Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wijzigt elftal met één naam

Laatste update:

Luka Ivanusec begint zaterdagavond in de basis bij Feyenoord, dat het om 18:45 uur opneemt tegen RKC in Waalwijk. Dat voorspelt journalist Mikos Gouka in zijn vermoedelijke opstelling voor het Algemeen Dagblad. De mogelijke terugkeer van Ivanusec zou ten koste gaan van Ramiz Zerrouki, die in het Mandemakers Stadion weer op de bank zal plaatsnemen.

De wedstrijd tussen RKC en Feyenoord is voor de titelprolongatie van de Rotterdammers al bijna cruciaal te noemen, daar de regerend landskampioen na tien speelrondes al zeven punten achterstaat op PSV, dat zaterdagmiddag om 16:30 uur in actie komt op bezoek bij Heracles Almelo.

Gouka verwacht dat trainer Arne Slot tegen het defensieve RKC gebruik gaat maken van Ivanusec. De creatieve Kroaat zal in het elftal komen voor Zerrouki, die afgelopen zondag tegen FC Twente (2-1 nederlaag) niet wist te imponeren.

Ivanusec miste tussen 27 september en 21 oktober vijf wedstrijden bij Feyenoord, wegens een enkelblessure die hij opliep tijdens de 2-0 zege op Celtic in de Champions League. Tijdens de wedstrijden tegen Lazio (3-1 winst) en Twente moest Ivanusec het nog doen met invalbeurten, maar tegen RKC lijkt hij dus in de basis te starten.

Door de terugkeer van Ivanusec schuift Igor Paixão terug naar de rechterflank. Slot kan in Waalwijk nog geen beroep doen op Gernot Trauner en Yankuba Minteh, waardoor Lutsharel Geertruida wederom in het centrum gaat spelen. Bart Nieuwkoop mag aantreden als rechtsback achter Paixão.

RKC
Bij tegenstander RKC zijn alle ogen gericht op Michiel Kramer, die tussen 2015 en 2018 voor Feyenoord speelde. De boomlange spits, die tijdens het bekerduel met FC Utrecht (3-2 nederlaag) goed wegkwam na een gemene overtreding, speelde in totaal 71 wedstrijden voor zijn jeugdliefde. Kramer wist 23 keer te scoren en 11 assists af te leveren voor Feyenoord, met wie hij alle Nederlandse prijzen wist te winnen.

Trainer Henk Fraser, die ook een rijkelijk verleden heeft in De Kuip, kan tegen Feyenoord niet beschikken over Etienne Vaessen, Reuven Niemeijer, Richonell Margaret, Nouri El Harmazi en Ilias Takdine. De wedstrijd tussen RKC en Feyenoord zal worden gefloten door scheidsrechter Pol van Boekel. Het duel is live te zien op ESPN 1.

Vermoedelijke opstelling RKC: Houwen; Lelieveld, Adewoye, Van den Buijs, Meijers; Oukili, Min, Roemeratoe; Cleonise, Kramer, Bakkali.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Bijlow; Nieuwkoop, Geertruida, Hancko, Hartman; Wieffer, Stengs, Timber; Paixão, Gimenez, Ivanusec.

RKC - Feyenoord:

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben benieuwd! Zullen wel winnen. Belangrijkste voor Feyenoord en Slot is om alle individuen goed te blijven managen, zoals een Zerrouki die goed genoeg is voor de basis.

4 november 2023 om 10:58

Ik ben blij dat die Lokesa niet speelt, vond dat echt een goede speler tegen Utrecht, 18 ook nog maar.

4 november 2023 om 11:30

Tegen Lazio werkte het middenveld met Zerrouki prima, tegen Twente werd het overlopen. Dus dan grijp je begrijpelijkerwijs terug op je basis.

Ik zou tegen RKC gewoon Beelen opstellen. Nieuwkoop is gewoon niet goed genoeg. Datzelfde geldt natuurlijk ook voor Beelen, maar die zou dat nog kunnen worden. Er werd massaal geroepen dat Trauner uit de basis moet, maar pas bij zijn afwezigheid blijkt hoe belangrijk hij is.

4 november 2023 om 10:33

Ik vind de rechtsback plaats net even een minder kritieke plaats dan de plek van de centrale verdediger. Daarbij: Nieuwkoop heeft wel een aardige voorzet

4 november 2023 om 13:40

Daarom kan het tegen RKC wel. Tegen Lazio zou ik inderdaad gewoon Geertruida in het centrum laten staan met Nieuwkoop.

4 november 2023 om 10:42

Eens. Beelen maakt op mij een sterke indruk en heeft de vlieguren nodig. Liever dit jaar tussen Hancko en Geert in, al helemaal tegen RKC moet dat goed komen.

Trouwens erg blij dat we weer terug naar onze ‘normale’ basis gaan. Stengs op 10 is echt zo’n cheat code met zijn steekpassjes, dan Timber nog die weer kan pendelen. Daarnaast is Paixao twee klassen beter op rechts dan op links imo.

Heel blij dat Luka terug is! Ondanks dat het soepel ging zag je in de wedstrijden dat hij meedeed dat het nòg een tandje soepeler ging. Kijk erg uit naar vanavond!

4 november 2023 om 10:55

Beelen komt gewoon enorm te kort voor het niveau Feyenoord. Eerder dit seizoen presteerde hij zeer matig. Het is niet voor niets dat Feyenoord in de winter opzoek gaat naar een extra centrale verdediger die er direct moet kunnen staan. Ook is het symptomatisch dat toen Nieuwkoop en Trauner niet beschikbaar waren tegen Lazio, Slot nog liever een Lopez zonder wedstrijdritme rechtsback zette dan dat hij Beelen gebruikte. Beelen moet eigenlijk gewoon een jaar verhuurd worden aan een Heerenveen o.i.d.

4 november 2023 om 11:08

Ik vond Beelen helemaal niet zo'n slechte indruk maken in de geringe minuten die hij heeft gespeeld. Echter doet zijn weinige speeltijd wel vermoeden dat zijn niveau niet is wat Slot van hem verlangt.

Ik zou hem graag iets meer willen zien, ook gewoon omdat ik dus echt geen idee heb hoe hij ervoor staat en hoe het met zijn ontwikkeling gaat.

Vind Nieuwkoop trouwens een prima back, maar daar blijft het ook bij. Beetje hetzelfde als zijn eerste periode. Toch denk ik dat hij echt nog wel een flink niveau hoger kan halen.

4 november 2023 om 11:25

Ik vind die Nieuwkoop toch een partijtje matig. Is echt een downgrade tov Pedersen terwijl hij ook niet bijzonder was. Nieuwkoop was in zijn eerste periode matig en dan haal je hem terug omdat hij een tijdje goed heeft gespeeld als wingback. Ik snap de logica niet maar goed.

4 november 2023 om 12:44

Dat over Lopez tijdens Lazio thuis is echt onzin. De reden daarvan was dat Geert en Hancko gewoon ontzettend goed stonden en precies het spelletje konden spelen waar de voorhoede van Lazio moeite mee had. Dat wilde Slot dus niet uit elkaar halen.

4 november 2023 om 16:00

Als Llot ook maar enige vorm van vertrouwen had in Beelen dan had hij hem opgesteld. Geertruida en Beelen op hun natuurlijke positie t.o.v. een Lopez op rechtsback terwijl hij in het algemeen nooit minuten maakt. Komop zeg, wees eens realistisch. Dit is gewoon wishful thinking, Beelen komt gewoon tekort.

Zeker in combinatie met het feit dat we zoeken naar een nieuwe centrale verdediger is het toch overduidelijk dat Arne 0,0 vertrouwen in hem heeft? Als Beelen haast nooit minuten maakt en je bent alsnog bezig met het zoeken van een centrale verdediger dan zegt dat toch alles?

Ik snap dat supporters alles dit seizoen door een roze bril zien maar er is tot nu toch niks om positief over te zijn omtrent Beelen? Hij maakt iedere helft wel een cruciale fout. Van Hoffenheim tot Sparta en Fortuna, hij begaat telkens een fout waar een haast 100% kans uit komt.

Eerst word hij opgehemeld en nu de sigaar . Denk dat echt niet aan zeroukki alleen ligt als je verliest beste trainer....

4 november 2023 om 10:43

Natuurlijk lag het niet alleen aan Zerrouki, er waren er wel meer matig tegen Twente. Ik snap wel dat je tegen RKC iets aanvallender kunt spelen, dus de keuze is niet heel gek toch?

4 november 2023 om 11:00

Hij kwam er natuurlijk überhaupt alleen in omdat Luka en Minteh geblesseerd waren en Stengs dus noodgedwongen naar de RB positie moest, zowel tegen Lazio als tegen Twente. Dat heeft Slot ook meermaals bevestigd.

Dus hij is helemaal niet de sigaar. Zerrouki heeft twee goede wedstrijden in de CL gespeeld, die gaat echt wel aan zijn minuten komen. Slot mag alleen in de 65ste minuut weleens Zerrouki voor Wieffer brengen ipv steeds Timber of Stengs eruit te halen om maar met het Wieffer - Zerrouki blok te willen spelen.

4 november 2023 om 11:02

Hij komt alleen in de basis als je verdedigender moet spelen. Is dat zo moeilijk te begrijpen?

Best mogelijke opstelling, op Nieuwkoop na. Verwacht een makkelijke zege. 1-4.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren