Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship

Laatste update:

Leicester City keert binnen één jaar terug in de Premier League. The Foxes wonnen maandagavond met 0-3 van Preston North End en mogen zich daardoor kampioen van de Championship noemen.

Jamie Vardy werd de grote man aan de zijde van Leicester. De geslepen spits maakte de eerste twee doelpunten van de wedstrijd.

De 37-jarige Vardy, die in 2016 de Premier League won met Leicester, schoot in de 36ste minuut uit de draai raak met links. In de tweede helft verdubbelde Vardy de score door alert te reageren op een rebound, nadat Wout Faes de bal op de paal had geschoten: 0-2. Dankzij een goal van Kasey McAteer werd het uiteindelijk 0-3.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Leicester verzekert zich daarmee definitief van de eerste plek in de Championship en keert terug op het hoogste niveau. Het is nog onduidelijk of een laatste Premier League-jaar erin zit voor Vardy, wiens contract komende zomer afloopt.

De strijd om plek twee in de Championship, die eveneens rechtstreekse promotie oplevert, is ongemeen spannend. Leeds United en Ipswich Town hebben evenveel punten, maar laatstgenoemde ploeg heeft een wedstrijd minder gespeeld.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zo loyaal als Vardy heb je er niet veel, heeft toch een grote aandeel gehad in het terugbrengen nu van Leicester naar de prem.

30 april 2024 om 01:14

En ook wanneer hij Leicester kon verlaten voor de echte topclubs, bleef hij de club trouw. Waarom? Voor de oud-eigenaar die helaas overleden is bij de helikopter crash.

30 april 2024 om 03:03

Dat en volgens mij ook met betrekking tot een vertrouwde omgeving (meen ik jaaaaren terug gelezen te hebben)

30 april 2024 om 09:03

Die oud eigenaar was meen ik de enige die hem een kans durfte te geven ondanks zijn enkelband en justitiële problemen. Dat is Vardy nooit vergeten, mischien wel de meest trouwe en principiële speler in tijden aangezien hij, Kante en Mahrez de sterspelers waren van het sprookje en genoeg topclubs in de rij stonden. Maar Vardy weigerde al het geld en de roem, en bleef loyaal tot het einde.

30 april 2024 om 08:26

Verdiend volgens mij ook een miljoen of 7(?) per jaar. Weet niet of dit gewijzigd is nadat ze gedegradeerd zijn.

Wat een fenomeen is het toch ook he, blijft voor mij persoonlijk nog steeds het ultieme voetbal sprookje.

Dik verdiend kampioenschap, ben benieuwdd hoe ze zich gaan weren volgend seizoen!

30 april 2024 om 12:21

Gaan volgend jaar verrassen en winnen de titel.

Leicester hoort in de PL. Jamie Vardy is ook een fenomeen. Heeft daar zo een beetje van alles meegemaakt, van bijna degradatie tot kampioen van Engeland tot CL spelen, FA Cup winnen, degraderen en nu weer promoveren.

30 april 2024 om 07:51

De Wout Brama van Engeland :D

30 april 2024 om 08:22

Daar doe je Wout Brama wel tekort mee..

Zodra hij stopt met voetballen moeten ze een standbeeld van hem plaatsen! Welcome back leicester !

Topspeler en cultheld ineen. Wat een icoon blijft die Vardy toch.

Wat een held voor Leicester, ondanks ik het heel mooi vind als een speler zo lang speelt bij ‘zijn’ club had ik hem toch ook graag een keer in de top willen zien spelen.

30 april 2024 om 10:01

Eens, echter heeft hij natuurlijk wel best wat minuten gemaakt voor het nationale team van Engeland.

30 april 2024 om 11:49

Dat heb je gezien toch?als je de premierleague wint ben je een topteam , speelde allerlei spelers die later naar de grote clubs gingen dus kan je wel zeggen dat leicester een team was met topspelers die vardy om zich heen had. Heeft toen denk ik wel laten zien waar hij toe in staat is met topspelers om hem heen

Mooi! Blijven voetballen bij Leicester en ze gelijk weer kampioen maken. Heerlijk!

Sowieso hebben ze toch nog aardig wat goede spelers die gewoon in de BPL meekunnen / thuishoren zoals Vardy, Coady, Faes, Justin, Pereira, Ndidi (maar vgm transfervrij dadelijk),winks, Dewsbury-Hall, Praet, Mavididi, Daka, Iheanacho,.

En zie dat ze nog een paar leuke spelertjes hebben met Fatawu, Akgun, Cannon, Souttar en Doyle!

30 april 2024 om 12:41

Bwa, namen als Faes, Praet, Daka, Winks zijn toch twijfelgevallen voor mij. Ze kunnen me in het juiste team maar het zijn niet de spelers die de kar gaan trekken.

1 mei 2024 om 12:14

Faes en Daka zijn prima hoor. Daka is sowieso een goedde supersub.
Faes is gewoon steady achterin.

Leicester City een prachtige, maar oh zo bipolaire club. Blijf nu maar in de Premier League, waar jullie horen.

Lees ik dat goed Wout Faes, die houten Klaas heeft het wel ver geschopt, toen ik hem zag spelen bij Willem2 was hij een van de slechtste op het veld.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren