Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Drievoudig kampioen zet krabbel en is nieuwe collega van Vlaar

Laatste update:
/

Joe Cole sluit zo goed als zeker aan bij Aston Villa, zo melden diverse media in Engeland in de nacht van maandag op dinsdag. De clubloze middenvelder, 32 jaar, zal in Birmingham naar verluidt een contract voor een of twee seizoenen tekenen zodra hij een medische keuring heeft ondergaan.

Cole starte zijn loopbaan bij West Ham United en ging daarna het grote werk aan bij Chelsea. Met the Blues veroverde de middenvelder tien hoofdprijzen: onder meer drie landstitels. Zijn verblijf bij Liverpool was geen onverdeeld succes. In 2011/12 werd hij aan Lille uitgeleend. In de afgelopen twee seizoenen kwam de voormalig Engels international, goed voor 56 A-interlands, tot veertig officiële optredens voor the Hammers.

Cole moet bij de werkgever van Oranje-international Ron Vlaar de tweede versterking voor komend seizoen worden. Philippe Senderos verbond zich vorige week ook al transfervrij aan de club uit Birmingham. De 29-jarige verdediger uit Zwitserland stond bij Fulham op de loonlijst en werd vorig seizoen verhuurd aan Valencia.

Update 14.27 uur - Drievoudig kampioen zet krabbel en is nieuwe collega van Vlaar
Joe Cole zet zijn loopbaan definitief voort in het fraaie claret and blue van Aston Villa. De 32-jarige aanvallende middenvelder zette dinsdagmiddag zijn handtekening onder een contract voor twee seizoenen bij de club van Ron Vlaar en Leandro Bacuna. "Dat is een enorme club, die alles heeft om door te groeien. Dat was voor mij de belangrijkste reden om voor Aston Villa te kiezen", zegt de 56-voudig international op de website van the Villans.

Een goede versterking voor Aston Villa

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Mijns inziens is Cole geen toevoeging meer als basisspeler bij Villa. Hooguit een invaller. Was altijd een groot fan van hem, maar het beste is er jammer genoeg echt af

10 juni 2014 om 14:43

Helemaal mee eens, hij had beter met pensioen kunnen gaan.

niet meer wat het ooit geweest is maar hij is toch een nuttige speler voor aston villa. hij is nog steeds een goede speler en kan zeker van waarde zijn met zijn ervaring.
van het bordeauxrood en blauw van west ham naar het bordeauxrood en blauw van aston villa

Heeft zijn beste tijd wel al gehad. Toen ik de titel las dacht ik eigenlijk dat het om Ashley ging, maar die heeft volgens mij meer dan 3 titels gepakt.

10 juni 2014 om 01:18

Ash heeft er drie bij Chelsea weet niet precies wanneer hij debuteerde bij Arsenal kan dat hij daar ook een of twee had gepakt

10 juni 2014 om 02:09

Ashley cole heeft bij Chelsea maar één keer de titel gepakt en dat was in 2009/10

10 juni 2014 om 07:23

Klopt , hij was er in 2007 bijgekomen dacht even sinds het 2004/5

Joe Cole was echt een fantastische speler hij had echt een heerlijke techniek maar helaas is hij niet meer dezelfde Aston Villa een mooie club om voor te spelen hoop dat hij op een dag terug keert naar Chelsea

Prima speler voor Aston Villa, niks mis mee

10 juni 2014 om 16:25

Ik denk dat je zelf al zegt wat er fout is aan deze transfer.
Het is een leuke speler voor Aston Villa maar je gaat er niet mee vooruit.
Het is niet een speler die het team beter maakt, die het team naar een net iets hoger niveau tilt.
Cole is niet meer wat hij ooit geweest is en als je pech hebt valt hij zelfs voor Villa vies tegen.

Volgens mij heeft Villa dit soort fouten al eerder gemaakt. Kan me vergissen hoor.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren