Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tottenham Hotspur pakt punt tegen West Ham bij terugkeer Micky van de Ven

Laatste update:

Tottenham Hotspur heeft in de strijd om plek vier twee dure punten laten liggen. In Londen bleef het op bezoek bij West Ham United steken op een gelijkspel: 1-1. Tottenham kwam nog wel op een vroege voorsprong via Brennan Johnson, maar zag Kurt Zouma the Hammers op gelijke hoogte brengen. Door de remise staat Tottenham nu twee punten achter nummer vier Aston Villa.

West Ham, met smaakmaker Mohammed Kudus opnieuw in de basis, zag Tottenham, waar Micky van de Ven terugkeerde van een blessure, al na vijf minuten op voorsprong komen. Johnson kon op aangeven van Timo Werner van heel dichtbij binnentikken: 0-1.

De ploeg van trainer Ange Postecoglou creëerde daarna nog enkele kansen, maar zag na twintig minuten toch de tegentreffer tegen de touwen vliegen. Uit een corner van Jarrod Bowen was het Zouma die zijn hoofd tegen de bal zette en van dichtbij de bal binnen kon werken: 1-1.

Daarna volgden nog enkele mogelijkheden voor beide doelen. Zo testte James Ward-Prowse Guglielmo Vicario met een hard afstandsschot en probeerden the Spurs via enkele hoekschoppen nog gevaar te stichten. Ook was Rodrigo Bentancur nog dicht bij een treffer. Zijn schot ging net naast het doel.

Na rust was het West Ham dat het meeste gas gaf en via Michail Antonio dicht bij een voorsprong was, ware het niet dat Vicario opnieuw redding bracht. Even later was het weer Antonio die erdoor leek, maar wederom bleek Vicario een sta-in-de-weg.

Naarmate de tweede helft vorderde leek het Tottenham dat meer voor de overwinning wilde gaan. Heung-min Son (over), Pedro Porro (redding Fabianski) en Werner (schot geblokt) namen het doel onder vuur, maar konden het net niet laten bollen. In de slotfase wisten beide ploegen elkaar niet meer aan het wankelen te brengen.

Door het gelijke spel staat Tottenham met nog acht wedstrijden te spelen op een totaal van 57 punten, twee minder dan Aston Villa. West Ham schuift een plekje op naar de zevende plaats en is daarmee ook nog in de race voor Europees voetbal.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja, West Ham uit is sowieso altijd lastig, maar hier had je echt wel 3 punten kunnen pakken. Kansen genoeg gehad om er nog 1 te maken, en eigenlijk vrij weinig weggegeven. Jammer dat de man die je eigenlijk nooit meer op een voetbalveld zou willen zien hem dan maakt, en dat er zo enorm slecht verdedigd wordt bij die corner.

3 april 2024 om 09:13

Waarom zou je Zouma nooit meer op een voetbalveld moeten willen zien?
Vanwege dat verhaal met zijn kat?

Verder was Spurs vrij pover en werd er veel te veel vanuit stilstand gespeeld. Zat echt te weinig tempowisselingen in het spel van Spurs.
Snap oprecht ook niet waarom een speler als Hojbjerg bijvoorbeeld eerder komt dan een Lo Celso, die daadwerkelijk nog wel iets kan creëren.

Verder was Son weer eens verstoppertje aan het spelen, jammerlijk. Dit soort potten moet juist een captain en ''sterspeler'' opstaan en er eentje inprikken, maar ik heb hem de hele pot niet gezien.

Werner met een assist, maar verder was die ook weer dramatisch. Die passing van die gast is toch niet normaal, simpele balletjes naar Udogie en/of Madders kwamen totaal niet aan over 3 a 4 meter.

Wel mooi dat Van de Ven weer terug is. Maakt een sterke indruk bij Spurs!

3 april 2024 om 11:53

Inderdaad vanwege dat verhaal met die kat ja. Heb niet het idee dat dat niet onder de noemer dierenmishandeling valt en bepaald per ongeluk was het ook niet. Dat soort volk hoef ik niet op het veld te zien, een beetje weerloze huisdieren (die er zelf niet voor hebben gekozen bij hem thuis te leven) door de kamer schoppen, bah. Verder was het inderdaad niet heel best, maar kansen waren er alsnog, en die heeft West Ham eigenlijk niet gehad. Werner ben ik ook niet zo'n dan van, al zie je wel dat het er in zit.

3 april 2024 om 13:02

Antonio ging toch alleen op de keeper af?

Gewoon hopen dat de hamstring van Van de Ven heel blijft de rest van het seizoen.

3 april 2024 om 08:18

Kan hij linksback spelen? Anders Frimpong daar neerzetten. Zei laatst ook al dat het hem niet uitmaakte op welke kant hij wordt neergezet

3 april 2024 om 09:16

Linksback kan hij wel, maar geen wingback. Daar is hij niet wendbaar genoeg voor (en aanvallend niet sterk genoeg).

LCV of LB (=in 4 mans defensie) kan hij wel.

Ik zou ook opteren voor Frimpong en Dumfries op de flanken en dan een ijzersterk trio centraal. Al gok ik dat het Blind gaat worden met Maatsen als back-up...

3 april 2024 om 11:13

Van de ven is wel onwennig als LB. Kun je beter Ake neerzetten en Van de Ven centraal.

5 april 2024 om 08:07

Maar dan moet Aké wel fit zijn. En met zijn hoofd erbij

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren