een Son loopt niet naast zn schoen maat presteert gewoon top. Een Rashford doet er gewoon niks voor. Bij Spurs is niet 1 speler die zich groter voelt dan de rest, bij United wel

30 oktober 2023 om 12:32

Mee eens ManUtd36
Waar dat aan logt is dan weer een andere discussie waar we wel weten waar dat aan gelegen heeft waarom we met zulke spelers opgetrommeld zitten. Maar goed...


Maar als Rashford niet presteert en ook totaal geen spirit heeft, waar andere spelers het beter doen als zd erin komen, dan is dat nog steeds de keuze van ten Hag om aan die spelers vast te houden die het niet laten zien. Daar mag hijnwel op aangevallen worden vind ik. Zelfde om Bruno op rechtsbuiten te zetten. Dat werkt gewoon niet.

30 oktober 2023 om 13:02

@jackie:
Onana heeft het precies 1 keer laten zien voor Man U en nooit bewezen beter te zijn dan de Gea die ze al hadden zelf.
Shaw en ook Rashford zijn voor mij voorbeelden van Engelse spelers die te veel een hype hebben. Beide hebben ze nog nooit een heel seizoen goed gepresteerd. (shaw dan misschien nog meer dan Rashford)

Maar het erste is dat Ten Hag een kapitaal heeft uitgegeven nu al aan spelers di ehij wilde en nog steeds met middelmaat zit!

Is in zijn tijd met miljoenen gestrooid voor speler die nog niks toevoegen.

30 oktober 2023 om 13:08

@AFC-BusbyBabe, maar er wordt specifiek gesproken over materiaal. Daar reageer ik op. Als je alle spelers op een rijtje zet en ze een voor een tegen elkaar weg streept dan heeft United best een aardige groep. Dat Ange nu het maximale uit Spurs trekt (laten we ook even afwachten hoe het seizoen afloopt trouwens) betekent gewoon dat hij op dit moment een betere manager is dan Ten Hag.

30 oktober 2023 om 13:33

Die blessures achterin vallen ook wel erg tegen, dat scheelt natuurlijk flink. Vind dat je Ten Hag vooral kwaad kan nemen dat hij zo slecht heeft ingekocht. Antony, Mount, Malacia, Evans, Reguillon etc.. het is gewoon niet best.

31 oktober 2023 om 11:46

united zou in de winterstop echt aankopen Moeten doen, het erge is dat dit al langer bekend is maar ze het niet doen maar met mensen als mount komen die echt totaal niet nodig was. Zoals bij iedereen bekend behalve de leiding van united zelf is er echt een (r)cv nodig en een rechtsback maar het belangrijkste blijft die linker middenveld positie. Een type frenkie die voetbal brengt van achteruit om onder elke druk uit te komen. Frenkie lukt niet maar ik riep het al voor hij naar bayern ging maar united heeft echt een kans laten liggen bij gravenberch die relatief goedkoop was maar ook een cancelo. In de winterstop moet united echt weer aankloppen voor Frimpong. probleem is dat de winterstop spelers lastig te halen zijn. andere opties zouden eventueel Kalulu of llorente zijn. Kalulu kan ook nog cv spelen. Maar nog een optie zou die cv van benfica zijn.

30 oktober 2023 om 12:52

@westend: het materiaal is niet zo goed als dat van City, dat klopt. Maar kom op, ten Hag heeft zelf deze selectie samengesteld dus mag je verwachten dat hij het ook aan het voetballen krijgt. En dat gebeurt niet. Vind ik jammer, want ik hafd eccht het idee dat ten Hag er ook een voetbalmachine van kon maken zoals Ajax onder hem.

En dan die clown van een Antony, dat mensen daar nog een topvoetballer in zien. Ik zie daar alleen maar een door en door verrotte en gefrustreerde voetballer in.

30 oktober 2023 om 14:29

Er is vooral kritiek op het blijven opstellen van spelers, onlogische keuzes, late wissels, slechte transferbeleid waar ook hij op t aangekeken wordt etc. Moet zeggen dat de kritiek wel flink aantrekt opeens dacht dat ie nog wel wat potjes kon breken bij de supporters maar dat valt blijkbaar wqtegen. Door vorig jaar kreeg ten Hag bijna mesiaanse kwaliteiten toegedicht, dat was misschien wat overdreven net als de reacties nu de andere kant op. Maar ja er zit tegewoordig weinig meer tussenin. Het is of super goed of super slecht. Overigens heel goed is het niet natuurlijk dus veel kritiek kun je best wel wat van zeggen. Persoonlijk wil ik t nog wel zien als Shaw en Martinez weer fit zijn. Die waren wel echt belangrijk achterin. Als dat ook niet helpt ja dan wordt t wel een lastige zaak.

30 oktober 2023 om 15:57

Ik ben die smoes over spelersmateriaal ook wel zat. Man Utd staat altijd bovenaan als het aankomt op uitgaves, zonder moeite leggen ze 100 miljoen neer voor een speler, wel meestal middelmatige speler of spelers die dat bedrag niet waard zijn, maar toch geld hebben ze zat. Dus bij Man Utd heb je zeker alle mogelijkheden om een ploeg te bouwen. Het is het 2de seizoen van Ten Hag en het lijkt of die net aangesteld is, je ziet geen idee of automatismes. Spelers kunnen altijd een mindere vorm hebben, maar dan moeten ze kunnen terugvallen op het systeem iets dat Man Utd duidelijk niet heeft en dat mag je op het conto van Ten Hag schrijven. Als je zoveel geld hebt uitgegeven en een zogezegde toptrainer bent, dan mag je nu toch al een soort idee zien in het spel van Man Utd ongeacht de blessures.

30 oktober 2023 om 16:28

Het spelersmateriaal is ook niet goed genoeg hoor, daar niet van. Maar dat ligt toch ook grotendeels aan de aankopen die Ten Hag en zijn maatjes gedaan hebben?

Je hebt al Bruno Fernandes als 10 en een Eriksen die er eventueel nog kan spelen (En Mctominay blijkbaar in een Fellaini achtige rol)... Dan koop je voor 60 miljoen een Mason Mount die eigenlijk al tijden niks meer laat zien.

Vervolgens heb je de grootste miskoop van de afgelopen 10 jaar met Antony gehaald. Die komt geen pion voorbij en maakt ondertussen alleen maar weer belachelijke acties, zoals die trap en dat slaan richting Doku gisteren... Lachwekkend.

Zelfs transfervrij had je nog goed opties gehad voor Utd, maar men komt daar opeens aanzetten met een speler als Johnny Evans. En vervolgens in de derby tegen city gewoon Evans in de basis en Lindelof ook, terwijl je Varane en Reguilon gewoon had?

Neen. De aankopen zijn totaal onlogisch geweest gewoon. En sommige ook buitensporig duur...

Hojlund vond ik in zijn eerste minuten best sterk, snel en een goede indruk maken, maar ook die scoort tot heden nog niet...

Rashford heeft na zijn nieuwe contract geen zin meer in voetbal, want die is dit jaar ook een parodie op de speler die hij was....

Die miljoenen die ze de laatste tijd geïnvesteerd hadden, hadden beter geïnvesteerd kunnen worden.

Onana is ook niet de keeper die je gaat brengen naar waar je wilt. Goede keeper, maar te veel slechte momenten/concentratieverlies etc. Wil ook te graag de voetballende keeper zijn, te overdreven. Dan had je net zo goed De Gea kunnen houden. Die heeft Utd ook jaren lang gewoon geholpen met bizarre saves. Voetballend misschien niet de beste, maar wel een gerespecteerde doelman op de lijn...

Had gewoon het geld van een Mount, Onana, Antony en Hojlund beter geïnvesteerd. Dat is zo'n 280 miljoen euro.

En dan ook bijvoorbeeld Fred verkopen voor nog geen 10 miljoen, terwijl ik die bijvoorbeeld beter naast Casemiro vond spelen dan een Eriksen of Mctominay...

Casemiro en Martinez vind ik gewoon goede aankopen. Casemiro misschien wel iets te duur, maar dat zijn wel 2 toppers in mijn ogen (mits goed gebruikt).

Malacia was een talentvolle back, maar ook eigenlijk niet nodig met een Luke Shaw die gewoon goed was en je had dan net zo goed een Brandon Williams uit de eigen jeugd als back-up kunnen houden (bijvoorbeeld). Had je weer geld gespaard voor fatsoenlijke aankopen....

Varane vind ik een prima aankoop, maar was voor EtH. En Sancho idem dito, maar die past blijkbaar niet bij Utd en EtH, zo lijkt het nu. Maar ik denk dat die wel nog potentie heeft om ergens anders potten te breken.

Maar, die 280 miljoen. Had je zomaar beter kunnen investeren.

Alleen al een Gnabry, Sane of iets dergelijks op rechts (zijn nog zoveel betere opties dan Antony, die goedkoper waren dan de 94 miljoen van Antony).

Cm/cvm ook voldoende goede opties, die ongeveer even duur waren als een Mount, alleen die konden dan wel op die plek spelen.

En qua spits. Hojlund heeft potentie, maar een Isak of Vlahovic had je destijds ook makkelijk voor dat geld kunnen halen. Jonathan David bijvoorbeeld denk ik voor nog minder.

De Gea
Frimpong 50
Varane
Martinez
Shaw
Casemiro
Barrella 80
Diaby 50
Bruno
Garnacho
Isak/Vlahovi
30 oktober 2023 om 16:45

Heel veel spelers zijn op voorspraak van Ten Hag gehaald. Dus hem valt zeker wat te verwijten. Voor wat betreft zijn tactische keuzes; hij ging daarmee bij Ajax ook meermaals het schip in. Om over zijn wisselbeleid maar te zwijgen. Ten Hag is een redelijke trainer die discipline en professionaliteit mee brengt, maar dat zijn dan ook zijn beste kwaliteiten. Tactiek en het herkennen van de juiste pareltjes zijn niet zijn beste eigenschappen. Om het mild te zeggen...



Ik heb met een aantal Engelse Man Utd fans contact via een voetbal spel en ik zei mogen wij Ten Hag terug? Wij moesten met onze handen van hem af blijven. Hij was van hen en ze hadden nog steeds alle vertrouwen in hem. Ik vraag me af hoe lang nog. Je weet dat hij niet terug komt maar toch hou je dat sprankje hoop dat ze het toch gaan proberen om hem terug naar Amsterdam te halen. Al is het maar proberen.

En Voetbalzone. Ik heb mijn avater veranderd maar nog steeds zie ik Sven voorbij komen. Hoe zit dat?

30 oktober 2023 om 12:02

Ik zie gewoon Zlatan als jouw profielfoto dus wellicht ligt het aan je app ofzo?

OT: Eredivisie is een gepasseerd station, dan zie ik hem nog eerder bondscoach worden na Koeman. Na United wellicht een sabbatical tot het einde van het seizoen om vervolgens ergens fris te starten in het buitenland met een hele transferperiode voor de boeg.

30 oktober 2023 om 12:05

Ik zie op mn mobiel wel Zlatan maar op de laptop nog steeds Sven.
En er zal meteen wel weer een andere grote buitenlandse voor hem komen maar die hoop mag je altijd hebben....toch?

30 oktober 2023 om 15:26

Ik zie bij soccerfan ook Sven als foto

30 oktober 2023 om 12:03

Jammer, ik vond je avatar altijd mooi om te zien!

30 oktober 2023 om 12:03

Nu ben ik toevallig lid van 's werelds grootste United forum en hoewel er best nog hier en daar begrip is, staat het sentiment echt haaks op jouw reactie. Dat vertrouwen is er echt nog maar zeer spaarzaam hoor. Wat betreft je avatar; dat duurt even inderdaad.

30 oktober 2023 om 12:06

Ja maar die paar die ik ken zegt niets over het algemene gevoel he. Dat zei ik verder ook niet. Ik was gewoon benieuwd hoe zij er over dachten en we moesten met ons poten van hem af blijven.

30 oktober 2023 om 12:19

Zijn het even grote kenners als jij?

30 oktober 2023 om 12:26

Het sentiment is negatief maar het overgrote deel van de fans staat nog steeds achter ten Hag. Als het zo doorgaat dan verandert dat natuurlijk snel maar het staat zeker niet haaks op wat hij zei.

30 oktober 2023 om 12:50

Nee zij hebben itt ik wel verstand van voetbal. Of niet, wie is er nou echt een kenner, we roepen allemaal maar wat.

30 oktober 2023 om 12:27

Komt door caching. Als je control shift r doet zie je jouwe nieuwe avatar.

30 oktober 2023 om 12:34

Ik heb ook nog steeds alle vertrouwen in ten Hag en het heeft ook totaal geen zin om hem nu te ontslaan of wat dan ook. Dat wordt ook nergens gezegt, alleen dat bepaalde keuze niet begrepen worden en dat begrijp ik

30 oktober 2023 om 12:35

Hahahha ik zie nu pas dat het Zlatan is. Waarom dacht ik altijd Berghuis in zijn jongere jaren hahaha

30 oktober 2023 om 13:11

Haha hoe dan? Overduidelijk Zlatan.

30 oktober 2023 om 12:57

Heel geloofwaardig. Als je nou zei Liverpool supporters dan zou ik het geloven. Kijk je kan van alles vinden over het beleid achter de schermen. Je kan als Man U supporter fan zijn van de persoon Ten Hag. Maar puur sportief gezien zijn er echt nul redenen te bedenken dat een supporter zegt "blijf met je handen van hem af". Echt wat een gezwets.

30 oktober 2023 om 15:35

Ik zie gewoon een foto van Svatan Ibrahilintat. Klopt dat niet?

Ten Hag gaat eruit geknikkerd worden. Had die 100 miljoen voor Anthony veel beter kunnen en moeten besteden.
United wordt een trainerskerkhof. Kijk nou eens naar Newcastle bijvoorbeeld, die kopen zoveel beter in.

30 oktober 2023 om 15:45

United is helemaal geen trainerskerkhof, hoevaak die mythe nog ontkracht moet worden weet ik ook niet. Geen enkele trainer sinds SAF gaat er weg inderdaad met een goed gevoel, maar op David Moyes na krijgen trainers nergens in de top zolang de kans bij wisselvallige resultaten als bij United (arsenal komt in de buurt overigens).

Chelsea is een trainerskerkhof, Spurs is dat sinds Poch een paar jaar geweest, en Liverpool en City mogen zich in de handjes wrijven met hun trainers dus hoeven die stap niet te nemen, bij Arsenal betaalt het lange wachten sinds een seizoen zich uit en United heeft altijd het excuus dat de organisatie verrot is waardoor de trainer lang mag blijven zitten.

Newcastle koopt heel goed in, maar het verwachtingspatroon is bij Newcastle simpelweg minder en daardoor kun je het wel lijden om minder te spelen en dan weer beter te gaan draaien. Dat is makkelijker coachen, plus dat bij Newcastle volgens mij zowel de scouting als Eddie Howe 'diamantauge' hebben, een vaardigheid waar zowel Ten Hag als het technisch hart van United niet de beschikking over hebben.

Het is een wespennest met enorm veel druk op de ketel voor Ten Hag. Je wil spelers om wel als het vroegere ajax te spelen maar het geld was er niet of spelers willen niet, of het bestuur blokt het. Ga er maar aan staan om bij zo’n grote club trainer te zijn. Hopelijk redt hij het nog tot na de kerst.

30 oktober 2023 om 11:45

Zijn aankoopbeleid is niet top geweest maar het gaat zo structureel mis bij Man Utd dat daar echt wel meer achter zit dan alleen Ten Hag zijn beleid inderdaad.

30 oktober 2023 om 15:38

Mwoah sommige aankopen zijn ook wel onverklaarbaar hoor. Niemand is positief geweest over Mount toen hij gekocht werd en dus lijkt iedereen gelijk te krijgen; Reguilon was bij Spurs volgens mij de derde linksback toen hij vertrok, voor een 35-jarige Evans had je ook nog wel iemand anders kunnen aantrekken die eventueel belangrijk in de kleedkamer kon zijn en op het veld iets beter zou presteren. Dan heb je nog een paar goedkope gokjes die zelfs dan nog onder verwachting gepresteerd hebben: Malacia die 15 miljoen kostte en in het begin een prima tweede linksback leek te zijn blijkt uiteindelijk toch echt niet mee te kunnen in dat tempo wat je van te voren wel had kunnen zien aankomen en je huurt in januari (terwijl je nog echt wel een paar zekerder opties had kunnen huren) Wout Weghorst die in 31 wedstrijden voor de club als spits (en basis ook nog vaak) maar liefst twee hele goals gemaakt heeft. Dat is een slechter moyenne dan die keeper van Lazio dit seizoen. Antony was natuurlijk vooral veel te duur, maar vooruit, die geef ik dan nog aan de incapabele technische staf en ik vond Antony ondanks zijn slechte rendement wat met toen ook al wel wat zorgelijk leek wel echt een talent.

Dan blijft er niet zo heel veel over hoor. Casemiro was een goede transfer, maar als het aan Ten Hag gelegen had waren we het seizoen met Frenkie ingegaan die een wereldspeler is, maar ook geen enkele 6 en hadden we vorig seizoen dus precies hetzelfde probleem als de drie seizoenen ervoor gehad. Hojlund lijkt me ook een goede transfer gezien de mogelijke spitsen die haalbaar waren, al moet die het nu wel in zijn eentje opknappen voorin terwijl hij de leeftijd heeft van iemand die rustig gebracht moet worden. Amrabat vond ik ook een redelijk logische transfer en lijkt het niveau van een stand-in voor United aan te kunnen. Dat is wel echt een slechte succesrate voor iemand die gekregen heeft wat hij wilde aan transfers voor zover dat mogelijk was voor United in de huidige situatie.

30 oktober 2023 om 12:33

Het geld is er wel, de spelers willen ook, maar het technische apparaat is niet bij machte om die spelers in kaart te brengen of om de puzzel correct te leggen. Dan houdt het gewoon op.

30 oktober 2023 om 12:50

Dus je wilt zeggen dat van Gaal en Mourinho technisch niet genoeg waren... Daar was hetzelfde probleem.

Welke spelers willen en kunnen het dan volgens jou

30 oktober 2023 om 13:08

Van Gaal dat meerdere wedstrijden Fellaini als schaduwspits speelde omdat hij goed was in de lucht en dat trage opbouwende voetbal met Blind achterin. Mourinho dat later werd ontslagen bij Spurs.
Ik snap die verheerlijking van die twee echt niet. Op clubniveau waren beide heel slecht voor United en terecht ontslagen.

Jaaaa waardeloos is die, een clown die niet eens het Ajax spelletje bij Manchester in kan slijten, stuur hem weg jongens! Zo snel mogelijk a.u.b.! En het lijkt me ook verstandig als Erik een werkomgeving zoekt waarbij hij wel het spel in kan slijten wat van hem gevraagd wordt. Mij lijkt het dan ook verstandig dat hij bij de werkgever aan de slag gaat die de naam draagt van het spel wat van hem gevraagd wordt

Edit: voor alle mensen die de verwijzing naar de vraag aan Ten Hag gisteren niet snappen (zoals Cr00s112). Gisteren werd in een interview aan Ten Hag gevraagd waarom hij het Ajax spel niet implementeert bij United.

30 oktober 2023 om 11:50

Net zo vermoeiend als croos die ieder moment aangrijpt om iets over Ajacieden te zeggen. Pff...

30 oktober 2023 om 11:54

Ha cr00s112. Misschien moet je dat even vragen aan die journalisten (o.a. Carragher, wat echt een voorbeeld Ajacied is natuurlijk) in Engeland die gisteren aan Ten Hag vroegen waarom hij het Ajax-spel niet bij Manchester speelt

30 oktober 2023 om 12:24

Cr00s112. Nee ik verwijs naar het interview dat met Ten Hag werd gehouden waarin hem werd gevraagd waarom hij het Ajax spel niet implementeert bij United, zoals ik ook in mijn 2e reactie aan geef. Speciaal voor jou heb ik mijn eerste reactie verduidelijkt.

30 oktober 2023 om 13:04

Ben ook enorm benieuwd wat dat zogenaamde ajax spel inhoud??
Het was toch echt tenHag zijn eigen spelopvatting die hij bij ajax er in sleep toen hij bij het dolende ajax binnen kwam.
Maar ik lees hier veel ajaxieden die denken dat het hun eigen ajax spel is.
Dan ken ik er nog 1, dat ajax spelletje wat onder Schreuder en Heitinga en Steijn en Maduro wordt gespeeld, daar lacht heel Nederland en Europa om.

Kun je me het ajax spel uitleggen?
Ben onderhand echt benieuwd.

30 oktober 2023 om 13:09

Gaaaaaast Je hebt letterlijk de kans gehad om mijn reacties hierboven een halfuur lang te lezen en dan nog een keer zo'n opmerking plaatsen? Lees ze nog eens zou ik zeggen

30 oktober 2023 om 13:34

Ik kan het er nog steeds niet uithalen.
Sorry, leg het me eens uit?

De manier van voetballen wat ten Hag zijn spelers liet spelen toen hij trainer van ajax was heeft hij toch echt zelf er in gebracht.
Dat was een mix van de kwaliteiten die spelers hebben en de manier hoe een trainer wil spelen.
Maar door al vele anderen ook al aangegeven, veeeeel ajaxieden bestempelen dit dan gelijk als AJAX SPELLETJE.

Ja deze manier van spelen was zeer attractief en leuk om naar te kijken.
Maar zo zijn er vele clubs ter wereld die ook leuk en attractief voetbal spelen.

30 oktober 2023 om 16:15

ervaring. In een interview gisteren werd letterlijk aan Ten Hag gevraagd door een journalist of hij het AJAX-spel nog ging implementeren, nogmaals daar verwijs ik naar in mijn comment. Zo lastig is het allemaal niet.

Verliezen met dit team is geen schande tegen City, dat elftal is gewoon 3x zo goed. Echter hanteert Ten Hag vaak een vreemd wisselbeleid en is hij natuurlijk deels schuldig aan de selectiesamenstelling. Veel middelmaat voor veel geld aangetrokken. Zo'n Mount was vooraf al een vreemde aankoop aangezien Bruno daar speelt. Hojlund is veelbelovend maar nog niks bewezen. Antony was toe aan een stap hogerop maar de stap naar de top van de PL was gewoon te hoog gegrepen.

30 oktober 2023 om 11:47

Ik vind eigenlijk helemaal niet dat Antony toe was aan een stap hogerop. Hij had fantastische wedstrijden tegen Sporting en Dortmund in de CL, maar over een heel jaar gezien was hij nog lang niet effectief genoeg in de eredivisie. Dan is het wel een grote uitdaging om te verwachten dat het hem in een betere competitie wel zou lukken om voldoende goals/assists te maken.

30 oktober 2023 om 13:04

Antony was in de Eredivisie en CL best goed. Qua statistieken was het niet geweldig maar ook niet alle buitenspelers hebben geweldige cijfers. Had vaak dubbele dekking waardoor het vaak lastig was om wat te creeeren maar daardoor kregen andere spelers wel weer meer ruimte.

30 oktober 2023 om 11:54

Antony was in mijn optiek niet toe aan die stap hoor Ajaxnl! Hij had in de CL run een paar goede potten en ook goede stats, maar daar heeft men zich flink blind op gestaard. In de Eredivisie had hij bij lange na niet de beste statistieken. Sterker nog, hij had eigenlijk niet mega veel rendement en dat op Eredivisie niveau.. Dat zegt volgens mij genoeg. Zo'n Bergwijn en Depay hadden een beter rendement in de Eredivisie en flopten ook. Overigens ontsnapte Antony ook weer aan een donkergele kaart met natrappen afgelopen weekend, bij Doku.

Ten Hag is bovendien wel meer dan deels schuldig aan de selectie samenstelling toch? Het lijkt er toch wel sterk op dat hij veel invloed heeft. Zo'n Antony komt echt niet uit de koker van de club zelf. Malacia idem. Martinez ook (die overigens wel goed heeft uitgepakt, goede speler). Ik denk dat er toch weinig spelers zijn die niet door Ten Hag zelf zijn gekozen.

30 oktober 2023 om 13:17

Mee eens dat er nog te weinig rendement was. Wel was hij altijd belangrijk met acties, kwam veel dreiging van af, goede wisselwerking met de rechtsback en maakte vaak ruimte voor teamgenoten. Braziliaanse buitenspelers hebben vaker moeite met rendement in hun jongere jaren. Rodrygo, Vinicus, Raphinha, Richarlison hadden allemaal geen geweldige cijfers voordat ze naar grotere clubs gingen.

30 oktober 2023 om 12:32

Maar hoe kan een trainer uberhaupt schuldig zijn aan de selectiesamenstelling? In iedere situatie zijn de mensen boven hem daar verantwoordelijk voor, ook als Ten Hag verkeerde spelers naar de club zou willen hebben. Die mensen zijn nota bene aangesteld om dat aspect in goede banen te leiden. Is er dus iets mis met het aankoopbeleid, moeten we naar het technische bestuur wijzen.

30 oktober 2023 om 13:02

Hoe kan een trainer schuldig zijn aan de selectiesamenstelling? Misschien omdat hij de spelers heeft uitgekozen? Hij hoeft alleen niet te onderhandelen, verder mocht hij het transferbedrag zelf uitgeven aan spelers die hij wilde.

30 oktober 2023 om 18:33

Ja en City heeft 10x een beter elftal dan Wolves

De krediet die een Solksjaer wel had heeft Ten Hag niet. Na net aan een jaar wordt er al aan zijn stoelpoten gezaagd in de media. Het is dan ook waardeloos wat hij presteert met United op het veld, daar komt ook nog eens bij dat veel meer verantwoordelijkheid dan zijn voorgangers wie er nu precies bij United komen te spelen.

Ik vraag me af hoe lang het duurt voor de Glazers zelf de stekker uit Ten Hag's avontuur in Manchester gaan trekken. Om eerlijk te zijn betwijfel ik of het ze genoeg kan schelen om het zelf te doen. Het lijkt mij oneindig veel logischer dat ze gaan zitten wachten tot Ratcliffe de knoop doorhakt.

30 oktober 2023 om 11:50

Het is gewoon een combinatie Yoeri. Ten Hag doet dingen fout, maar de club ook. Uiteindelijk hadden ze hem niet de 'macht' over het aankoopbeleid moeten geven. Maar ja, dat doen ze al jaren met alle coaches die ze hebben, dus dat is niets nieuws. Ten Hag zelf is in mijn optiek zelf wel verantwoordelijk voor het feit dat er nog steeds geen lijn in het spel zit. Dat is iets wat hij bij Ajax wel overduidelijk deed, dus daar heb je toch zelf invloed op. Misschien dat het toch de druk is. Als je het vergelijk met Pep bijvoorbeeld, bij hem zie je direct zijn hand in het veldspel. Zelfs al heeft hij niet direct de 'perfecte' spelers voor zijn spel. Later tweakt hij dat dan nog. Maar alles wat Ten Hag bij Ajax deed, daar is bij United bijster weinig van terug te zien.

United is als club gewoon een zooitje. Er is geen visie, niets. En alle managers worden niet zozeer aan hun lot overgelaten, maar er is geen groter geheel waar zij onderdeel van uit maken. Het is meer zo van: ''hier heb je de club, maak er wat leuks van''. En dan weer door naar de volgende. En de volgende krijgt weer een hele sloot spelers. Ondertussen zit de hele club vol met spelers die onder verschillende managers zijn gehaald.

Na Ferguson heb je Moyes, Van Gaal, Mourinho, Solskjaer, Ragnick en Ten Hag nu (giggs en Carrick laat ik buiten beschouwing). Daar is toch geen lijn in te trekken? Allemaal compleet andere coaches zowat..

30 oktober 2023 om 12:15

Hoe kom je erbij dat zijn voorgangers de macht hadden over het aankoopbeleid? Ten Hag is juist de eerste die mocht werken zonder het juk van Woodward om zijn nek, een man die de voorgangers van Ten Hag alleen maar problemen bezorgd heeft met ZIJN technische beleid. Natuurlijk mochten coaches hun voorkeur uitspreken, maar uiteindelijk werden de eerste keuzes van de coaches zelden over de lijn getrokken.

Als club is United inderdaad 1 grote klerezooi, maar zoals je terecht zegt dat is al zo sinds het vertrek van Ferguson. Blijkbaar waren hij en David Gill de enige personen die ook maar een greintje idee hadden wat er moest gebeuren bij die voetbalclub. Ik kijk met angst en beven naar wat de Glazers aangericht hebben, aangezien ik dat compleet als het voorland voor Chelsea zie. Onder Amerikanen is dat wat er gaat gebeuren.

Ik ben vorig seizoen al vaker erg kritisch geweest op wat United liet zien, vooral omdat die hele hosanna stemming rondom die League Cup me vreselijk stoorde. United was en is compleet afhankelijk van de nukken van Rashford. Als hij niet presteert (zoals hij dat nooit doet 85 tot 90% van het seizoen) dan stelt United ook geen klap voor.

30 oktober 2023 om 12:59

Wie is er voor Woodward in de plek gekomen, Youri. Dat is Richard Arnold en die doet precies hetzelfde als Woodward. Er gebeurd precies hetzelfde alleen een ander poppetje.
Of denk je bijvoorbeeld dat oa. Schweinsteiger, Martial, Lukaku, uit Woodward zijn hoge hoed kwamen???

Ik ben bang dat het een beetje machtsspelletjes gaat worden en wie het meeste kan verdienen met hun speeltje. Vergeet niet dat die plannen van een Super League nog steeds op tafel liggen

30 oktober 2023 om 13:12

Ik denk dat een aantal van die spelers op voorspraak gehaald zijn door de coach, maar we weten ondertussen allemaal wat een ellenlange lijsten Van Gaal ingediend heeft bij Woodward. Als we het hebben over Schweinsteiger dan waren er zeker 4 namen die Van Gaal liever had willen hebben. Daarom zeg ik: de coaches hebben natuurlijk wel inspraak in wat er eventueel komt, maar zij maken niet de beslissing. Er wordt naar ze geluisterd, maar veel meer dan dat ook niet. Dat is nu met Ten Hag echt anders, vergelijkbaar aan Klopp na Rodgers.

30 oktober 2023 om 14:03

Natuurlijk is dat ook een wisselwerking Yoeri, zeker mee eens. Maar het heeft ook wel te maken met welke spelers je dan zou willen. Ik kan ook compleet onrealistische targets noemen en dan boos worden op de clubleiding dat ze die targets niet weten te halen.. Tja, dan gaat het ook lastig. Die verhalen zijn er bij Mourinho geweest, bij Van Gaal etc. Die wilden bijvoorbeeld basisspelers van Real Madrid in hun prime (ramos, Kroos). Dat zijn simpelweg geen realistische targets.

Ook Ten Hag zal echt niet alles bepalend zijn. Denk je oprecht dat Mount volledig uit de koker van Ten Hag komt? Ik betwijfel het. Net zoals dat ik denk dat Casemiro door de club is gehaald en niet een suggestie van Ten Hag is geweest. Terwijl Antony, Martinez en Malacia dat wel weer zijn geweest bijvoorbeeld. Net zoals Depay bijvoorbeeld wel een keuze van Van Gaal is geweest. Idem voor Blind. Die spelers waren niet zonder Van Gaal bij United gekomen.

Verder eens omtrent de overdreven hosanna stemming etc. Maar datzelfde heb ik nu dus met de overdreven negatieve stemming. Uiteindelijk ligt de waarheid in het midden. United heeft een degelijke basis 11, die top 4 kunnen halen als ze goed in vorm zijn en 2 andere topploegen laten afweten. Ze zijn in mijn optiek dus nog steeds een top 6 ploeg.

30 oktober 2023 om 11:51

Het is gewoon amateuristisch te noemen dat Ten Hag spelers mag halen bij zo'n grote club als United. Dat neem ik niet Ten Hag kwalijk maar de club United waar het bestuur gewoon een puinhoop is. Bij Utrecht kreeg hij ook al de mogelijkheid om spelers te halen die hij wilde, toen was z'n enige redelijk aankoop Strieder. Daarna bij Ajax kwam hij met Labyad en Klaiber op de proppen. Ten Hag is in mijn ogen een meer dan prima coach maar als TD komt hij zwaar tekort. Hoelang moeten wij United fans nou nog schreeuwen om een fatsoenlijke TD, een werkend scoutingsapparaat en een redelijk bestuur in plaats van die Glazers.

Ten Hag is een makkelijke zondebok maar de problemen liggen toch echt bij het bestuur van United. Dat hij die spelers haalt oke, maar die macht zou hij nooit mogen hebben.

30 oktober 2023 om 12:20

Zolang zij de macht hebben kun je schreeuwen tot je een ons weegt. Ze verkopen die club gewoon niet zolang ze er niet het absolute maximale uit gewrongen hebben. Ik kan me helemaal voorstellen dat dat bijzonder frustrerend is.

Na het vertrek van Woodward en het vertrek van Solksjaer is de belofte dat er een TD zou komen gedaan toch? Tenminste dat kan ik me zo herinneren..

30 oktober 2023 om 12:05

Grappig is ook nog, als ze Ten Hag goed hadden geanalyseerd dan wisten ze dat je hem in ieder geval niet voor het aankoopbeleid verantwoordelijk moesten maken. De tandem met Overmars en de scouting van Ajax was natuurlijk fantastisch icm Ten Hag, maar de spelers die Ten Hag zelf heeft aangedragen (behalve Haller) vielen bij Ajax al nogal door de mand. Zet er dan een goede TD naast, maar dat hebben ze niet gedaan.

30 oktober 2023 om 12:21

En dat is weer 1 van de tekortkomingen van United geweest. Er zijn clubs bijzonder slecht gerund de afgelopen 30 jaar, maar wat mij betreft staat United echt enorm hoog op de lijst. Het is daar gewoon al ruim 10 jaar een ongelofelijke klerezooi!

30 oktober 2023 om 12:29

United staat op dat vlak zelfs stipt op 1. Die hebben misschien wel een miljard verdampt als het niet meer is.

30 oktober 2023 om 13:12

Inkemontana united analyseerd niets en is bovendien zelf (minstens) net zo slecht in aankoopbeleid.

30 oktober 2023 om 12:06

Ten eerste ben ik het niet geheel eens wat Solskjaer betreft. Die deed het zijn eerste anderhalf jaar alleen beter dan ten Hag tot nu toe. Toen het minder werd qua resultaat, kwam de kritiek op hem ook. Dat is nu ook het geval, nu het minder wordt dan vorig jaar.
Daarnaast vind ik het niet meer dan logisch dat een legende van de club meer krediet krijgt dan een buitenstaander.

30 oktober 2023 om 12:18

De kritiek van mensen op Twitter misschien, maar zeker niet in de geschreven pers of uit de studio's van de (vaak geheel toevallig zeer goed bevriende) analisten.

Solksjaer was al vanaf halverwege 19/20 overduidelijk niet de oplossing voor United, maar hij heeft nog enorm lang aan mogen modderen. De kritiek kwam pas echt in de laatste maanden toen Neville, Scholes en Ferdinand ook zagen dat United zichzelf echt voor joker zette.

30 oktober 2023 om 12:29

Laten we wel zijn; hoeveel er intussen ook weer uitgegeven is, maar Solskjaer had toch wel een betere selectie ter beschikking dan Ten Hag dit seizoen heeft. Het is ook helemaal niet zo'n geweldige ploeg.

30 oktober 2023 om 12:32

Ben het eens met je wat betreft ‘vriendjes’ in de analisten kringen. Maar werd derde, halve finale fa, league en europacup. Niet verkeerd. Het seizoen 20/21 ging het pas mis.

Die Hojlund valt toch wel gigantisch door de mand. Is de Italiaanse competitie dan toch verschrikkelijk anders dan de Engelse. Deed het in de serie A toch een stuk beter. In een draaiend elftal dat dan weer wel.

30 oktober 2023 om 12:02

Tsja, aan de andere kant, ook maar 10 goals in de serie A. Denk dat ze gewoon veel te veel geld hebben betaald voor een speler die zich nog niet genoeg bewezen had, net zoals voor Antony in principe.

30 oktober 2023 om 12:09

Ik vind dat meevallen. Ja, scoort niet of amper, maar krijgt ook geen bruikbare ballen. Kijk eens naar de stats over bruikbare ‘assists’ enzo. Voetballend vind ik hem sterker dan gedacht. Gebruikt zijn lichaam goed, is slim. Is ook pas 20, dus veel te vroeg om af te schrijven. Vraag me wel af of je hem deze druk van enige spits mag geven op zijn leeftijd.

30 oktober 2023 om 12:27

De Premier League is sowieso al lastig voor een jonge speler en het verschil in tempo tussen de Serie A en de Premier League is wel behoorlijk groot. Voor een spits is dat veel lastiger, ook omdat de laatstgenoemde competitie daar bovenop fysieker is.

Sowieso was dit wel makkelijk te voorspellen. Zo'n Hojlund is nog helemaal niet klaar voor zo'n grote club in die competitie. Het is ook erg vreemd dat je voor dat geld niet gewoon een ervaren en bewezen spits haalt, want tegen de tijd dat Hojlund ze erin legt (als hij dat al gaat doen), is hij allang afgeserveerd.

dacht dat ten hag een einde ging maken aan de man city era?

30 oktober 2023 om 11:54



Iedereen met een normaalfunctionerend brein kan zien dat het onmogelijk is om city uit te dagen als je zo'n slechte scouting en TD hebt als bij United en je slechts 1 kerel uit Haaksbergen alle macht geeft. Manchester United is misschien wel de slechtstgeleide club ter wereld. Weg met die Glazers liever vandaag dan morgen.

30 oktober 2023 om 15:05

“slechts 1 kerel uit Haaksbergen alle macht geven”. Hoeveel kerels uit Haaksbergen moeten ze dan alle macht geven voor het goed gaat?

30 oktober 2023 om 12:34

Kaka2007 waar heb je dat gehoord dan? Ik namelijk exact nergens, en ik volg united redelijk goed.

30 oktober 2023 om 13:03

@Iron, dat zei die toen hij werd gepresenteerd.

30 oktober 2023 om 13:10

Zidan... Zei hij dat echt?

''liverpool en Manchester City spelen geweldig voetbal, dat waardeer ik enorm. Maar een tijdperk kan ten einde komen. Zo'n tijdperk kan ook ten einde komen voordat Klopp en Guardiola vertrekken."

30 oktober 2023 om 13:19

@zidaneshow: Er werd toen door een journalist gezegd: "there is a feeling in English football that nobody will be able to win the PL until the Guardiola / Klopp cycle is broken. Does everybody have to wait until one or both of them decide to leave?" Waarop Ten Hag antwoord dat hij beide trainers bewondert en dat hij zowel Liverpool als Manchester City fantastisch voetbal vindt spelen. Maar, en ik citeer: "an era can come to an end, and I look forward to battle with them both" en hij geeft ook aan dat dat niet alleen voor hem en Man United geldt, maar ook voor de andere clubs in de Premier League. Dat is dus echt compleet iets anders als zeggen "ik ga een eind maken aan de Man City era". Of Kaka2007 en jij begrijpen geen Engels (wat ik betwijfel), of jullie lezen/luisteren bewust selectief.

Vorig seizoen gaf Tenhag met zijn bevlogenheid Manutd extra energie.
Ik denk dat dat effect is uitgewerkt.

Match of the Day laat duidelijk zien hoe zijn spelers het verdedigend laten afweten. Gebrek aan onderlinge communicatie. Daar kan je op oefenen. Dat mag je Ten Hag aanrekenen.

Bovendien heeft hij zelf invloed gehad op de aankoop van spelers, met als dieptepunt de belachelijke 100 milj voor Antony.

30 oktober 2023 om 12:08

Ten Hag is natuurlijk verantwoordelijk voor de aankoop van Antony maar niet voor het bedrag wat er is betaald voor hem, Antony was ook op te halen voor 40M minder eerder in de zomer maar Arnold is geen goede onderhandelaar.

30 oktober 2023 om 12:10

Ik vind dat zo makkelijk. Als Ajax hem niet kwijt wil, gaat hij niet. Hij was echt niet voor 60 miljoen op te halen, want dan hadden ze dat wel gedaan, hoe slecht je ook bent als onderhandelaar.

30 oktober 2023 om 12:18

Toen United voor het eerst informeerde was Antony op te halen voor 64M volgens bronnen binnen de club maar omdat United lang had gewacht en Ajax veel spelers verloor die zomer ging de prijs logischerwijs omhoog.

30 oktober 2023 om 12:20

Waarom geeft hij dan niet aan wat Antony maximaal waard is voor hem?
Voelt hij zich dan niet verantwoordelijk voor deze verspilling?
Het werkt in zijn eigen nadeel; er is daardoor minder budget voor andere aankopen.

30 oktober 2023 om 12:25

Er is ook geen trainer die dat effect er langer dan een seizoen in houdt als er meerdere mankementen zijn. Het was een klein wonder dat ze met zo weinig doelpunten derde geworden zijn.

Verder ben ik het deels eens met je betreft het aankoopbeleid, maar dan nog ligt die verantwoordelijkheid bij het technische bestuur. Een trainer kun je ten nimmer verantwoordelijk houden voor het aankoopbeleid als er technische mensen boven staan. Dan moeten zij maar ingrijpen en concluderen dat de speler niet van het niveau is en bovendien te veel geld kost voor wat 'ie levert.

Dat ie niet van City wint, snap ik wel (al is de manier waarop wel kansloos), maar dat het spel zo bedroevend slecht is na een half miljard (waarvan natuurlijk een godsvermogen aan Antony, die misschien wel de slechtste aankoop uit de PL-geschiedenis is) lijkt me vrij onacceptabel.

Dat het bij United niet per se aan de managers ligt lijkt me overigens wel duidelijk. Het is een structureel probleem sinds het vertrek van Ferguson.

Veel nieuwe spelers en weer dezelfde problemen, het is niet alleen Ten Hag maar elke trainer die tot nu toe is ingestapt. Alle trainers krijgen in eerste instantie niet hun nummer 1 keuzes maar de club besluit alsnog veel geld uit te geven aan 2e of soms 3e keuzes. Vrijwel alle trainers hebben een goede periode gehad waarna het na een half jaar of soms zelfs korter ineens in elkaar stort.

Gister zag je toch weer duidelijk een gebrek aan discipline bij het drukzetten en meeverdedigen terwijl Ten Hag een speelwijze hanteert die heel simpel en direct is, dan is het gewoon klaar als trainer.

30 oktober 2023 om 12:23

Precies, Hij komt niet meer over bij de spelers.

Tja, hier kon je gewoon op wachten. Die gaat het einde van het seizoen ook niet halen, maar je kunt je afvragen of al die trainers nou zo slecht zijn, of is er misschien een overduidelijk groter probleem? Manchester United is allang geen voetbalbedrijf meer, maar gewoon een commerciele onderneming die er toevallig een voetbaltak bij heeft omdat het moet.

Korte termijn visie, het afschuiven van verantwoordelijkheden en als gevolg daarvan een disbalans in de selectie. Dat technische apparaat is in-en-in verrot, evenals de voetbalknow-how in de bestuurskamers. Lichtgewichten bekleden de voetbal-gerelateerde bestuursposities en wijzen vervolgens naar de onderste factor in de voetbalketen, de trainer.

Het is een ons-kent-ons kliekje van mislukte scouts en ja-knikkers die nauwelijks tot geen capaciteiten hebben en als klap op de vuurpijl laten ze trainers die geen technisch directeur zijn invloed uitoefenen op het transferbeleid. Je hebt toch helemaal niets aan een Darren Fletcher, een Murtough of een Arnold? Na Van Gaal, Mourinho en Solskjaer gaat er weer een trainer sneuvelen op exact dezelfde manier. Je zou denken dat het lampje na twee trainers wel gaat branden, maar deze club gaat na de vierde waarschijnlijk gewoon door met wat het eigenlijk al 10 jaar doet. Ten Hag maakt ongetwijfeld fouten, maar de echte problemen van United liggen veel dieper, maar toch zo open en bloot.

Je kan spelers blijven halen, maar zolang je bestaande spelers die mede het probleem zijn blijft opstellen is het dweilen met de kraan open.

Die McT, Lindelof, Maguire en Evans die zijn al jaren geleden afgeschreven. Dat ze even een opleving hebben is leuk, maar uiterst naief om te denken dat ze opeens wel goed genoeg zijn.

En Bruno en Rashford hebben bewezen de kar niet te kunnen trekken. Het zijn geweldige spelers in een goed draaiend team, maar het zijn geen spelers die je team op sleeptouw gaan nemen. Zolang je die niet vervangt zal het voetbal er niet beter op worden.

Dar ten Hag koos voor Evans en Lindelof kan ik nog wel begrijpen.

Al had ik eerder Dalot op linksback gezet en Lindelof rechtsback.

Ik begrijp alleen niet waarom hij steeds Brunonop rechtsbuiten zet terwijl die cam plek zijn beste plek is. Waarvoor heb je anders Antony gehaald. Dat was zijn rechtsbuiten. Mount precies hetzelfde.

Ik sta nog steeds achter ten Hag hoe die gehandeld heeft met Ronaldo. Maar waarom doet hij dat nu niet met Rashford. Presteert niet en laat ook niks van spirit zien. Zet hem op de bank en geef Garnacho de kans. Met hem in het team zijn ze voorin gevaarlijker. Veel meer dreiging om kansen af te dwingen. Als Antony rendeert in zijn ogen, zet dan Mount op die plek.
Dat Amrabat eruit werd gehaald was je enige cvm in je team. Die had geel, maar zie dst niet als reden om hem eruit te halen en je enige cvm eruit te halen. Tweede helft was City heer en meester. 1e helft ook maar creëerde ze minder kansen.

Had ook niet verwacht dat we even zouden winnen, maar snap bepaalde keuzes van ten Hag niet. Vooral Bruno en Rashford keer op keer te laten spelen/niet te wisselen door ze soms zelfs op andere posities laten spelen.

Erik kom maar snel weer naar huis. We hebben je heel hard nodig en bij ons krijg je de tijd, de waardering en nog slechtere spelers 😜

Ten Hag is een goede trainer/manager, maar zijn probleem is dat hij weinig gevoel heeft voor transfers en zich daar wel mee bemoeit. Malacia, Amrabat, Antony, Weghorts, komen allemaal overduidelijk uit zijn koker en leveren niks. Dus inderdaad, ze zijn aanzienlijk slechter dan City, maar daar heeft ten Hag (deels) ook zelf invloed op.



Ze hebben al dat geld uitgegeven en als je de selectie bekijkt heb je geen moment het gevoel dat zij kunnen wedijveren met een City of Liverpool.
Langs de andere kant hebben ze echt wel een aantal gevestigde namen maar die laten het afweten: Varane, Casemiro, Bruno Fernandes
Daarnaast onbegrijpelijke buitensporige uitgaven voor middelmaat als Antony, Mount.
Een Rashford die zodanig grillig is maar dit seizoen helemaal niet thuisgeeft.
Hojlund is veel te jong en onvervaren om de aanval alleen te dragen.
Amrabat gaat hiervan ook geen topploeg maken. Kun je je inbeelden dat City of Liverpool Amrabat binnenhalen? Echt niet. Maar Man Utd trekt de knip.
En met alle respect voor wat hij betekend heeft voor Ajax maar Martinez heeft ook niet het niveau dat een Engelse topploeg moet nastreven.

dt-foutje aangepast.

30 oktober 2023 om 13:16

Dinamom Veel dat je zegt ben ik het niet per se mee oneens. Alleen is het natuurlijk niet zo dat 1 speler de boel moet omdraaien. De bedoeling is dat je een team samenstelt die dat samen gaat doen.
Volgens de geruchten was liverpool trouwens ook geinteresseerd in amrabat. Vind ik voor klopp ook geen ondenkbare aankoop. Voor pep wel trouwens.
Verder was martinez nou precies een heel goede aankoop. De wedstrijden waarin united met martinez-varane en casemiro ervoor speelde stonden ze verdedigend echt heel aardig.

Vrij kansloos. In een door sheiks gedomineerde voetbalwereld is ManUtd een vd velen alleen met een mooie historie. Toppers krijgen ze niet meer en salarissen kunnen ze niet mee concurreren. Echte voetbalvisie is er ook moeilijk in te slijpen want teveel wisselingen en teveel wedstrijden. Engelse subtop is hoogst haalbare en dan moeten ze flink hun best doen. Naast de bovenste 6 is er altijd wel een verrassing en met beetje pech erbij sta je zomaar achtste. Het zit er gewoon niet meer in.
Zeker niet na afgeketste overname.

Ten Hag heeft in twee jaar tijd 500 miljoen euro uitgegeven aan aankopen. Dan lijkt me de hoofdverantwoordelijke voor het spel van ManU wel duidelijk. De beste man gaf 100 miljoen uit aan Antony; dat is zeker 70 miljoen te veel. 60 miljoen aan Martinez en 70 miljoen aan Casimiro. Dat zijn nou niet bepaald aankopen gericht op een mooie toekomst. En wat te denken van 75 miljoen voor Hojlund, 65 voor Mount en 50 voor Onana.

Bij deze 6 aankopen komen er vier (!!) uit de Eredivisie. En tussendoor probeerde hij het ook nog met Weghorst. 10hag heeft in een veel te kleine vijver gevist en weet niet wat er in de Europese top gevraagd wordt. Als je zo veel geld hebt mogen besteden, hoor je top-3 te staan. Er zit ook weinig wisselgeld op zijn aankopen.

Veel geld mogen spenderen en hij presteert gewoon niet met zijn ploeg.

Ten Hag is geen coach voor een topclub.
Hij kan niet met sterren om, communiceert niet goed en mist ervaring.
Leve de nieuwe coach !

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren