Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Danjuma kan seizoen op huurbasis afmaken in de Premier League’

Laatste update:

Everton is in de zoektocht naar een aanvallende versterking uitgekomen bij Arnaut Danjuma, meldt Bruno Alemany. Volgens de journalist van Cadena SER hebben de eerste gesprekken inmiddels plaatsgevonden. Danjuma moet voor een halfjaar worden overgenomen op huurbasis, waarbij the Toffees een optie tot koop laten opnemen in het contract. De zesvoudig Oranje-international staat al sinds de zomer van 2021 op de radar bij de club uit Liverpool.

Everton beleeft een belabberd seizoen onder Frank Lampard en staat met slechts vijftien punten uit achttien wedstrijden op een degradatieplek in de Premier League, hetgeen de clubleiding zorgen baart. In de zoektocht naar een aanvallende kwaliteitsimpuls - alleen Wolverhampton Wanderers en Nottingham Forest wisten minder vaak te scoren dan Everton - kwam de club in eerste instantie uit bij Danny Ings. De spits van Aston Villa mag echter niet vertrekken, waardoor de pijlen opnieuw op Danjuma worden gericht.

Alemany spreekt over 'lopende onderhandelingen', waarbij een huurdeal met koopconstructie het meest waarschijnlijk lijkt. Everton verkocht spits Nathan Broadhead dinsdag aan Ipswich Town, een deal waar maximaal 4,5 miljoen euro aan verdiend kan worden. Een andere aanvaller, Tom Cannon, wordt naar verwachting verhuurd aan Preston North End. Het maakt dat the Toffees weer wat ruimte hebben in de financiële huishouding om deze winter iets te doen op de markt. Het is niet bekend welk bedrag Villarreal verlangt voor Danjuma.

Everton begon het seizoen met Dominic Calvert-Lewin als meest vooraanstaande aanvaller, maar zijn blessureregevoeligheid baart de club ernstige zorgen. De 25-jarige centrumspits noteerde dit seizoen pas acht Premier League-wedstrijden, waarvan zes als basisspeler. Daarin wist hij maar één keer het net te vinden. Twee seizoenen geleden kwam hij nog tot zestien competitietreffers. Anthony Gordon en Demarai Gray zijn dit seizoen de meest trefzekere spelers met slechts drie doelpunten. Alex Iwobi, goed voor vijf assists, moet voor de aanvoer zorgen.

Met Danjuma is Everton verzekerd van een speler met Premier League-ervaring. De Nederlander kwam in dienst van Bournemouth veertien keer in actie op het hoogste niveau in Engeland. Daarin wist hij niet te scoren of een assist te geven. Dit seizoen kwam hij namens Villarreal in zeventien wedstrijden in actie in alle competities, waarin hij zes keer trefzeker was. Danjuma moest door blessureleed een deel van het seizoen missen en werd ook niet opgenomen in de WK-selectie van bondscoach Louis van Gaal.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik krijg inmiddels een minderwaardigheidscomplex dankzij Danjuma. Snap ik nog wel wat van voetbal? Vind het een geweldige, creatieve speler. Zou hem graag bij een goede suptop (misschien wel topclub) zien spelen. Maar Van Gaal roept hem niet op en nu een verhuurperiode naar Everton die vecht tegen degradatie..... Iemand help?

11 januari 2023 om 11:57

Helemaal mee eens. Vind het ook geweldige speler met iets extra’s die elk team zou kunnen gebruiken maar volgens mij zijn alle clubs tegenwoordig teveel bezig met Moneyball praktijken, en nemen ze geen risico’s meer. Niet te volgen meer

11 januari 2023 om 12:02

Hij claimt zelf altijd dat hij een pad naar de top volgt dat hem na Bournemouth bij Villareal bracht. De stap daarna zou dus omhoog moeten zijn maar dat zou Everton niet echt moeten zijn. Het is onwaarschijnlijk dat deze mooie club degradeert maar het zal niet de eerste keer zijn dat traditieclubs de weg omlaag maken. Maar als Villareal hem laat gaan betekent dat ook dat ze beter achter de hand hebben of aan zullen trekken, doorselecteren. En dat betekent dus ook dat Danjuma toch niet die toekomstige topper is zoals van Gaal ook al dacht. Ik had hem persoonlijk wel meegenomen omdat hij juist snelheid heeft over de linkerflank en je dus niet perse je beste man voorin, Gakpo weg hoeft te halen uit het centrum. Maarja koffiedik

11 januari 2023 om 12:17

Goeie vraag Garrie. Ik heb ook het gevoel dat Danjuma ook het slachjtoffer is van slechte zakelijke begeleiding. Je merkt dat zodra hij iets goeds doet of er interesse is, er gewerkt wordt richting een transfer. Bijna alsof er gemaximaliseeerd wordt in transfer commissies. Veel teveel gehop van links naar rechts. Ik vraag me af of die onrust van Danjuma komt of van de zaakwaarnemers.
Danjuma is gewoon goed, en heeft gewoon behoefte aan wat rust in zn carriere. Net terug van een blessure, laat m Villareal naar Europees voetbal schieten in zn tweede jaar en maak dan bijvoorbeeld een stapje naar Atletico en wordt daar 1 van de nieuwe sterren.

Dit zou Everton zijn redding kunnen zijn. Missen echt een type Danjuma, hoop echt dat Lampard het tij kan keren, gun het hem zo!

11 januari 2023 om 12:56

Mee eens, heeft het bij Derby uitzonderlijk gedaan en vervolgens bij Chelsea veel te weinig tijd gehad…

Op zich wel begrijpelijk. Eigenlijk is hij bij Villarreal de vierde aanvaller vind ik persoonlijk. Pino, Moreno en Chukwueze vind ik toch beter.

Al denk ik niet dat Villarreal zit te wachten op een optie tot koop die niet gelicht moet worden.

11 januari 2023 om 11:36

Hij speelde (ten minste vorig jaar) toch vrijwel alles en was ook nog vrij belangrijk in de Europese wedstrijden? Ik volg die spaanse competitie niet echt, maar is hij dan zo in elkaar gedonderd?

11 januari 2023 om 11:40

Moreno is de laatste twee seizoen toch best blessuregevoelig, dus dan ligt er wel ruimte. Verder zou ik Chukwueze nu ook niet veel beter noemen.

11 januari 2023 om 11:47

Is hij dat ja? Hij was lang geblesseerd maar is echt heel belangrijk geweest voor Villarreal en stond gewoon in de basis voor zijn blessure. Snap niets van dit nieuwtje. Verder vind ik Pino niet beter, Moreno wel. Chukwueze is een ander type speler maar toch echt minder doelgericht dan Danjuma.

11 januari 2023 om 11:53

Pino zou ik altijd opstellen als coach. Dat is toch gewoon een speler met een plafond dat veel hoger ligt dan dat van Danjuma.

Danjuma heeft iets wat de andere vleugelspelers niet hebben, maar dat geldt voor die andere vleugelspelers ook ten opzichte van Danjuma. Hij is echt niet vitaal of onmisbaar of iets dergelijks en vertegenwoordigt toch wel wat kapitaal. Als ze er veel voor kunnen vangen lijkt het me geen vreemde transfer.

En waarom zou Villareal/ Danjuma, wat gewoon meedoet om de Europese tickets, hiermee akkoord gaan? En waarom zou Danjuma de bovenste regionen van voetbal willen verlaten voor degradatie? Speelt hij zo weinig dan?

11 januari 2023 om 11:39

Dit seizoen 6x basis, 4x ingevallen en 1x 90 minuten op de bank. Ook Europees gewoon veel gespeeld. Snap het ook niet helemaal waarom hij dan naar Everton zou willen of waarom Villarreal van hem af zou willen. Dacht dat hij daar een van de betere spelers was.

11 januari 2023 om 11:42

Lierse 'caught me off guard' dus ik ben helemaal verward haha

11 januari 2023 om 11:45

Haha ik zie het nu. Alsnog, hij heeft genoeg speeltijd nog. Dan ga je niet verhuizen naar een degradatiekandidaat in Engeland, zou ik denken.

11 januari 2023 om 16:11

Tijdje geblesseerd geweest en Setien ziet het niet in hem zitten in tegenstelling tot Emery. Dus dan snap ik best dat ie nu weg zou willen

Nottingham Forest zou ook interesse hebben. Benieuwd waar hij heen gaat.

Even wat anders Real Madrid wil Hakimi en Mbappe kopen in de zomer is dit waar? Dit waren de eisen van Mbappe hij gaat op voorwaarde als Theo Hernandez en Hakimi ook gaan naar Real Madrid maar weet niet of dit klopt hebt het ergens gelezen.

Van mij mag Arsenal hem ook wel huren om te rouleren met Eddie N'kethia.

MUDRYK zie ik graag komen en Danjuma zou eventueel ook op links uit de voeten kunnen komen voor de breedte in de selectie.

Danjuma in de prem zal wel lekker zijn hoor

Ongetwijfeld buiten budget, maar als PSV voor een huurspeler gaat als vervanger van Gakpo, zou dit de perfecte vervanger zijn voor de rest van het seizoen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren