Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

John van den Brom zet deur naar terugkeer in Nederland wagenwijd open

Laatste update:

John van den Brom staat open voor een dienstverband bij Vitesse, zo heeft hij verteld bij Goedemorgen Eredivisie op ESPN. De 57-jarige coach werd in december ontslagen bij het Poolse Lech Poznan en zit sindsdien zonder club.

Van den Brom speelde gedurende twee periodes voor Vitesse en kwam in Arnhemse dienst in zeven seizoenen tot 225 wedstrijden en 80 goals. Vier keer werd hij clubtopscorer. Na zijn actieve loopbaan stond hij kortstondig als trainer aan het roer bij Vitesse.

De huidige sportieve malaise doet Van den Brom pijn. "Maar het is nog vervelender om te zien hoe ze in deze situatie terecht zijn gekomen. Het elftal is zoekende en de club is zoekende. Het is onrustig binnen de club. Ze staan op een positie die Vitesse-onwaardig is."

"Je hoopt dat ze nog iets kunnen doen in de laatste dagen van de transferwindow", gaat Van den Brom verder. "Ik weet dat ze daar mee bezig zijn, maar het wordt een hele klus. Het zal echt tot het laatste moment spannend blijven daar vermoed ik."

Hans Kraay junior vraagt vervolgens of Van den Brom openstaat voor een terugkeer bij Vitesse. "Zou jij daar willen instappen in deze fase van je carrière? Los van of het in de Eredivisie of in de Keuken Kampioen Divisie is?", aldus Kraay.

"Ja, zeker. Het is mijn club. De club waar ik het langst gespeeld heb en waar ik trainer ben geweest. Je hoopt natuurlijk dat het beter gaat er dat ze erin blijven, maar als ze eruit gaan zou ik het ook doen denk ik. Ik voel me daar niet te groot voor."

Presentator Milan van Dongen vraagt Van den Brom of hij al is benaderd door Vitesse. Daar reageert de trainer ontkennend op. "Of dat gek is? Waarom? Ze zijn akkoord gegaan met Edward (Sturing, red.). Edward is nog meer een Vitesse-man dan ik ben. Die heeft daar zijn hele leven gezeten. Die snap ik wel."

Zou John van den Brom een goede trainer zijn voor Vitesse?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sturing is zeker een vitesse man, maar hij heeft toch echt niet zijn hele leven bij Feyenoord gezeten. Hij heeft toch ook nog een tijdje bij de graafschap gespeeld.

28 januari 2024 om 14:55

Sterker nog, hij heeft nooit bij Feyenoord gezeten. 😉

Tja zou een toptrainer zijn voor deze club.
Maar naast dat ze een goede trainer nodig hebben, heerst er ook gewoon wanorde op bestuurlijk vlak. Qua historie zie ik ze graag in de Eredivisie blijven, maar qua club opzich vind ik het 1 van de meest sfeerloze voetbalclubs.
Stadion zit nooit vol, recent misdroegen de capuchonnetjes zich nog.

De club komt in grote problemenals ze degraderen.
John help je oude club uit de put man.

29 januari 2024 om 08:18

Ik word zo moe van steeds dat 'stadion zit niet vol'. Er komen naar Vitesse net zoveel fans als naar een Heerenveen of AZ, alleen is het stadion veel groter. Wanneer leren mensen dit nu eens?!?!?!?!

Zou heel slim zijn om JvdB terug te halen. Locadia is op weg naar Vitesse als de tabloits kloppen. Hopelijk kan hij nog een beetje mee op niveau en hebben we voor het eerst dit jaar een spits.....

Als Eenhoren slim is vraagt hij deze man terug. Een goede trainer, die natuurlijk heeft bijgeleerd de afgelopen jaren
De huidige trainer is duidelijk nog niet geschikt. Maar dat zal Eenhoren niet doen, puur omdat hij dan eigenlijk zegt dat hij stom is geweest met het ontslag van Jansen.
Een punt vandaag is ongelooflijk

28 januari 2024 om 23:19

Kom op hè, met John hebben we echt jaren matig voetbal gezien. Zeker niet aanvallend ook en heel vaak vreemde keuzes. Bovendien ook gewoon geen prettige kerel, maar meer een zeurpiet.

29 januari 2024 om 12:49

Dat laatste weet ik niet. Dat zou dus kunnen. Wat het eerste betreft, je kan het oude az niet vergelijken met het Az van nu, al maken eenhoren en Huiberts wel vreemde keuzes.
De organisatie en complex zijn goed.
Van den Brom heeft net als vele ander trainers bijgeleerd. Je gaat anders met situaties en mensen om, althans dat hoop ik ook voor hem

Zou goed zijn dat John wat orde in de chaos kan aanbrengen. Vaak laten zien goed in beginfase met clubs te zijn. De houdbaarheid van John is echter vaak beperkt.

Ondanks dat hij ADO in het topseizoen veel te snel verliet hoop ik hem binnenkort weer in Den Haag aan het werk te zien. Toch de trainer die ADO weer Europees voetbal bezorgde! En dan uiteraard hopen dat hij lekker 3 jaar lang in Den Haag blijft werken aan de topclub waar we al jaren op wachten… : )

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren