Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV kijkt naar drie buitenspelers; Elfrink laat ook naam Ryan Flamingo vallen

Laatste update:

PSV gaat er vanuit dat Johan Bakayoko komende zomer vertrekt, zo schrijft Rik Elfrink in een uitgebreid artikel namens het Eindhovens Dagblad. Indien de Belgisch international een transfer maakt, wil trainer Peter Bosz meerdere buitenspelers naar het Philips Stadion halen. PSV is namelijk ook nog altijd op zoek naar een opvolger van de naar Union Berlin vertrokken Yorbe Vertessen.

Spitsen Luuk de Jong en Ricardo Pepi blijven in Eindhoven spelen, weet Elfrink. “PSV lijkt ook gewoon over Noa Lang en Hirving Lozano te kunnen beschikken, terwijl Johan Bakayoko waarschijnlijk een transfer maakt.”

Technisch directeur Earnest Stewart gaat komende zomer in ieder geval op zoek naar aanvallers. Elfrink weet dat PSV minstens drie opties overweegt. “Voor Bakayoko en de al eerder vertrokken Yorbe Vertessen moeten nog vervangers komen. Daarvoor blijft Couhaib Driouech een optie, maar de club kijkt ook verder. Zo zou ook Osama Sahraoui al eens als mogelijkheid bekeken zijn, plus een voor de buitenwereld nog onbekende optie voor de rechterkant.”

Middenveld


Rondom de middelste linie is het momenteel rustig bij PSV, dat wel nog hoopt de optie in het huurcontract van Malik Tillman te lichten. “Wil Bayern München hem terug, dan moet er een vervanger komen. Daarnaast bekijken Joey Veerman en PSV nog altijd of het contract van de Volendamse middenvelder opengebroken kan worden.” Veerman ligt bij PSV nog tot medio 2026 vast.

“PSV wil dat het liefst zonder allerlei clausules die een vertrek mogelijk maken. De club wil Veerman bij verlenging ook volgend seizoen volledig kunnen inzetten”, schrijft Elfrink. “PSV wil eveneens het contract van de talentvolle Tygo Land nog verlengen en bekijkt daarna zijn sportieve situatie.”

Defensie


Achterin gaat PSV afscheid nemen van reservedoelman Joël Drommel, die ‘wat anders wil’. De Eindhovense club verwacht dat Walter Benítez wel nog een jaar blijft. Verder hoopt Bosz een aantal verdedigers te behouden. “Met Jordan Teze, Olivier Boscagli en Sergiño Dest wil PSV door, tenzij er op de eerste twee spelers meer dan uitstekende biedingen zouden komen.”

Patrick van Aanholt, Shurandy Sambo en André Ramalho vertrekken mogelijk uit Eindhoven. Zodoende kijkt PSV ook voor defensieve versterkingen rond op de transfermarkt. “In een niet al te ver verleden is onder anderen Ryan Flamingo (FC Utrecht) weleens in beeld geweest bij PSV. Het ligt voor de hand dat PSV zijn situatie ook nog eens bekijkt, omdat hij ook als ‘6’ uit de voeten kan.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ryan Flamingo is een goede optie! Speelde tegen PSV ijzersterk. Als buitenspeler denk ik niet dat je in de eredivisie moet kijken, al is die van Heerenveen wel een goede optie. Een talentvolle jongen uit Zuid Amerika op de flanken lijkt me ook wel weer is leuk.

30 maart 2024 om 09:10

In (zuid)amerika rondkijken kan altijd met Steward. Sowieso een goede zaak dat we Steward hebben die natuurlijk met zijn Amerikaanse nationaliteit veel aantrekkingskracht heeft. Niet voor niets dat spelers als Tillman, Dest en Pepi hier excelleren. Daarnaast is de VS qua voetbal denk nog een groeimarkt.

30 maart 2024 om 09:27

Psv blijft goed actief. Dat is maar goed ook . Beter voor de net vissen dan achter het net. Er zullen heus straks spelers weggaan. En goede vervangers zijn dan nodig. Die ook nog eens betaal baar moeten zijn.

Rik is een beste vent maar letterlijk niks in dit artikel is nieuws haha. Dit was allemaal al bekend. Sommige spelers gaan weg, anderen gaan misschien, en weer anderen blijven. En PSV heeft interesse in spelers. Waarvan akte.

30 maart 2024 om 09:11

De artikelen zijn vaak ook geschreven alsof PSV meer interesse heeft in een nieuwe printer en koffiejuffrouw dan een paar goede verdedigers (op Flamingo hier na dan); mag toch hopen dat daar ook wat aandacht naar uit gaat.

30 maart 2024 om 09:16

Zolang Ramalho z’n contract niet verlengd is, kan je er van uit gaan dat PSV daarvoor iemand gaat halen.

30 maart 2024 om 09:29

Kijk nu al uit naar het interview met Stewart de dag na de zomerwindow. "We hebben samen met Peter een profiel opgesteld voor de positie van RCV en geprobeerd een speler te halen die in dat plaatje past. We zijn blij dat we op het laatste moment nog Isimat Mirin aan onze selectie hebben kunnen toevoegen om de concurrentie met Ramalho aan te gaan en we hebben er alle vertrouwen in dat ze ons dit seizoen kunnen helpen".

30 maart 2024 om 09:47

Heb wel vertrouwen in Brands en Stewart. Vorige zomer wist je pas laat dat je CL zou spelen. Nu heb je meer kans op goede spelers te overtuigen naar PSV te komen nu CL zo goed als zeker is.

30 maart 2024 om 09:53

Fossen het is soms moeilijk om iemand te vinden die aan de voorwaarden voldoet. Branthwaite was achteraf ook een prima versterking en Boscagli heeft zich ontpopt tot 1 van de betere verdedigers van Europa. Als we een goede rcv hadden gehad dit seizoen en Lang was fit wie weet wat er gebeurd was tegen Dortmund. Volgend seizoen weer beter 😉

30 maart 2024 om 09:56

Heb ook best vertrouwen in ze hoor, maar ook afgelopen zomer wordt er op het laatste moment een CV gehuurd, kwam er geen 6 bij, en is er in de winter geen vleugelspeler bij gekomen. Dit seizoen pakt het goed uit allemaal maar ik hoop wel dat ze er daardoor niet te makkelijk over gaan denken. Komende zomer moet je juist een extra slag gaan maken met het oog op de titel en CL.

30 maart 2024 om 10:12

@Pieterpost - Jij bent altijd lekker objectief zeg. Boscagli een van de betere verdedigers van Europa? Kom op zeg. Wat is Hancko dan? Die gaat dan voor 70 miljoen naar Real of City?

30 maart 2024 om 10:17

@messibazoer, statistisch gezien hoort Boscagli bij de beste koppers met zijn geringe lengte wat een feit is en opbouwend is hij ijzersterk. Ja dus? Ik vind Hancko ook een topper en die verdient zijn transfer ook.

Daarnaast twijfel ik bij jou of je Boscagli wel op waarde wil schatten, omdat je PSV niet hoog hebt zitten.

30 maart 2024 om 12:03

Nou pieter, het scheel dat verdedigen meer is dan alleen koppen. Boscagli is een prima eredivisie verdediger, maar is altijd op de bal gefocust en bij een beetje hectiek begint die op iedereen te schreeuwen en ballen weg te peren. Opbouwend is die sterk, daar heb je zeker een punt.

30 maart 2024 om 17:17

Bosgali heb nu een redelijk seizoen vorig jaar kreeg je als hij speelde een lachkick als hij een bal aan raakte.

Als ik Bayern en Barca was zou ik Tillman en Dest gewoon terughalen, maar hopelijk niet. Tillman is een bijzondere speler die zowel aanvallend en verdedigend z’n mannetje staat en Dest speelde toentertijd rechtsbuiten bij Barca wat gewoon zijn positie niet was. Daarvoor deed hij het ook bij Barca al best goed.

30 maart 2024 om 09:23

Wat moeten Bayern en Barca nou met Tillman en Dest? Prima spelers voor PSV maar die hebben vrij weinig te zoeken bij beide clubs.

Ik heb het speciaal even voor je opgezocht. Dest heeft welgeteld 5 keer als rechtsbuiten gespeeld.

30 maart 2024 om 09:47

Mooi dan blijven ze bij ons alleen maar beter 👍

Heb hem toen een paar keer zien spelen en vond hem toen best goed. Vlak na zijn komst ging Messi weg en stortte heel Barcelona in en dat hij überhaupt rechtsbuiten speelde was al van den zotte.

30 maart 2024 om 10:01

Tillman zou in het huidige Bayern gewoon van toegevoegde waarde kunnen zijn als bijvoorbeeld invaller. Bovendien nog erg jong en dat hij naar Bayern-niveau toe kan groeien daar heb ik echt vertrouwen in. Hele bijzondere voetballer. Dest is wel een ander verhaal inderdaad

30 maart 2024 om 10:14

Laat hem maar naar Bayern niveau toegroeien bij ons dan gaan wij daarna Bayern voorbij hèhè.

Dest is nog hartstikke jong en is dit seizoen 1 van onze beste spelers. Of te wel als Barca hem niet wil hebben alleen maar mooi.

30 maart 2024 om 10:22

Bij Bayern spelen echt alleen de buitencategorie talenten zoals Pavlović, Musiala en Tel. Die hebben ook nog is een bank waar je u tegen zegt. Dat is voor Tillman niet haalbaar. Tillman kan echt goed voetballen maar absolute wereldtop? Dat is niet voor veel weggelegd.

30 maart 2024 om 10:25

“dat is voor Tillman niet haalbaar” Goh bedankt voor de info dan weet ik dat alvast.

Edit: Gauw je reactie aanpassen Arsenal890 beetje vreemd.

30 maart 2024 om 10:30

Dest is een aanvallende back die verdedigend door de mand viel bij Barca waardoor die wel eens rechtsbuiten werd gezet uit nood. Niet echt van den zotte i.m.o.

Flamingo vind ik wel een aardige speler, ook omdat hij op meerdere plekken inzetbaar is. Voor buitenspelers moet PSV toch over de grens gaan kijken denk ik. Ik zie in de Eredivisie nu niet meteen een speler die meteen kan aanpikken. En als dit seizoen iets duidelijk is geworden, is dat je echt nog 1-2 buitenspelers nodig hebt die tegen het niveau van Lang en Lozano aanzitten.

Om heel eerlijk te zijn vind ik de opties wat aan de lichte kant. Je wordt met afstand kampioen, kan je weer heerlijk gaan mengen in de CL met flink wat miljoenen. Is er geen andere kweekvijver waarin je kan gaan vissen? Desnoods kijk je met Bayern voor een andere speler met huur- en koopconstructie als Tillman terugkeert.

Redelijk dezelfde namen voor de flanken. Leuke alternatieven zijn Zendejas (club america) en bukari (rode ster belgrado). Als je zendejas haalt, dan kun je wel een geinige mexicaans/ amerikaans voorhoede maken van lozano, pepi en zendejas. Flamingo zal wel duur zijn, want utrecht moet nog die optie tot koop lichten en dan zouden ze hem met een langdurig contract kunnen doorverkopen aan psv. Debast lijkt me ook onhaalbaar waar ze eerder mee in verband werden gebracht. Niet echt een idee wie haalbaar zal zijn. Vitik van Sparta Praag leek me een interessante optie. Echter denk ik dat je wel 10 miljoen zal voor moeten uittrekken, wat duurder zal zijn dan een Flamingo.

30 maart 2024 om 11:07

Utrecht heeft een optie tot koop bij flamingo, welke ze wel gaan lichten natuurlijk.
Dan kunnen ze vragen wat ze willen.
Een timber ging ook voor aardig wat naar Feyenoord.
Denk dat je aan dat soort bedragen moet gaan denken dan.

30 maart 2024 om 12:02

Ja dat dus. Alleen is hij lang niet zo onderscheidend als een timber en die ging voor maar 7 miljoen naar Feyenoord. Maar door zijn contract zal die waarschijnlijk wel voor zo’n bedrag weggaan.

Waarschijnlijk blijft die en die etc... daar heb je niks aan in het voetbal.. ik vind een Driouech en Sahraoui nou niet een versterking voor PSV. Buiten dat na een seizoen als deze zullen er veel spelers een kans krijgen om een stap te maken. Spelers als Veerman, Dest, Tillman, Saibari, Lozano, Bakayoko en Schouten zie ik wel een stap omhoog maken dus vertrekken

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren