Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Perez barst in lachen uit na misser Kuijt bij duel Liverpool en Ajax Legends

Laatste update:

Een hilarisch moment zaterdag tijdens het duel tussen de Liverpool Legends en Ajax Legends op Anfield. Dirk Kuijt probeerde namens the Reds te scoren met een omhaal, maar faalde jammerlijk in die missie. De misser van Kuijt werkte op de lachspieren van Kenneth Perez.

Kuijt kon zelf ook lachen om zijn mislukte omhaal. Perez gaf de voormalig aanvaller van Liverpool, die tussen 2006 en 2012 op Anfield speelde, al lachend een knuffel. De legendes van de Engelse grootmacht wonnen de benefietwedstrijd, waarbij de opbrengsten naar de Liverpool Foundation gaan, overigens met 4-2.

Het zag er lange tijd niet uit dat Liverpool Legends zou winnen op eigen veld. Ajax starttte voortvarend aan het benefietduel en kwam via goals van Derk Boerrigter en Kiki Musampa op een 0-2 voorsprong. Liverpool rechtte de rug en zag Grégory Vignal de 1-2 aantekenen.

Liverpool draaide de zaken in het laatste kwartier om. Djibril Cissé kopte de 2-2 binnen uit een voorzet van Kuijt. Nabil El Zhar en Fernando Torres bepaalden de eindstand op Anfield vervolgens op 4-2.

Kippenvel


Het hoogtepunt van de wedstrijd vond nog voor de aftrap plaats. Sven-Göran Eriksson, die lijdt aan alvleesklierkanker en naar verwachting niet lang meer te leven heeft, zag zijn droom in vervulling gaan: trainer van Liverpool zijn. De Zweed kreeg een staande ovatie toen hij het veld betrad. De opbrengst van de wedstrijd gaat naar de LFC Foundation Charity.

De nodige grote namen betraden zaterdagmiddag het veld op Anfield voor de wedstrijd voor het goede doel. Aan de kant van Liverpool trokken onder meer Torres, Steven Gerrard, Ryan Babel en Jerzy Dudek nog een keer het shirt van the Reds aan.

bij Ajax, dat onder leiding stond van Sjaak Swart, deden Jari Litmanen, Edgar Davids, Rafael van der Vaart, Siem de Jong en de inmiddels 67-jarige Simon Tahamata mee. Laatstgenoemde maakte op met name de sociale media indruk met zijn optreden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ze moesten samen lachen om het idee dat Perez als legend gezien werd.

24 maart 2024 om 10:51

Haha, nou ja als je ook ziet dat een Boerrigter speelde.

Ik las op supporterssite liverpool dat ze blij waren dat er nu wel nieuwe ring om het stadion zit om te zorgen dat de ballenjongens het stadion niet uit moesten op de bal de halen als babel weer op goal zou schieten…

24 maart 2024 om 11:02

Derk Boerrigter, Kiki Musampa en Siem de Jong deden ook mee, dan is Perez toch eerder een legend dan die 3. Jari, Edgar en Simon zijn natuurlijk de echte legends!

24 maart 2024 om 11:07

Haha, hoe durf je te zeggen dat Siem de Jong voor Ajax minder een legend dan Perez is 😅

24 maart 2024 om 11:20

Kiki Musampa minder dan Perez? Vertel me dat je midden jaren 90 geen voetbal keek zonder te zeggen dat je toen geen voetbal keek...

24 maart 2024 om 11:25

Derk Boerrigter oké, maar Musampa en al helemaal Siem de Jong zijn echt iconen voor Ajax hoor. Ja, Siem de Jong was geen wereldvoetballer, maar hij was een jeugdproduct dat jarenlang zeer belangrijk is geweest als spits en 10. Aanvoerder geweest en vier titels gewonnen. Die goal tegen Twente in 2011 zal ik nooit vergeten

24 maart 2024 om 11:32

Jazeker 15 mei 2011,was één van de mooiste dagen uit m'n leven. Ben Siem altijd dankbaar voor het leven, 2x Siem en 1x de vriendendienst van Landzaat. 😂

24 maart 2024 om 11:34

Hahaha thank you Baardgrasmus. Dat zelfs Feyenoorders hier mensen even op de plek zetten qua historisch Ajax-besef doet me goed ❤️

24 maart 2024 om 12:41

Prima, dan vinden jullie dat wel legends. Mijn standaard ligt wat hoger, maar ieder zijn mening.

24 maart 2024 om 13:36

Kijk even in welk team Musampa zat, in welke legendarische wedstrijden hij een basisplaats had toen ajax zo'n beetje de beste van de wereld was.

24 maart 2024 om 14:30

Ronaldwaasdorp. Als je zelf Perez boven die spelers als legend plaatst, dan ligt je standaard blijkbaar helemaal niet hoger..

24 maart 2024 om 14:33

Oke, dus zijn teamgenoten maken hem een legend. Het team mag dan op dat moment 1 van de beste ter wereld geweest zijn, vond hem juist 1 van de tekenen van de afglijdende schaal die toen ingezet werd. Maar goed, misschien zat ik er bij hem dan een klein beetje naast, voor de rest blijft het sowieso staan.

24 maart 2024 om 14:34

Inkemontana of jij overschat de kwaliteiten van Kiki.

24 maart 2024 om 15:15

Spelers kunnen op hun eigen manier een legende worden. Siem de Jong is een legende omdat hij in zeer magere Ajax-jaren alsnog de titel naar Amsterdam schoot. Musampa staat overigens voor altijd bekend als de eerste speler die een goal maakte in de Arena

24 maart 2024 om 17:01

Tuurlijk kan je op meerdere manieren een legend worden. Maar als ik aan Ajax-legends denk, dan is Musampa niet de eerste naam die me te binnen schiet. Natuurlijk kon hij best aardig voetballen.

24 maart 2024 om 11:24

Waarom zou Perez geen legend zijn? Hij was een stylist, heeft prachtige dingen laten zien op het veld. Hij heeft het zeker verdiend om legend te zijn. Mensen vergeten snel...

24 maart 2024 om 12:59

Legend op het Kasteel zeker? Wat een lachertje...

24 maart 2024 om 17:02

Hij was een goede voetballer, maar ik beschouw hem niet als een Ajax legende.
Het enige wat legendarisch was aan zijn periode bij Ajax was zijn uitspatting naar scheidsrechter Nicky Siebert.

Wat is Fernando Torres een beest geworden zeg.

Perez een Ajax legend? Apart.

IK had wel verwacht dat ze Tahamata zouden uitlichten. Wat een baas is dat !

24 maart 2024 om 11:44

Zeker, echt heel knap. Speelde wel eens tegen hem toen hij af en toe meedeed bij de Ajax veteranen. Buiten dat het een ontzettend aardige gozer is, was hij ook gewoon nog een van de besten van het veld. Zo lichtvoetig nog, een fenomeen.

Normaal vind ik dit soort wedstrijden wel leuk, maar dan moeten het wel echt spelers zijn die iets betekend hebben voor die club of er een langere periode gespeeld hebben. Als ik dan een Perez, Krohn-Delhi en Boerrigter bij Ajax zie, dan merk je dar de animo niet zo groot was.

24 maart 2024 om 11:25

Ach, spelers moeten ook nog kunnen en een beetje fit zijn he? Litmanen, Davids, De Boer, Van der Vaart, Tahamata, Winter... dat zijn geen kleintjes geweest natuurlijk.

24 maart 2024 om 11:59

Hoe was mislintat?

24 maart 2024 om 13:44

Die deed de catering in de rust, vandaar dat het nog 4-2 geworden is.

24 maart 2024 om 13:54

Mislintat zag dat Tahamata een overperformance gaf dus die staat volgend jaar rechtsbuiten bij Borussia Dortmund.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren