Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tadic en Szymanski van grote waarde voor Fenerbahçe in voorronde UECL

Laatste update:

Fenerbahçe heeft het heenduel in de derde voorronde van de Conference League gewonnen. In eigen huis was het met 3-1 te sterk voor NK Maribor. Sebastian Szymanski was van grote waarde bij de Turken, met twee assists, terwijl Dusan Tadic één keer scoorde. Volgende week donderdag om 20:15 uur volgt de return. De winnaar van het tweeluik neemt het in de play-offs op tegen de winnaar van FC Twente – FC Riga.

Bijzonderheden:
Bij Fenerbahçe begonnen voormalig Eredivisionisten Ferdi Kadioglu en Tadic in de basis, terwijl Szymanski in de rust inviel. Na een klein uur spelen werd de score pas geopend, toen Rodrigo Becão een hoekschop van Szymanski binnenkopte. Drie minuten later was de Pool opnieuw van grote waarde: hij gaf de bal hard en laag voor, waarna Irfan Can Kahveci simpel binnen kon tikken. Na een mooie steekpass van Josip Ilicic maakte Mark Strajnar het nog spannend, maar in de blessuretijd besliste Tadic het heenduel definitief met een benutte strafschop: 3-1.

Fenerbahçe - NK Maribor 2-1
59' 1-0 Rodrigo Becão (assist: Sebastian Szymanski)
62' 2-0 Irfan Can Kahveci (assist: Sebastian Szymanski)
72' 2-1 Mark Strajnar (assist: Josip Ilicic)
90+2' 3-1 Dusan Tadic (penalty)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Szymanski is echt een geweldige speler, heel het spel veranderd nadat hij erin was gekomen

10 augustus 2023 om 22:12

Waarom stond hij überhaupt wissel? Iedereen weet onderhand wel dat het een speler die de wedstrijd kan keren voor je…

10 augustus 2023 om 22:13

Fener heeft zondag zijn eerste Super Lig wedstrijd, waardoor sommige eerste elftal spelers wissel waren vandaag. Ik ga er vanuit dat Syzmanski wel gewoon altijd basis zal staan in belangrijke wedstrijden.

10 augustus 2023 om 22:17

Ik denk ook dat het komt doordat İsmail heeft gezegd dat hij wil dat het team 2 systemen kan spelen. We begonnen 442, waardoor er niet meteen een plekje voor hem was. Tweede helft zijn we gewisseld naar 433 en hij viel ook in in de rust. Liet meteen zijn klasse zien. Heerlijke speler

10 augustus 2023 om 23:02

Batshuayi start ook als wissel achter Dzeko tegenwoordig, zou dat niet een spits voor Ajax kunnen zijn? Heeft 22 goals gemaakt in 33 wedstrijden bij Fener.

11 augustus 2023 om 00:38

Bats maakt er bij Ajax minimaal 30.

11 augustus 2023 om 01:34

Heb ik eerlijk gezegd liever Dzeko

11 augustus 2023 om 05:35

Denk niet dat hij financieel haalbaar is. Turkije is echt een belastingparadijs voor voetballers vergeleken met NL. Mits je betaald wordt natuurlijk😅

10 augustus 2023 om 22:12

Ik hoop dat hij in de basis staat de volgende keer. Dan zou het gewoon goed moeten gaan bij de uit wedstrijd

10 augustus 2023 om 22:28

In mijn ogen is er een groot probleem in de defensie. Er is nog steeds géén leiderschap achterin. Een speler die zo'n rol kan opeisen staat er niet. Ramos zou geweldig zijn

Het werd 3-1, al staat er bij jullie 2-1, vond het al vreemd dat jullie “nipte” zege gebruikte. 3-1 is niet nipt 😉Verder is Tadic en die pool daar geweldig bezig, eerlijk is eerlijk

10 augustus 2023 om 22:09

Ik neem aan dat de artikel werd geschreven voordat het 3-1 werd, waarschijnlijk laatste moment veranderd maar vergeten de 2-1 te veranderen

Szymanski MOTM. Vond het spel niet denderend totdat hij erin kwam, ben erg blij dat we 4/4 hebben behaald deze week. Punten zijn hard nodig.

10 augustus 2023 om 22:08

Szymanski heeft zeker goed gespeeld, maar ismail was vandaag de beste opnhet veld.

Fener maakt het wel even spannend tot de laatste goal. Ik vind het ook knap dat Adana demirspor zomaar even 5-1 kan winnen van die ene club uit croatie waar psv volgens mij nog een paar jaar terug door uitgeschakeld werd. Uiteraard ook mooi dat Besiktas heeft gewonnen.

Syzmanski en Kent volgende keer in de basis. Deze twee zorgde meteen voor dreiging. Voor de rest Fener had hier gewoon met hogere getallen moeten winnen. Genoeg kansen maar zoals gewoonlijk 1 counter en de tegenstander scoort meteen. Ik hoop dat altay nog vervangen wordt wat ik jammer eigenlijk vindt want paar jaar geleden was hij gewoon een uitstekende keeper maar de laatste jaar lijkt hij niet meer ons te redden als we hem echt nodig hebben.PS Ook mooi dat de turkse clubs het goed doen

10 augustus 2023 om 22:25

Osijek inderdaad, toen ook Ajax eruit tegen Rosenberg met Marcel Keizer. Feyenoord in de CL kansloos eruit en toen ook Groningen als bekerwinnaar in Europa haalde ook nauwelijks punten, na de winterstop geen Nederlandse ploeg meer, wat was dat een verschrikkelijk jaar

Na de 2-1 had ik eigenlijk wel verwacht dat we gelijk zouden spelen Maarja gelukkig nog 3-1 gewonnen. SZYMANSKI moet basis starten net zoals Tadic en Ferdi. En Fred? Ik snap echt niet wat we aan hem hebben had liever tete zien komen

11 augustus 2023 om 00:40

Fred zal je nog verassen denk ik.

4 uit 4, heerlijk! Ben benieuwd hoeveelste we staan op de ranglijst. Hoop op minimaal plek 10!

10 augustus 2023 om 23:18

Turkije is inmiddels weer gestegen naar plek 10 inderdaad en plek 9 (nu Schotland) is in zicht aan het raken. Keurige opmars van de Super Lig terug naar waar ze thuishoren mijns inziens, zeker Galatasaray en Fenerbahce hebben echt wel een selectie waar je Europees potten mee kunt breken denk ik. Besiktas ken ik minder goed maar is ook best oke zo lijkt het.

Ik kan bijna niet geloven dat 4 Turkse teams tot zover (bijna) alles hebben gewonnen in de Europese voorrondes. Gaat echt heerlijk tot nu toe. Blijkbaar is Turkije nu in de top 10 van de UEFA coefficienten lijst. Mooi zo, de Turkse competitie hoort ook gewoon in de top 10 te staan.

10 augustus 2023 om 22:26

Ja het kan snel verkeren, want ik weet nog dat we vorig jaar rond deze tijd op plek 21(!) stonden en nu staan we in de top 10. Als we zo doorgaan kunnen we Schotland ook wel inhalen

10 augustus 2023 om 22:27

Schotten hebben nog niet eens een volledig punt voorsprong op Turkije, dus het is goed mogelijk. De Belgen daarintegen hebben wel een flinke voorsprong op Turkije. Maar de kans dat wij ingehaald kunnen worden ligt ook op de loer.

10 augustus 2023 om 22:39

Belgie inhalen zie ik (voorlopig) niet gebeuren. Die gaan met Antwerp, Gent en Brugge nog veel punten pakken. Hopelijk kan Adana Demirspor Genk uitschakelen in de playoffs.

Schotland is veel te zwak in de breedte om plek 9 vast te houden. Celtic zie ik niet veel soeps presteren in de CL alhoewel Rangers wel punten kunnen sprokkelen in de EL ervan uitgaande dat ze de groepsfase niet halen.

Aberdeen krijgt naar verwachting 6 keer klappen in de EL groepsfase en Hearts/hibernian zie ik er ook wel in de voorrondes uitvliegen

10 augustus 2023 om 23:30

Schotland is inderdaad echt matig niveau. vorig jaar heel kenmerkend. Celtic stelde teleur en Rangers zat duidelijk ook op te hoog niveau. Hearts was in de conference league een grap en beide andere ploegen kansloos uit de voorronden.

Dit jaar zal waarschijnlijk een vrijwel gelijk scenario zijn, met als uitzondering dat Rangers nu op UEL niveau gaat spelen (*klopt af*)

11 augustus 2023 om 05:53

Brugge heeft wel een hele zware loting met Osasuna in de Conference League play offs dus zouden er zomaar uit kunnen liggen voor de groepsfase.

11 augustus 2023 om 09:46

Osasuna een hele zware loting? Ik geef toe dat makkelijker kan, maar Club Brugge moet dit echt wel kunnen doen. Gat van de Spaanse top drie naar de rest is kwalitatief immens

11 augustus 2023 om 09:44

En daar hoort zo'n groot, voetbalgebied, land ook minimaal te staan. Vroeger zat er ook veel geld en stond ik ook verbaasd te kijken hoe ze, weliswaar oudere, toppers naar Turkije haalde.

Uiteindelijk 3-1 met een geruster hart naar Maribor volgende week. Kent en Szymanski tot nu toe goede aanwinsten.

Btw VZ, Kluiverts ADS wint met 5-1. Toch wel een artikel waard voor een NLse coach in Turkije vinden jullie niet?

10 augustus 2023 om 22:26

Opzich had VZ best alle Turkse teams vandaag in een artikel kunnen stoppen. Deden ze verleden jaar in de groepsfases ook. Was wel leuk om te lezen en de verschillende reacties over de verschillende wedstrijden.

10 augustus 2023 om 22:28

Is weinig vraag naar en dat levert weinig clicks op

10 augustus 2023 om 22:35

Ben ik het niet helemaal mee eens. Want zo heb je ook de clicks en engagement van Beşiktaş fans en de reacties op hen van andere Turkse teams.
Maar ik zou het ook best kunnen overschatten

10 augustus 2023 om 22:36

Wees blij dat er aandacht is voor een land wat net zoveel heeft gewonnen als Griekenland bijv..

10 augustus 2023 om 22:42

Ik snap echt niet wat je hier te zoeken hebt henk

11 augustus 2023 om 08:14

Wonen hier ook net zoveel Grieken als Turken in Nederland?

11 augustus 2023 om 09:18

Complete onzin, Henk. Er zitten honderden actieve gebruikers op deze site die het Turkse voetbal (met name de top-3) volgen, niet gek als je het aantal Nederlanders met Turkse achtergrond in overweging neemt. Daar tegenover zijn er een handjevol gebruikers die Griekse clubs volgen. Totaal niet te vergelijken.

Szymanski moet gewoon elke week basis wat een speler. En Dzeko moet echt beter hij is aanwezig werkt wel hard maar daar is alles mee gezegd wij willen goals zien. En ik denk dat dit seizoen Ferdi de dupe is zolang hij op linksback speelt hij doet het goed maar je ziet dat het niet echt zijn plekkie is beter Peres of Mert Muldur op links en Ferdi gewoon rechts. En Becao speelde lekker, ik denk verdediging dit jaar word Djiku en Becao. En het ziet er denk ik naar uit dat Kent is gehaald voor de bank helaas, want hij is dreigender en beter dan Irfancan en voor de rest qua spel was het oke maar moet wel beter wil serieus kunnen strijden met Gala want ik zeg eerlijk die hebben een gevaarlijke selectie eerlijk is eerlijk.

Tadic daar ook al aanvoerder dus. Lekker bezig

10 augustus 2023 om 22:24

Reserve-aanvoerder, maar als Dzeko er niet staat is het idd Tadic. Maar heeft al wel een goede impact op het team als ik het goed begrijp.

10 augustus 2023 om 22:25

Dzeko is de aanvoerder. Nadat hij gewisseld werd werd Tadic de aanvoerder.

Een prachtige week voor de Turkse coëfficiënten. 4 uit 4! Lange tijd geleden dat de Turkse clubs het zo goed deden in de voorrondes. Hiermee betreden we de top 10! Als dit zo blijft, hoeft de kampioen van 24/25 geen voorrondes te spelen.

Los van de score die hoger had kunnen uitvallen en alle gemiste kansen ben ik erg tevreden over het feit dat we nagenoeg geen kansen hebben weggegeven. Wel typerend voor Fener is dat de eerste halve kans gelijk een tegendoelpunt is. Dit is toch wel typisch Ismail Kartal die het eerst verdedigend in orde wilt hebben. Blij mee. We hebben nog voldoende stappen te zetten.

Ik ben jaloers op Fener met Szymanski. Hij laat mooi voetbal zien. Ik zou graag Twente tegen Fener zien spelen. Lijkt mij allebei van gelijkwaardige niveau

10 augustus 2023 om 22:48

Onzin natuurlijk want Fenerbahce heeft op iedere positie betere spelers lopen.

11 augustus 2023 om 00:33

Mwoah de namen v Fenerbahçe vergeleken met Twente vind ik wel een groot verschil in het voordeel v Fenerbahçe. Maar we zullen onze huid duur verkopen. Het kan spoken in Turkije, maar ook in Twente. Mooie clash!

Leuke trip voor de supporters van fc Twente. Steekvesten aan en genieten van een biertje op het terras.

Tadic…. Ik mis hem toch bij ons! Kijk naar zijn statistieken en je weet genoeg! Onbegrijpelijk dat we een ander pad hebben gekozen 😩

Feyenoord gaat Szymanski echt heeeeel hard missen zeg. Ongekend wat een goede speler.

11 augustus 2023 om 08:16

Zou je kunnen beschrijven wat hem goed maakt volgens jou? Just curious.

Slechte pot gezien van Fener. Heeft totaal geen indruk op me gemaakt maar als je dan ziet dat bij een tandje extra Maribor compleet wordt overklast geeft het je toch hoop op de toekomst.

Tegen Twente wil ik minimaal 5-0 zien thuis om dit goed te maken !!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren