Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Auassar en Excelsior komen eenjarige verbintenis overeen

Laatste update:
/

Sigourney Bandjar en Adil Auassar gaan meetrainen met Excelsior. De respectievelijk verdediger en middenvelder zitten momenteel zonder club en hopen op Kralingen een contract in de wacht te slepen. Bandjar speelde de afgelopen drie seizoenen voor RKC Waalwijk en stond daarvoor vijf seizoenen onder contract bij Excelsior.

Bandjar, 28 jaar, heeft meer dan 200 wedstrijden in het betaalde voetbal achter zijn naam staan. De twee jaar jongere Auassar speelde vorig seizoen nog voor De Graafschap. Hij begon zijn loopbaan bij FC Dordrecht en kwam in 2010 via VVV-Venlo bij Feyenoord terecht. In De Kuip kwam hij niet aan spelen toe, waarna Auassar op huurbasis naar RKC Waalwijk verkaste. Na één seizoen in Brabant tekende hij een contract bij De Graafschap, maar ook daar bleef hij maar een jaar.

"Hopelijk zijn dit jongens die onze selectie kunnen versterken", vertelt algemeen directeur Ferry de Haan in gesprek met RTV Rijnmond. "We willen ze zelf aan het werk zien. Nu we weten dat wij Jordy van Deelen niet van Feyenoord kunnen huren, kijken we verder. En Bandjar is een bekende voor ons. Auassar is een speler met ervaring, een goede voetballer die ook fysiek sterk is. Daar kan onze ploeg baat bij hebben. We willen ook zien hoe hij er voor staat."

Update donderdag 1 augustus - Auassar en Excelsior komen eenjarige verbintenis overeen
Adil Auassar is de nieuwste aanwinst van Excelsior. De middenvelder tekent voor één seizoen, zo meldt de club uit Rotterdam donderdag via de officiële kanalen. Zijn contract bij De Graafschap liep af, waarna hij bij Excelsior meetrainde en een helft acteerde in de met 7-0 gewonnen wedstrijd tegen Chicago Bridges. Auassar is vrijdag al speelgerechtigd voor het duel met Helmond Sport.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Beide goede spelers voor dit niveau. Ik hoop echt heel erg dat Bandjar terug komt dat is echt een held, en naar mijn mening beter dan van deelen waar ze eerst op hoopte.

Het zijn leuke breedte versterkingen maar geen echte versterkingen
Als ik aan Auassar denk dan denk ik aan zijn debuut voor Feyenoord waar ze met 10-0 van PSV Verloren!

auassar is fysiek sterk, maar snel is hij niet; bandjar lijkt me meer een aanwinst

22 juli 2013 om 21:37

Auassar is niet fysiek sterk, maar is gewoon te zwaar.

22 juli 2013 om 21:49

op die manier kun je het ook uitleggen haha..

Op VI staat dat Auassar al voor een jaar heeft getekend.

Denk dat het beide prima versterkingen zijn voor Excelsior.

Auassar moet het niveau van Excelsior makkelijk aan kunnen.. Sterke middenvelder met loopvermogen.. Denk dat hij wel wat toevoegt..

22 juli 2013 om 21:36

Loopvermogen ? heeft vorig jaar bij de graafschap gevoetbald, en zoals hij eruit zag liep hij alleen naar de snackbar. Hij kan absoluut voetballen, maar heeft een totaal verkeerde mentaliteit.

22 juli 2013 om 21:52

over snackbar gesproken..hij lijkt wel op die gast in de raclame van de burger king dat ze die chick door de benen spelen..; over mentaliteit gesproken..het leek net of hij het allemaal wel 'best' vond..

22 juli 2013 om 23:04

Aussar was op proef bij de marokkaanse club wydad casablanca en kac kenitra en bij beiden te licht bevonden, ik denk dat hij het eredivisie niveau niet meer aankan als je het zelfs in marokko niet redt

22 juli 2013 om 23:12

Vergis je niet. Het is nog vrij technisch allemaal, maar vooral het fysieke aspect telt daar.

Auassar heeft wel zn bouw mee, maar is best blessuregevoelig.

Hij is overigens wel zwaar door het ijs gezakt. Ik had wel verwacht dat hij te licht voor Feyenoord zou zijn, maar een club van het niveau Nac, Heracles had hij wel aangekund.

Auassar is een goede speler voor Excelsior. Voor de top van de Eredivisie komt hij tekort maar voor de JL en de kelder van de Eredivisie is het een zeer bruikbare speler.

Was in zijn eredivisiejaren bij VVV toch een speler die sleurde en zijn best deed. Verdiende niet voor niets de transfer naar Feyenoord (hoewel dat wel héél optimistisch was). Jammer dat hij zo afgegleden is.

1 augustus 2013 om 15:50

Ja, en toen hij net bij Feyenoord getekend had voelde hij zich een hele grote meneer. Zo groot dat hij in een interview zei "wie volgt VVV nou"? Maar gelukkig zijn er wel heel veel mensen die een topclub als Excelsior volgen.

Goeie speler voor in de JL

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren