Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Wie tegen Ajax geen motivatie kan vinden, kan beter stoppen met voetbal’

Laatste update:

Panathinaikos pakte tot dusver pas een punt in de groepsfase van de Europa League. Donderdagavond hoopt trainer Andrea Stramaccioni er drie te pakken in de ontmoeting met Ajax in de Amsterdam ArenA. De coach van de Grieken spreekt in aanloop naar de krachtmeting met de Amsterdammers met veel respect over de huidige nummer twee van de Eredivisie.

/

Ajax treft een ploeg die sinds 6 november geen officieel duel meer heeft gespeeld. De Griekse competitie is stilgelegd nadat het huis van het hoofd van de Griekse scheidsrechterscommissie vermoedelijk is aangestoken. Komend weekend wordt de competitie pas weer hervat. “We willen iets moois laten zien tegen deze historische tegenstander”, zei de coach tijdens het persmoment, geciteerd door de clubsite van Ajax. “Uiteraard willen we hier in Amsterdam winnen. Het kans ons mentaal een boost geven als we de nummer één van onze poule verslaan.”

Panathinaikos is al bijna uitgeschakeld in de Europa League, maar dat weerhoudt Stramaccioni er niet van om van een goed resultaat uit te gaan tegen Ajax. “Ik ben er zeker van dat de Amsterdam ArenA het beste in ons naar boven haalt”, aldus de veertigjarige trainer. “Spelen tegen een club met grote historie in een stadion als de ArenA werkt motiverend. Juist in dat soort wedstrijden wil je het laten zien. Als iemand morgen tegen Ajax geen motivatie kan vinden om het uiterste uit zichzelf te halen, kan hij beter stoppen met voetbal.” Het duel tussen Ajax en Panathinaikos gaat donderdagavond om 19:00 uur van start.

Hoe eindigt Ajax - Panathinaikos?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het klinkt allemaal erger dan het is. Sinds 6 november geen wedstrijd meer gespeeld, terwijl Ajax in die periode 1 wedstrijd heeft gespeeld ivm interlands. Per saldo is dat dus 1 speelronde die Ajax wel heeft gespeeld.

24 november 2016 om 09:35

Zat ik ook al aan te denken, zoveel verschilt het niet.

24 november 2016 om 09:48

Precies, het verschil is maar een wedstrijd. Je kan je dus afvragen in wie z'n voordeel dat is. De Grieken hebben langer kunnen voorbereiden op deze wedstrijd, waar Ajax maar een paar dagen had om zich voor te bereiden op Panathinaikos.

24 november 2016 om 09:54

Ik weet niet wanneer besloten was afgelopen weekend niet doorging, maar als dat bijv. vrijdag is geweest, dan was er ruimte van 2 dagen en hebben hun een poos van onzekerheid gehad. Of dat nu een voordeel is?

24 november 2016 om 10:48

Oke, ik ging er van uit dat 3 weken geleden was besloten om te staken voor een bepaalde tijd. Ik ging er niet van uit dat ze het per week aan gingen kijken. Als dat zo is, dan valt er weinig voordeel uit te halen natuurlijk!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren