Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV profiteert definitief van uitgaande transfer bij Manchester United

Laatste update:

Andreas Pereira speelt de komende vier seizoenen voor Fulham, zo bevestigt de club maandagmiddag via de officiële kanalen. De 26-jarige Braziliaan komt over van Manchester United, dat circa 11,5 miljoen euro ontvangt voor de middenvelder. Daarnaast kunnen The Red Devils bij goede prestaties van Pereira nog zo’n 3,5 miljoen euro extra verdienen. Ook PSV profiteert mee van de transfer en heeft recht op een opleidingsvergoeding van één procent.

Pereira verliet de jeugdopleiding van PSV op zestienjarige leeftijd voor een avontuur bij Manchester United. In de hoofdmacht van the Red Devils kwam de Braziliaan in totaal tot 75 officiële duels waarin hij 4 keer wist te scoren. Na uitleenbeurten aan Granada, Valencia, Lazio en Flamengo heeft Pereira Manchester nu definitief verlaten. De middenvelder stond de afgelopen weken al niet meer op het trainingsveld bij het United van Erik ten Hag.

Afgelopen seizoen speelde Pereira op huurbasis voor Flamengo, waar hij uitgroeide tot een vaste basiskracht. Twee weken geleden speelde hij nog een cruciale rol in de achtste finale van de Copa Libertadores, daar hij met een fraaie uithaal van grote afstand het enige doelpunt van de wedstrijd tegen Deportes Tolima verzorgde (0-1). Het was direct het laatste kunststukje van Pereira, wiens huurcontract doorliep tot 30 juni. In Manchester beschikte de aanvallend ingestelde middenvelder over een verbintenis tot medio 2023.

Pereira is tevreden over de kans die hij krijgt in Londen, zo laat hij weten via de clubwebsite. “Ik ben erg blij om hier te zijn en kan niet wachten om het seizoen te beginnen bij Fulham. Ik wil de club helpen naar het niveau waar Fulham hoort. Ik heb veel met manager Marcos Silva gesproken en hij heeft me overtuigd.” Mede-eigenaar Tony Khan is blij met de komst van Pereira. “We geloven erin dat Pereira een belangrijk onderdeel kan worden in het elftal en doen er alles aan om onze terugkeer in de Premier League succesvol te laten worden.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch iets meer dan een ton. Zo levert een stukje opleiding toch wat op

11 juli 2022 om 18:10

Had meer gehoopt op een Scamacca-achtig bedrag, door een doorverkooppercentage. Uiteraard mooi meegenomen dit, maar hiermee betaal je Luuk de Jong net 1/2 maand salaris.

11 juli 2022 om 18:12

Of 3 dagen salaris voor Wijnaldum als hij eventueel komt

11 juli 2022 om 18:21

Voor een Scamacca achtig bedrag moet Pereira wel voor een Scamacca achtige prijs verkocht worden 😉

11 juli 2022 om 18:43

PSV heeft een veel hoger doorverkooppercentage bij Scamacca

11 juli 2022 om 18:54

@fossen, snap ik, bedoelde eerder naar ratio. 1% tegenover 10%

Toch een forse duit voor een speler die nu net 1 seizoen in zijn carriere basisspeler is geweest op zijn 26e. Het lijkt me heel sterk dat hij iemand wordt die het verschil gaat maken voor Fulham in de Premier League komend seizoen. Zijn spel bij Flamengo was naar verluidt goed, maar het is niet zo alsof ie dubbele cijfers heeft gehaald in goals en assists. Volgens transfermarkt acht goals en drie assists. Tsja, we zullen het zien komend jaar!

11 juli 2022 om 18:15

Twee seizoenen, want in 16/17 was hij ook gewoon basisspeler bij Granada. Daarnaast is het een homegrown speler omdat hij vroeg uit de PSV opleiding is geplukt. Het is geen slechte speler, maar teert teveel op talent dan dat hij echt moeite doet om wat van zijn carriere te maken. Hij had veel verder moeten zijn, maar bleef bij United om gewoon paycheck naar paycheck te leven.

11 juli 2022 om 18:20

Homegrown lijkt me niet zo'n issue voor Fulham, in de Premier League zijn die regels niet zo hardvochtig en het lijkt me niet dat Fulham binnenkort zich hoeft in te schrijven voor een UEFA-competitie.

11 juli 2022 om 18:36

Hangt ervanaf, ze hebben nu 10 non-homegrown spelers: Gazzaniga, Kongolo, Ream, Tete, Palhinha, Kebano, Cavaleiro, Knockaert, Mitrovic, en Muniz. De rest van de selectie vallen onder het mom van homegrown (12 spelers). Ze mogen max 17 non-homegrown spelers halen en ze worden nog in verband gebracht met Mbabu (wordt wel als homegrown gezien volgens The Athletic, want Saliba is bijvoorbeeld ook een homegrown speler, omdat hij 3 jaar onder contract staat bij Arsenal voor zijn 21ste en Mbabu was 17 toen hij werd gehaald door Newcastle), Milivojevic (geen homegrown), Solomon (geen homegrown), Cornet (geen homegrown), Hamer (geen homegrown), Diop (geen homegrown), en nog wat spelers. Dus ze gaan nog redelijk wat versterkingen halen die niet homegrown zijn. Daar tegenover gaan waarschijnlijk Kongolo en Tete weg uit Fulham.

11 juli 2022 om 18:47

Maar dan hebben ze zelfs als al jouw voorspellingen uitkomen 13 non-homegrown en dan hebben ze dus ruimte voor nog 4 (de 'nog wat spelers'. Klinkt mijns inziens niet echt als een motivatie per se homegrown spelers aan te gaan trekken.

11 juli 2022 om 18:54

Nee tuurlijk, ze hebben nog ruimte, maar ik denk dat Marco Silva nog wat andere spelers willen gaan halen die niet Engels zijn. Maar wat ik wilde zeggen is dat de prijs sowieso omhoog is gedreven omdat Andreas een homegrown speler is, en niet per se dat Fulham een noodzaak had om hem te halen omdat hij homegrown is.

11 juli 2022 om 19:01

Ik vind dat nogal wat om te zeggen. Want hij mocht eerder ook gewoon niet weg van United. Zoveel verdiende hij nu ook niet. Nou ja, zou het zelf best willen verdienen, maar bedoel dat ie dat spelend bij een andere PL club ook makkelijk had kunnen verdienen.

Alles investeren in een CV nu!! Klein dolletje maar 100k is gewoon lekker meegenomen. Toch blij dat hij uiteindelijk niet naar PSV is gekomen, zoals elke zomer het gerucht gaat.

11 juli 2022 om 23:36

Ik heb denk ik de juiste cv voor psv gevonden, genaamd callum doyle van Sunderland. Het is wel nog een talent, 18 jaar inmiddels. Maar hij speelt zeer sterk, heeft bijna alle wedstrijden gespeeld, linksbenig en een natuurlijke leider.

12 juli 2022 om 00:23

Bel John en Brands zou ik zeggen.

12 juli 2022 om 09:45

@kieftenbeld Daar ben je dan al te laat mee want die is al door mijn favoriete engelse club Coventry City binnen gehaald. Callum Doyle is trouwens een speler die zowat heel zijn jeugd al in de jeugdteams van Manchester City speelt en nu dus weer is uitgeleend net zoals vorig jaar.
Het is natuurlijk een talent van 18 jaar maar ik denk dat die op dit moment te kort komt voor de basiself van PSV. Het zou beter zijn als zij een centrale verdediger halen met meer ervaring die er meteen in kan staat en levert.

Gewoon Hilgers bij Twente oppikken. Krijgen ze zeker geen spijt van. Is Scamacca al verkocht of loopt dat nog? Deze ton van Pereira in ieder geval welkom

Dit is peanuts. Als je ziet wat haar directe concurrenten Ajax (Haller) en Feyenoord (Sinisterra) ontvingen is dit vrijwel niets. Zonde...

11 juli 2022 om 18:25

Is geen vergelijking, dit is een speler die al lang weg is. Voor Gakpo zou je minstens net zoveel krijgen

Nou kassa! Daar kunnen ze dan toch bijna een maandsalaris van de Jong van betalen.

11 juli 2022 om 19:06

Je krijgt het gratis en voor niets aangereikt he? Het is toch serieus geld. Er zijn jaren dat ik minder verdien. Ze kunnen er wel 2 man personeel van op kantoor betalen.

toch wat geld voor een gozer die er geen reet van kan.
lekker meegenomen

Door Utd fans wordt hij spottend de pre-season Pirlo genoemd, omdat hij altijd in de voorbereiding een paar hele goeie potten gespeeld, en als het seizoen eenmaal echt begint hij er niks meer van bakt. Zou mooi zijn als hij bij Fulham ook de in-season Pirlo kan worden!

Stond te boek als talent, maar is het echt niet van gekomen.
Snap ook niet dat er een club is die zoveel geld betaald voor deze speler...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren