Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ten Hag heeft wereldkampioen op de korrel als vervanger van Maguire

Laatste update:

Manchester United en Erik ten Hag verkennen de markt in de zoektocht naar een vervanger voor Harry Maguire. De centrumverdediger staat op het punt om een transfer naar West Ham United af te ronden. Mocht die deal beklonken worden, dan is Benjamin Pavard een van de kandidaten om hem op te volgens. De Fransman staat volgens Fabrizio Romano open voor een vertrek bij Bayern München.

Pavard heeft nog een eenjarig contract bij Bayern en kan der Rekordmeister om die reden nu nog een leuk zakcentje opleveren. Geschat wordt dat de vraagprijs rond de 40 miljoen euro ligt. De Fransman zelf ziet een transfer naar United wel zitten, daar hij graag wil uitkomen in de Premier League. Ook staat hij open voor een vertrek bij Bayern München.

Pavard is niet van plan om zijn tot volgend jaar zomer lopende contract te verlengen bij Bayern, wat maakt dat een vroegtijdige breuk het meest voor de hand ligt. Florian Plettenberg wist namens Sky Germany eerder al te melden dat United in hem een geschikte kwaliteitsimpuls ziet voor de defensie. Pavard kan zowel in het centrum als op de rechtsbackpositie uit de voeten.

Een andere optie die serieus worden overwogen is Jean-Clair Todibo. De centrale verdediger heeft nog een contract tot medio 2027 bij OGC Nice en wordt door Transfermarkt geschat op een waarde van 30 miljoen. Edmond Tapsoba komt pas in beeld als voorgenoemde namen niet haalbaar blijken. De mandekker van Bayer Leverkusen vertegenwoordigt dezelfde waarde als Todibo.

Doet Ten Hag er goed aan om Benjamin Pavard te halen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben benieuwd waar je Pavard dan neerzet. Ze hebben Shaw en Lindelof naast Martinez ook nog voor het centrum. Het is niet dat Maguire een uitgesproken basisplaats had. Dan zou hij moeten concurreren met Wan-Bissaka. Die ik toch een sterke comeback vind maken.

10 augustus 2023 om 10:06

Shaw was een gelegenheids cv en Lindelof zal wss dan 4e keuze worden. Pavard is echt wel een klasse beter dan Lindelof. En vergeet niet dat Varane zeker de helft van het seizoen niet fit is, dus ik denk dat Pavard wel aan zijn potjes komt.

10 augustus 2023 om 10:10

Ja daar heb je gelijk in. Hij komt wel aan minuten inderdaad. Zo jammer dat Varane fysiek niet zo consistent is. En ja Lindelof. Heb altijd het idee dat er meer in zit en dan kijk ik en dan is het niet zo.

10 augustus 2023 om 10:19

Ik ben daar nog niet zo van overtuigd. We hebben allemaal gezien dat Lindelof zonder Maguire gewoon een enorm goede verdediger is. Die zal gewoon ipv Varane blijven spelen. Zoals voor velen die Parvard voor zijn gegaan, is de PL wel even wat anders dan de rest van europa.

10 augustus 2023 om 10:23

Lindelof is zeker uitstekend en in mijn ogen de perfecte roulatiespeler, maar Pavard heeft bewezen op het allerhoogste niveau basis te staan bij Frankrijk en Bayern. Dat zou Lindelof niet kunnen.

10 augustus 2023 om 11:01

Ik blijf het altijd verbazingwekkend vinden hoe weinig credits Lindelof krijgt hier. Laat al jaren zien dat hij een uitstekende verdediger is, goed in de opbouw en een geweldige lange bal.

Dat hij veel wedstrijden met een onzekere Maguire naast zich moest spelen is niet zijn fout. Met Varane, Martinez en Shaw naast zich afgelopen seizoen was hij echt uitmuntend.

Ik vind juist Pavard geen speciale speler.

11 augustus 2023 om 13:51

Ik vind het bijzonder hoeveel credits jij hem geeft. Het is een fantastische speler en heerlijk om als 3e keus te hebben, maar als je Pavard niet boven Lindelof kan schatten, wordt het misschien tijd om een ander spelletje te gaan kijken.

10 augustus 2023 om 10:08

Achter Dalot dan bedoel je? Want volgens mij heeft die, indien fit, nog altijd de voorkeur boven AWB onder Ten Hag.

10 augustus 2023 om 10:13

Ja klopt Dalot speelt inderdaad meer. Ergens heb ik nog altijd het idee dat AWB de eerste keus is. Maar goed ik weet niet op welke positie Pavard wil spelen. Kan me herinneren dat er bij Bayern wel wat oneingheid was toen Mazraoui kwam.

Van Maguire naar Pavard of Todibo, yes please

10 augustus 2023 om 10:09

Zag gisteren een foto van een opstelling uit 2019, we komen van heel ver.. De Gea, AWB, Maguire, Phil Jones, Brandon Williams; Matic, Fred, Andreas; Mata, Daniel James, Martial.. Damn. Zware tijden.

10 augustus 2023 om 10:16

Ole Gunnar heeft het met een selectie als dat gewoon echt goed gedaan in mijn optiek. Als United zijnde het met spelers als Phil Jones & Daniel James het moeten doen is wel treurig natuurlijk.

10 augustus 2023 om 10:20

Behalve dan dat er eigenlijk niet zoveel mis was met Jones… Was enorm ongelukkig met blessures, maar was altijd een gewaardeerde kracht. Gewoon een hele goede verdediger.

10 augustus 2023 om 10:28

Terwijl in 2017/18 ze nog speelde met: De Gea, Valencia, Smalling, Lindelof, Young, Matic, Pogba, Herrera, Rashford, Lukaku, Alexis. Het is zo jammer dat Alexis nier zijn Arsenal vorm meenam naar United. Had hem daar echt willen zien shinen.

10 augustus 2023 om 10:33

Gewaardeerde kracht is wel wat anders dan de kwaliteiten hebben die United na zou moeten streven.

10 augustus 2023 om 11:36

Dan had ik het anders moeten zeggen Ceejah: die kwaliteiten had hij echt wel. Klasbak, die door vele blessures het niet heeft kunnen waarmaken. Heeft niks met zijn kwaliteiten te maken.

10 augustus 2023 om 11:38

“Een opstelling”. Is natuurlijk nooit jullie sterkste of basis elf geweest. Pogba, Rashford, Shaw, Lindelof, Greenwood Fernandes. Liepen er in die tijd ook al rond alleen stonden toen wss geen basis.

10 augustus 2023 om 12:08

Alsof ik dat niet weet? Het is gewoon een opstelling en tevens een feit dat we met die opstelling aan een PL-duel begonnen, daarnaast speelde al die spelers vaak genoeg, dus je reactie voegt weinig toe. Tevens speelde Fernandes en Greenwood toen nog niet bij (het eerste) van United.

Het lijkt er op (op basis van de voorbereiding) dat Pavard bij Bayern hoger in de pikorde staat dan Matta en Upa. Vind het geen frivole of leuke voetballer maar geloof wel dat het een versterking zou kunnen zijn; maar zou hij ook haalbaar zijn?

10 augustus 2023 om 10:07

Staat in de tekst: 1 jarig contract waarde 40 mil, speler lijkt al langer weg te willen. Dus lijkt me wel haalbaar voor United.

10 augustus 2023 om 10:09

Ja heb het gelezen maar het is wel wat suggestief. Volgens mij heeft Pavard niet openlijk uitgesproken dat hij niet wilt verlengen, en zou Tüchel er best wat aan willen doen om hem binnenboord te houden (ook suggestief uiteraard).Edit: excuus ik zie na googelen een artikel van VI waarin hij wel degelijk zijn vertrekwens heeft gecommuniceerd. Weliswaar ‘naar verluid’ maar VI is doorgaans wel redelijk betrouwbaar geloof ik.

10 augustus 2023 om 10:12

Hoezo zou hij hoger in de pikorde staan dan De Ligt en Upamecano?

10 augustus 2023 om 10:16

Dat is mijn gevoel omdat ik zie dat Pavard steeds een basisplaats krijgt en met name de ligt veel op de bank begint in de voorbereiding.

10 augustus 2023 om 10:29

Haha. Als je de basisopstellingen van Bayern ziet dan zie je ook dat er geen 1 keer een opstelling staat die daadwerkelijk een basisopstelling gaat zijn. Daarom heet het een voorbereiding. Kijk bijv. eens hoe vaak Klaassen heeft gespeeld in de voorbereiding van Ajax, maar dat gaat waarschijnlijk geen basisspeler zijn. Verschillende spelers hebben een verschillende opbouw nodig om weer fit naar het seizoen te gaan. De Ligt was natuurlijk sowieso laat terug (dankzij zijn blessure) en gaat 100 procent 1 van de eerste ik de opstelling zijn, droeg laatste wedstrijd ook de aanvoerdersband.

10 augustus 2023 om 10:51

Speelt Bayern met 4 of met 5? Door de aanwezigheid van Kim (wat ik de beste vind van de 3) en ook Upamecano, wordt het wel erg lastig voor De Ligt om een basisplek te behouden. Zeker als Pavard ook blijft. Zelf zou ik kiezen voor Kim en De Ligt, maar Upamecano zit er niet ver van af.

10 augustus 2023 om 11:14

Bayern speelt doorgaans met 4 hoor. Normaal De Ligt - Upa. Maar zou nu wel eens De Ligt - Kim kunnen worden...

De Ligt wordt zwaar onderschat in mijn ogen. Ijzersterk jaar gehad afgelopen jaar.

Ik vind Gnabry een goede winger. Sane of Coman en dan Gnabry zou mijn favo zijn. Kane in de punt. Tel erachter als back-up. Musiala met Muller als back-up...

Alleen Pavard moet je houden, anders moet er wel wat bij als RCV. Nu heb je maar 3 Cv's van niveau en Pavard als 4e optie

Neuer
Mazraoui
De Ligt
Kim
Davies
Kimmich
Laimer/Goret
Sane/Coman
Musiala
Gnabry
Kane
10 augustus 2023 om 12:34

De Ligt was veruit de beste verdediger bij Bayern afgelopen jaar. Die gaat 100% spelen. Zeker na hoe upemecano in de CL speelde vorig jaar.

Als Bayern fan draag ik Parvard wel een warm hart toe, maar ik zie hem persoonlijk niet als aanwinst voor het spel van Manu. Ik zou dan toch echt voor andere verdedigers gaan kijken (misschien een Hancko ofzo?) eventueel kan die is kijken bij benfica in portugal voor een andere wereldkampioen: Otamendi. zal denk ik wel goed passen samen met Martinez

10 augustus 2023 om 10:14

Otamendi? Die begint langzaam toch wel passé te worden. Speelt nog degelijk bij Benfica, maar is toch niks voor United?

Morato & Silva moeten ook meer samen gana spelen bij Benfica. Otamendi is steeds minder aan het worden.

10 augustus 2023 om 11:03

Antonio Silva zou een geweldige aankoop zijn voor iedere topploeg. Zal gezien Benfica’s verkoopbeleid echter wel een miljoentje of 80+ moeten kosten.

10 augustus 2023 om 11:07

Ja, dat denk ik ook. Bedoelde meer dat Otamendi eigenlijk bij Benfica ook langzaam de basis uit moet.

Morato - Silva is toch een beter duo dan Silva - Otamendi? Zeker met het oog op de toekomst. Maar Ota is capitano, dus die zal sowieso wel blijven spelen (en hij doet het ook niet hee lslecht )

10 augustus 2023 om 12:06

Otamendi is met zijn ervaring en coaching erg belangrijk voor o.a. Silva.

11 augustus 2023 om 08:33

Dat kan kloppen ja. Kijk ik te weinig voor, maar vind die Morato ook aardig goed!

10 augustus 2023 om 10:22

Hancko? Die vind je beter voor United dan Parvard? Die moet je me toch eens uitleggen…

10 augustus 2023 om 10:55

Hoi PanFC, ik vind Hancko beter voor United omdat hij beter in de gewenste speelstijl zal passen. Hij kan beter vanuit de centrale rol goed opbouwen en opkomen door het midden, iets wat met Maguire niet lukte. Parvard heeft een hele goede traptechniek, en is overal gezien de betere speler van de twee, maar is niet het type verdediger dat centraal goed naar voren komt of inspeelt. Hij kan hoog staan, maar dan eerder op de flanken en zelf afronden of voorgeven. Voor de flanken zie ik niet een hele erge hoge druk ok iemand te halen (wan bisaka, shaw, malacia, dalot) maar centraal heb je iemand nodig die er staat en goed kan inspelen.
Graag hoor ik jou inzicht.

10 augustus 2023 om 11:20

Pavard is voetballend juist enorm sterk. Brengt enorm veel aan de bal mee.

10 augustus 2023 om 11:33

Hoi 50vince. Ten eerste, fijn dat je op deze manier communiceert. Mijn excuses voor mijn ietwat botte reactie.
On: Ik vind dat je het prima uitlegt. Ik denk alleen dat Hancko het slechts 1 seizoen heeft laten zien in de Eredivisie, waar Parvard het al enige tijd laat zien in de Bundesliga en CL. Vind het de betere verdediger van de twee en vind dat nog altijd belangrijker dan dat hij mee kan voetballen. Om dezelfde reden had ik liever gezien dat er verlengt was met de Gea ipv dat ze Onana gehaald hebben.
Alhoewel ik het wat meevoetballen betreft geheel eens ben met AjaxCunian’s reactie dat Parvard juist enorm sterk aan de bal is.

10 augustus 2023 om 12:44

Hoi Panfc, graag gedaan en no worries.
ON: voetballend is Parvard ook zeker goed, maar zoals ik aangeef eerder over de flanken en vooral op Rb; dat is iets wat ManU niet persee nodig heeft nu. die hebben een speler nodig die centraal goed staat.
Eens dat hij het slechts 1 seizoen heeft laten zien in de ED, maar hij toont heel veel potentieel om een hoger niveau aan te kunnen vind ik.
Dat Parvard bij Bayern ook RCB staat is meer uit de nood geboren, en ook een reden waarom Kim nu gehaald is.
begrijp me niet verkeerd, want ik vind Parvard juist een hele goede voetballer. zou hem zelf ook liever bij Bayern houden (al is het maar als degelijke backup zodra Nous hem eruit speelt)
Ik vraag me echter wel degelijk af of de speelstijl die Manu nastreeft passend is voor de speelstijll die Parvard brengt. Ik laat het tegendeel graag bewezen worden, en dan neem ik mn woorden graag terug natuurlijk.

10 augustus 2023 om 12:47

Hij is voetballend zeker heel sterk, maar zoals ik zeg, denk ik niet dat hij bij de gewenste speelstijl van United past. en wat ik al schreef vind ik Parvard ook zeker de betere voetballer tegenover Hancko.
Maarja, Maguire is ook een betere verdediger als menig andere CV, mits hij in een team speelt dat past met zijn speelstijl (beetje betonvoetbal; net voor de 16 wegkoppen en mensen blokkeren) - en dat was bij United gewoon niet het geval; waardoor hij eerder een parodie op verdediger leek als een echte verdediger bij een topclub

PAVARD! Hoe doe je het zo?

Heeft in ieder geval een goede traptechniek

Pavard is degelijk. Kan je als RB gebruiken en als RCV. Ik zou persoonlijk eerder voor Tapsoba of Todibo gaan, aangezien ik die toch wat meer vind hebben en wat meer groeimarge.

Zeker die Tapsoba ben ik van onder de indruk.

Pavard heeft wel ervaring en de optie om op RB te spelen, wat weer een voordeel is.

Varane is toch niet altijd fit. En op de RB hebben ze allleen AWB en Dalot, dara wordt je ook niet vrolijk van, Al heeft Dalot het aardig opgepakt...

Mijn voorkeur zou uitgaan naar Todibo. Veel jonger, zou in principe Varane op kunnen volgen. Stuk goedkoper ook.

10 augustus 2023 om 10:15

Volgens mij is Todibo wel wat grilliger. Ik kijk niet veel Frans voetbal maar heb Tosibo ook wel eens stomme dingen zien doen, waar je er bij ManU niet te veel van kan permitteren in de huidige situatie.

10 augustus 2023 om 11:08

Snap ook niet hoe Tapsoba de back-up optie is achter Todibo & Pavard.

Tapsoba is echt een klasbak! Zet die naast Martinez, dat is smullen!

Als 10hag nou gewoon eens Geertruida haalt voor 50 miljoen.... Feyenoorders blij, Luts blij!

10 augustus 2023 om 12:35

Ik denk dat ten Hag na Malacia wel een beetje is afgeknapt op de Feyenoorders

40 miljoen voor een speler die niet beter is dan Lindelof. Zou wel heel typerend zijn voor United. Wanneer komt United met echte versterkingen?

10 augustus 2023 om 10:52

Pavard is gewoon een prima speler. Vorig seizoen 43 wedstrijden voor Bayern, WK en CL gewonnen en is gewoon een upgrade ten opzichte van Maguire. Welke speler zou jij halen voor dat geld?

10 augustus 2023 om 11:18

Welke versterkingen dan? De enige versterking van naam zou Harry Kane zijn. Maar spelers van naam betaal je tegenwoordig al meer dan 100 miljoen voor. Iedereen heeft het maar over grote namen. Het gaat toch om welke speler past in het systeem van de trainer? Uit het verleden is wel gebleken dat grote namen geen garantie bieden. Als et een back uitvalt door lange blessure heb je altijd nog Pavard die je op de back positie kan zetten en schuiven met Dalot op links. Pavard is snel (handig als je hoge lijn speelt) is ervaren, goed aan de bal en kan aardig potje verdedigen.

Niet echt een aankoop om de strijd aan te gaan met City. Matig gescout en wederom niet creatief.

Voor het spel wat Ten Hag wil spelen zal elke van die drie spelers een upgrade zijn tov Maguire. Waar ik meer vraagtekens bij zet is wat Bayern aan het doen is deze zomer... Alle pijlen op Kane? Zowat elke speler die met ze in verband is gebracht heeft ze afgewezen. Rice, Havertz, Timber, Raya zijn er in ieder geval al 4 en volgens mij waren er meer. Bijzonder.

10 augustus 2023 om 11:10

Tsja. Denk ook dat een saga als Mané niet meehelpt. En ook die bestuurders bij Bayern helpen niet mee. Bemoeien zich overal mee en moeten zich overal over uitspreken in de media...

Daarnaast denk ik dat er uitdagendere clubs zijn dan Munchen, gezien het fei zij zowat ieder jaar al Kampioen worden...

10 augustus 2023 om 11:43

Bayern heeft een matige technische beleid en dat al een tijdje. Maar toen ik dat zei was ik volgens sommige leden arrogant en wijzen op een uefa ranking. Ik vind het al een tijdje geen echte topclub meer. Denk dat ze in de PL met moeite top 4 halen.

Benjamin Pavard is een getalenteerde verdediger, maar het is aan United en Ten Hag om te beslissen of hij een goede aanwinst zou zijn voor Manchester United. Hij is in ieder geval een veelzijdige verdediger met sterke verdedigende vaardigheden, een goede techniek en uitstekend positioneel inzicht

Ga dan voor Geertruida.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren