Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fabrizio Romano is ‘geschokt’ door plotselinge toptransfer in Engeland

Laatste update:

Aston Villa heeft zich versterkt met Danny Ings, zo meldt de club dinsdagavond via de officiële kanalen. De spits komt over van Southampton en zet zijn handtekening onder een verbintenis tot medio 2025. Fabrizio Romano geeft tijdens een livesessie op Twitch tevens te kennen dat de transfer nauw verband houdt met het vertrek van Jack Grealish naar Manchester City. Volgens The Ahtletic is er een transfersom van 35 miljoen euro gemoeid met de deal.

Ings stond bij Southampton nog onder contract tot juni 2022, waardoor hij volgens diverse Engelse media voor een relatief laag bedrag de overstap naar Villa zou maken. Uit de berichtgeving van The Athletic blijkt dat het bedrag alsnog hoger uitvalt dan verwacht Transfermarkt schat dat de goalgetter 22 miljoen euro waard is. Romano geeft aan ‘geschokt’ te zijn door de deal, die volgens hem uit de lucht komt vallen.

De drievoudig Engels international werd in de zomer van 2015 voor acht miljoen euro door Liverpool overgenomen van Burnley, maar namens the Reds wist de 29-jarige spits niet door te breken. Na een verhuurperiode aan Southampton namen the Saints de spits in 2019 definitief over van Liverpool voor een bedrag van ruim 29 miljoen euro. In de afgelopen drie Premier League-seizoenen wist hij 41 keer te scoren namens Southampton. Sinds het seizoen 2019/20 zijn er bovendien slechts twee spelers die meer velddoelpunten maakten in de Premier League: Harry Kane en Mohamed Salah.

Ings is niet de eerste aankoop van Villa, dat opvallend actief is tijdens de huidige transferzomer. Afgelopen week werd al de aankoop van Leon Baily, die voor 32 miljoen euro overkomt van Bayer Leverkusen, aangekondigd en ook Emi Buendía werd aangetrokken. Laatstgenoemde kwam van Norwich City over voor een bedrag van ruim 38 miljoen euro. Verder is de kans groot dat Grealish de komende dagen de overstap maakt naar City. Eerder op de dag meldden the Athletic en the Guardian al dat de 25-jarige aanvallende middenvelder voor een gigantische som van rond de 117 miljoen euro de overgang naar Manchester zal maken. Met dat bedrag zou Grealish diverse Engelse transferrecords breken.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bewezen doelpuntenmaker, mijns inziens een betere en waarschijnlijke ook goedkopere aankoop dan Abraham. Wel zonde voor Wesley, ik was best gecharmeerd van hem. Villa krijgt een heel leuk team.

4 augustus 2021 om 22:04

Zeker beter dan Abraham, met Ingss heb je gwn een garantie voor 15 doelpunten minimaal. Alleen altijd afwachten of die man heel blijft. Spurs kan een voorbeeld nemen aan Aston villa. Die gaan niet in de weg liggen en kopen eerst de vervangers voor ze hun ster definitief laten gaan.

Goede zaak, dit lijkt mij een topspits voor Villa. Heeft de afgelopen jaren bewezen een hele goeie spits te zijn in de Prem. Hij is in het verleden wel vaak geblesseerd geweest, hopelijk blijft hij nu blessurevrij.

Wederom een fantastische aanwinst voor Villa. Ze zijn echt heel lekker bezig op de transfermarkt. Kan wel eens een heel mooi seizoen gaan worden voor ze!

Hoppa! Dat is een goede aankoop. Met Watkins en Inge twee bewezen doelpuntenmakers. En met Bailey, Buendia, Traore en El Ghazi genoeg opties voor op de flanken. Al verwacht ik dat Bailey en Buendia de voorkeur zullen krijgen. Nu nog een goede middenvelder en centrale verdediger erbij.

4 augustus 2021 om 21:41

Wie van de centrale verdedigers zou volgens jou als eerste uit de basis verdwijnen ten faveure van een aankoop? Vind persoonlijk zowel Mings als Konsa erg goed spelen. Middenveld moeten Luiz en McGinn mijns inziens altijd spelen. Momenteel zou ik in een soort 442 gaan spelen: Martinez - Cash, Konsa, Mings, Young - Buendia, Luiz, McGinn, Bailey - Ings, Watkins. Nu al een leuk team!

4 augustus 2021 om 22:36

Ik denk meer aan een goede cv als back-up voor Konsa en Mings. Nu alleen Hause dus moet nog iemand bij. Op het middenveld moet er nog wel concurrentie komen voor McGinn en Luiz. Vooral Luiz speelt niet altijd even goed. Je hebt nog Nakamba maar daar ben ik niet zo'n fan van. Die mag wat mij betreft vertrekken. Hourihane ook, die is niet echt van PL niveau. Leuke speler voor top team in de Championship. Verder nog Chukwuemeka, een groot talent waar ik veel van verwacht maar die is nog maar 17 jaar. Dus ik denk niet dat de selectie nu rond is. De strategie was sowieso al om iedere zomer 3-4 gerichte kwaliteit aankopen te doen. Nu Grealish vertrekt zullen dat er waarschijnlijk 5-6 zijn. Ward-Prowse en Cantwell worden nog genoemd als eventuele versterkingen voor het middenveld. Tuanzebe wordt wellicht gehuurd als extra cv. Daarna zullen er ongetwijfeld ook nog wel een aantal spelers vertrekken. Maar dat zullen spelers zijn die niet in aanmerking komen voor de basis. Zoals Hourihane en Nakamba.

4 augustus 2021 om 22:49

Vergeet Louie Barry niet😜

4 augustus 2021 om 23:10

Ja, en Louie Barry nog haha. We gaan het zien. Maar erg blij met Ings. De commentatoren ongetwijfeld ook. Ings en Mings in 1 team.

4 augustus 2021 om 23:27

Tuanzebe zou een mooie oplossing zijn als back-up inderdaad. Er zullen inderdaad nog wel spelers op de nominatie staan om te vertrekken. Jongens als Trezeguet, Wesley en Davis zien hun kansen nu ook slinken lijkt me. Een middenvelder erbij is zeker wenselijk ja. Mochten ze Ward-Prowse ook binnenhengelen dan zijn ze echt fantastisch bezig! De Mings-Ings combinatie dacht ik ook meteen aan, wordt leuk voor de commentatoren 😂

4 augustus 2021 om 23:27

En hoe dan met die 17-jarige Nederlandse centrale verdediger die zo'n goede indruk heeft achtergelaten dat veel Villa fans hem willen zien spelen? Ik heb het een beetje van de zijlijn meegekregen dus ik weet er het fijne niet van maar dat is dan ook een aardig talent denk ik?

4 augustus 2021 om 23:39

Ze hebben twee NL talenten in de jeugd rondlopen: Lamare Bogarde en Sil Swinkels. Beiden zaten in het team dat afgelopen seizoen de FA Youth Cup won. Een sterk team met veel talent maar natuurlijk wel altijd de vraag of ze de basis ooit gaan halen.

5 augustus 2021 om 01:08

Villa is op dit moment erg goed bezig met de jeugd. Iroegbunam van West Brom o.a. maar laten we nu eerst strijden om een plek in Europa om daarna weer verder te kijken.

Hartstikke goede ankoop zeg, als ze nu ook die Cantwell halen dan is dat toch een team met enorm veel potentie

Gaaf man! Leuke club ook dat Aston Villa, en met deze 3 prima aankopen misschien ook wel een leuke middenmoter/subtopper erbij in Engeland. Hebben toch al wat prima spelers in de selectie zitten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren