Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van den Brom: 'Dat vond ik niet kunnen en dat heb ik hem ook gezegd'

Laatste update:

John van den Brom maakte AZ donderdag na de bittere thuisnederlaag in de Europa League tegen FC Augsburg (0-1) amper verwijten. De oefenmeester had het over 'een onnodige en onverdiende nederlaag'. "We hebben weliswaar niet heel goed gespeeld. We waren soms heel slordig en leden veel balverlies."

"Maar we zijn tot het einde doorgegaan en hebben minimaal vier honderd procent kansen afgedwongen. Een doelpunt zat er helaas voor ons echter niet in", erkende Van den Brom, die het tegendoelpunt vlak voor de rust uit een vrije trap dubieus vond. "De arbiter gaf eerst voordeel, waarna Augsburg de kans verprutste. Daarna floot de scheidsrechter alsnog voor een overtreding. Nou ja, we moeten er verder niet over zeuren. Die Piotr Trochowski schoot de bal natuurlijk wel fantastisch binnen."

In gesprek met RTV Noord-Holland liet Van den Brom echter weten dat hij het er nog wel even met de arbiter over heeft gehad. "Dat vond ik niet kunnen en dat heb ik hem ook gezegd." Het was volgens de oefenmeester de enige kans voor de bezoekers. "Die keeper van Augsburg, een mooie vent met een prima uitstraling, voorkwam in de extra tijd nog onze gelijkmaker. Maar ook met 1-1 was ik waarschijnlijk niet tevreden geweest."

Denk jij dat AZ in Europa overwintert?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kan ook niet. Geef je ze eigenlijk 2 kansen om te scoren. Niet echt heel netjes..

AZ heeft toch 3 punten nu?

22 oktober 2015 om 22:56

Yes

Van de Brom heeft in principe gelijk maar vrijwel alle scheidsrechters hadden die bal terug op Trochowski ook niet afgewacht en gewoon die vrije trap gegeven, want die was natuurlijk terecht. Vond het al raar dat die voordeel gaf. De overtreding was op 18-20 meter recht voor de goal en de bal gaat terug en licht naar de zijkant.

22 oktober 2015 om 23:38

Az moet in beroep gaan tegen de vrije trap waaruit de goal valt(in mijn optiek was het geen vrije trap en dus ook geen doelpunt).

23 oktober 2015 om 00:28

Je kan niet in beroep gaan tegen een beslissing van een scheidsrechter die tijdens de wedstrijd is genomen.

23 oktober 2015 om 01:25

Klopt. Maar het is wel zo dat als je voordeel geeft, en dat hadden ze want trochowski knalt een afzwaaier over het doel, mag je nooit meer terugkomen op je beslissing en een vrije trap geven. Maar we kunnen de schuld op de scheids schuiven, en of het qua spelbeeld nou verdiend of onverdiend was dat we verloren, we staan met lege handen en moeten hopen op een stuntje in duitsland en spanje en dat is helemaal aan onszelf te wijten. Als de kansen afgemaakt werden en de inzet en passie er was had az nu 9 punten uit 3 wedstrijden en had de situatie er heel anders uitgezien. Dit is helemaal aan onszelf te wijten en dat moet maar eens duidelijk zijn. Ik hoop dat de laatste 3 wedstrijden er gewoon strijd en passie op het veld komt en de wil om resultaat te halen er weer is. Dit geld ook voor ajax en in ietwat mindere mate psv. Moet maar eens afgelopen zijn met die slappe hap.

23 oktober 2015 om 02:55

Goed verhaal! Als.... daar haal je geen punten mee. Maar waarom zou AZ kansloos zijn in Duitsland en thuis tegen Partizan? Volop kansen nog!

23 oktober 2015 om 06:27

Ik zeg ook dat er voldoende kansen zijn. Aan het voetbal ligt het niet dat was gewoon dik in orde. Echter al die kansen verprutsen doe je jezelf de das mee om. Ik heb er nog alle vertrouwen in!

Gwn winnen van Partizan thuis en uit bij Augsburg om revanche te nemen, en dan Bilbao op een gelijkspelletje zien te houden? Denk niet dat AZ in Spanje ook weet te winnen.. maar ik heb er wel vertrouwen in dat ze de knock-out fase gaan halen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren