Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van der Sar valt onverwachts podcast binnen en spreekt kort over gezondheid

Laatste update:

Edwin van der Sar maakt het naar omstandigheden goed, zo laat hij maandag weten tijdens de podcast KieftJansenEgmondGijp. De voormalig algemeen directeur van Ajax werd vorig jaar getroffen door een hersenbloeding, maar hij geeft aan dat het steeds beter met hem gaat. Tijdens de opname van de podcast belde hij onverwachts aan bij het huis van zijn zaakwaarnemer, Rob Jansen, waarna de oud-doelman plotseling aanschoof.

“Hoe is het met je gezondheid, ouwe reus?”, vraagt René van der Gijp aan Van der Sar op karakteristieke wijze op het moment dat de oud-bestuurder binnen komt lopen.

“Goed man, goed”, geeft Van der Sar aan. “Het is niet zo dat ik er helemaal geen last meer van heb, maar het gaat goed. Ik heb weinig schade denk ik.”

“Het is natuurlijk ook zo dat ik nog geen hele dag op kantoor heb gezeten van acht uur ‘s ochtends tot zeven uur ‘s avonds met allerlei vergaderingen. Maar het gaat goed met me. Als ik wist dat hier een camera stond, dan had ik wel even wat wax in mijn haar gedaan”, besluit Van der Sar lachend.

De oud-doelman was in juli op vakantie in Kroatië toen hij werd getroffen door een hersenbloeding. Van der Sar werd per traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht waar hij werd opgenomen op de intensive care.

Ruim twee weken later liet hij via X weten dat hij de intensive care had verlaten en spoedig de volgende stap in zijn herstel zou gaan zetten.

Over een terugkeer in de voetballerij spreekt Van der Sar vooralsnog niet in ieder geval. Hij geeft in de podcast aan onlangs te zijn teruggekeerd van een vakantie in het Caribisch gebied met zijn vrouw.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goed om te horen man.

T was de directeur van onze grote concurrent dus dan is het lekker jennen en alle gekheid op een stokje, maar met de gezondheid maken we geen grappen .

Goed nieuws Edje

12 februari 2024 om 18:58

Ben je voor AZ of GAE Yoda?

13 februari 2024 om 06:40

Oh, jij bent een boefje hoor….😀

12 februari 2024 om 19:05

Fijn om te horen dat het beter gaat.
Hopelijk kan hij in de toekomst zijn werk weer gaan doen wat hij leuk vind.

Fijn om te lezen dat het goed met hem gaat! Misschien stond niet iedereen achter hoe beleid heeft gevoerd, maar dit gunde je hem niet (ga ik vanuit).

Fijn dat Edwin aan geeft stappen te maken in zijn gezondheid! Het is nog maar de vraag of hij ooit nog een functie wil/kan bekleden bij een club, maar gezondheid staat voor alles.

Bij een hersenbloeding is het meeste herstel te boeken in het eerste half jaar, na een jaar treedt er doorgaans nog maar weinig herstel op. Zelf heb ik anderhalf jaar terug een hersenbloeding gehad waarna ik zelfs weer moest leren lopen en blijvende problemen in de motoriek en kracht van mijn rechterarm heb opgelopen. Net als Edwin ben ik er goed vanaf gekomen, zeker als ik het vergelijk met lotgenoten die ik op de revalidatie heb mogen ontmoeten. Wel zou ik Edwin willen adviseren verder te blijven werken aan herstel, ik merk nu zelfs na anderhalf jaar nog dat ik kleine verbeteringen waarneem in de motoriek van mijn rechterarm. Dus succes Edwin!

13 februari 2024 om 00:01

Veel kracht en sterkte toegewenst man.. ❤️🙏🏾

13 februari 2024 om 00:19

Dank je, maar voor mij is het alweer anderhalf jaar geleden gebeurd en ik heb er weinig aan overgehouden. Iets minder motoriek in rechterarm, wel veel minder kracht in die arm, en evenwichtsstoornis maar dat had ik mijn hele leven al, is wel wat erger geworden. In het dagelijks leven merk ik er overigens weinig meer van.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren