Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United

Laatste update:

INEOS, het bedrijf van de schatrijke mede-eigenaar Sir Jim Ratcliffe, wil deze zomer het nodige gaan veranderen bij Manchester United. In Engeland leeft de verwachting dat de selectie van manager Erik ten Hag grondig op de schop gaat in de komende maanden. Welke tien spelers kunnen the Red Devils het beste op de transferlijst plaatsen? Voetbalzone kijkt samen met GOAL naar de meest voor de hand liggende opties.

Christian Eriksen


Christian Eriksen was een transfer die destijds, in 2022, heel logisch leek. Een technisch bedreven en zeer ervaren speler die transfervrij werd binnengehaald. Vorig seizoen heeft de Deen veel bijgedragen aan Manchester United, ook al werd hij tijdens wedstrijden soms snel moe en hield de spelmaker het zelden negentig minuten vol.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Christian Eriksen is flink gedaald in de pikorde bij Manchester United.

Eriksen heeft het een stuk moeilijker in zijn tweede seizoen op Old Trafford. En ondanks dat hij sinds de jaarwisseling fit is gebleven, is de 32-jarige middenvelder in slechts twee wedstrijden aan de aftrap verschenen sinds een zorgwekkend optreden tegen Tottenham Hotspur. Het contract van de Deense routinier loopt nog slechts een jaar door en zelfs een transfervrij vertrek zou wellicht zinvol zijn, gezien hoe weinig vertrouwen Ten Hag in Eriksen lijkt te hebben de laatste maanden.

Aaron Wan-Bissaka


Wan-Bissaka's tijd bij United kan grofweg in drie fases worden samengevat. In eerste instantie leek hij een kostbare vergissing vanwege zijn transfersom van omgerekend zestig miljoen euro en het feit dat de rechtsback in aanvallende zin weinig bijdroeg. Maar vorig jaar herontdekte Wan-Bissaka zijn talent voor het één-tegen-één-verdedigen en stootte hij Diogo Dalot van de troon als eerste keus op de rechtsbackpositie.

Is Aaron Wan-Bissaka bezig aan zijn laatste maanden bij Manchester United?

Maar dit seizoen heeft Dalot zichzelf bewezen als de beste rechtsbenige verdediger in de selectie van Ten Hag, terwijl Wan-Bissaka steeds kwetsbaarder oogt. Dat kostte Manchester United bijna een plaats in de FA Cup-finale na een zeer tegenvallend optreden van laatstgenoemde in de halve finale tegen Coventry City.

Manchester United activeerde in januari de contractverlengingsclausule van Wan-Bissaka voor één jaar, waardoor zijn nieuwe contract doorloopt tot medio 2025. Het betekent dat de bekerfinalist nog één kans heeft om een deel van de zestig miljoen euro die het aan hem heeft uitgegeven terug te verdienen. In Engeland leeft in ieder geval de verwachting dat Wan-Bissaka in de etalage wordt gezet.

Anthony Martial


De Fransman is de afgelopen jaren verworden tot mikpunt van spot bij Manchester United. Martial blijkt niet in staat om zelfs maar een handvol wedstrijden fit te blijven en de aanvaller heeft vaak moeite om enige impact te maken als hij al een keer in actie komt. Zijn optredens zorgen bijna altijd voor irritatie en onvrede bij de aanhang.

Anthony Martial is een van de minst populaire spelers bij Manchester United.

Het huwelijk tussen Manchester United en de in 2015 aangetrokken Martial lijkt in de laatste fase te zijn beland. Het contract van de inmiddels 28-jarige aanvaller loopt namelijk af op 30 juni. Daarmee lijkt een einde te komen aan zijn over het algemeen teleurstellende periode bij de kwakkelende topclub uit Manchester.

Sofyan Amrabat


Misschien had Manchester United zich medio 2023 moeten realiseren dat de Marokkaans international niet Premier League-waardig is. Tijdens de onderhandelingen met Fiorentina vorig jaar was er namelijk nauwelijks concurrentie van andere clubs. Amrabat leek in de meeste wedstrijden het tempo niet aan te kunnen en dat had gevolgen: Ten Hag had in 2024 slechts een keer een basisplaats in petto voor de controleur.

Sofyan Amrabat lijkt geen toekomst te hebben op Old Trafford.

United betaalde Fiorentina een huurbedrag van tien miljoen euro, inclusief een aankoopoptie van 25 miljoen euro. Het zou zeer verrassend zijn als deze optie wordt gelicht na afloop van dit tegenvallende seizoen. Ten Hag kan Amrabat, met wie hij bij FC Utrecht ook samenwerkte, in ieder geval al na een jaar van de hand te doen. Dit in tegenstelling tot diverse spelers die langjarige contracten kregen voorgeschoteld door de clubleiding.

Raphaël Varane


Er was de hoop dat de gelouterde Varane het laatste stukje van de puzzel voor toenmalig manager Ole Gunnar Solskjaer zou blijken te zijn. En dat de verdediger zijn ervaring en klasse zou gebruiken om van United een titelkandidaat te maken. Varane is er echter niet in geslaagd de prestaties waar hij in Spanje om bekend stond in Engeland te reproduceren. En de 31-jarige stopper hij is ook niet in staat gebleken om lang fit te blijven.

Niets wijst erop dat Raphaël Varane Manchester United trouw blijft.

Varane speelde slechts 61 procent van de competitiewedstrijden sinds hij in 2021 overkwam van Real Madrid. United heeft daarom besloten om geen gebruik te maken van de clausule om zijn aflopende contract automatisch met een jaar te verlengen. Het geeft Varane al vanaf januari de gelegenheid om met andere clubs te onderhandelen. Gezien zijn leeftijd en blessuregeschiedenis, om nog maar te zwijgen over zijn enorme salaris, lijkt United er weinig aan gelegen om de samenwerking een vervolg te geven deze zomer.

Marcus Rashford


Niemand had verwacht dat Marcus Rashford slechts een jaar na het tekenen van een lucratief contract na zijn beste seizoen ooit op de transferlijst zou komen te staan. Maar naarmate het seizoen vorderde, leken de argumenten om hem te verkopen steeds overtuigender te worden. De aanvaller maakt een zeer lastig jaar door, met slechts twaalf doelpunten in alle competities, ondanks dat hij grotendeels fit bleef.

Marcus Rashford komt voornamelijk

En dan is er nog zijn gedrag buiten het veld. Rashford bezocht een nachtclub na de vernederende 0-3 nederlaag tegen Manchester City in oktober vorig jaar. De veelbesproken uitspatting in Belfast zorgde ervoor dat hij zich ziek moest melden voor de training. Hoe hartverscheurend het ook is om je voor te stellen dat Rashford zijn grote liefde gaat verlaten, een tussentijds vertrek lijkt voor iedereen de beste oplossing.

Jadon Sancho


Sancho heeft de afgelopen weken bij Borussia Dortmund laten zien dat hij nog steeds een voetballer met enorm veel kwaliteiten is. Maar zijn heldendaden in de Champions League veranderen niets aan het feit dat hij een enorm teleurstellende tijd achter de rug heeft bij United. Achtereenvolgens Ole Gunnar Solskjaer. Ralf Rangnick en Erik ten Hag kregen de aanvallende middenvelder (24) niet aan het voetballen op Old Trafford.

Jadon Sancho lijkt zijn laatste wedstrijd voor Manchester United te hebben gespeeld.

Het feit dat hij weigerde zijn excuses aan te bieden aan Ten Hag nadat hij de manager op sociale media op zijn nummer had gezet, toont met name een gebrek aan betrokkenheid bij de club die zoveel geld en tijd in hem investeerde. Zelfs als hij Dortmund naar de eindzege in de Champions League leidt, heeft hij normaal gesproken geen toekomst bij United, met of zonder Ten Hag. The Red Devils zou een mooi bedrag kunnen overhouden aan de verkoop van de speler die volgens Engelse media niet meer wil terugkeren in Manchester.

Casemiro


Een van United's beste spelers van het afgelopen seizoen is vanwege een behoorlijk opmerkelijke terugval een van de meest tegenvallende spelers van deze jaargang geworden. Casemiro zorgde met zijn komst voor vreugde bij de club, terwijl de lat direct hoger kwam te liggen. Maar dit seizoen voelt het soms alsof hij het elftal slechter laat spelen. Casemiro is af en toe pijnlijk traag in vergelijking met zijn tegenstanders en zijn passing en besluitvorming lijken aan slijtage onderhevig.

Casemiro lijkt niet meer op de topspeler die hij bij Real Madrid was.

Jamie Carragher was na de 4-0 zeperd tegen Crystal Palace keihard in zijn oordeel. "Ik denk serieus dat Casemiro nog maar drie wedstrijden op topniveau te spelen heeft", zo klonk het bij Sky Sports. "Hij zou nu moeten denken: ik ga naar de Major League Soccer of Saudi-Arabië. Ik ben bloedserieus. Hij wordt ouder, zijn zaakwaarnemer of de mensen om hem heen moeten hem vertellen dat dit moet stoppen." Casemiro is peperduur en inmiddels 32 jaar oud, waardoor het voor United nog lastig wordt om hem deze zomer van de hand te doen.

Antony


Dat Antony in de Premier League dit seizoen slechts een keer wist te scoren, vat aardig samen hoe weinig de vleugelaanvaller in de afgelopen periode heeft bijgedragen aan United. De flamboyante Braziliaan had een behoorlijk teleurstellend debuutseizoen nadat hij voor 95 miljoen euro overkwam van Ajax en het tweede jaar op Old Trafford is nauwelijks beter te noemen. Om nog maar te zwijgen over de negatieve krantenkoppen die Antony buiten het veld heeft gecreëerd. Van schadelijke beschuldigingen van drie vrouwen over huiselijk geweld tot onsportief gedrag tijdens de strafschoppenserie tegen Coventry City in de halve finale van de FA Cup

Antony heeft nauwelijks nog zijn stempel kunnen drukken bij Manchester United.

Manchester United zal een groot verlies moeten slikken, daar normaal gesproken geen enkele club met gezond verstand zelfs maar zou overwegen om de helft van de transfersom te betalen die in 2022 werd neergelegd voor Antony. Maar het is een verlies dat wellicht het overwegen waard is voor de weggezakte grootmacht, om zo afscheid te kunnen nemen van een van de meest tegenvallende aanwinsten in de clubgeschiedenis.

Mason Greenwood


Greenwood was een van de meest getalenteerde spelers die ooit de academie van United heeft doorlopen. Maar toen de pas 22-jarige aanvaller in januari 2022 werd gearresteerd nadat hij in verband werd gebracht met schokkende beschuldigingen op sociale media, kwam zijn carrière in gevaar. Hoewel alle aanklachten tegen hem in februari 2023 werden ingetrokken, blijft Greenwood een zeer controversieel figuur.

Het lijkt er niet op dat Mason Greenwood terugkeert op Old Trafford.

De aanvaller terughalen zou erg schadelijk kunnen zijn voor het imago van de club. Vooral omdat INEOS onder leiding van Sir Jim Ratcliffe probeert de perceptie van de club te veranderen en tevens nadruk legt op het verhogen van de normen. Greenwood is er ondertussen in geslaagd zijn loopbaan weer op de rails te krijgen bij Getafe en United zou in de zomer een koper moeten kunnen vinden, zelfs als het een lagere transfersom betreft. Op die manier kan men de Greenwood-Saga eindelijk definitief achter zich laten.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Moet Manchester United Antony verkopen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De schoonmaak die United nodig heeft. Had al jaren geleden moeten gebeuren. Spelers zoals Martial hoorden allang niet meer bij de club te zijn. Zou al mooi zijn als ze afscheid kunnen nemen van 7-8 spelers aankomende zomer en daar 3-4 goeie spelers ervoor terughalen. En volgende zomer weer en dan kan je eindelijk is bouwen met fatsoenlijke spelers. Dezelfde spelers die continue door mochten gaan moet een keer afgelopen zijn.

8 mei 2024 om 18:31

Lijkt me onrealistisch als doelstelling, bovendien klaagt ManU al het hele jaar over blessures. Dan lijkt mij 8 voetballers verkopen en er maar 4 voor terughalen niet bijster slim.

9 mei 2024 om 18:31

je moet wel een koper hebben en de speler moet ook nog akkoord gaan.
Waarom zou je miljoenen betalen voor een spits waarvan je weet dat hij amper in actie gaat komen?

Rashford in een AC milan shirt. Poh, wat zou dat mooi staan. Helaas niet haalbaar maar als die echt weg mag is dit de kans om überhaupt eens een balletje op te gooien.Amrabat is wel haalbaar. Bij Fiorentina was het echt tank op het middenveld. Serie A met een tandje lager tempo en meer tactisch spel legt hem beter en zou goede man zijn naast Reijnders. Aangezien Bennacer echt een jas heeft uitgedaan na dat Tonali weg is en zijn blessure eind vorig jaar.Ben wel benieuwd waar die Eriksen heen gaat. Gok toch dat zijn hartstilstand hem heeft achterhaald en zijn fysieke downfall nu extra hart gaat. Terug naar Ajax zou mooi zijn maar voor Ajax natuurlijk niet heel slim. Moeilijk in te schatten hoeveel en hoelang hij nog kan presteren.

9 mei 2024 om 18:43

Rashford kan en wilt niet in de spits dus ga je dan Leao banken?
Je hebt met Leao al een luie speler in de omschakeling 2 lijkt met een beetje teveel.
Denk dat Rashford waarschijnlijk bij Bayern of PSG terecht zal komen.

Daarnaast Eriksen kan niet meer mee met Ajax, het tempo kan die niet aan en verdedigen kan die al helemaal niet. We hebben gezien dat Taylor geen 8 is maar een 10 en Eriksen is ook een 10 en geen 8 meer.

Vroeger toen hij fitter was ging dat wel samen met Siem de Jong op het middenveld maar nu komt die gewoon te kort om die rol te vervullen.

Amrabat, Varane, Sancho en Rashford zijn spelers waarvan je weet dat ze veel beter kunnen dan dit. Voor Wan-Bissaka geldt dit ook eigenlijk. Verkopen heeft dan niet zoveel zin - je haalt dan onvermijdelijk de volgende serie spelers binnen die onderpresteren tov hun vorige club. De vraag is eerder waarom ze zo slecht spelen - zorg voor een verbeterde omgeving/begeleiding of een trainer die wel er uit haalt wat erin zit.

Eriksen en Casemiro lijken gewoon te oud, da’s geen schande maar die kan je idd afvoeren naar de MLS of de Saudi Pro League. Elke ploeg heeft wel zulke spelers rondlopen.

Antony en Martial zijn de echte serieuze miskopen waar het een raadsel is waarom ze nog steeds bij United rondlopen. Je hebt geen acht seizoenen nodig om te zien dat Martial niet genoeg goals maakt voor een eerste spits van United, of twee hele seizoenen om te zien dat Antony nog geen tuinkabouter voorbij komt en net zomin weet waar de goal staat.

Greenwood is een geval dat gewoon ontzettend amateuristisch en dom is afgehandeld door United - dit is bij lange na niet de eerste voetballer die in opspraak is gekomen qua priveleven, maar elke andere club weet dat je in zo’n geval de speler uit de wind houdt, en je laat m gewoon doorvoetballen totdat duidelijk is of het een echt probleem is - Partey, Neymar, Ronaldo, Ribery, Benzema, Suarez, Terry, Rooney, teruggaand tot aan Kluivert, Davids, Stam en Van Persie, alle controverse was rap weer vergeten in de snelle nieuwscyclus toen die hun zaken prive netjes afhandelden, er is altijd wel weer een volgend schandaal, en mensen vergeten snel. Zelfs United heeft zijn lesje geleerd, en is Antony gewoon stilletjes blijven opstellen totdat zijn hele verkrachtingszaak met een sisser afliep.

8 mei 2024 om 06:45

Misschien kun je je wat meer verdiepen in de materie voordat je een heel verhaal typt. Antony wordt niet eens van verkrachting verdacht. Bij Greenwood zou ik ook even de audiotape beluisteren en de foto's die de dame heeft gepubliceerd. Dan snap je meteen waarom hij geschorst werd. Ondanks dat hij juridisch niet veroordeeld is, wil zo'n persoon op morele basis gewoon niet met je club geassocieerd hebben.

8 mei 2024 om 12:31

Antony wordt wel degelijk van aanranding beschuldigd, en die andere ex-United speler Ronaldo van verkrachting, en beide spelers werden de morele bezwaren rustig genegeerd, net als met dat hele rijtje hierboven.

Dat maakt Greenwood geen engel, maar het past zeker niet in het patroon hoe voetbalclubs normaal gesproken met dit soort gevallen omgaan.

8 mei 2024 om 12:32

Rashford gaat natuurlijk ten eerste nooit weg.

Van Amrabat was vooraf al duidelijk dat hij niet eens in de buurt komt van niveau Man Utd. Dat was met Weghorst net zo. Ten Hag met z’n rare verzoeken is daar hoofdschuldige aan. Amrabat had nooit maar ook nooit het tricot van United aan mogen trekken.

Martial een miskoop noemen en zeggen dat ze jaren terug al hadden kunnen zien dat hij het niveau niet had is ook onzin. Het talent spatte er altijd vanaf, ook nu kan je nog zien dat hij geweldig kan voetballen. Zijn enige volledige seizoen als centrumspits die hij fit bleef onder Ole werd hij dan ook topscorer met 17 doelpunten. Onzin om hem onder miskopen te scharen terwijl het bij hem voornamelijk de schuld is van fysieke ongemakken. Ook bijvoorbeeld een Mourinho die liever een 38 jarige Zlatan in de spits zet en Martial z’n rugnummer afpakt is natuurlijk killing voor zo’n jonge speler.

8 mei 2024 om 18:56

Ook wanneer Martial wel fit was scoorde hij weinig. 1 goed seizoen in acht jaar is gewoon niet goed genoeg. We hebben het over een spits van 90 goals in 317 wedstrijden, dat is niveau Memphis Depay (die heeft in die periode 110 goals gemaakt in 310 wedstrijden). Niks mis mee om zo'n speler als reserve in de selectie te hebben, maar dat kan natuurlijk niet als eerste spits.

En Amrabat tikte in de Serie A absoluut een hoger niveau aan dan het huidige United, dus het is ietwat raar om te stellen dat hij niet in de buurt kwam van het niveau? Toch absoluut niet vergelijkbaar met Weghorst.

9 mei 2024 om 23:22

Amrabat is op Anthony na de grootste mislukking. Hij heeft leuk gespeeld op de Afrikacup, maar het is gewoon een eendagsvlieg. Fiorentina is een prima club voor hem maar meer hoef je niet te verwachten. Ajax lacht zich de komende 25 jr nog steeds rot om de verkoop van Anthony. Dat zegt ook genoeg.

Dat zal dan voornamelijk naar de zandbak moeten want er is toch geen club die het salaris van mensen als Rashford, Casemiro, Varane, Antony en Wan-Bissaka overneemt. Ik neem aan dat volk als Evans en Malacia ook wel kunnen vertrekken en je kunt ook aannemen dat Bruno Fernandes en Lindelof uit zichzelf wel weg willen. Blijft niet veel over zo.


Rashford en Antony worden lastige deals. Rashford wilt graag blijven en met zijn salaris wordt het lastig.
Antony heeft United te veel gekost, dus moeten hoog in de boom zitten door het nog verschuldigde bedrag aan Ajax te betalen. Kan zomaar zijn dst ze daar verlies op zullen gaan maken. En zo dus minder in het potje krijgen. Er moet tenslotte rekening gehouden met de FFP.

Verkoop je wel deze 2 spelers met Sancho erbij dan moet je er ook weer 3 vleugelaanvaller voor terug halen. Ze willen er nu al 1 (Olise) halen voor komend seizoen.

Evans Lindelof en Maguire staan niet op het lijstje. Maguire na een veel beter seizoen kan nog best wat geld opbrengen.
En van mij mag SMT ook weg. Of hij moet het prima vinden om als invaller te fungeren. Dan vind ik het prima. Zulke spelers heb je tenslotte ook nodig. Maar niet voor de basis iig.

Vorig jaar werd trouwen ook grotendeels deze namens genoemd, waar zelfs 2 spelers (Maguire, SMT) een bod was uitgebracht. Zolang zulke middelmatige spelers bij United blijven, komt er geen extra geld in het laadje voor nieuwe spelers. Benieuwd hoe het deze zomer en verdere toekomst gaat bij United

8 mei 2024 om 19:08

Maguire is dit seizoen een van de beste verdedigers in de Premier League, die ga je nooit wegdoen, ze zijn wel goed maar niet gek. Nu die zijn vorm weer terug heeft, is de hele reden dat hij weg mocht ook verdwenen.

Scott Mctominay is geen wereldtopper, maar speelt als een van de weinigen een prima seizoen, en zit op een bescheiden salaris - een betere backup middenvelder ga je voor zijn salaris/transfersom ook niet vinden.

Evans vertrekt sowieso, en ook voor Lindelof (je vierde keus centrumverdediger!) ga je geen betere vervanger vinden voor hetzelfde geld.

De prioriteit ligt duidelijk bij Martial, Casemiro, Eriksen, Greenwood en Antony - die spelers zijn een structureel probleem. De rest zoals Rashford, Wan-Bissaka, Martinez, Hojlund, Mount, Sancho, Varane en Amrabat is in principe goed genoeg maar zwaar uit vorm, dat moet onder een goede trainer gewoon weer om te slaan zijn.

Shaw en Malacia zijn een structureel blessureprobleem, daar kan je idd ook actie op ondernemen.

Ik mis Luke Shaw op het lijstje. Mits fit onbetwiste basisspeler voor ETH, maar daar lig het probleem ook juist. Proberen te slijten als het kan, maar zal een aardige duitje daar verdienen. Zal niet makkelijk vertrekken zoals meerdere op dit lijstje.

Als ik zo leest en hoor hoeveel spelers geblesseerd zijn voor langere tijd dan zou ik niet zo kijken naar mijn spelers maar naar de kennis van mijn technische staf en accommodatie of daar geen verandering in moet komen. Want dit is echt bizar dat je zoveel spelers hebt die geblesseerd zijn.
En wat ik ook echt triest vind dat er zo een grote club zo weinig jeugdspelers kunnen door schuiven naar het eerste en dat is bij meerdere topclubs zo

Ik heb laatst nog een nepnieuws bericht hier gelezen op VZ over Antony. Komt daar nog een rectificatie van,of is dat al gebeurd of gaan we gewoon doen alsof het nooit gebeurd is?

Welke drugs heeft deze schrijver op? Hij concludeert dat Amrabat her niveau niet aankan. Dat valt te bezien. Hij heeft niet al te best gespeeld, maar de potentie is er wel. Moet gewoon even acclimatiseren. En dat er geen interesse van andere clubs was in Amrabat is pertinent niet waar. Na WK in Qatar waren Tottenham, Liverpool, Barcelona en Juventus in de race om hem aan te trekken. Later kwam er interesse bij van Sevilla, Atlectio, Inter en Man Utd. Uiteindelijk trok Man Utd aan het langste eind. Ik had Amrabat echter liever in de Serie A zien blijven. Met zijn spel had hij ook niet misstaan bij Atletico. Amrabat is het beste zonder bal. Dus bij een Barcelona of Man Utd vind ik hem minder passen.

8 mei 2024 om 16:27

Potentie? Die jongen is 27 jaar. Dat wat Amrabat in Italie boven liet drijven, valt grotendeels weg in de PL. Daar zijn ze allemaal fysiek. Dan blijft er gewoon niet heel veel over. Hij heeft ook niet de agressie die bijvoorbeeld een Alvarez wel heeft. Een goede speler, maar hij komt niet tot zijn recht in de PL en is aan de bal gewoon te beperkt voor de wereldtop. Wel een goede speler hoor, maar inderdaad meer voor Italie of Duitsland.

8 mei 2024 om 18:08

Amrabat is gewoon een redelijke speler die een goed wk speelde. Nooit goed genoeg voor bovenkant premier league.

9 mei 2024 om 10:51

Ach Amrabat had een goed seizoen in Italie, maar verder is het geen hoodvlieger. Ik vond het onbegrijpelijk dat hij naar Man United gehaald werd, maar Ten Hag doet vaker vreemde dingen (zoals spelers als Klaiber en Labyad naar Ajax halen). Op de een of andere mannier kan ten Hag het verschil soms niet zien tussen een FC Utrecht en Manchester United of andere topclubs en ik denk dat hij soms gewoon met een roze bril op nostalgisch terugkijkt naar zijn tijd bij Utrecht....

9 mei 2024 om 15:06

1 seizoen ? Ben je net voetbal gaan kijken ofzo ? Speelde bij Hellas Verona al geweldig. Kon naar inter ( conte wou hem graag hebben ) lazio en fiorentina. Koos voor de laatste. Daarna 2 jaar bij fiorentina geweldig en sterk. Bizar hoe mensen kunnen overdrijven en dingen hier zomaar verzinnen.

Moeten vrezen? Hoe wil je die jongens slijten? Ze verdienen bij United het dubbele van wat andere clubs ervoor zouden neertellen. Die raak je nooit kwijt. Tenzij ze zelf water bij de wijn willen doen en enorm willen inleveren om elders veel te kunnen spelen acht ik de kans klein, maar er zijn maar heel weinig spelers die zoveel in zouden leveren.

Wie stemt er nou nee bij deze poll?!

9 mei 2024 om 10:52

Iedereen die Liverpool of Manchester City een warm hart toedragen

Mis nog een paar namen waar je letterlijk niks aan hebt
Malacia is toch een grote miskoop gebleken daar heb je letterlijk niks aan. En lindelof is ook een normale verdediger waar je niet sterker van word. Nu ze toch een uitverkoop houden zou ik die 2 er zeker bijzetten.

Toch bijzonder dat Sancho bij Bor. Dortmund wel zijn klasse laat zien. Tja, de ene trainer is de andere niet, zou een conclusie kunnen zijn. Ten Hag is natuurlijk de grootste dissonant van het Man. Utd. gezelschap. Al weigeren velen dat in te zien. Een goede coach doet meer met deze selectie dan Ten Hag. Dat is wel een feit.

Rashford is altijd een wisselvallige speler geweest en zal vrees ik nooit een echte topper worden. Maar het is wel een goede speler die ik zou houden. Puur gekeken naar kwaliteit zou ik Greenwood persoonlijk ook houden, zeker met het oog op het falen van Sancho en Antony. De rest mag wat mij betreft allemaal vertrekken. Toch wel schokkend om te zien hoeveel middelmaat Man United in de selectie heeft als je zo dat lijstje ziet. Amrabat spant echt de kroon. Wat ze bezielt heeft om hem te halen is mij echt een raadsel, dat was vooraf al duidelijk dat hij veel te slecht en te traag was voor de (top van de) Premier League.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren