Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ten Hag weigert interview met Viaplay: ‘Dit heb ik nog nooit gehoord’

Laatste update:

Erik ten Hag heeft woensdagavond bedankt voor een interview met Viaplay. De manager van Manchester United was even daarvoor op eigen veld afgedroogd door Newcastle United (0-3) in de strijd om de EFL Cup. In de studio van de sportzender kon de actie van Ten Hag op weinig sympathie rekenen.

"Wij krijgen door dat Erik ten Hag niet beschikbaar is voor een interview", deelt presentator Koen Weijland analisten Cedric van der Gun en Ron Vlaar en de kijkers mee. "Dat is niet verplicht, maar hij lijkt daar dus onderuit te komen. Voor de wedstrijd heeft hij ook de persconferentie niet gedaan. Ook dat is niet verplicht overigens."

Vlaar begrijpt wel dat Ten Hag een keer overslaat. "Wat moet je nog zeggen in zijn situatie?", aldus de oud-verdediger, die vervolgens bijdraait. "Alsnog zou ik het sterk vinden als hij het wel had gedaan. Ik bedoel: je bent wel de trainer. Misschien wordt hij door de club wel een beetje uit de wind gehouden."

Van der Gun kan er geen begrip voor opbrengen. "Het hoort er wel een beetje bij. Het verbaast me een beetje. De eerstvolgende keer als hij er wel staat ben ik heel benieuwd naar zijn uitleg. Tot nu toe heeft hij altijd keurig netjes de pers te woord gestaan."

"Het lijkt me dat je daar als club toch ook niet blij mee bent en niet voor staat dat dat gebeurt?", haakt Weijland nogmaals in. "Ik heb dit nog nooit gehoord. Bart (Nolles, red.) en Jaap (Stam, red.) helemaal op Old Trafford..."

Strijdbaar
Ten Hag heeft overigens niet alle media geweigerd. Tegenover the Daily Mail toonde hij zich strijdbaar. "Ik ben een vechter. Ik heb er vertrouwen in dat ik het tij kan keren, maar ik realiseer me dat we onszelf momenteel in een slechte positie bevinden."

Door de 3-0 nederlaag is United, regerend titelhouder, al vroeg uitgeschakeld in de strijd om de EFL Cup. Ook in de Premier League zijn de zorgen groot voor Ten Hag. United leed al vijftien verliespunten en bezet daarmee een teleurstellende achtste plek.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou nou, hij heeft Viaplay geen interview gegeven. Hij heeft gewoon een persconferentie na de wedstrijd gedaan en een ander interview gegeven. Denken ze bij Viaplay dat ze de enige zijn die een exclusief interview wil nu het zo slecht gaat. Die man geeft een stuk of 15 interviews per week als hij 3x moet spelen

2 november 2023 om 11:07

Klotenzender snap ik wel. Hoop dat het snel verdwijnt. F1 via Ziggo was veel beter ook in beeld kwaliteit. Hetzelfde geld voor buitenlands voetbal.

2 november 2023 om 11:14

Buitenlands voetbal is juist prima en veel beter dan bij Ziggo. Ze zenden alle Premier League wedstrijden uit en bij Ziggo was het maar een paar wedstrijden per week. Ziggo loog jarenlang dat het kwam door Britse wetgeving dat ze maar 1 wedstrijd om 1600 uur mochten uitzenden op de zaterdag. Liever geen Ziggo als PL fan.

2 november 2023 om 11:21

Eens alle PL en BL wedstrijden zijn te volgen. Zelfs van de lagere regionen kan je alle potten zien. Dit was met Ziggo en Eurosport 2 (Duits voetbal nog een tijdje) totaal onmogelijk.

2 november 2023 om 11:26

Ziggo veel beter? Heb veel liever Viaplay dan Ziggo. Op Viaplay zenden ze letterlijk alles uit en dat is heel mooi. Zelfs als ze geen Nederlands team hebben, kan je het alsnog in het Engels kijken. Ook heb ik persoonlijk nooit problemen ervaren met internet- of beeldproblemen...

2 november 2023 om 11:30

Het aanbod bij Viaplay is beter maar de analisten (een paar uitgezonderd) en de commentatoren zijn wel van een bedenkelijk niveau.

2 november 2023 om 11:35

Eens maar ja Viaplay bestaat pas 2 jaar in Nederland. Ziggo Sport, voorheen Sport 1 bestaat al decennia. Logisch dat die veel verder zijn qua analisten en commentatoren dan Viaplay. Die gaan naar verluidt van tijd echt wel verbeteren hoor. Ook sommige nieuwe commentatoren ben ik wel fan van. Ben zelf tenminste blij dat een zender de rechten volledig gebruikt.

2 november 2023 om 11:47

Wel met je eens dat F1 achteruit is gegaan. Maar je kan ook via F1 zelf streams kijken. Dan is het gewoon goed. En verder is voetbal veel beter via aanbieders als Viaplay. Daar zenden ze tenminste alles uit. Voor mij mag al het voetbal bij zulke aanbieders komen. Zodat je tenminste kan kiezen. Heb te vaak Juventus niet kunnen zien omdat Ziggo een keuze moest maken.

2 november 2023 om 11:57

Eens. 1080p stream met kloten commentaar en dan nog betalen ook. Ik heb het nooit genomen. Principieel niet. Daarnaast zouden er een paar F1 worden uitgezonden op open net en dat is alleen Zandvoort geweest.

Viaplay mag van mij ophoepelen.

2 november 2023 om 12:05

Nou bij Sport 1/ Ziggo heb je jarenlang John van Vliet en Emile Schelvis als commentatoren🤣

2 november 2023 om 13:38

Ziggo had ook verschrikkelijk commentaar..

2 november 2023 om 11:16

Viaplay is de enige Nederlandse zender die aanwezig was. Als ze gewonnen hadden, had Erik gewoon voor de camera gestaan. Kwalijk is het verder niet, opvallend zeker wel.

2 november 2023 om 11:58

Je ziet het wel vaker bij coaches die onder druk staan. Of het handig is; da's een andere discussie.

2 november 2023 om 12:48

Precies en volgens mij bepaald de club met wie een interview gegeven wordt.

Wordt weer lekker opgeblazen.

Manchester United; een prachtige club die nu echt moet teren op prestaties in een ver verleden. United was ooit dé topclub van Engeland, waar het nu een subtopper is die als doelstelling heeft om mee te doen voor de bovenste plaatsen. Sleeping giant, het wordt tijd dat het weer groots wordt.

Maar waar Ten Hag een redelijk prima eerste seizoen had, gaat het dit seizoen een stuk minder. Niet zo heel raar als je geen echte versterkingen binnen heb gehaald en nog steeds moet hopen dat Rashford fit blijft én in vorm komt/blijft en Martial ooit nog een goal gaat maken. Spelers als Evans aantrekken is ook niet echt ambitieus en door honderden miljoenen aan middelmaat uit te geven ga je ook niet meedoen om de bovenste plekjes.

United komt met een Ali Express versie van Haaland (en heeft daar ook veel te veel voor betaald), waar Kane ook beschikbaar was (ik weet niet of Kane wel naar United wilde). Je kan Ten Hag op veel punten bekritiseren, waaronder deze punten, maar het blijft toch ook wel een grote slangenkuil daar. Al ruim 10 jaar zoveel verkeerde beslissingen.. ongekend.

Maargoed. Kijk naar Arsenal en Liverpool, dat waren enkele jaren geleden de gevallen topclubs en staan nu weer bovenaan mee te doen. Misschien, niet provocerend bedoeld, net als Feyenoord nu de weer terug is in de top.

2 november 2023 om 11:12

Kane mocht alleen vertrekken naar het buitenland. Anders had United echt wel toegeslagen.

Het lijkt nu inderdaad op de Liverpool voor Klopp. Ik snap nooit waarom ze pas laat in de transferperiode willen toeslaan. Waarom haal je niet gelijk spelers, je ziet waar je tekort komt. Op elke linie minimaal 1 goede speler. Martial, Rashord (heeft het minder op zijn heupen dit jaar), Anthony Hjolund. Dit zijn geen speler die wedstrijden voor je gaan winnen. Sancho is ook een gedoe.

Met Kane, een goede centrale verdediger en een middenvelder en goede buitenspeler was het allemaal wat vrolijker geweest.

2 november 2023 om 13:47

Ja, dat idee had ik ook al inderdaad. Dat Kane alleen naar het buitenland mocht. Echter waren er denk ik andere en betere opties dan Hjolund. Misschien dat die jongen het nog laat zien hoor, maar echt directe versterkingen zijn niet gehaald.

2 november 2023 om 14:22

Ja ze konden voor Osimhen gaan, maar daar hing ook een prijskaartje aan. Daar zou je altijd voor moeten gaan.

Voor de rest heb je volgens mij niet zoveel keuzes. Ik bedoel zo'n Mbappe die gaat nooit komen, zelfs Real Madrid heeft op dit moment niet echte nummer 9.

2 november 2023 om 15:23

ik doelde inderdaad op Osimhen. Daar zat ook een flink prijskaartje aan (90 miljoen dacht ik?) maar dan moet je daar toch voor gaan ipv Hjolund?

Wat een bedragen trouwens.

2 november 2023 om 16:08

Volgens mij zat het meer richting 130 en als United zijnde zou ik dit ook wel gedaan hebben. Die Hjolund heeft je ook 75 mln gekost.

2 november 2023 om 11:17

Geen echte versterkingen? Hij is de gene die de verkeerde keuzes in spelers heeft gemaakt. Vooral als je achter de prijzen dan hoort dan had je toch echt voor betere opties kunnen vragen. Ik zeg niet dat Erik verantwoordelijk is voor de prijzen die zijn betaald maar hij is wel verantwoordelijk voor het uberhaupt halen van Anthony en Mount. Dat zijn gewoon geen spelers die United verder helpen al waren ze 40 mil.

2 november 2023 om 11:28

Zo is Pogba ook transfervrij weggegaan naar Juventus om vervolgens daarna recordbedrag te kopen voor 100 mln en om hem vervolgens weer transfervrij naar Juventus te laten gaan? Sancho heeft je ook bijna 100 gekost?

Ik ben het echt met je eens over Anthony. Mount zou een goede versterking of vervulling van de selectie zijn.

Dit is gewoon structueel probleem bij United.

2 november 2023 om 13:38

Ik was nog enigszins in een gulle bui met 'geen echte versterkingen' haha. De gehaalde spelers zijn vrijwel allemaal gewoon niet van het niveau waar United naar moet streven. De betaalde bedragen... ja.. die 100 miljoen voor Antony komt in Amsterdam dit seizoen goed van pas, bij wijze van spreken.

2 november 2023 om 12:00

Je mag Ten Hag er wel deels op beoordelen (de aankopen), maar niet op afrekenen naar mijn mening. Je mag een trainer eigenlijk nooit afrekenen op de gehaalde spelers, want clubs hebben daar mensen voor in dienst die doorgaans boven de trainer staan. Zo ook bij Manchester United.

Zelfs als Ten Hag de volledige zeggenschap zou hebben gehad, moet je ook naar boven kijken. Dan heb je er gewoon mensen zitten die er wel betaald krijgen, maar hun taken niet uitvoeren. Sowieso zitten er lichtgewichten in dat technische bestuur, zoals in de afgelopen 10 jaar eigenlijk structureel het geval was.

2 november 2023 om 13:45

Eens. Als een trainer zeggenschap heeft gehad bij het aantrekken van spelers - wat Ten Hag wel gedeeltelijk heeft gehad - mag hij hierop beoordeeld worden. In dit geval heeft Ten Hag met Malacia en vooral Antony voor spelers gekozen die hij kent en wilde hebben en hoewel het duidelijk was dat beide spelers niet goed genoeg zouden zijn - laat staan dat Antony de nieuwe Neymar zou zijn oid - presteren ze echt ondermaats of zijn de verwachtingen misschien te hoog. Het prijskaartje voor Antony werkt dan ook niet echt mee.

United moet in de organisatie zelf kijken en vervolgens stappen zetten. Daarmee zeg ik niet dat Ten Hag het goed doet en wel of niet moet blijven, maar als je al jarenlang geen potten kan breken en geen / niet veel toppers in de selectie hebt - wat natuurlijk ook door de huidige status komt - kom je ook niet terug aan de top.

2 november 2023 om 14:01

Als 10 al ver is, wat zijn 20 & 30 dan?

Zwaar terecht natuurlijk. Viaplay, dat sowieso al een klote zender is, komt dan even met open deuren de stoelpoten verder afzagen. Dat soort interviews, van trainers die al onder druk staan, zijn echt altijd hetzelfde en totaal niet meer spannend meer. Zie espn met Maurice Steijn, iedere week was het weer een herhaling en kan me heel goed voorstellen dat je daar een keer voor bedankt. Die vragen die Viaplay wou stellen kunnen we met zijn allen binnen mum van tijd verzinnen, daar heb je als kijker toch ook geen zin meer in? 'Wat ga je doen om dit om te draaien?' Antwoord: 'we blijven dicht bij elkaar en gaan knokken met zijn allen, ik zie al verbetering'. Meer trainers, en ook spelers, zouden moeten afzeggen voor dit soort nutteloze interviews.

2 november 2023 om 11:29

Dit zijn letterlijk vragen die in ELK interview gesteld worden, heeft helemaal niets met Viaplay an sich te maken. Dat de kwaliteit van analyses en commentatoren veel te laag is ben ik met je eens, maar het is wel de enige zender waar je zowat alle wedstrijden kunt zien. Dus klote zender? Zeker niet mee eens.

2 november 2023 om 11:37

Zeker, daarom haalde ik het voorbeeld van espn ook aan, gebeurd overal en dat is jammer. Concept van viaplay is top, alleen jammer dat het 70% van de tijd niet werkt. Maar goed, dat is voor iedereen een eigen ervaring en mening. Punt is dat zulk soort interviews, waar dan ook, gewoon ontzettend nutteloos en voorspelbaar zijn en daar heeft niemand echt iets aan. De persoon die geïnterviewd word niet, de kijker niet en de interviewer eigenlijk ook niet.

2 november 2023 om 13:51

Ach, Viaplay is vooral ruk door Formule 1, al wordt dat ook wel door de media aangedikt. Veranderingen kosten tijd.

Maar Viaplay is op voetbalgebied toch gewoon prima?

Tja daar zou ik ook weinig zin in hebben na een paar van zulke potjes, maar ik vind wel dat het erbij hoort. Kan me echter veel minder boeien dan het beroerde spel en resultaten.

2 november 2023 om 12:02

De vraag is vooral of er zoveel meer uit te halen is. Dit spel zien we eigenlijk al meer dan 9 jaar met zo af en toe een opleving van wat incidentele wedstrijden. Zolang daar geen geschikt technisch apparaat komt, blijven trainers afhankelijk van vechtlust en vertrouwen. Zoiets hou je maar 1 seizoen vol.

2 november 2023 om 12:15

Sirius ja aboluut eens dat er een structureel probleem is, waarvan ik niet verwacht dat het zal veranderen zolang de glazers aan de macht zijn. Er is niet eens scouting en ze betalen overal het dubbele voor. Het is werkelijk ongekend.
Tegelijkertijd vind ik de selectie, zelfs met hele belangrijke blessures, ook weer niet zo intens slecht dat ze elke week moeten verliezen. Ik denk serieus dat ze op dit moment moeite zouden hebben met de betere clubs uit de eredivisie. Ongekend.

2 november 2023 om 15:50

@ironmanutd - Deels eens, maar je ziet het ook bij Ajax: Als de balans er niet is, ben je enorm kwetsbaar op bepaalde vlakken. Ook mindere ploegen kunnen die benutten.



City, Liverpool en Arsenal zullen de absolute top clubs zijn in Engeland de komende jaren. Daar waar het voorheen juist Chelsea en United waren. Deels ook de eigen schuld van Ten Hag. Eerst Koeman bij Barca, nu Ten Hag bij United. Geen goede reclame dit. Hopelijk dat een Slot het in de toekomst beter ervan af brengt. Slot vind ik in potentie sowieso beter dan Ten Hag, maar dat terzijde.

2 november 2023 om 12:34

Als Spurs door blijft groeien, kunnen die wellicht ook aansluiten met die nieuwe trainer. Zal er wel nog flink geïnvesteerd moeten worden.

Idem dito voor Newcastle overigens. Die hebben ook een sterk fundament en wat oudgediende behouden. Als daar komende jaren wat bijkomt, kan dat ook een ''topclub'' worden in Engeland weer...

United moet van bovenaf echt op de schop. Chelsea eigenlijk idem dito. Daar vind ik nog meer niet kloppen dan bij Utd.

Vind het beetje kinderachtig. Viaplay weet Erik ook van dat het Nederlanders zijn en dat veel Nederlanders meekijken. Dan ga je even kort 5 vragen beantwoorden.

Je bent coach van één van de grootste clubs ter wereld. Ja, het is blijkbaar niet verplicht, maar in mijn ogen hoort het er een beetje bij.

Beetje kinderachtig van Erik, maar goed. Snap ook wel als hij 2x thuis wordt afgedroogd met 0-3 dat hij er even geen zin in heeft.

Snap ik wel, op dat moment heb je geen zin in die irritante vragen van die amateurs

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren