Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Man United-fans speculeren volop na spotten Van der Sar: ‘Wel heel toevallig’

Laatste update:

Bij het thuisduel tussen Manchester United en Aston Villa dinsdagavond (3-2) waren twee prominente Nederlanders te gast op Old Trafford: Robin van Persie en Edwin van der Sar. Vooral de aanwezigheid van laatstgenoemde heeft de tongen los gemaakt in Engeland.

De knappe comeback van United werd namelijk voltooid onder toeziend oog van David Brailsford, die namens Ineos de voetbalzaken van Manchester United gaat overzien. Ook oud-United-spelers Van der Sar en Van Persie zullen in hun nopjes zijn geweest met de zege.

Nadat een oplettende X-gebruiker Van der Sar spotte op de tribune, ontlokte hij vele reacties van medesupporters. Zij speculeerden volop over de toekomst van de oud-Mancunians.

"Van der Sar en Van Persie gespot op de tribune. Wat zou dit kunnen betekenen?", vraagt een gebruiker zich af. "Hij is hier om zijn CV te overhandigen", grapt een ander.

"Edwin als CEO? Ten Hag zou het geweldig vinden", antwoordt iemand. "Laat hem deel uitmaken van onze nieuwe managementstructuur", oppert een ander. "Dit is wel heel toevallig", concludeert een volgende United-fan.


"Edwin en Robin zijn aanwezig bij de wedstrijd, meteen na de overname van Sir Jim Ratcliffe is dat een interessante wending. Het lijkt me sterk dat het puur toeval is", theoretiseert een andere gebruiker.

In juni stapte Van der Sar op bij Ajax. Hij was 'op' en even later kreeg de oud-directeur te maken met een hersenbloeding. Gelukkig herstelde hij en sindsdien maakt hij het goed. Of het echter reëel is dat Van der Sar een rol krijgt in de nieuwe voetbalorganisatie van the Red Devils is nog maar zeer de vraag.

Datzelfde geldt voor Van Persie, die jeugdcoach is bij Feyenoord. Onlangs werd hij even in verband gebracht met het assistent-trainerschap bij de hoofdmacht van de Rotterdammers, maar uiteindelijk werd Etiënne Reijnen daarvoor gestrikt.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi om te zien dat van der Sar aan de beterende hand is, heeft toch een engeltje op zijn schouder dat hij na een hersenbloeding zo 'goed' eruit ziet weer (minder dan een kwart van de getroffenen revalideert volledig).
Echter hoop ik niet dat hij bij ManU aan de slag gaat in een bestuurlijke rol, voor beide partijen niet wenselijk. Hij is geen echte bestuurder, houdt daarvoor te veel wrok voor dingen in het verleden. En bij ManU zal er veel meer gezeik zijn dan bij Ajax waar je je overheen moet kunnen zetten.

27 december 2023 om 22:19

Het lijkt me een voorbarige conclusie dat van der sar daar zit om een rol in de directie te gaan spelen bij United, maar vind het opmerkelijk hoeveel mensen denken te kunnen oordelen over zijn functioneren als directeur terwijl men er op geen enkele manier bij betrokken is geweest.

Dit lijkt me niet meer dan speculatie en als ze in Manchester goed hebben opgelet, had men geweten dat Van Der Sar niet klaar is voor een dergelijke functie bij zo'n grote club. Niets ten nadele van Van Der Sar, maar uit alles bij Ajax bleek wel dat de aanwezigheid van Overmars zijn mankementen als bestuurder gigantisch heeft verbloemd. Als je de verhalen moet geloven, lijkt de kracht van Van Der Sar sowieso te zitten in de business-kant, het commerciele aspect. Op dat gebied loopt United al enorm goed.

27 december 2023 om 22:20

Hoe en waarom denk je deze conclusie over zijn capaciteiten te kunnen trekken?

Ze kunnen niet eens meer normaal een voetbalwedstrijd van hun oud club bezoeken of mensen slaan weer helemaal door.

Lees ik het nou goed dat Brailsford de voetbalzaken gaat doen namens Ineos ?
Die komt toch uit het wielrennen en kan me niet herinneren dat hij ergens anders heeft gezeten in het voetbal.
Lijkt mij nou niet echt lekker om bij dit zooitje te gaan beginnen.

27 december 2023 om 17:32

Brailsford gaat de organisatie doorlichten en krijgt een zetel in het bestuur. Hij gaat samen met Jean-Claude Blanc (ex Juventus en PSG) een review doen van de club. Blanc wordt de nieuwe CEO, en er komt een nieuwe technisch directeur en hoofd recruitment.

27 december 2023 om 19:13

Hij heeft de organisatie van het INEOS wielerteam en het Britse wielrennen wel heel aardig neer gezet hoor. Zolang hij zich niet met voetbaltechnische zaken bemoeit heb je daar denk ik wel een goede aan.

Is het echt zo toevallig dat 2 legends een grote wedstrijd op boxing day bezoeken?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren