Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Kroonprins van Italiaans trainersgilde’ duikt op in Praag

Laatste update:

Andrea Stramaccioni is de nieuwe trainer van Sparta Praag. De club uit de hoofdstad maakt zondagochtend via de officiële kanalen bekend dat de 41-jarige Italiaan een contract voor twee seizoenen heeft ondertekend.

Sparta eindigde dit seizoen onder leiding van Petr Rada op de derde plaats in de competitie en wil met Stramaccioni weer een serieuze gooi doen naar de landstitel. De ex-coach van Panathinaikos, Udinese en Internazionale, die voorheen nog werd gezien als de grote belofte van het Italiaanse trainersgilde, gaat naar verluidt anderhalf miljoen euro per jaar verdienen.

Sparta is met 33 landstitels de recordkampioen van Tsjechië, maar eindigde in het seizoen 2013/14 voor het laatst op de eerste plaats in de ePojisteni.cz liga. Afgelopen zaterdag werd de titel in de wacht gesleept door Slavia Praag; de stadsgenoot was met 4-0 te sterk voor Zbrojovka Brno en werd daarmee voor het eerst kampioen sinds 2008/09.


Is Andrea Stramaccioni een geschikte trainer voor Sparta Praag?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooie stap om zijn trainingscarriere nieuwe boost te geven

De Italiaanse Maaskant?

28 mei 2017 om 11:42

Maschanti

28 mei 2017 om 13:26

Het is inmiddels toch wel een twijfelachtige titel om te krijgen als je ziet hoe het deze twee heren verlopen is haha.

Sparta Praag is misschien niet zo aansprekende ploeg, maar het valt mij wel op dat ze de laatste jaren zeer goed presteren op Europees niveau.

Prima club voor hem, Zijn mooie clubs als Panathinaikos en nu Sparta Praag, Kijken hoe die het daar gaat doen

Apart dat een topclub uit Tsjechie 1.5 miljoen salaris aan 1 persoon uitdeelt, terwijl Ajax een salarisplafond heeft van 1 miljoen. Blijkbaar hebben ze Tsjechie dus meer geld dan in NL...

28 mei 2017 om 15:00

Ik heb wel een theorie daarover. Ik denk dat die ploeg het gebrek aan kwaliteit van de spelers wil compenseren door er een goede capabele coach daar neer te zetten. Hoeveel spelers kennen we eigelijk van Sparta Praag? Hoeveel maken er daar de stap naar een topcompetitie? Je kunt namelijk niet en je spelers en je coach vorstelijk betalen. Gezien hun Europese prestaties werkt het beleid wel.

28 mei 2017 om 15:17

Er is een heel groot verschil tussen willen en kunnen betalen. Ajax kan genoeg betalen, maar heeft dat salarisplafond ingesteld. De technische staf verdient trouwens genoeg bij Ajax.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren