Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

John van den Brom ontvangt officiële aanbieding van Vitesse

Laatste update:

John van den Brom kan officieel terugkeren als trainer in Nederland. De 57-jarige oefenmeester heeft een aanbieding ontvangen van Vitesse, de club waar hij al enige tijd gesprekken mee voert. Van den Brom was als speler en als trainer actief bij de Arnhemse club.

Of Van den Brom ook daadwerkelijk aan het roer komt te staan bij Vitesse hangt vooral af van de reddingsoperatie. De Arnhemmers kregen vorige week achttien punten in mindering en zijn daardoor officieel gedegradeerd naar de Keuken Kampioen Divisie.

Vitesse krijgt volgend seizoen een begroting voor plek vijf tot en met acht, zo is duidelijk geworden. De noodlijdende club moet noodgedwongen opnieuw beginnen, mits de licentiecommissie van de KNVB goedkeuring geeft aan het reddingsplan.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

De Telegraaf meldt dinsdag dat Vitesse vol inzet op de terugkeer van Van den Brom. De Arnhemmers willen voor het einde van de maand duidelijkheid. Op dit moment is interim-trainer Edward Sturing de hoofdverantwoordelijke in GelreDome.

Van den Brom is een echte clubman. Als speler was hij tussen de jaren 1986 en 1993 en 1996 en 2000 actief bij Vitesse. In het verleden, in het seizoen 2011/12, was hij ook al de eindverantwoordelijke bij de Arnhemmers.

En nu staat de oefenmeester dus open voor wederom een dienstverband bij Vitesse. Hem wacht de loodzware klus om Vitesse enigszins uit het slop te trekken. Van den Brom is zich bewust van de uitdaging, maar wil de noodlijdende club graag de hand toereiken.

Van den Brom is clubloos sinds zijn ontslag bij het Poolse Lech Poznan in december vorig jaar. Eerder stond hij onder meer aan het roer bij FC Utrecht, ADO Den Haag, Anderlecht en AZ. Ook trainde hij het beloftenteam van Ajax in een ver verleden.

Is John van den Brom de juiste persoon voor Vitesse?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou nou ben benieuwd laat hey maar zien van de Brom.

23 april 2024 om 21:24

Ze hebben in ieder geval een foto uitgekozen van het moment dat hij net de aanbieding had gelezen op zijn telefoon

Zal mooi zijn John is een man vd club hopen dat die weer op de rit krijgt want Vitesse hoor gewoon in de eredivisie

23 april 2024 om 20:40

Ja zou mooi zijn. Als hij Vitesse weer terug kan brengen waar het hoort .
Ook al zou dat een tijd duren. Vitesse is normaal gewoon een eredivisie club.

23 april 2024 om 21:32

Niet mee eens.

Vitesse is pas in 1989 een eredivisieclub geworden. Dat was in de periode Aalbers.
Vitesse is dus alleen een eredivisieclub geweest door fraude (aalbers), door hulp van de Vrienden van Vitesse, de gemeente Arnhem en de provincie Gelderland, door leningen van Maasbert Schouten en door Roman Abramovic.
Op eigen kracht heeft Vitesse incidenteel een jaartje in de eredivisie gespeeld, maar speelde het doorgaans in de eerste divisie.

23 april 2024 om 23:46

John is een man van elke club waar die komt en word woedend als t ff niet goed gaat. Dan zit je op dit moment niet goed bij Vitesse.

Voor echt geld of 2 consumptiebonnen voor na de wedstrijd?
Dat is het verschil tussen KKD en Amateurs.
We zullen het eind Juni weten of ze de licentie hebben kunnen weten te behouden.
Zoals het er naar uitziet is er nog helemaal niets op wat dan ook maar op een reddingsplan lijkt, geld is de sleutel en dat is er......niet, heel veel niet.

23 april 2024 om 20:36

Ik denk dat je je flink verkijkt op hoeveel trainers in het amateur voetbal opstrijken. Trainers in de 3e klasse verdienen al snel 10-12 duizend euro per jaar en in top amateur richting 50-60 duizend euro per jaar. 😅 zou me niet verbazen als die minder krijgt als laatst genoemde

23 april 2024 om 22:14

Maar die hebben er een baan naast. Voor 60.000 ga je toch niet fulltime werken?

23 april 2024 om 22:57

Wat is dit voor een idiote opmerking? 60.000 is een prima salaris voor een fulltime baan.

24 april 2024 om 12:34

Ok. Jij je zin. Voor 60.000 zal ik niet fulltime werken

24 april 2024 om 14:54

60k is ongeveer 1.5x modaal, vind ik niet verkeerd als trainer van een amareurclub.

John van den Brom is in mijn beleving een echt Vitesse-icoon, ik herinner mij hem als een begenadigd middenvelder die ik altijd opstelde in een of andere voetbalmanager op de Commodore64, met John won ik vrijwel alle wedstrijden. John brengt inmiddels een bak ervaring mee als trainer en ik denk dat hij met de hulp van management en sponsors van de club zeker een kans maakt het herstel van Vitesse vorm te geven. Hopelijk overleeft Vitesse, inclusief proflicentie, en als dat gebeurt wens ik John veel succes.

Op nul beginnen en langzaam weer groeien , het is niet de eerste club en zal ook niet de laatste zijn.
Het is bijvoorbeeld FC Twente ook gelukt en kijk waar ze nu staan.
Ben Feyenoorder maar vind dat vitess in de eredivisie hoort.

Vind hem los van zijn clubliefde een logische keuze. Speelde bij AZ lang niet altijd leuk voetbal maar had wel oog voor talenten en zorgde voor stabiliteit. Zeker dat laatste kan Vitesse natuurlijk goed gebruiken. Al zal hij moeten werken met een waardeloos budget en een uitgeholde selectie. Uiteraard allemaal onder de nog altijd onzekere voorwaarde dat Vitesse blijft bestaan. Ik hoop van wel, niemand ziet graag clubs verdwijnen.

Als Van den Brom als een echte clubman voor een appel en een ei wil komen prima, anders direct doorschakelen. Als Vitesse echt wat wil veranderen moeten ze beginnen met het afstappen van een twaalf in een dozijn trainer.
Een trainer die spelers beter maakt en een eigen visie heeft zoals Wim Jonk zou een goede keuze zijn.

23 april 2024 om 20:58

Twaalf of Dertien?

Prima keuze van Vitesse.
Van de Brommeke is een echte clubman met ervaring bij Utrecht en AZ en zelfs Europees (in Polen) dus wat dat betreft mogen we echt niet klagen want we hadden net zo goed een onervanere coach kunnen krijgen.
Had zelf verwacht dat Pastoor misschien zou komen
Hopen dat de licentie gegeven wordt en er gebouwd kan worden aan een nieuw Vitesse en dan hopelijk met goed en verstandig beleid weer promoveren en opnieuw een stabiele factor worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren