Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Transfer Sangaré naar Nottingham klapt mogelijk door Spurs-voorzitter Levy

Laatste update:

Het is nog maar de vraag of Ibrahim Sangaré deze zomer verkast naar Nottingham Forest. The Tricky Trees willen de Ivoriaan graag overnemen van PSV en hebben volgens The Athletic een bod neergelegd van ongeveer 35 miljoen euro. Dat bedrag komt overeen met de berichtgeving van het Eindhovens Dagblad eerder op donderdag. Een transfer van Sangaré kan echter door Tottenham Hotspur onbedoeld voorkomen worden.

Tottenham heeft namelijk nadrukkelijke interesse in Forest-middenvelder Brennan Johnson, die door zijn club wordt getaxeerd op ongeveer 58 miljoen euro. Dat bedrag is voor Tottenham-voorzitter Daniel Levy vooralsnog te gortig, waardoor de deal op dit moment gecompliceerd ligt. Minimaal één van de partijen zal water bij de wijn moeten doen. Volgens The Athletic kan het klappen van de Johnson-deal verstrekkende gevolgen hebben voor Sangaré, daar het 'bijna zeker' is dat de transfer afhangt van het vertrek van Johnson.

Forest heeft al langere tijd concrete interesse in Sangaré, die een vastgestelde vertrekclausule in zijn contract heeft staan ter waarde van 37,5 miljoen euro. Het laatste bod van Forest, dat volgens het ED tussen de 35 en 35,5 miljoen euro ligt, komt in de buurt, al is het nog maar de vraag of PSV bereid is om een minder bedrag te accepteren. Volgens Rik Elfrink van het ED hakt Sangaré donderdag nog de knoop door over zijn toekomst.

Sangaré trainde donderdag 'gewoon' mee bij PSV en was woensdag basisspeler in het team dat ten koste van Rangers (5-1) de groepsfase van de Champions League bereikte. Desondanks lijkt het er momenteel op dat Sangaré kiest voor een transfer naar de Premier League, al is een deal dus nog niet zeker door de zaak-Johnson. De 22-jarige Johnson maakte vorig seizoen grote indruk als aanvallende middenvelder. In 38 wedstrijden maakte hij 8 treffers en daarnaast was hij goed voor 3 assists. Het leverde hem concrete interesse van Tottenham op, al is het dus nog maar de vraag of hij daadwerkelijk de overstap naar Noord-Londen maakt.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Apart verhaal, die twee spelen op twee verschillende posities.

1 september 2023 om 08:48

Zal om het financiele stuk gaan, niet zozeer de positie dan. Gok ik, verder ook vreemd anders.

Niets te winnen bij Nottingham tov PSV (CL, altijd spelen). Enige reden zou een veel beter salaris zijn maar dat kan volgend jaar ook nog.

31 augustus 2023 om 17:56

Je hebt het al snel over een 3-5x hoger salaris hoor. Sangare heeft nog zo'n 10 jaar te gaan, wellicht wil hij zich gewoon financieel onafhankelijk spelen.
Verder is de PL wel andere koek dan die 6 CL potjes en totaal 4x tegen Feyenoord en Ajax.

31 augustus 2023 om 18:59

Snel over 5x hoger salaris? Lijkt me stug dat Sangare ongeveer 12 miljoen gaat verdienen daar. Denk dat 2x echt wel het maximale is.

31 augustus 2023 om 18:15

Dat wat fiorrnoord zegt + het feit dat hij wekelijks tegen clubs als arsenal, chelsea, city, liverpool, united speelt tov excelsior, pec en nec

31 augustus 2023 om 20:36

In de CL tegen een grote club spelen voor de ervaring en dan onderuit gaan kan ik me nog wel wat bij voorstellen.

Maar wekelijks tegen een betere ploeg spelen en wss elke jaar tegen degradatie spelen lijkt me ook geen leuke ervaring.

Dan liever in een competitie spelen die lager staat aangeschreven maar wel elk jaar voor de prijzen spelen. Europa doorreizen en in stadions spelen waar je anders nooit zou komen of het nou in de CL is of in EL

Mocht Johnson vertrekken dan zullen ze toch ook een andere back-up nodig hebben voor de 10 positie. Houden enkel Gibbs White over voor die positie dan. Sangare zou ook zeker niet misstaan. Samen met Frueler/yates op het middenveld en Gibbs White ervoor is toch niet misselijk voor een degradatiekandidaat.

Lees nu dat Bakayoko voor 40 miljoen + doorverkoop percentage naar Brentford gaat. (Fabrizio).

58 miljoen voor een simpele draver als Johnson? Wat een bizarre prijzen voor homegrown-status.

Als PSV 4-2-1-3 blijft spelen, dan staat Sangare sowieso wel basis. Alternatieven zijn Veerman en Schouten. Sowieso maar 3 spelers voor 2 posities. Ik zou als Sangare dan niet weggaan.

Bakayoko gaat wel. Voor dat geld kan je Lozano én 2 verdedigers halen. Kan het middenveld lekker zo blijven staan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren