Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

RKC komt met contractnieuws over 'waardevolle' en 'taaie' back

Laatste update:
/

Sigourney Bandjar begint na de zomerstop aan zijn derde seizoen als speler van RKC Waalwijk Het aflopende contract van de rechtsback is met één seizoen verlengd. Bandjar stapte in de zomer van 2010 over van Excelsior naar RKC. Verdeeld over twee seizoenen kwam de flankverdediger tot vijftig competitieduels.

"Het doet me goed dat we er in zijn geslaagd Sigourney ook komend seizoen aan ons te binden", laat hoofdscout Janus van Gelder weten. "De afgelopen twee jaargangen is Sigourney een erg waardevolle kracht voor RKC gebleken. In het seizoen 2010/2011 was hij in de Jupiler League een belangrijk onderdeel van het kampioensteam en afgelopen seizoen heeft hij bewezen zich ook in de Eredivisie goed staande te kunnen houden."

"Sigourney kan zich als geen ander in zijn directe tegenstander vastbijten. Hij is een taaie back, die bovendien goed past in de spelersgroep."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is toch de jongen die bijna in feyenoord speelde?

11 juni 2012 om 19:08

Hij ging mee op trainingskamp en zou een kans krijgen om rechtsback van FR te worden alleen brak hij toen zijn been.

hij heeft wel voor Excelsior gespeeld en in de jeugd van feyenoord geloof ik maarja leuk als backup voor Martina maar meer ook niet

Goed nieuws, goede stand-in voor martina!

Aardige back, maar typische degradatieback

Een oude bekende op de Nederlanse velden...leuk!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren