Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Transfer Kudus naar West Ham hoogst onzeker door opmerkelijk gokschandaal

Laatste update:

De transfer van Lucas Paquetá naar Manchester City is voorlopig on hold gezet, zo bevestigt onder meer The Guardian. De creatieveling van West Ham United wordt volgens Britse media door de Engelse voetbalbond FA onderzocht voor een gokschandaal en wacht mogelijk een lange schorsing. Mohammed Kudus is bij West Ham United in beeld als opvolger van Paquetá.

De Italiaanse transfermarktexpert Fabrizio Romano meldde vrijdag dat de transfer van Paquetá zo goed als zeker niet doorgaat en de onderhandelingen over de spelmaker voorlopig zijn stopgezet. Paquetá moet bij the Citizens de (tijdelijke) vervanger worden van Kevin De Bruyne, die zo’n drie tot vier maanden aan de kant staat met een zware hamstringblessure.

Het leek er de afgelopen dagen op dat de transfer van Paquetá slechts een kwestie van tijd zou zijn. De club van manager Josep Guardiola had naar verluidt honderd miljoen euro over voor de aanvallend ingestelde middenvelder. Een overgang naar het Etihad Stadium lijkt nu echter van de baan. Volgens Engelse media doet de FA momenteel onderzoek naar Paquetá voor inbreuken op de gokwetgeving. Zo zou de Braziliaan op 12 maart met opzet een gele kaart hebben gepakt tegen Aston Villa.

Een aantal dagen voor het competitieduel met Aston Villa werden nieuwe accounts aangemaakt op gokwebsites van mensen die dicht bij Paquetá staan. De accounts werden getraceerd tot ‘Paqueta Island’, het eiland waar de voetballer opgroeide. Vrienden van de voetballer zouden het maximumbedrag hebben ingezet op een gele kaart voor de speler van West Ham. Deze kaart pakte hij uiteindelijk ook in de zeventigste minuut na een harde charge van achteren op de benen van Villa-middenvelder John McGinn.

Volgens onder meer Sky Sports is er nog geen definitieve streep door een overgang van Paquetá naar City gezet. “De transfer is on hold gezet, maar kan nog afgerond worden indien blijkt dat Paqueta onschuldig is", schrijft de krant. "De Braziliaan is gefocust op de wedstrijd tegen Chelsea van komende zondag, want hij blijft voorlopig in de selectie van West Ham-trainer David Moyes."

Gevolgen voor Kudus?
Wat het nieuws voor de toekomst van Kudus betekent, is nog niet bekend. De Ghanees stond bovenaan het lijstje van West Ham om Paquetá te vervangen, maar dat hoeft nu dus mogelijk niet meer. Kudus en West Ham zijn nog in onderhandeling over de voorwaarden van een eventueel contract en Romano meldde donderdag dat de Londenaren progressie in de onderhandelingen met Ajax boekten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als hij lang geschorst word hebben ze toch ook een vervanger nodig ? Of zetten ze Alvarez op de 10 positie…..

19 augustus 2023 om 13:24

Ja precies. Misschien dat ze dan alleen de centen er niet voor hebben maar daar ben ik ook niet zo bang voor bij Engelse clubs.

19 augustus 2023 om 14:35

Die hebben natuurlijk ook nog eens een recordbedrag voor Rice ontvangen een aantal weken terug, dus die hebben voorlopig nog geld genoeg voor een vervanger.

19 augustus 2023 om 13:25

Inderdaad, ondertussen gaat de onderhandeling met WHU, Kudus en Ajax ook voorspoedig dus al dit gedoe rondom Paqueta lijkt geen gevolgen te gaan hebben voor Kudus. Ik denk wel dat dit voor Paqueta een staartje gaat krijgen, dit was natuurlijk bewust deze kaart als je vrienden een paar dagen ervoor een nieuw account maken en het maximale bedrag inzetten op een gele kaart voor jou. Was wel grappig geweest als die rood had gekregen..

19 augustus 2023 om 14:00

Rood wordt gewoon goedgekeurd bij vele bookmakers indien je op gele kaarten speelt.

19 augustus 2023 om 14:43

Waarom zou je dan op rood inzetten als je bij geel beide dekt?

19 augustus 2023 om 13:26

Misschien moeten ze hem verkopen om Kudus te kunnen kopen?

19 augustus 2023 om 14:21

Dan lopen ze toch een transfer van 100+ miljoen mis? Misschien wel lekker als je Kudus voor +- 50 miljoen wil kopen. Plus het feit dat als Paqueta terug is dat je 1 peperdure speler moet banken of naar een mindere positie moet zetten....

Dit is toch al oud nieuws?

Houdt het nou niet op over Kudus, verkoop hem en schakel door naar de zoektocht voor een linksback of je houdt hem en je leert hem nog de kneepjes vh vak zodat hij nog beter wordt.

Als dit waar is, is dit wel heel erg dom van Paqueta. Dit gaat dan niet alleen om het overtreden van de gokregels, maar ook om matchfixing. Het zou mij niks verbazen dat dit, mits het bewezen wordt geacht, gewoon op een volledig jaar schorsing komt te staan.

Was dit niet al in 2 andere berichten benoemd?

Transfer van Kudus is totaal niet afhankelijk van de Paqueta Transfer. Dit is allang bevestigd door de "Romano" van West Ham.

Ik gok dat deze transfer niet doorgaat

En de soap gaat verder

Braziliaanse mentaliteit…. Ze leren het ook nooit. Drugsgebruik, gokschandalen een speler die ooit voor Inter speelde en een buitengewone linker had die ineens bij een kartel zit. Ik hoop oprecht dat de generatie anthony, vini, rodrygo etc hun potentie wel echt waarmaken voor brazilie.

Zo zie je maar dat het hele gokken op voetbalwedstrijden doorgestoken kaart is.
Niet alleen op een kaart of een doelpunt wat een desbetreffende speler moet maken maar ook als je een wedstrijd over 2.5 goals zet en er een quotering van 1.70 op staat en het 1-0 maar word en als over 2.5 goals op 2.30 staat word het 5-4.
Zou goed zijn als er eens inspecties word gedaan naar die wedkantoren die die quoteringen verzinnen en die opdrachte krijgen van oplichters om bepaalde opties om op te wedden extra hoog weg te zetten met een quotering.
Vals spel en spelers wat zich hier in laten meeslepen zijn nog dommer want deze Paqueta kan ook 1 maand zijn salaris doneren aan zijn vrienden dan hebben ze meer dan dat ze winnen met een gele kaart die hij moet pakken en de gevolgen voor zijn carriere

19 augustus 2023 om 17:27

Hoeveel heb je verloren?

Hoezo zijn sites als nu.nl sneller met voetbalnieuws dan een site als deze? Dit las ik vanochtend al op die site.

On topic: Ongelooflijk dom natuurlijk als het waar is. Duur foutje ook. Kost hem immers sowieso een transfer naar City dan.

Afketsen het transfer! Kudus blijven ajb!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren