Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Naast Garnacho en Højlund nóg een speler aangewezen als grote uitblinker United

Laatste update:

De Engelse media zijn goed te spreken over het optreden van Manchester United dinsdagavond. De ploeg van manager Erik ten Hag boog een 0-2 achterstand tegen Aston Villa knap om naar een 3-2 overwinning en dat is niet onopgemerkt gebleven bij de ochtendkranten.

Halverwege het duel leek United aan een kansloze opgave bezig. De bezoekers hadden een voorsprong van twee doelpunten en dat was op basis van het begin van de wedstrijd een terechte stand. In het tweede bedrijf veranderde echter alles. Een dubbelslag van Alejandro Garnacho en het eerste Premier League-doelpunt van Rasmus Højlund zorgden ervoor dat Ten Hag en co alsnog drie broodnodige punten konden bijschrijven.

United krijgt een compliment voor het gebruiken van spelers uit de opleiding. "Alejandro Garnacho, nog maar negentien jaar oud, leidde de aanval", schrijft The Guardian. "Tegen het einde had United zelfs vijf spelers uit de eigen jeugdopleiding op het veld."

De eerder genoemde Argentijnse buitenspeler Garnacho maakte indruk met twee goals en ook Højlund was eindelijk trefzeker in de Engelse competitie. The Times spreekt na afloop van een nieuw begin. "Comeback-helden Højlund en Garnacho luiden het nieuwe tijdperk van United in", kopt de krant.

Manchester Evenings News is ook lyrisch over het tweetal aanvallers. Het optreden van Garnacho wordt zelfs beoordeeld met een 9. "De gevaarlijkste aanvaller aan de kant van United, ondanks dat hij vanaf de rechterflank moest komen."

Højlund krijgt van het lokale medium een 8 als beoordeling. "Hij kibbelde met Rashford en werd aangepakt door Fernandes, omdat hij er niet in slaagde een bepaalde loopactie te maken. Hij bleef volharden en heeft briljant gescoord."

Ook krijgt Jonny Evans de nodige complimenten. "Hij vormde praktisch een eenmansdefensie met enkele belangrijke onderscheppingen en geblokkeerde schoten", schrijft Manchester Evenings News. "Hij voorkwam een zeker lijkend doelpunt van John McGinn enkele seconden na het vallen van de 2-2."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Evans was met dat voetje goud waard, want daar leek Manchester United inderdaad lichtjes in slaap te sukkelen. Eerste helft vond ik juist hem en Dalot heel zwak. Beiden hebben zich compleet gerevancheerd in de tweede helft.

Overigens was Evans niet de op-2-na-beste. Dat was Bruno Fernandes, die als een ware dirigent weer bepaalde hoe alles ging. Deze Bruno zie je het liefst

27 december 2023 om 08:49

Ik vond Bruno niet goed. Leverde enorm veel werk, maar zo bizar veel balverlies. Constant van die wippertjes en lange diepteballen om maar beslissend te zijn. Niks kwam aan. Die man moet eens normaal simpel een bal afspelen.

27 december 2023 om 08:57

Er zit nu ook eenmaal veel risico in zijn spel, het zou een speler die onder onze Van Wonderen inderdaad wissel zou zijn daardoor.

Alleen ik hou hiervan. Ja, hij had vaak balverlies (ook door een spits die de geweldige passjes soms niet begreep...), maar hij creëert hiermee ook veel kansen. Veel dreiging. Hij is deels de reden dat Rashoford en voornamelijk Garnacho konden excelleren. Hij kan die pass geven en doet dat met veel risico. Hiermee maakt hij de ruimtes groter (want zelfs voor de rappe Diego Carlos was er vaak geen beginnen aan) én er komen vaker kansen. Ik veel opzichten bepaalde hij wat er gebeurde. En de fouten horen er dan bij. Hoewel het balverlies wat er dan werd geleden vaak niet eens aan hem lag

27 december 2023 om 09:03

Nou precies wat ik dacht. Ik zie bruno op veel plekken erg lage cijfers krijgen, maar ik vond hem echt fenomenaal met passjes strooien. Hij leide zo veel gevaarlijke aanvallen in.

27 december 2023 om 10:36

Bruno is gewoon een speler die enorm veel risico is zijn spel legt. Het is maar net waar je op focust. De splijtende passes of het balverlies wanneer het niet lukt

27 december 2023 om 10:59

Bruno is een beetje verwaand en lijkt soms ten hag te willen saboteren. Vandaag speelde die wel aardig maar moet de lijn doortrekken. Zou eens naar de mentaliteit van garnacho hojlund dalot en zelfs die van antony, maguire moeten kijken. Die gaan maar door en laten hun koppie er niet bij hangen als het niet meezit.

Als hij niveau van vorig jaar herpakt wow… dan kunnen we een leuk united zien.

27 december 2023 om 11:04

Bruno speelt een op de zes wedstrijden een keer een goede pot, als aanvoerder is dat veel te karrig. Doet alles in een tempo en verdedigd bijna niet mee. Wanneer hij niks bijdraagt speel je dus gewoon met een man minder. Ik zie daarnaast wel meer spelers rondlopen die risico nemen maar meer brengen dan hij. Begrijp niet dat mensen het zo erg in hem zien zitten.

27 december 2023 om 12:15

Vonden jullie ook dat united bedroevend vaak buitenspel stond? Ik dacht net hoe is dit mogelijk? Overigens anthony weer vaker wissel zetten

27 december 2023 om 12:26

Dat doen spelers sowieso vaak tegen Aston Villa. Die verdedigende lijn zet Emery goed neer. Zeker met zoveel diepgaande spelers als dat United heeft. Wat mij soms verbaasde was een Rashford of Hojlund die soms om de bal vroegen wanneer ze al (vrij duidelijk) buitenspel stonden. Dat is gewoon zwak.

En ja, Rashford en Garnacho zijn ook veeeeeeele malen beter dan Antony. Gisteren was het knap hoe Antony op een gegeven moment de bal veroverde in de zestien van Villa, om nadien heel dom de bal weer in te leveren omdat hij weer voor de verrassing wil gaan. Hij komt echt tekort om hier in de basis te staan

"grote uitblinkers" United mocht in hun handen knijpen met het teentje van Evans en het feit dat Aston Villa als een kaartenhuis in elkaar donderde na rust. Het was wederom niet om aan te gluren, het doet gewoon pijn aan je ogen om het eens zo grote United zo voor de dag te zien komen in eigen huis. Mooi voor Hojlund om eindelijk z'n verlossende eerste(!!) op Old Trafford te maken, en dan ook nog een winnende. Garnacho los van z'n ietwat vervelende trekjes fenomenaal natuurlijk, daar zit nog gigantisch veel rek in. Maar tijdens de eerste helft leek het alsof je naar een testimonial zat te kijken met gepensioneerde oud voetballers. Kunst is om nu volle kracht voort te borduren op de goede vibe, maar ik vrees dat het slechts uitstel van executie is voor Erik ten Hag.

27 december 2023 om 09:00

Er zaten een paar geweldige aanvallen bij. Het was qua niveau gewoon zeer vermakelijk en sterk gespeeld door United. Door hun hoge druk wist op een gegeven moment Aston Villa niet meer waar ze het zoeken moesten. Dat ze dan met Konsa en Moreno op de flanken spelen (aanzienlijk minder voetbal) werkte voor hen niet mee.

En als je naar de aanval keek bij de afgekeurde goal, of iets later waar Rashford 1-op-1 kwam of nog enkele andere aanvallen van United in de tweede helft, dan vergeet je de eerste 30 minuten, want zoals je terecht zegt: Die waren wel heel erg zwak

27 december 2023 om 09:02

Erik moet hopen dat hij deze winter één of twee cadeautjes van Sir Jim krijgt, misschien dat hij dan het tij kan keren. Met deze overwinning in ieder geval weer even wat lucht en volgende week tegen Forrest, dus dat moet te doen zijn.

27 december 2023 om 09:23

Villa donderde niet als een kaartenhuis in elkaar. Villa weigert gewoon te voetballen na een 2-0 voorsprong. Zie je meer clubs doen. De supporters dachten er ook al te zijn. Lekker dat dit dan afgestraft wordt.

27 december 2023 om 10:02

Ach als Ten Hag zijn hoofd op het hakblok ligt, dan slaagt United er telkens in om op een Houdini wijze te winnen. Het verbaasde me dus niets dat ze die 0-2 achterstand nog wisten goed te maken.

27 december 2023 om 10:12

Hoezo was het niet om aan te gluren? Zo slecht speelde United niet, ook niet in de eerste helft. In de eerste helft creëren ze ook gewoon een aantal kansen, en is het eigenlijk eerder een wonder dat je met 0-2 achter staat naar mijn idee. Dat is dan weer wel echt United dit seizoen. In de tweede helft viel het dan eindelijk goed, maar daar zaten echt een paar prachtige aanvallen bij, waaronder die afgekeurde goal van Garnacho. Ja, het moet constanter en af en toe wat minder labiel, maar kijk eens wat er allemaal in de ziekenboeg zit en wat er speelt in de defensie…
Je speelt met een rechtsback op links, een cv die eigenlijk zijn carrière al praktisch aan het afbouwen was, een cv die dit seizoen ook echt niet best is en eigenlijk ook weg lijkt te mogen, daarvoor een jeugdspeler en een speler die bij vlagen aardig is maar het gewoonweg niet meer een heel seizoen aan kan in de Premier League…
Ik vind het best een mooie prestatie dat je dan toch weet te winnen van de derde plaats in de competitie!

27 december 2023 om 16:46

Jij hebt dus duidelijk niet gekeken neem ik maar even aan? Er werd gewoon af en toe heerlijk gevoetbald. Ja, de 0-1 en 0-2 waren dramatisch verdedigd, maar gevoetbald werd er wel!

Ik heb alleen 2e heflt gezien en daar vond ik Mainoo ook sterk. Speelt naar de juiste kleur, zat er vaak tussen en oa zijn interceptie begon de 2-2.

United had gisteravond vooral een flinke dosis geluk. Erik ten Hag stond al met 1.5 been buiten old trafford, maar is gered door een 2e helft waarin alles mee zat. Villa stond dramatisch te spelen, maar hadden ook gewoon 2x kunnen scoren nog. En de 2-2 werd aangeraakt, daar zat het dus ook niet tegen. Maarja ten Hag zit voorlopig weer safe.

27 december 2023 om 13:35

Nee, niet alles zat mee. De eerste 20 min vd 2de helft zat alles tegen. Buitenspel goal en penalty die er niet kwam door buitenspel. Verder nog een aantal gemiste kansen, Engelse kommentatoren hadden het zelfs over: "lady luck is against Ten Hag"...

Hojlund een 8 is belachelijk, want die speelde gewoon een zwakke pot. Wel fijn voor die jongen dat hij van de 0 af is en alleen maar mooi dat het ook nog eens zo'n belangrijk doelpunt was. Wat er met Villa gebeurde is wel bizar, want bijvoorbeeld een Watkins was volledig onzichtbaar gisteren. Dat een team van Emery met een mooie voorsprong alsnog het deksel op de neus krijgt is niet verwonderlijk, maar het was wel de eerste keer dit seizoen dat Villa verloor na op voorsprong te hebben gestaan...of zelfs niet won, dat kan ook.

Fijn voor Ten Hag zelf, die mag nog even blijven zitten. Ben wel erg benieuwd wat er gaat gebeuren als de plannen van Ratcliff uitgevoerd gaan worden en of Erik er dan nog lang mag blijven.

Vonden ze Hojlund echt een uitblinker? Hij was ontzettend zwak gisteren. Meerdere keer dom buitenspel gelopen en daarnaast was die onopvallend tot dat hij die goal scoorde. Leuk voor hem natuurlijk en hopelijk een boost voor hem. Alleen een uitblinker was hij verre van. Een Rashford en Garnacho daarentegen vond ik wel goed. Dat is wat United nodig heeft. Vleugelspelers die constant een gevaar vormen. En dat was een Rashford bijvoorbeeld voor het eerst dit seizoen.

27 december 2023 om 13:36

Vond Rashford ook behoorlijk goed spelen, mist nog wel het zelfvertrouwen van vorig seizoen.

Precies niveau van ManUtd. Veel eigen jeugd is opsteker want echte top is onhaalbaar. Leuk meedoen in top 6, met wat minder blessures hadden ze 6 of 9 punten meer gehad en doe je t opeens enorm goed. Normaal gesproken ietsje hoger maar veel scheelt t niet. Al die paniek zaaierij is onnodig maar komt alleen door historie. T blijft wennen voor de fans en pers blijkbaar

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren