Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Marciano Vink weet welke twee clubs favoriet zijn in de poule van Feyenoord

Laatste update:

Ron Vlaar, Giovanni van Bronckhorst en Marciano Vink zijn ronduit lovend over de wedstrijd die Feyenoord woensdagavond tegen Atlético Madrid speelde. De Rotterdammers kwamen in Madrid tot twee keer toe op voorsprong, maar gingen uiteindelijk nipt onderuit: 3-2. Na het duel gaven Van Bronckhorst, Vlaar en Vink aan onder de indruk te zijn van de ploeg van trainer Arne Slot.

“Ik denk dat Feyenoord reclame heeft gemaakt voor zichzelf en voor de Nederlandse competitie”, aldus analist Vlaar in de studio van RTL7. “Alleen je staat nu met lege handen, en dat is wel heel zuur. Ze hadden echt genoeg kansen op de 3-3. Het is jammer dat het niet is gelukt, want ze hadden het echt verdiend.”

Van Bronckhorst, naast Vlaar aan tafel, is het daarmee eens. “Feyenoord heeft bij vlagen gedomineerd, maar de teleurstelling van de nederlaag zal nu even de overhand hebben. Ik denk dat Arne tegen zijn team zal zeggen dat ze op de goede weg zijn. En dat zijn ze ook.”

"Feyenoord begon gewoon heel brutaal, heel goed” vervolgt Gio, die tussen 2015 en 2019 zelf trainer van Feyenoord was. “Ze creëerden heel veel kansen. Vroeger zag je Atlético als een soort harmonica met elkaar meebewegen. Iedereen wist wat hij moest doen, maar dit Atlético is nog niet zover.”

Volgens Van Bronckhorst is Feyenoord momenteel verder dat de ploeg van Diego Simeone. "Ze (Atlético, red.) kunnen wel sterker worden, maar Feyenoord is verder, in hun ontwikkeling als team dan."

Ook bij ESPN wordt de wedstrijd van Feyenoord besproken, tijdens Voetbalpraat. “Zoals deze wedstrijd denk ik ook wel uitwees, zijn voor mij Atlético en Feyenoord de favorieten in deze poule”, is Vink duidelijk. “Lazio is ten opzichte van vorig seizoen niet heel veel sterker geworden, en Feyenoord is wel echt veel sterker geworden. Helemaal als ik zie wat ze vanavond tot het einde aan druk kunnen uitoefenen op Atlético.”

“Ik acht Feyenoord wel sterker dan Lazio”, vervolgt de analist. “En Celtic... ja, dat hebben we gezien in de eerste wedstrijd. En ik snap echt wel dat Celtic-uit een ander verhaal is, en dat je daar ook scherp moet zijn. Maar dit Feyenoord hoeft voor Celtic en Lazio niet bang te zijn, en ik denk zelfs voor Atlético-thuis ook niet.”

Denk je dat Feyenoord gaat overwinteren in de Champions League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja we halen fluitend 12 punten in de komende 4 wedstrijden. Nee sorry, we speelden echt goed vandaag, maar kunnen van Lazio prima verliezen, zeker uit, dat zijn ook geen koekenbakkers. Maar goed, het geeft wel vertrouwen dit spel, maar ergens is zo verliezen extra zuur. Als Minteh die bal nou goed afgaf in de 95e minuut 🥲

4 oktober 2023 om 22:33

Trauner mocht in de eerste helft ook wel scoren.

4 oktober 2023 om 22:35

Ja die ook en Stengs in de 2e helft en Minteh had em nog kunnen afleggen.

4 oktober 2023 om 22:42

3 tegen Lazio, 3 tegen Celtic en 1 puntje tegen Atletico zie ik wel gebeuren. Ik voorspelde Feyenoord als kampioen en dat ze zouden overwinteren in de CL. Ik krijg er steeds meer vertrouwen in (helaas 😢)

4 oktober 2023 om 22:45

Heb er ook vertrouwen in. Nog niet alles gaat goed, maar zet Santi en Ivanusec er vandaag nog bij en je hebt een enorm sterk team.

4 oktober 2023 om 22:47

Dat zielige “helaas” aan het einde om aan te geven dat je niks hebt met Feyenoord haalt eigenlijk je hele post onderuit. Voegt toch niks toe?

4 oktober 2023 om 22:49

@westend, mwa, als Ajacied zie je Feyenoord liever geen kampioen worden. Dus snap zijn helaas wel...

4 oktober 2023 om 22:50

Natuurlijk is het helaas als Ajacied als je Feyenoord kampioen ziet worden. Dat bedoelt hij natuurlijk. Zit weinig afgunst bij hoor. Feyenoord was vandaag weer erg indrukwekkend, erg goed, kregen te weinig en dat moet je ook gewoon kunnen zeggen als Ajacied. Snap dat zoeken naar bevestiging vanaf de andere kant dan ook weer niet want ik lees vanavond echt amper negatieve jaloerse Ajacieden ofzo.

4 oktober 2023 om 22:53

Dat haalt zijn post helemaal niet onderuit. Hij wil namelijk dat zijn eigen team kampioen zal worden.

4 oktober 2023 om 23:04

Bij vlagen onder de indruk hoe rustig en volwassen dit Feyenoord op het veld staat en speelt, die 1-1 was pure pech wat dat betreft. Gimenez en Ivanusec werden idd gemist, maar Atletico heeft ook wel recht van spreken als je ziet dat ze Memphis, Lemar, Savic, Gimenez en Soyuncu missen. Gelukkig komt er nog een herkansing in De Kuip, want dit Feyenoord zet heel snel grote stappen.

5 oktober 2023 om 00:32

Het voegt juist een boel toe, alleen jij snapt dat blijkbaar niet. De rest wel.

4 oktober 2023 om 23:11

Jij bent echt niet serieus te nemen in je verwachtingen 😜, je dacht zelfs dat Ajax in deze staat nog tegenstand zou geven🤣

5 oktober 2023 om 00:34

Ach er zijn genoeg mensen die altijd liever vanuit de underdog positie willen vechten. Had ik met Ajax in het top seizoen in de CL een paar jaar terug. Migi heeft dat nu, liever van tevoren zeggen dat waarschijnlijk niet gaat lukken en achteraf minder pijn hebben, dan er vol in geloven. Is hartstikke normaal, maar wel grappig om dat contrast tussen fans te hebben.

5 oktober 2023 om 01:43

Als je ziet hoe Feyenoord en Lazio spelen mag je als Feyenoorder ook wel een keer ballen tonen en zeggen dat je gewoon de favoriet bent.

Dat fatalistische randje bij onze supporters mag nu langzaamaan ook wel eens wat gaan slijten.

Atletico-thuis is in Europa de laatste jaren lastiger dan Atletico-uit. Maar als ik Celtic en Lazio zo zie spelen hoef je daar totaal niet bang voor te zijn. Ik zie dit Feyenoord overwinteren.

Leuk voetbal bij vlagen. Maar de eerste echte tentamen heb je wel gefaald. Tegen Lazio en Celtic is het natuurlijk heel anders voetballen. Hoop dat ze kunnen overwinteren!

4 oktober 2023 om 22:32

Vind je dat ze gefaald hebben? Bij Atletico uit calculeer je een nederlaag in. En dan heb je zo ongelooflijk goed gespeeld en een topclub echt de stuipen op het lijf gejaagd. Als je als neutrale fan een andere club van vergelijkbaar kaliber dat ziet doen, spreek je van een indrukwekkend optreden.

4 oktober 2023 om 22:35

Gezien de wedstrijd heb je gefaald ja. Hier zat zoveel meer in namelijk.

4 oktober 2023 om 22:32

Gefaald vind ik een groot woord. Uiteindelijk heb je 0 punten, maar Lazio uit verliezen kan gebeuren als je het verschil in kwaliteit ziet. Zij brengen Correa en wij Jahanbakhsh 😅

4 oktober 2023 om 22:58

En ik maar denken dat we tegen Atletico speelden vandaag.

4 oktober 2023 om 23:04

Uhh Atletico bedoel ik. Lazio gaan we gewoon oprollen.

4 oktober 2023 om 22:35

Gefaald?! We zijn vernederd joh

4 oktober 2023 om 22:44

Hoop dat ze kunnen overwinteren.. Dat mag ook best met jouw achternaam😜

4 oktober 2023 om 22:46

Leuk voetbal bij vlagen? Het was een goede windkracht 9 aan voetbal, totaal geen angst. De uitslag is zeer teleurstellend en onterecht, ook qua arbitrage, dus ik zal dit nooit als falen afdoen.

4 oktober 2023 om 22:50

Leuk om te lezen Myvison. Ik vond het zelfde en baal heel erg van dat je niet 1 puntje hebt kunnen behalen.
Maar voldoende gezien om vertrouwen uit te putten.

4 oktober 2023 om 22:51

Myvision, pas op hoor, als je dit soort sportieve reacties gaat geven worden we nog ooit vrienden ook.

4 oktober 2023 om 22:53

Helemaal mee eens. Thuis kunnen ze eigenlijk alle tegenstanders verslaan. Daarom zo zonde dat deze uitgelezen mogelijkheid niet benut is.

4 oktober 2023 om 22:57

Waha FR010FRDAM: beter een verre vriend dan een goede buur...of was die ook alweer? Maar ik zeg hier gewoon hoe ik een wedstrijd beleef, ik gebruik m'n clubbril vrijwel altijd voor Ajax maar niet zozeer heel vaak tegen of negatief ten opzichte van rivalen. En al helemaal niet in Europa. Ik wil juist dat onze topclubs elkaar kwalitatief naar boven stuwen. Ajax doet daar even een jaartje niet aan mee zo lijkt het, maar dan is het wel prettig dat Feyenoord de 2 of zelfs 3 CL plekken voor NL kan verstevigen.

4 oktober 2023 om 23:28

Zou de Spaanse kranten eens gaan lezen...

5 oktober 2023 om 00:59

Ik moet het allemaal maar nog zien heren.. het gaat gewoon een zwaar Europees jaar worden voor Nederland.

Sterk gespeeld vandaag, maar je verliest gewoon. Je hoeft zeker niet bang te zijn voor de rest maar als favorieten bestempelen vind ik persoonlijk nog te ver. Atletico is de favoriet en de rest vecht er nog om

4 oktober 2023 om 23:24

Is ook onzin. Volgende pot tegen Lazio is wel echt cruciaal die winnen wij ook niet zomaar. Verlies je of speel je gelijk de volgende pot ga je het erg lastig krijgen.

Als je de Spaanse media ook leest, bijzonder lovend over Feyenoord, zelfs over de supporters. Maar we kopen er niets voor, we hadden recht op de drie punten maar staan helaas met lege handen. Hoeveel exp goals ook al weer? 2,5 tegen 0,9 ofzo?

4 oktober 2023 om 22:32

2,31 om 0,89 dus

4 oktober 2023 om 22:36

Vooral heel pijnlijk voor ons. De teleurstelling overheerst momenteel.

Dat is het fijne van een gunstige CL poule. Atletico speelt reactie voetbal en dan heb je gewoon kans om te winnen. Alles kan in deze poule.

Het is inmiddels wel duidelijk. Celtic is punten aan het afsnoepen van Lazio. Dat betekend dat Lazio in het komende tweeluik met Feyenoord voor overwintering moet gaan knokken. Wint Feyenoord meer punten dan Lazio in die duels, dan zullen ze overwinteren. Dus staat Feyenoord er eigenlijk best goed voor. Nadeel is wel dat Lazio de komende twee duels wel volle bak gaat spelen, die weten nu ook dat ze meer punten moeten pakken dan Feyenoord.

4 oktober 2023 om 22:54

Lazio scoort alsnog. Jammer zeg

4 oktober 2023 om 22:56

Ik zie het, ongelofelijk zeg, in de 95ste minuut. Is wel jammer want nu loop je het risico dat ze afbraak voetbal gaan spelen om het puntje voor op Feyenoord te koesteren.

5 oktober 2023 om 08:16

Dat kan ook een voordeel zijn. Dan spelen ze niet volle bak. Daarbij speelt Sarri nooit afbraakvoetbal. Hij speelt altijd een systeem.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren