Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Bayern laat interesse in Ten Hag varen en schakelt door naar nieuwe kandidaat’

Laatste update:

Bayern München gaat toch geen echte poging wagen om Erik ten Hag binnen te halen, zo verzekert het toonaangevende BILD. Eerder werd gemeld dat de trainer van Manchester United topkandidaat was om de vertrekkende Thomas Tuchel op te volgen, maar Bayern heeft de interesse in Ten Hag laten varen.

Eerder deze week werd gemeld dat der Rekordmeister contact zou hebben gehad met Ten Hag, dat op Old Trafford nog beschikt over een contract tot medio 2025, maar nu heeft Bayern de 54-jarige oefenmeester weer van het lijstje geschrapt, zo weet BILD.

Bayern weet al langere tijd dat Tuchel na het seizoen gaat vertrekken, maar heeft grote moeite met het vinden van een geschikte opvolger. Ten Hag is namelijk niet de eerste manager die uiteindelijk afhaakt bij Bayern.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Xabi Alonso gold aanvankelijk als belangrijkste doelwit, maar de oud-middenvelder besloot na het landskampioenschap met Bayer Leverkusen om daar te blijven. Ook de Duitse bondscoach Julian Nagelsmann, die al eerder trainer was bij Bayern, en Unai Emery (Aston Villa) haakten af.

Bayern leek vorige week beet te hebben. De club was heel dicht bij het aanstellen van Ralf Rangnick, maar de Duitser besloot aan te blijven als bondscoach van Oostenrijk. Met dat land staat Rangnick komende zomer op het EK in Duitsland in de groepsfase onder meer tegenover Nederland.

Na het afzeggen van Rangnick kwam Julen Lopetegui nadrukkelijk in beeld bij Bayern. De clubloze Spanjaard lijkt echter hard op weg naar West Ham United, waar het afscheid van David Moyes inmiddels officieel is bevestigd. Nu behoort Ten Hag dus ook niet meer tot de mogelijkheden.

Nieuwe topkandidaat


Daarom moet Bayern opnieuw doorschakelen. BILD weet nu te melden dat Hans-Dieter Flick de absolute topkandidaat is voor het hoofdtrainerschap. De inmiddels 59-jarige oefenmeester stond tussen 2019 en 2021 al aan het roer bij Bayern, maar is momenteel werkloos na zijn mislukte avontuur als bondscoach van Duitsland. Met Bayern wist hij in het seizoen 2019/20 de Champions League te winnen.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ten Hag is gek als hij dit neit doet. Bayern zelf afgehaakt denk? maar welke reden zou ik graag willen weten.

8 mei 2024 om 10:29

Ik denk dat die redenen Olise en Mateta heten.

8 mei 2024 om 10:31

Volgens Fabrizio Romano is de interesse (nog) geen een keer echt concreet/close geweest. En hij meldt dat Ten Hag zich eerst wil focussen op het afsluiten van dit seizoen met de race voor Europees voetbal en de FA Cup finale, terwijl Bayern snel wil handelen met het aantrekken van een nieuwe coach.

"normal inquiry on his situation as with many other managers but never concrete/close at this stage"

8 mei 2024 om 11:19

Lijkt mij logisch toch? De tegenvallende resultaten bij een topclub als Manchester United. Bayern is ook zo'n topclub. Ze hebben een trainer nodig die zich bewezen heeft in de top en kunnen het zich niet veroorloven om iemand aan te stellen die zich nog niet bewezen heeft.

Ajax zou hier ook niet mee in zee moeten gaan, ik krijg het idee dat Ten Hag zich veel teveel met inkomende transfers wil bemoeien. (labyad en Klaiber naar Ajax halen. Antony, Tyrell Malacia en Amrabat naar United halen).

8 mei 2024 om 12:01

Frietbakker, Bayern was serieus geïnteresseerd, management van Ten Hag heeft gesproken met Bayern. Dus je opmerking over Ten Hag gaat niet op, want dat wist Bayern al voor ze de gesprekken startte. Daarnaast weten de echte beslissers in het voetbal echt wel wat er aan de hand is bij United en daarom blijft Ten Hag een gewilde trainer in Europa.
Waarschijnlijker is dat Bayern te horen heeft gekregen dat Ten Hag in ieder geval tot einde seizoen blijft en waarschijnlijk daarna, reden dus voor Bayern om door te schakelen omdat ze daar niet op kunnen wachten.

8 mei 2024 om 12:04

Vooral het feit dat hij het team, op een paar na, gewoon niet kan motiveren en naar z’n hand kan zetten is schokkend

8 mei 2024 om 12:06

Of ze hebben toch nog eens nagedacht na afgelopen wedstrijd.

8 mei 2024 om 12:09

Zoveel grote trainers zijn er op dit moment niet die vrij komen.
Eigenlijk gewoon niet.
Verassende dat een Xavi plots wel aanblijft bij Barca.

Je kan de trainer wel weg doen, maar als er geen beter alternatief is, kun je beter de trainer laten zitten.

Dit geldt nu voor Bayern die dus op zoek moet gaan naar een betere coach dan Tuchel.

Halen ze ten Hag, dan zit United weer met het probleem.

Kan zomaar zijn dst United gewoon nee heeft verkocht en hem (minimaal) jaar willen aanhouden.

Fabrizio had aangeven dat de FA cup finale wel de doorslag zal zijn voor ten Hag.

8 mei 2024 om 16:03

Ik denk om dat hij een weergaloze indruk maakt en al zijn aankopen fantastisch presteren.

8 mei 2024 om 16:51

maar waarom dan eerst hem willen halen raadpleeg? dat was allang bekend...

Zal mij niks verbazen als hij toch naar ajax gaat. Eerst was alles in kannen en kruiken met Potter en nu Eth niet meer op de radar bij Bayren staat zou Potter ver weg zijn van een akkoord. Zou ajax (kroes) bewust deze kant op sturen??

8 mei 2024 om 10:27

In kannen en kruiken? Omdat VZ een artikel plaatste dat ze financieel akkoord waren? Een paar minuten later was er alweer een artikel dat Feyenoord geïnteresseerd was in Potter. Verder heb ik weinig (internationaal) betrouwbare bronnen dit echt zien bevestigen.

8 mei 2024 om 10:59

Als je er klaarblijkelijk nog zo goed op staat dat een club van het kaliber bayern geïnteresseerd in je is en je staat momenteel gewoon nog bij Man u onder contract, waarom zou je dat in vredesnaam terug gaan naar een club als ajax. Al helemaal in de huidige staat. Dat is echt een hele grote stap naar beneden. De kans is vast niet 0, maar denk dat bij de meeste fans het vooral heel veel hoop is, ipv. Echt realisme

8 mei 2024 om 11:54

Waarom zou hij naar dit ajax teruggaan, hij heeft er niks meer te halen. Bovendien zal utd zijn salaris door moeten betalen waar ajax niet aan tipt.

De trainerscaroussel is nog maar net begonnen. Dit zijn de eerste berichten. Als er een steen loskomt, komt het op gang

Vroeg me dit van de week ook al af, waarom Bayern al die namen voorbij doet razen zonder Hansi Flick er tussen te zien staan. Dat was echt gaaf voetbal om naar te kijken. Ten Hag moet wel vrezen nu zijn valnet lijkt te verdwijnen. Die zeperd tegen Palace zal zijn CV geen wonderen hebben gedaan.

8 mei 2024 om 10:36

Flick slaagde er in om in de groepsfase eruit te gaan met Duitsland met enorm slecht voetbal. Waarom hem belonen met de Bayern baantje? Daarnaast wilde hij des tijds zelf weggaan bij Bayern omdat hij bondscoach wilde worden. Dat toont weinig ambitie als trainer vind ik.

8 mei 2024 om 10:46

Ze hebben ook bij Nagelsmann aangeklopt, die hebben ze nota bene zelf de deur gewezen. Als ze daar dan toch trots willen inslikken, en het lijkt erop dat ze weinig keus hebben omdat half Europa bedankt, dan zou ik eerder Flick dan Ten Hag polsen. Die wil straks Neres en Tadic in een Bayern shirt steken.

8 mei 2024 om 23:25

Diezelfde Flick slaagde erin om als trainer daadwerkelijk hèt verschil te maken door een rampzalig Bayern vanaf de 12e plek (in december) naar een landstitel èn beestachtige CL winst te loodsen. Dan heb je serieus veel krediet wat mij betreft

Als ze wat sneller waren geweest hadden ze Arne Slot ook kunnen halen. Jammer voor Ten Hag dat ze doorschakelen maar snap Bayern wel. Echter zijn er momenteel dus niet zo heel veel opties die voor het oprapen liggen.

Ik heb sterk het gevoel dat hij binnen een paar weken zal tekenen bij Ajax. Van harte welkom wat mij betreft. Ik hoop dat hij een Ziyech, Tagliafico en misschien de clubloze El Ghazi zal aantrekken.

Waarom zou je Tuchel wegdoen voor Ragnick of Ten Hag.

8 mei 2024 om 22:38

Omdat beide beter bij Bayern passen.

Ik zou henckys terug nemen als ik bayern was.

Hansi Flick terug bij Bayern dat klinkt mij toch wel als muziek in de oren. Hij liet de ploeg echt goed voetballen. Dat hij wegging had niet alleen te maken met het feit dat hij graag bondscoach wilde worden. Het was gewoon heel moeilijk samenwerken met Salihamidzic. Flick wilde spelers behouden die Salihamidzic liet vertrekken en er kwamen andere spelers dan dat Flick wilde. Nu Salihamidzic weg is denk ik dat het voor Flick weer prettig werken wordt bij Bayern.

Ik denk dat hij nooit serieus in beeld is geweest. Buiten zijn verleden bij Bayern is er toch geen reden te verzinnen waarom hij bij Bayern op de radar zou staan. Heeft niets laten zien bij United. Er worden zoveel namen de wereld in geslingerd.

Tja lijkt mij geen verrassing dat Bayern geen zin heeft in ten Hag. Die hebben hem ook naar United gekeken.

Het is toch wel dat Bayern hier een potje van heeft gemaakt. Al die onrust die je teweegbrengt in die club door midden in het seizoen al het vertrek van een trainer aan te kondigen. Dat kan toch nooit goed zijn? En dat alleen maar om te grote ego's. En dat terwijl je weet dat je vanaf dat moment onder een vergrootglas van de pers ligt, die elk zuchtje wind zal aangrijpen om er een orkaan van te maken.

Ongeacht of Tuchel wel of niet weg moet, maar stel dat ze het na die aankondiging van zijn vertrek helemaal omgekeerd hadden, dat ze weer des Bayern's waren gaan spelen en Leverkusen had een inzinking gehad. Stel dat ze daarbij nog de champions league winnen. Dan zouden ze aan het eind van het seizoen met twee grote prijzen staan met een trainer die weg moet. Nee, dit is echt heel on-Bayern's en on-Duits gegaan.

Edit: uberhaupt dat je niet als allereerst bij Hansi Flick uitkomt als kandidaat is hoogst bijzonder.



Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren