Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dirk Kuijt weet al waar hij volgend seizoen trainer wil zijn

Laatste update:

Dirk Kuijt tekende afgelopen december een contract tot het einde van het seizoen bij Beerschot en dus beschikt hij over een aflopende verbintenis. Wat de oefenmeester zelf betreft blijft het echter niet bij een dienstverband van een half jaar. In gesprek met de NOS laat Kuijt weten te hopen ook volgend seizoen trainer van Beerschot te zijn.

Het voormalig manusje-van-alles op het voetbalveld begon zijn trainercarrière in de jeugdopleiding van de club die hem in het hart zit: Feyenoord. Als hoofdcoach van de Onder 19-ploeg van de Rotterdammers hoopte Kuijt uit te groeien tot trainer van het eerste elftal.

Die kans kreeg hij echter niet en dus koos de Katwijker voor een overstap naar ADO Den Haag. Na vijf onstuimige maanden in de Keuken Kampioen Divisie zat Kuijts eerste trainersklus er alweer op. Hij werd ontslagen en zou vervolgens ruim een jaar clubloos zijn.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

In december jongstleden ging Kuijt een nieuw avontuur aan. De 104-voudig international moest het Belgische Beerschot naar promotie naar het hoofste niveau leiden. Die missie lijkt inmiddels een enorme kans van slagen te hebben.

Met nog drie wedstrijden te gaan staat Beerschot op de eerste plek met vijf punten voorsprong op de nummers twee, drie en vier, terwijl de gehele top 2 promoveert. Dit weekend kan Kuijts ploeg promotie veiligstellen.

Als een terugkeer op het hoogste niveau zeker is voor Beerschot, is de oud-prof nog niet klaar in België, zo geeft hij aan tegenover de NOS. "Het voelt alsof ik bij Beerschot op mijn plek ben. Mijn contract loopt van de zomer af, maar het liefst wil ik mij hier doorontwikkelen."

Kuijt geeft aan dan ook 'absoluut niet bezig te zijn' met een mogelijke toekomst bij Feyenoord. Hij acht een terugkeer in Rotterdam-Zuid niet aan de orde. "Dat is een gevoel dat ik heb. Waarom? Dat zou je aan Feyenoord moeten vragen. Het is puur mijn gevoel. Natuurlijk droom ik ervan om ooit terug te keren in De Kuip, maar dat is op dit moment niet realistisch."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuk om te lezen dat Kuyt het goed doet in België. Ik heb nooit begrepen dat iedereen zo negatief over hem is. Als hij het volgend seizoen goed doet in de Pro League dan zie ik hem wel een leuke stap maken.

Misschien iets voor Ajax als ze komende winter weer een coach ontslagen hebben?

6 april 2024 om 22:54

Hij was als kind wel altijd fan van Ajax.
Maar hij wil waarschijnlijk ooit wel terugkeren naar Beerschot 😉

Titel is dus: Kuyt wil graag verlengen bij Beerschot

Maar dat levert te weinig clicks op natuurlijk.

6 april 2024 om 13:40

Haha inderdaad en wat ik ook bijzondere woordkeuze vind:
‘De gehele top 2’ promoveert rechtstreeks. Ondanks dat dit feitelijk klopt, zou je toch denken meer dan twee teams 😂.

6 april 2024 om 13:45

Mijn favoriet: “die missie lijkt inmiddels een enorme kans van slagen te hebben.”

Hoe kom je erop 😂😂

6 april 2024 om 14:11

Inderdaad onderling allemaal afspreken om tweede te worden dan.

Als die ons kampioen maakt verdient hij een kans het te proberen in de hoogste divisie van belgië. Kan ik dit jaar de promotie mooi even in antwerpen vieren

De voormalig manusje van alles.

Wauw VZ dit vind ik wel een heel denigrerende titel voor iemand als Dirk Kuijt eigenlijk. Iemand die in zijn 1e Feyenoord periode de Eredivisie aan gort schoot, hierna 8 seizoenen bij topclub Liverpool basisspeler in de aanval was, bij Fenerbache een belangrijke aanvaller was en bij Oranje van zijn 104 interlands 99% als aanvaller heeft gespeeld. Hem manusje van alles noemen op basis van 1 WK wedstrijd als rechterwingback slaat natuurlijk alles.

Maar het is natuurlijk populair om iemand als Dirk Kuijt af te vallen want iedereen doet elkaar na maar owe als er een kritisch punt komt op iemand als Daley Blind, over een manusje van alles gesproken.

Ik gun Dirk Kuijt absoluut een mooie en positieve trainerscarriere en hopelijk zal dit zijn 1e succesje zijn dat heeft die wel verdiend namelijk.

6 april 2024 om 14:18

Bijna je hele post ben ik het helemaal met je eens. Tot het moment dat je Daley Blind erbij pakt en jezelf degradeert tot hetzelfde niveau als de schrijven van het bericht.

Want hoezo als er een kritisch punt komt over Daley Blind? Wat gebeurd er dan precies. En Blind is een manusje van alles? Heeft hij dan zoveel meer posities bekleed als Kuyt? Waarom hem sowieso neerhalen als het artikel niet eens over hem gaat? Volgens mij is het overigens populairder om een mening over Blind te hebben dan over Kuyt, gezien de vele reacties elke keer als voor Nederland wordt opgeroepen of speelt. Terwijl Blind ook gewoon over een overvolle prijzenkast beschikt en nu ook gewoon een prima positie bekleed met Girona. Misschien erop houden dat het beide gewoon uitstekende voetballers zijn/waren?

6 april 2024 om 15:23

Waarom ik Daley Blind erbij haalde is meer om het fout dat hij veel verschillende posities heeft bekleed in zijn carrière. Heeft als LCV, LB, LWB en CVM gespeeld en dat zijn toch wat aardig wat posities. Heeft eigenlijk alleen bij Oranje oneindig krediet en was bij ManU de ideale 12e man, bij Bayern 1 van de wissels en bij Girona 1 van de 3 CV die het voetballende gedeelte moet verzorgen maar veel tegengoals komen toch via of door hem. Daarnaast bij Ajax op dat ene superseizoen ook nooit onomstreden geweest en een manusje van alles. In tegenstelling tot Kuijt, basisspeler bij DC Utrecht, Feyenoord, Liverpool, Fenerbahçe en Oranje.

6 april 2024 om 17:42

Het is gewoon zonde dat je hem erbij haalt. Nu ook weer proberen jezelf te verdedigen met de verschillende posities die hij heeft gespeeld en dan noem je de linker verdedigende flank en cvm. Maar gelukkig hebben we het internet en heb ik het even voor je opgezocht. Zowel Blind als Kuyt hebben op 6 posities gespeeld in hun carriere. waarbij opvalt dat kuyt toch echt vaker op die verschillende posities speelde, 5 met 1 uitstapje en Blind 3 echt vaste had en 3 eer een paar uitstapjes heeft gedaan.

Daarnaast zit je blind nogmaals te downgraden, met maar 1 superseizoen. Maar dat is natuurlijk onzin. Hij is niet niets weggekocht door Manu, dat was omdat hij op dat moment en daarvoor al omstreden was en ook na het superseizoen was hij gewoon omstreden. daarnaast heeft hij volgens mij elk jaar bij ajax dat hij speelde gewonnen. Nog sterker, sinds Daley bij ajax speelt verliest Ajax volgens mij steeds als hij er niet is. In tegenstelling tot Kuyt heeft Blind ook nog eens meer prijzen (17 om 7) in clubverband. Dus Blind is echt geen koekenbakker.

Nu gaat het mij echt niet om wie beter is, denk dat ik uiteindelijk ook voor Kuyt zou kiezen, ook al was het niet mijn type voetballer. Maar probeer nou niet iemand zomaar neer te halen, vooral niet als hij niet in het artikel staat, niet eens op dezelfde positie speelt, en je blijkbaar niet eens de feiten hebt gecheckt.

6 april 2024 om 15:52

Zo succesvol was Kuyt ook niet bij Liverpool. In 8 seizoenen 1x een league cup gewonnen, dat was het. En ook niet altijd basisspeler.

6 april 2024 om 16:00

Precies. In die tijd deed Liverpool niet eens mee aan de titel.

6 april 2024 om 16:20

Wie heeft het over succesvol bij Liverpool? In die tijd misschien niet de meeste prijzen gepakt door verschillende omstandigheden. Maar onder andere een CL finale gespeeld met een goal en toch zeker in die 8 seizoenen 90% van de tijd basisspeler. Dat zie ik weinig andere Nederlandse spelers momenteel hem nadoen in de top, kijk maar naar Gakpo.

6 april 2024 om 16:28

Wel finale CL en scoorde de 2-1 tegen jouw Milan! Hattrick uit op Old Trafford tegen van de Sar (wel niet te missen kansjes overigens maar toch) dus qua prijzen misschien succesvol maar als speler en meestal als basisspeler aardig. Niet voor niks dat Gerrard ook zeer veel respect voor hem heeft, onbetwiste leider en nog steeds bevriend zijn.

Ik vind het leuk om te lezen en hoop dat hij stappen maakt als coach. Het lijkt me ondanks zijn demagogische geklets soms, geen verkeerde vent.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren