Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV hoopt op hereniging met enkelvoudig Braziliaans international

Laatste update:

PSV gaat een poging wagen om Andreas Pereira terug te halen naar Eindhoven, zo meldt de Braziliaanse tak van ESPN. De middenvelder is eigendom van Manchester United, dat hem momenteel verhuurt aan Flamengo. Pereira is geen onbekende bij PSV. De enkelvoudig Braziliaans international doorliep de jeugdopleiding van de Eindhovense club, alvorens hij in de winter van 2012 naar United vertrok. De Engelse grootmacht leende hem vervolgens vier keer uit.

Volgens ESPN-verslaggever Rob Dawson loopt Flamengo het risico een permanente deal voor Pereira mis te lopen, daar de onderhandelingen met United nog niet zijn afgerond. De Braziliaanse club ziet de voormalige PSV'er graag aanblijven, maar komt maar niet tot een akkoord. Geclaimd wordt dat Flamengo een akkoord heeft gesloten voor 11,7 miljoen euro, inclusief een doorverkooppercentage, maar daar wordt vanwege de financiële situatie van de Braziliaanse club stevig aan getwijfeld. Sport Witness maakt melding van een mondeling akkoord tussen alle betrokken partijen.

Flamengo heeft de optie om Pereira definitief over te nemen van Manchester United, maar zo ver is het dus nog lang niet, melden Braziliaanse media. Het huidige contract van de controlerende middenvelder loopt in 2023 af bij United. Clubs uit Spanje, Frankrijk en Engeland zitten op het vinkentouw om toe te slaan, mochten de onderhandelingen op niets uitdraaien. Vanuit Nederland heeft PSV zijn interesse kenbaar gemaakt. The Sun schrijft dat Pereira als onderdeel van een ruildeal moet dienen tussen United en Flamengo, waarbij João Gomes de omgekeerde weg moet bewandelen.

De Franse club betreft naar verluidt Olympique Lyon, dat net als PSV contact legde om te bespreken in welke status de onderhandelingen met United zich bevinden. De middenvelder zou zelf graag langer willen blijven bij Flamengo, waar een contract voor vijf jaar klaar ligt. De club is echter in afwachting van een proces van de Centrale Bank om de transactie te kunnen voltooien. Zowel PSV als Lyon heeft kenbaar gemaakt geen problemen te hebben met zowel het transferbedrag als het salaris. Flamengo wordt ondertussen niet gesteund door zijn eigen trainer, die niet het volste vertrouwen heeft in Pereira.

Sinds de jaarwisseling speelde het voormalige toptalent slechts zeven wedstrijden, waarin hij vier keer vroegtijdig naar de kant werd gehaald. De verstandhouding met Paulo Sousa zou tot lichte spanningen hebben geleid, waarbij de entourage van Pereira de speler ervan zou hebben overtuigd dat het goed zou zijn om voor zijn kansen bij United te gaan. Pereira maakte in 2005 de overstap van Lommel United naar PSV en vertrok in de winter van 2012 naar de jeugdopleiding van United. Hij werd uitgeleend aan Granada, Valencia en Lazio en komt dit seizoen op huurbasis uit voor Flamengo.

Is Andreas Pereira een aanwinst voor PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik weet niet of ik hier nu blij van moet worden. Lijkt toch wat centjes te kosten, is een voormalig talent en hoe zit het nu dan?
Steeds weer verhuurd maar nergens echt zichzelf laten gelden?
Ik heb er geen duidelijk beeld van maar enthousiast wordt ik niet direct.

1 april 2022 om 09:02

Heeft toch wel leuke dingen bij United en Granada laten zien vind ik. Bij Flamengo waren mensen wisselend over hem dus dat is geen goed teken,... hij is meer een 10, maar voor hangend op links als vervanger van Gakpo heb ik nog best wel moeten zoeken naar een betaalbare vervanger met potentie. Vond eigenlijk alleen Hlozek en Alexis Vega waar PSV al vaak naar heeft gekeken.

1 april 2022 om 09:38

@zinedane - Zal hij niet meer gezien moeten worden als vervanger van Gotze? Dan zal ik het best toejuichen, mits je hem voor 8 miljoen of minder kunt halen, met hem in de punt en Veerman, Sangare en Guti daarachter. Als vervanger voor Gakpo zal ik het niet wagen, want Andreas is niet vleugelflitser zoals hoe Gakpo dat is. Die is veel sneller dan Andreas. Op links zal ik maar effe verder scouten wanneer Gakpo vertrekt.

1 april 2022 om 09:46

Als vervanger van Gakpo zou ik het toejuichen als PSV Exequiel Zeballos gaat halen. Toptalent van Boca, met 19 jaar veelvuldig invaller daar maar - tot frustraties van veel fans - nog geen basisspeler. Met een marktwaarde van €5M is hij nu nog haalbaar en zal zijn langlopende contract voor iets meer dan €10M hooguit wel af te kopen zijn. Met daarnaast Vega, die je voor een habbekrats overneemt heb je dan twee uitstekende opties die je nu en in de toekomst gaan helpen, zowel sportief als financieel. Alternatief kun je ook nog aan Christos Tzolis van Norwich denken, die bij degradatie ongetwijfeld graag wordt weggekocht en daar misschien zelfs wel een clausule voor heeft. En verder hebben we ook Vertesse nog, die zich bij PSV volgens mij het beste kan concentreren op de rol die Gakpo nu heeft.

Hlozek is meer een spits. Zijn marktwaarde (€19m, TM) ligt bovendien al ver boven wat PSV zich kan veroorloven, zelfs als Gakpo en Sangaré voor megaklappers gaan zorgen. Als een van de spitsen zou ik Vega's collega José Macias overwegen. Kende in Getafe geen gelukkige periode, maar bewees in Mexico een efficiente goalgetter te zijn. Is over drie maanden gratis op te pikken bij Chivas.

1 april 2022 om 10:01

10 miljoen voor een speler die vooral veel potentie heeft, maar eigenlijk nog niks heeft waargemaakt vind ik wel een risico. Zeker met Maximilano Romero nog vers in het geheugen, zou ik als PSV er daar niet zo blij mee zijn.

Zo zou Pavon ook de wereldtop halen maar is -na een uitleenbeurt naar LA- ook gewoon nog bij Boca en is inmiddels 26 jaar.
Niet elke Zuid Amerikaan met potentie zal een versterking zijn in Europa en PSV zou zich ook helemaal niet moeten laten leiden door dit soort wonderkinderen, tenzij ze 5M kosten.

Vega en Macias gratis oppikken zou wel -ondanks hun hoge salaris dan- een topdeal zijn!

1 april 2022 om 10:23

@gomes1psv,

Ik zie je vaker de namen van Zeballos en Macias noemen, maar als ik zo naar hun statistieken kijk is dat toch niet heel denderend? Zeballos is wellicht nog wat jong om op statistieken af te gaan maar Macias zie ik niet heel bijzondere aantallen halen voor een spits in Mexico eerlijk gezegd. Of kijk jij veel wedstrijden van die competities? Kan hoor, ik vraag me oprecht af op basis waarvan deze spelers dan een toevoeging zouden moeten zijn voor PSV.

Tzolis ben ik wel met je eens, dat lijkt me een prima vervanger van Gakpo. Speelde toen met PAOK uitstekend tegen PSV en zit nu bij Norwich weg te pieteren.

1 april 2022 om 10:37

Vega is echt een speler die momenteel in een flow zit en Tziolis heeft zichzelf al wel laten zien. Zeballos vind ik een beetje een football manager scouting niet? Macias was een tijd erg sterk maar is daarna tegen gaan vallen.

1 april 2022 om 12:26

@fossen:

Nee ik kijk ook vooral naar statistieken, zie deze namen - resp. recent en minder recent - aan PSV gelinkt worden en kijk dan vooral wat video's om in te schatten of het wat kan zijn. Die zijn natuurlijk niet zaligmakend, maar geven je wel een goede indruk van bijvoorbeeld een behoorlijke basistechniek, snelheid, fysiek, dat soort dingen.

PSV neemt de laatste jaren niet structureel deel aan de Champions League. Qua uitgavenbudget heeft dat niet alleen zijn weerslag, maar ook qua aantrekkelijkheid voor bepaalde spelersprofielen. Neem je dat en het feit dat een aanwinst niet alleen op korte termijn iets moet kunnen toevoegen aan de selectie, maar bovenal ook kapitaal moet opleveren (om Ajax bij te benen), dan is dat een lastige spagaat voor de club. Daarom snap ik bijvoorbeeld 'investeringen' in De Jong en Pereira niet; ze ontstijgen het niveau Europa League niet en leveren je financieel geen winst op. En drukken intussen wel flink op het salaris.

Ik zou daarom het risico van een investering spreiden. Natuurlijk moet er sprake zijn van een bepaalde kwaliteit of potentie, maar als je tegenover een kwalitatief 'buitenkansje' - voldoende kwaliteit, lage prijs, laag risico - een diepte-investering doet is het gemiddelde acceptabel.

Neem bijvoorbeeld Alexis Vega. Mag je met 24 jaar van verwachten dat hij een directe versterking is en een basiswaardig niveau heeft. Als je hem in januari niet gratis oppikt, betaal je op zijn best €3M aan Chivas om hem komend zomer aan te trekken. Zeballos is met 19 jaar nog een diamantje dat nog wat bijgeslepen moet worden, zoals Madueke de afgelopen twee seizoenen. Maar zijn potentie is erg groot en best een Maxi Romero-achtige investering waard, bijvoorbeeld €10m. Dan heb je je linkervleugel gewoon heel goed bezet met twee spelers voor gemiddeld €6,5m elk.

Op die manier zou ik ook voor Joshua Zirkzee gaan, die volgend jaar uit zijn contract loopt. Schets je hem een goed plan en leg je €12M af voor Bayern, dan wordt dat je eerste spits. En pik je Macias gratis op om een gretige concurrent achter hem te hebben, dan heb je twee jonge spitsen voor gemiddeld €6M. En doe je verder investeringen op het middenveld die wat kosten, dan kun je die 'pijn' enigszins verwachten door met Stefan Ortega transfervrij een kwaliteitskeeper aan te trekken.

1 april 2022 om 12:31

@isco:

Vind je tegenvoorbeeld van Romero niet helemaal op zijn plaats. Nog steeds zie je aan alles dat-ie een enorme potentie had. Ik vind dat echt een geval van ongelooflijke pech. Wanneer dit je basis wordt om niet meer te willen investeren dan €10M maak je het jezelf ontzettend moeilijk.

Het blijft natuurlijk vloeibaar en inderdaad is niet alles wat je aanraakt goud. Maar ik heb liever dat PSV zich mengt om een toptalent dat altijd een risico op teleurstelling meebrengt, dan hetzelfde geld besteed aan een speler als Andreas Pereira, die al een teleurstelling is gebleken. Je ziet toch liever Quinten Timber naar PSV komen dan deze wereldreiziger?

Moet je niet doen PSV. Echt een middelmatige speler. Kan je beter een ander talent kopen die veel beter zijn.

1 april 2022 om 08:08

Ik vind hem met 26 ook niet meer als talent gelden. Heeft wel aardig wat wedstrijden gespeeld bij Lazio, Granada en Valencia. Maar met je eens dat PSV dit niet moet doen. Zeker als Man Utd ook nog rond de 10 miljoen voor hem verlangt.

1 april 2022 om 08:13

Ja absoluut al weer 26 en wat is deze jongen een partij slecht ongelofelijk. Mocht je 11 miljoen betalen voor hem dan is dat gewoon weggegooid geld voor een waterdrager serieus. Maar hey als Ajax fan ga ik niet klagen eerlijk gezegd😉

1 april 2022 om 08:45

Ik denk dat als PSV hem haalt, hij over een jaar voor 120 miljoen naar Barcelona gaat. Wat denk jij?

1 april 2022 om 09:01

Flossen ik denk dat hij naar PSV komt en over twee jaar met PSV gaat degraderen van de eredivisie. Hij gaat records pakken met de meeste eigen doelpunten ooit in één seizoen. En daarna maakt hij een toptransfer naar PEC Zwolle voor 2.1 miljoen euro.

1 april 2022 om 09:05

Dat lijkt me hoogst onwaarschijnlijk.

1 april 2022 om 09:13

Lijkt mij ook maar dromen mag toch? 😉

1 april 2022 om 09:32

Zal die wel eerst nog tussendoor naar Ajax moeten denk ik, want dat lukt alleen dan natuurlijk dat begrijp je wel 😉

1 april 2022 om 09:44

Zekers PSV moet hem vertrouwen geven en hem verhuren aan Ajax voor een jaartje of twee. Dan word Pereira topscoorder met 40 goals en 30 assists in alle competities plus maakt hij Ajax Champions League winnaar en wie weet kan Pereira ook een succes in Eindhoven😉😉😉

1 april 2022 om 10:41

@fossen: daar ze bij de beste club van Nederland weten hoe ze aan talentmanagement moeten doen acht ik die kans ook erg groot ja! Alleen nog even afwachten of Barcelona wel 120 miljoen heeft.

Ik vond dit wel een toptalent in de jeugd bij PSV, maar hij is inmiddels 26 en heeft nooit echt heel veel indruk gemaakt in zijn carriere. Voor dit bedrag lijkt me dat best risicovol.

1 april 2022 om 09:03

Benzema.

Hoe kan het dat PSV al jaren interesse in hem heeft? Sinds hij vertrokken is naar Man U lees je ieder jaar dat PSV hem wil huren of kopen.

1 april 2022 om 09:09

Ik vermoed omdat het voor media een makkelijk geruchtje is om elk jaar te recyclen.

Zo ben je 's werelds toptalent, en zo ben je 26 en heb je nog nergens een vaste plek gehad. Om daar dan dergelijke bedragen voor neer te tellen....... Tsja, ik weet het niet. Ik ben hem ook helemaal uit het oog verloren. Geen idee hie hij er nu voor staat.

1 april 2022 om 08:10

Overdrijven is ook een vak. Met je werelds toptalent lmao. Als ik aan werelds toptalent denk dan denk ik aan Mbappé's en Haaland's van deze wereld. Kom jij aan met je Pereira lmao.

1 april 2022 om 08:19



@bigboyphil: Pereira was in de jeugd bij PSV/ United toch een van de grootste talenten? Van zijn generatie zijn er zeker moment geweest waarbij hij op dat momenten bij de grootste talenten van de wereld hoorde.

1 april 2022 om 08:26

Vond je dat echt? Tuurlijk iedereen word opgehyped wanneer je voor Manchester United speelt. Maar echt nooit dacht ik dat Pereira een van de beste talenten van de wereld.

1 april 2022 om 08:29

In zijn leeftijdscategorie (jeugdvoetbal) gold hij zeker als wereldtalent. Ik meen dat hij werd uitgeroepen tot beste speler van het jeugd CL toernooi. ManU pikt hem niet voor niets meteen op. Dan ben je wat mij betreft een wereldtalent ja.

1 april 2022 om 08:37

Jeugd CL? De Youth League bedoel je? Die pas sinds 2013 bestaat? Ik lees niks terug van je bewering. Heb je een link?

1 april 2022 om 08:46

Zou ook kunnen. Ik weet het niet meer precies. Wel een prestigieus jeugdtoernooi in ieder geval.

1 april 2022 om 08:49

Volgens mij ben je in de war met destijds zijn teamgenoot Bakkali. Die werd bij een toernooi uitgeroepen tot beste jeugdspeler van de wereld. Een wereldtalent ben je naar mijn mening als je een Vinicius of Mbappe bent. Maar deze jongen was zeker een van de betere van Nederland. Dus achteraf zonde dat hij zo lang bij Man United is blijven hangen.

1 april 2022 om 09:07

Precies dit. Die Pereira was echt nooit een wereld talent. Hij was nooit kaliber Vincius of Mbappe of Camavinga.

1 april 2022 om 09:18

@SneekPSV heeft gewoon deels gelijk hoor. Ten tijde van zijn vertrek van PSV naar United stond Pereira wereldwijd gewoon bekend als een toptalent. Geef het beestje een naam, wereld/super/top talent, maar zo stond hij destijds wel degelijk bekend. Voor zijn leeftijdscategorie.

1 april 2022 om 09:29

@bigboyphil - Wereldtalent is wellicht wat overdreven, maar in de tijd toen hij nog in de jeugd van PSV speelde, was het weldergelijk een toptalent. Je moet de aflevering van mid-mid met Herve Matthys (Ado den Haag) maar kijken. Hij was samen met Bakkali en Musonda de grootste talenten van Belgie. Waar Musonda helaas geteisterd is door blessures, hebben Bakkali en Pereira gewoon een gebrek aan mentaliteit om de top te halen. Beiden lieten teveel op talent afhangen dan dat ze wilden doorontwikkelen.

1 april 2022 om 09:22

Hij kan zich eigen ook afvragen, wat als hij nou bij PSV was gebleven wat er dan van hem terecht was gekomen.. Ik geloof dat hij echt in potentie een wereldtopper was destijds op zijn 15/16de? Hij was geloof ik toen destijds het grootste talent dat rond liep op De Herdgang, of in ieder geval een van de grootste.

Als ik PSV en John de Jong was zou ik hem binnen hengelen, maar dan wel tegen gunstige voorwaardes voor de club.

Er lijkt al een akkoord te liggen van ruim 11 miljoen. Hij is 26 jaar, dus weinig meerwaarde. Dan moet je wel héél erg overtuigd zijn van het feit dat het echt een meerwaarde is. Ik vind het maar een grote gok. Bij United met momenten echt wel prima, maar ook niet meer dan dat. Financieel is de "gok" wel te nemen, aangezien ik denk dat hij komt bij een vertrek van Gakpo (die deze 11 miljoen x3 gaat opleveren dan wel), maar dan nog: Nee. Sund.

1 april 2022 om 08:11

Poef 11 miljoen! PSV is echt gek mochten ze dit betalen voor een overschat verwend jochie jeesh.

1 april 2022 om 08:48

Daar wordt Flamengo mee bedoeld. ''geclaimd wordt dat Flamengo een akkoord heeft gesloten voor 11,7 miljoen euro, inclusief een doorverkooppercentage, maar daar wordt vanwege de financiële situatie van de Braziliaanse club stevig aan getwijfeld.''

Geen idee wat ik hiervan moet vinden. Zal een hoop moeten kosten en heeft relatief niet zo heel veel gepresteerd. Wel een speler die erg sterk is in de duels en heel goede traptechniek heeft. Kan een mooie vrije trap nemen.

1 april 2022 om 09:04

Weet ik, maar ik bedoel daarmee dat het voor PSV hier ook wel in de buurt moet zitten

1 april 2022 om 10:40

Volgens mij lees je dit verkeerd. Het akkoord heeft betrekking op de optie tot koop die Flamengo al bij Manchester United heeft bedongen, maar dat geld kunnen of willen ze niet betalen. En PSV gaat dat denk ik ook niet doen. Dat is een speler die tussen bank en basis pendelt ten eerste niet waard, ten tweede kan John de Jong zich geen tweede Bruma veroorloven en ten derde heeft deze jongen met 26 jaar en zo'n hobbelig cv weinig perspectief op toekomstige transferwinsten. Voor die prijs gaan ze dat nooit doen.

Bovendien kun je wel wat betere spelers krijgen voor dat bedrag. Ga dan liever voor Igor Gomes, spelmaker van Sao Paulo en met 23-jaar nog wel een groeiobject. En met een marktwaarde van €8M en nog een jaar contract ben je max €10M kwijt. Heb je je opvolger voor Gotze binnen. Voor Sangaré en Gutierrez zou ik Quinten Timber (€6m) en Cristian Medina (€8,5m) binnenhalen. Met verder Ledezma, Veerman en evt. Boscagli heb je dan weinig zorgen meer voor je middenlinie.

Klinkt weer als een buitenkansje a la John de Jong (ooit een belofte, nauwelijks speelminuten de afgelopen tijd…). Niet doen dus.

1 april 2022 om 10:25

Precies Yoda, er lopen vast betere Brazilianen om naar PSV te halen voor a 10 miljoen euro.

1 april 2022 om 10:44

Exact, ik mag toch hopen dat JdJ ondertussen snapt dat je ze erg jong moet halen zodat je restwaarde aan ze over kunt houden.

1 april 2022 om 11:29

Ik heb geen vertrouwen meer in JDJ, gelukkig is Brands er nu. die JDJ kan aansturen.

Zegt al genoeg dat alle Flamengo fans blij zijn dat hij weggaat.

Ze kunnen beter Pereiro terughalen.

1 april 2022 om 09:31

Dan weet je sowieso dat je een grote kans hebt om tegen Ajax te scoren. Maar daar zal ik mijn vingers niet aan branden. Hij kan geweldig voetballen, maar hij is zo verschrikkelijk lui.

ik vind zou dit wel een mooie kans. toch weer een extra Braziliaan in het team. heeft flair en ook leuke dingen laten zien bij andere clubs. Man u was te hoog gegrepen. Maar als het echt een 10 is met een goede pass in de benen heb je wel een mogelijke vervanger voor Mario binnen. op het niveau eredivisie en Voorronde CL kan hij echt wel mee. Daarnaast internationale ervaring. Tot slot iemand die bekent is met de club en de club cultuur.

1 april 2022 om 10:32

Als je graag een extra Braziliaan wil dan moeten we beter kijken naar eentje die de selectie wel beter maakt. Pereira zou niet meer dan een nuttige speler gaan zijn bij PSV.

Vind die Pereira nou weer niet zo'n bijzonder goeie speler dat ik zeg jaaa halen die kerel!. lekker verder kijken graag naar spelers waar we wel echt beter van worden.

Soms heb je als PSV-supporter toch echt het gevoel regelrecht voor de gek gehouden te worden. Drie jaar geleden riep Toon Gerbrands dat PSV vanaf 2023 bij de beste 32 clubs van Europa zou moeten horen. Een ambitie, die niet per se ook een doelstelling is. Onder Gerbrands' leiding daalde het topsportniveau de laatste vier jaar behoorlijk en vooral de excuses die bij een topclub niet golden klonken bijna wekelijks. Zijn vertrek juich ik dan ook toe, maar met de keuzes en geluiden die nu gemaakt worden en klinken heb ik nog niet de indruk dat we aan de vooravond van een vernieuwing staan die werkelijk de spierballen kweken die passen bij de taal die de club bezigt.

Zelf had ik Van Nistelrooij het volgen van zijn pad wel gegund en hem over een paar jaar eens benaderd voor de trainerspost, wanneer hij meer gerijpt en bewezen was als coach en niet allerlei steunkussens om zich heen nodig heeft. Neemt niet weg dat ik geen vertrouwen in heb in de goede afloop, maar beleidsmatig is het een onnodig risico. Rutten lijkt dan een logische match om senioriteit en expertise toe te voegen, maar het beeld dat van PSV bestaat dat het vooral een vriendenclubje in de organisatie is wordt daarmee sterk bevestigd.

De hang naar het verleden zie je ook terug in alweer een nieuwe liefdesverklaring naar Luuk de Jong. Die moet kennelijk ook weer terug. Twee jaar lang hebben we naar dubieuze kutspitsen kunnen kijken in Eindhoven en nu moet er opnieuw een 30-plusser de spits in omdat dat in het verleden heeft gewerkt. En op nationaal niveau heeft hij zijn meerwaarde, maar wil je Champions League spelen en groeikapitaal op het veld hebben dan slaat Luuk de Jong als eerste spits nergens op in mijn ogen.

De interesse voor Andreas Pereira vind ik al even fantasieloos. 26 jaar en nu niet bepaald een palmares dat veel belooft voor de ambities die PSV dus uitspreekt. Voortdurend uitgeleend, nooit overgenomen en nu zelfs niet eens onomstreden bij Flamengo. Maar PSV kent hem en denkt kennelijk dat het een goed idee is om €9M hiervoor uit te tellen. Voor dat bedrag kochten we twee jaar geleden Sangaré. Dan is dit duidelijk kwaliteitsverlies en bovendien veel beperkter perspectief wat betreft doorverkoop. Ik hoop dat ik het mis heb, maar er lijkt een onwijze hang naar het bekende de club ingeslopen. Na De Jong en Pereira, kun je er donder op zeggen dat - zonder Schmidt, die voor diens komst ging liggen - De Jong en Brands Bazoer ook nog gaan terughalen en voor de rechtsback Santiago Arias gaan halen. Wagen ze het dan ook nog om Jetro Willems een contract te geven en Labyad op de loonlijst te zetten dan gaat bij mij de tv uit volgend jaar...

Het verbaast me dat iedereen zo negatief is over deze mogelijke transfer. Voor United en de PL komt hij inderdaad te kort. Maar voor PSV en de eredivisie denk ik dat Pereira een goed versterking is. Heeft een goede leeftijd met behoorlijk wat ervaring wat belangrijk is voor Nederlandse teams die meestal wat jonger zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren