Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Weergaloze De Bruyne vernedert Arsenal met Manchester City

Laatste update:

Manchester City heeft zondag indruk gemaakt in de uitwedstrijd tegen Arsenal. Het elftal van Josep Guardiola speelde een zeer sterke wedstrijd in het Emirates Stadium en was bij rust al klaar met de Londense formatie: 0-3. Kevin De Bruyne speelde met name een weergaloze eerste helft en was met twee doelpunten en een assist de grote man bij Manchester City. The Citizens blijven derde staan in de Premier League, met veertien punten achterstand op koploper Liverpool. Arsenal is terug te vinden op een negende plaats.

Het werd een troosteloze middag voor Arsenal, maar het begin van the Gunners was nog wel hoopvol. Gabriel Martinelli leek na slechts dertig seconden spelen op weg naar de 1-0, maar het Braziliaanse toptalent stuitte na voorbereidend werk van Lucas Torreira op doelman Ederson Moraes. Amper twee minuten later was het aan de overzijde wél raak voor Manchester City. De Bruyne werd bediend door Gabriel Jesus, waarna de Belgische middenvelder vanbinnen de zestien verwoestend uithaalde: 0-1.

Het bleek het begin van een rampzalige wedstrijd voor Arsenal. Manchester City had werkelijk niets te duchten van de ploeg van interim-manager Fredrik Ljungberg en combineerde zich na een kwartier op schitterende wijze naar de 0-2. Het elftal van Guardiola stak het veld razendsnel over en uiteindelijk schoof Raheem Sterling bij de tweede paal binnen, na een afgemeten voorzet van De Bruyne. De Belgische middenvelder speelde een fantastische eerste helft en bekroonde dat op slag van rust met zijn tweede doelpunt én de 0-3.

De Bruyne werd op de rand van het strafschopgebied bereikt door toptalent Phil Foden, die enigszins verrassend in de basis was gestart bij Manchester City, en schoot de bal vervolgens prachtig in de verre hoek. Arsenal-doelman Bernd Leno had geen antwoord op de knal van De Bruyne, maar redde kort erna wel formidabel op een afstandspegel van de uitblinker. Daardoor leidde een superieur Manchester City bij rust 'slechts' met 0-3. De tweede helft was daardoor een formaliteit. Arsenal begon met een goede kans voor Pierre-Emerick Aubameyang nog wel hoopvol aan het tweede bedrijf, maar een ommekeer zat er geen moment in voor het elftal van Ljungberg. Manchester City bleef eenvoudig domineren en liet zelf nog de nodige kansen liggen om de score verder op te voeren

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zie jullie wel dat Wenger gewoon een topcoach was voor dit Arsenal!! Iedereen liep twee jaar terug maar te schreeuwen om ontslag van Wenger en dat het "Time for Change" was etc etc.. Nou, ik zie het! Niks is er veranderd, behalve dat het veel slechter is, Arsenal iets van 300 miljoen euro armer is en al een trainer kwijt is. Wat heeft Arsenal toch een schandalig blunder begaan door te luisteren naar "supporters" om Wenger te ontslaan... Dachten de "supporters" het nou echt beter te weten om Wenger weg te pesten?? Wat een domme beslissing! Sinds Wengers vertrek, gaat het alleen maar gestaag naar beneden! Met Wenger had dit Arsenal een topcoach! I.p.v. hem te steunen en te behouden, kiest dit Arsenal voor chaos en hebben ze nu een 2e nietsnut voor de groep staan, zijn ze zo'n 300 miljoen euro armer aan miskopen en zijn zowel het spel als de resultaten slechter! Juist ja! De supporters waren oh zo blij met vertrek van Wenger en de supporters dachten het allemaal beter te weten. We zien het!!

15 december 2019 om 19:25

De laatste jaren waren ook slecht van Wenger. Werden respectievelijk 6de en 5de. Jaren daarvoor nog ‘redelijk’ CL gehaald. Maar zijn ontslag is echt niet onterecht, ze haalden daarna verkeerde spelers en een matige coach.

15 december 2019 om 19:38

ik vind Wenger ook een topcoach. het voetbal leek onder hem ergens op, alleen hij kreeg nooit echt de financiele steun om Arsenal echt te versterken

15 december 2019 om 19:47

Arsenal wist in 1 seizoen 13 keer te verliezen. Wenger was een topcoach maar het was ook echt matig onder hem de laatste jaren.

15 december 2019 om 19:26

Onder Arsene was het precies hetzelfde. Als hij een topcoach was voor dit Arsenal , dan was Emery dat ook.

15 december 2019 om 19:26

Als je zo een supporter daar die dicht bij de club staat spreekt zegt die dat ook gewoon. Veel leggen daar de schuld bij de eigenaar, ben even zijn naam vergeten, en ik geef ze groot gelijk. #Wengerin

15 december 2019 om 19:27

Met Wenger zijn ze toen der tijd ook aangepakt door City. Arsenal’s probleem is dat ze geen toptransfers genereren en doordat ze achter blijven op de top 2-4 willen spelers die Arsenal echt zouden versterken niet komen.

15 december 2019 om 19:31

Arsenal dat geen toptransfers genereert? Pepe vergeten die 80m kostte? Ozil vergeten?

15 december 2019 om 19:35

Zijn top bedragen. Wil niet zeggen dat het topspelers zijn. Ozil was bij Real al net niet. Pepe is tot nu toe een one season wonder gebleken. Zijn allesbehalve echte topspelers.

15 december 2019 om 19:39

Ozil bij Real net niet, lachwekkend wat een onzin

15 december 2019 om 19:47

Precies wat Keizer11 zegt. Arsenal besloot om niet met geld te gaan smijten en vooral uit de franse vijver te vissen. Hierdoor zijn ze hard achteruit gegaan en halen ze de laatste jaren vooral de EL. Spelers als Zyiech vd beek Dybala etc gaan daarom ook niet naar Arsenal gezien ze jaarlijks CL spelen.

15 december 2019 om 20:01

Real deed ozil niet voor niets weg.. En hij trok die lijn precies door bij Arsenal. Veel te wisselvallig.

15 december 2019 om 21:15

Zermatt,
arsenal is niet meegegaan in de uitgaven tov andere Engelse topclubs. Makkelijk om die ene dure aankoop Pépé wel te noemen maar die heeft tijd nodig.
Valt me op dat je veel wedstrijden kijkt, netjes formuleert maar geen idee hebt van de uitgaven en inkomsten via transfers. City heeft by far het meest uitgegeven. Klopp nog geen 100 miljoen euro netto sinds hij er zit.

15 december 2019 om 22:22

@marcelinho Totale onzin wat je zegt over Klopp. Klopp zit al ruim boven de 300 miljoen euro aan uitgaven. Salah, Mane, Wijnaldum, Ox, Alisson en VvD allemaal spelers die na zijn komst kwamen

15 december 2019 om 23:16

@keizer --Het viel best mee hoe wisselvallig Ozil was bij Real, alleen in topwedstrijden soms onzichtbaar. Het is ook niet alsof Real hem wou verkopen, Ozil wou niet verlengen en de concurrentie aangaan met Isco. Je kan niet zeggen dat Ozil is geflopt bij Real, want dat zou gewoon niet waar zijn.

15 december 2019 om 19:33

Nee want Wenger presteerde zo geweldig laatste jaren. Mustafi en Xhaka ook echt topaankopen. Wenger heeft veel betekend maar het was tijd om te gaan.

15 december 2019 om 19:37

300 miljoen? Vind het knap hoe je daarbij komt. Deze selectie is toch ook gewoon niet goed genoeg om te concurreren met Manchester City. Wenger was ook op aan het einde. Maakte hele rare beslissingen en we eindigden ook 5de en 6de met hem. Iers wat Emery ook gewoon lukte in zijn eerste seizoen en scheelde maar 2 punten met de nummer 3. En dan begin je hieronder over Ozil die al 6,5 jaar bij Arsenal speelt. Die is ook klaar..

15 december 2019 om 19:50

Ben je klaar met je relaas? Je zegt 30x hetzelfde in deze lap tekst. Lijkt wel alsof Wenger jouw vader is.wenger en Arsenal waren klaar, dat zag iedere debiel, maar dat betekent niet dat de schade en de club zo even weer hersteld is nadat patronen twintig jaar hetzelfde zijn geweest. Je kan stellen dat Arsenal te lang met Wenger is doorgegaan, er was een tijd dat Jurgen Klopp en Pep dolgraag naar Arsenal wilden komen, maar daar bedank je dan voor omdat Wenger nog voldoet.overigens maakt het geen drol uit wie je voor deze groep zet. Ik vind dat Ljungberg het team in ieder geval goed probeert te laten voetballen, maar het enige dat deze club kan redden zijn een aantal transferwindows met wat flappen. De intentie van afgelopen zomer was prima.

15 december 2019 om 20:04

Eens met wat je zegt. Vraag me alleen af of er intentie is binnen het bestuur om nou eens echt te gaan spenderen. Want geloof dat er genoeg geld beschikbaar is toch?

15 december 2019 om 20:04

@Zermatt nee man, Wenger moet lekker met pensioen Blijven. Toptrainer? Die man kon alleen maar wijzen naar de scheids. Als ik ergens hekel aan hebt... nooit hand in eigen boezem. Daarbij haalde hij altijd C spelers terwijl ondanks het beperkte budget echt beter kon. #wengerstaysout

15 december 2019 om 21:16

Hoe kom je aan die 300 miljoen euro n tel je uitgaande transfers mee? Wellicht niet omdat jouw club City nooit verkoopt en alleen mega spendeert.

15 december 2019 om 21:24

City verkoopt zeker wel. Iheanacho, Negredo en vele huurspelers allemaal voor goede bedragen verkocht. Dadelijk zal Sane ook voor rond de 100 miljoen euro verkocht worden aan Bayern.

15 december 2019 om 23:14

Die 300 miljoen van je klopt al van geen kant. En City heeft 1,7 miljard uitgegeven in de afgelopen 10 jaar. In diezelfde periode misschien verkocht voor maximaal 500 miljoen. Dat is dus 50 miljoen per jaar.. Arsenal dat bekend staat om het weinig verkopen van spelers en al helemaal niet voor hoge bedragen, heeft in diezelfde periode voor 475 miljoen verkocht. Dat is dus ongeveer hetzelfde..

Wat een bedroevend niveau in het verdedigend aspect. Echt top 3 slechtste verdediging van de competitie. Als ik zou kunnen beslissen, Merih Demiral en Soyuncu, en dringend! 2 enorme talenten die al een zeer goed niveau hebben. Helpt ook dat ze een Turkse connectie hebben. Aanvallend leek het grotendeels ook op niets. 2 spitsensysteem met Martinelli-Auba, met erachter Ozil en 3 middenvelders lijkt me beter. Tactisch moet vooral het middenveld véél beter staan, er was te veel ruimte tussen verdediging en middenveld waardoor de spelers van City daar heel gemakkelijk konden aannemen en draaien of combineren. Man City gewoon heel clean gevoetbald eerste helft, 2e soms slordig maar konden zeker meer scoren. De Bruyne al jaren lang top 3 middenvelders in de PL en top 5 in de wereld imo. Jesus ook goed vond ik, speelt bij vlagen heel volwassen en is zelfzeker voor een speler dat normaal bankt. Zou een basisplaats hebben bij ploegen van niveau Atletico/Dortmund.

15 december 2019 om 19:26

Ozil moet je ook vervangen. Die verdediger van leicester zal nooit naar Arsenal gaan. Demiral daarintegen misschien wel. De Bruyne absoluut beste middenvelder van de wereld.

15 december 2019 om 19:34

Over Ozil heb je zeker gelijk. Moet dringend weg, maar je hebt wel niets beters tot in de zomer. Demiral zou 30 mil moeten kosten. Soyuncu is het proberen wel waard, maar inderdaad die jongen kan basis spelen bij elke PL club, maar dan ook echt elke. Het zal creatief scouten en kopen worden voor Arsenal in Januari/Juli.

15 december 2019 om 19:42

Ik zou proberen in de winter Saliba terug te halen. Daarnaast misschien een verdedigende middenvelder, al is dat haast onmogelijk. Al halen we 1 cv om de boel tot de zomer niet zo lek te maken zou het al goed zijn. CL moet gehaald worden, ook al is dat bijna onmogelijk. Als we geen CL halen is het echt over en uit met Arsenal. Auba, laca, torreira, bellerin, leno gaan dan allen weg.

15 december 2019 om 19:56

Echt niets aan toe te voegen man. Alle spelers die je opnoemt zullen vertrekken, dan zal de echte chaos pas beginnen. Maar hoe het er nu uitziet moet Arsenal al euforisch zijn met EL plaatsing.

Dat arsenal zou verliezen ging ik wel vanuit. Maar de manier waarop.. Echt om je kapot te schamen. Het hele elftal behalve Leno verdient het niet om dat shirt te dragen. Wat een afgang.

15 december 2019 om 19:26

Precies, helemaal mee eens. Leno is de enige die nog niveau haalt en in vorm is. De rest is uit vorm of kunnen gewoon niet beter.

Wat hoop ik toch dat Arsenal Ancelotti weet te strikken als coach....

15 december 2019 om 19:31

Ancelotti kan met deze groep ook niets aanvangen. Carlo is een coach die bij professionals de juiste snaar kan raken, dit zijn geen professionals.

15 december 2019 om 19:33

Ik vraag mij überhaupt af welke coach wel met deze ‘amateurs’ kunnen werken. Ik zie echt geen coach die hier een machine van kan maken.

Ik mis BFG en Kosc. En Wenger ook. En technisch begaafde spelers die weten wat driehoekjes zijn en ze ook uit kunnen voeren. En spelers die balen als ze verliezen en dan occasionally een tegenstander doormidden schoppen. Ik mis mijn Arsenal, geen flauw idee waar ze gebleven is.

15 december 2019 om 19:38

De speler die ik het meeste mis is toch wel Cazorla. Wat een tovenaar was dat zeg.,

15 december 2019 om 19:47

Dan kunnen we nog wel even doorgaan met wie we missen. Kosc en Per zeg ik voornamelijk vanwege het defensieve stuk.

15 december 2019 om 19:51

Maar voor het middenveld en aanvallende stuk is Cazorla de belangrijkste missende pion. Toen hij nog speelde bij ons werd er snel geschakeld tussen verdediging en aanval. Dat is sinds zijn blessure en vertrek nooit meer goed gekomen. Onder druk uit voetballen kan niemand meer in het elftal en van achteruit opbouwen lukt ook niet meer. Dat heeft ook weer zijn weerslag op het defensieve stuk, want Kosc en Per waren ook geen toppers ..

15 december 2019 om 21:33

Precies Jackieboy10. Met een sterk middenveld dat nul balverlies lijdt, ben je al een heel stuk verder als het aankomt op stabiliteit. Veel mensen roepen wel: "verdediging is slecht, er moeten nieuwe toppers achterin komen". Maar dat heeft niet altijd zin. Kijk maar naar Man City. Zij speelde vorig jaar met: Walker, Stones, Laporte en Zinchenko achterin. Geen wereldtoppers, maar toch de minste tegengoals in twee seizoenen met 198 punten in BPL. Waarom? Omdat het middenveld en aanval van City bijzonder sterk is en steeds de juiste keuzes maken in balbezit in een hoog tempo.

Wat was de Bruyne toch goed. Hij is in mijn ogen de beste middenvelder ter wereld.
Zo compleet! Zo oldschool, fantastisch!

16 december 2019 om 02:21

Die De Bruyne heeft gewoon een cheatcode haha Wat een speler!

15 december 2019 om 21:41

Toch heeft dit City al zeven prijzen gepakt met het mooie voetbal van Pep en ook nog eens 198 punten. Je krijgt misschien geen schaal voor mooiste voetbal, maar het levert wel gewoon resultaat op. Je aanval is je beste verdediging.

15 december 2019 om 22:03

Hangover96

Heb jij afgelopen twee seizoenen soms naar vrouwen voetbal gekeken? Volgens mij heeft city vele prijzen gepakt met aanvallend voetbal.

Maar ja gezien hun uitgavens was het niet meer dan verplicht.

16 december 2019 om 04:13

@FCRonaldo9
Dat is niet zo'n sterke opmerking, aangezien het vrouwenteam van Man City de afgelopen jaren 6 prijzen heeft gewonnen.

16 december 2019 om 04:10

Je ziet, in tegenstelling tot vorige seizoenen, dat de concentratie en scherpte een beetje weg is bij City. Niet gek als je 2x op rij al kampioen bent gewonnen. Ik denk dat die 14 punten achterstand geflateerd is. City had wedstrijden kunnen en moeten winnen, maar deden dat niet. Liverpool had makkelijk gelijk kunnen spelen, maar wonnen een aantal wedstrijd nog op strijdkracht en een beetje geluk. Het geluk van de kampioen.

Ik zelf als City volger vind alleen al het voetbal een reden om de tv aan te zetten. Ik geniet nog steeds elke week van het voetbal. Het is nu zaak om de topvorm te hervinden. Er zijn nog 3 prijzen om voor te strijden. Daarnaast zou een mooie 2e plaats ook niet verkeerd zijn.

Ik weet niet eens waar ik moet beginnen. Het wanbeleid die de afgelopen 10 jaar is gevoerd wordt nu voor betaalt. 1 van de dingetjes Wenger die als boosdoener werd gezien waarvan ik wist dat hij altijd het beste uit de spelers haalde ondanks de resultaten van het laatste jaar. Ons voetbal is totaal niet overtuigend. De laatste twee jaar onder Wenger werden tenminste resultaten geboekt en konden we wedstrijden domineren en beslissen. Dit jaar zie dat er geen voetbal in zit. Elke keer een balletje terugspelen. Arsenal is zo erg dom dat Ramsey de club transfervrij heeft laten gaan. Was gewoon de beste speler. Vorig seizoen merkte we zijn bijdrage tegen het eind van seizoen toen snotneus Emery niet meer om hem heen kon. Voetbal was beter meer diepgang middenveld en aanval en de resultaten werden beter. Met Guendouzi, Torreira, Xhaka, Willock heb je spelers op het middenveld die het kwaliteit hebben van een laagvlieger in Engeland, simpel zat

15 december 2019 om 22:04

Hij was jullie "beste" speler en vaak geblesseerd. Hoevaak hebben jullie van Ramsey kunnen genieten?

Ik zou ziyech wel bij Arsenal willen zien. Iemand die de spitsen goed kan bedienen en wel wat bluf heeft.

15 december 2019 om 22:05

Foubi

Ik zie Ziyech persoonlijk bij een club met meer perspectief. Liverpool is een kooi club voor hem. Die kunnen ook wel extra creativiteit gebruiken.

15 december 2019 om 23:17

Dan kan die bij Liverpool de bank warm houden. Ze spelen niet met een 10 en ze willen snelle buitenspelers. Dat is een absolute vereiste voor het spel van Klopp. Arsenal in deze status daar moet Ziyech natuurlijk ook niet heengaan.. Chelsea zou dan beter zijn!

16 december 2019 om 09:41

Chelsea heeft Mount al. Die is denk ik niet minder dan Ziyech.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren