Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Weergaloos: Mohammed Kudus schiet raak na solo over 80 (!) meter

Laatste update:

Mohammed Kudus heeft donderdagavond op weergaloze wijze zijn visitekaartje afgegeven namens West Ham United. De voormalig Ajacied stak het hele veld over in de Europa League-wedstrijd tegen SC Freiburg en schoot vervolgens raak.

West Ham United wist wat het te doen stond na de 1-0 nederlaag in Freiburg vorige week en stelde al snel orde op zaken. Met Kudus en Edson Álvarez in de basis stond de ploeg van David Moyes al binnen tien minuten op voorsprong.

Lucas Paquetá werd bediend bij de tweede paal door Tomás Soucek en kon eenvoudig afronden van dichtbij. Na een half uur spelen werd de score verdubbeld door Jarrod Bowen.

West Ham speelde alle schroom van zich af en tilde de marge al vrij snel na rust naar drie. Na een aanval over de rechterkant kwam de bal terecht bij Aaron Cresswell, die kon aannemen en doeltreffend uithaalde in de rechterhoek: 3-0.

Het mooiste moment van de avond moest toen nog komen. Nadat Kudus de bal ver op eigen helft had ontvangen, dribbelde hij drie tegenstanders voorbij om zijn solo over 80 meter doeltreffend af te ronden.

In de 85ste minuut maakte Kudus opnieuw een fraaie goal, al was deze iets minder spectaculair dan zijn eerste. De aanvallende middenvelder vuurde op achttien meter van het doel hard en laag binnen voor de 5-0.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Weergaloos? Wel wat overdreven. Een geweldige solo, dat absoluut. Slecht verdedigt? Dat ook. Maar neemt niet weg dat Kudus toch echt een pareltje is. Eigenlijk schandalig dat hij bij Ajax altijd zo verguist werd. Dit had by far de beste van de eredivisie kunnen worden. Beter dan Noa Lang, beter dan Xavi Simons, beter dan wie dan ook. Een voetballer pur sang.

14 maart 2024 om 20:40

Dit doet hij niet iedere week.

14 maart 2024 om 20:41

Beter dan Noa Lang is ook niet zo moeilijk he, die heeft amper wat wedstrijden dit seizoen gespeeld..

14 maart 2024 om 20:43

Overmars zei dit al voordat hij nog maar een bal bij Ajax getrapt had, dat dit de duurste uitgaande transfer ooit zou worden (voor Ajax). Helaas is dat wegens omstandigheden allemaal anders gelopen..

14 maart 2024 om 20:43

Verguisd? Een van m’n favo spelers aller tijden. Alleen zitten er in een stadion ook idioten die niet snappen wat voor kwaliteit sommige spelers hebben. Monsterlijke voetballer echter!

14 maart 2024 om 20:45

Echt totaal niet mee eens, overigens kijkende naar de huidige buitenspelers in de Eredivise is Kudus veel verfijnder. Maar zal nooit in de buurt van de spelinteligentie van Xavi Simons komen.
Noa Lang noemen is natuurlijk een vage vergelijking in dit rijtje maargoed.

14 maart 2024 om 20:53

We weten toch allemaal wat Noa Lang kan? Daar hebben we niet per se dit seizoen voor nodig. Het gaat even om verfijnde, technische voetballers. Kom niet op meer spelers in de eredivisie.

14 maart 2024 om 21:06

Door wie werd 'ie verguisd dan? Heb ik echt nooit voorbij zien komen. Ik vond zelf wel dat hij, ook voor het bedrag wat er uiteindelijk op tafel is gekomen, goed verkocht kon worden. Maarja.. dan moet het geld wel goed geherinvesteerd worden. Vond het de beste speler bij Ajax qua talent en kwaliteit, maar mistte was mij betreft het overzicht en team kwaliteiten om nog een stapje verder te helpen. Maar goed, had waarschijnlijk vorig jaar ook al te maken met kwaliteit om zich heen. Overigens een solo met deze snelheid, balcontrole en de hoeveelheid spelers die hij nog tegen komt, ja dat mag je wel weergaloos noemen.

14 maart 2024 om 21:07

Best wel weergaloos toch? Zie ze niet elke week zo gemaakt worden iig. Alsof beter dan Noa Lang zo moeilijk is trouwens. Die gozer is zo bizar overschat 😅 beter dan Simons vraag ik me dan wel weer af.

14 maart 2024 om 21:11

Haha Martyn7 wat een typische reactie. Je doet me een beetje denken aan Van Hanegem die na die bizarre volley van Robben bij Bayern zei dat ie het wel mee vond vallen, want: "Hij schiet gewoon op de kool", met opgehaalde schouders :D Waarom kunnen we niet gewoon even genieten van zo'n goal zonder alles weer te relativeren.

Die kudus is zo goed hè

Beter Kudus kunnen halen dan Anthony voor 60 miljoen Max

Wat een speler, wat een goal!

Zo 5-0, niet verkeerd

Das geen onaardige solo zeg.

14 maart 2024 om 21:54

Prima goal, weinig mis mee. Ik weet alleen niet hoe Goofy tot 80 meter komt. Al mocht ik dat van de moderator niet benadrukken 👀😜

2de goal was ook niet verkeerd van hem. Geweldige voetballer . Westham heeft die miljoenen van Rice goed uitgegeven. Kudus , Alvarez en die jongen van Southampton.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren