Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tragisch ongeval kost Engelse fan het leven na KAA Gent - West Ham United

Laatste update:

Een fan van West Ham United is donderdagavond na de Conference League-wedstrijd tegen KAA Gent om het leven gekomen, schrijft Het Nieuwsblad. De 57-jarige man werd gegrepen door een trein toen hij in de buurt van station Gent-Sint-Pieters in botsing kwam met het toestel. De man is nog wel overgebracht naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis, maar overleed daar aan zijn verwondingen.

De man liep vermoedelijk op of naast het spoor, toen hij werd aangereden door een tegemoetkomende trein en meters werd meegesleurd. Hulpdiensten hebben geprobeerd om de man te reanimeren, maar dat mocht niet baten. Het treinverkeer was door het ongeval enige tijd ontregeld. Om 03.00 kon de reguliere dienstregeling worden hervat. Het parket Oost-Vlaanderen spreekt van een 'treurig ongeval'.

De wedstrijd tussen KAA Gent en West Ham United eindigde in een 1-1 gelijkspel. Op slag van rust zette Danny Ings de bezoekers op voorsprong. De stand werd een kwartier na rust gelijk getrokken door Hugo Cuypers. België heeft met Gent, Anderlecht (beide Conference League) en Union Sint-Gillis (Europa League) nog drie afgevaardigden in Europa. Anderlecht was in eigen huis met 2-0 te sterk voor AZ.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Los van het feit dat het treurig is voor de man en zeker zijn nabestaanden is dit toch wel vergezocht om dit aan de wedstrijd te linken en zeker de zeer suggestieve titel "tragisch ongeval werpt schaduw over KAA Gent - West Ham United" slaat imo nergens op. Als het nu in het stadion was gebeurd prima, maar hier laat VZ zich toch weer eens kennen, clickbait titels genereren over de rug van een dode. Letterlijk over lijken... Schandalig.

14 april 2023 om 14:02

Vermoedelijk een tram, gezien men spreekt van 'in de buurt van het Gent Sint Pieters Station'. Er rijden best heel wat trams rond in Gent, zeker aan het station, en het is altijd goed opletten wanneer je de straat over steekt.

Tragisch ongeval, dat voorts helemaal niets met de wedstrijd zelf te maken heeft (ook al betrof het een West Ham fan).

14 april 2023 om 15:49

Op vrtnws wordt gesproken over aanrijding met de trein richting Oostende. Zou op een paar honderd meter afstand van het station op de sporen geklauterd zijn. Zoals ik het lees, lijkt het me een klassiek verhaal van een dronken Engelse supporter.

Niet tegenstaande dat je aan het station Sint-Pieters inderdaad moet uitkijken voor trams, zeker met de werken aan de tramlijnen van de voorbije maanden.

14 april 2023 om 15:55

@blieke: als dat het geval is (had die info nog niet meegekregen), dan is het inderdaad vermoedelijk een gevalletje 'dronken Engelse supporter'.

Los van het feit dat dit enorm treurig is voor de man en zijn nabestaanden kan je je natuurlijk ook afvragen wat hij dusdanig dicht in de buurt van een spoor doet dat hij zo kan worden meegesleurd door een trein. Ik weet niet hoe het in België zit, maar in Nederland moet je best aardig je best doen om over die hekken in de buurt van het spoor te komen.

Wat een vreselijk nieuws.. dit moet hard aankomen bij vrienden en familie. Ook de wedstrijd zal nu in een ander daglicht staan voor velen.
Sterkte voor alle nabestaanden!

14 april 2023 om 15:30

Hoezo voor velen? De genen die met de man daar heen waren. De rest bij de wedstrijd heeft er totaal geen benul van gehad.

Wat heeft de volgende zin in dit artikel te zoeken op een voetbalpagina:
Het treinverkeer was door het ongeval enige tijd ontregeld. Om 03.00 kon de reguliere dienstregeling worden hervat.

Ot: Erg tragisch dat dit is gebeurd. Sterkte aan familie en nabestaanden.


Volgens mij rijd er geen trein door het stadion.
Dus noodlottig zeker maar staat los van het voetbal.
Wel veel sterkte toegewenst voor de nabestaanden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren